Halena, resperiatia urat mirositoare

Respiratia urat mirositoare apare adeseori ca urmare a consumului unor alimente cum sunt: ceapa, usturoiul, sau dupa consum excesiv de alcool sau tutun. In acest caz, trebuie spalata gura si dintii cu scrupulozitate, existand situatii cand o igiena defectuoasa a gurii si a danturii sunt cauza.

Alteori, poate fi vorba de o intoleranta alimentara ca cea a laptelui.
In majoritatea cazurilor insa, halena este un fenomen secundar al proceselor inflamatorii din organism: inflamatia sinusurilor, a amigdalelor, a mucoasei stomacului. In acest caz, trebuie instituit un tratament medicamentos al bolii de baza si se aplica masurile de prevenire si de auto-asistenta sugerate.
 

Produse naturale CaliVita recomandate in tratarea halenei-respiratiei urat mirositoare:

- Liquid Clorophyll :1-1-1 lingurite inainte de masa, 2 luni continuu, produce detoxifiere la nivel hepatic eliminand riscul de suprapunere bacteriana la nivelul tubului digestiv.

- Acidophilus :0-1-1 in timpul mesei, regleaza si normalizeaza flora intestinala optimizand absorbtia in afectiunile hepatobiliare si colonice.

- Digest Ease :0-1-1 in timpul mesei, faciliteaza metabolismul cailor hepatobiliare si stimuleaza curatirea in intregime a colonului.

- Para Protex :1-0-1 dupa masa, anihileaza anumite microorganisme ce intretin gastrita care poate da modificari de halena permanenta.

Observatie: Se face 1 cura completa cu cate 1 flacon din fiecare produs.

Masuri pentru prevenire, alte tramente si masuri de auto-asistenta:

-se face zilnic igiena dentara si a gurii, se elimina tartrul dentar la intervale regulate

-se fac bai ale cavitatii bucale, in cazul micilor ulceratii, cu uleiuri esentiale: de salvie sau de menta, cateva picaturi la un pahar cu apa sau cu infuzii de salvie, nalba-mare, musetel, menta

-se consuma cateva picaturi de ulei de ienupar, amestecate cu apa calduta

-se mesteca boabe de ienupar in timpul zilei

-se face gargara cu infuzie de salvie, in cazul durerilor de gat, al inflamatiilor amigdalelor si faringelui

-se adopta o hrana usoara, alcalina, cu regim disociat: se evita alimentele deosebit de acide care favorizeaza fermentatia

-in cazul bolilor inflamatorii se fac spalari cu otet de fructe si sauna, pentru a favoriza eliminarea toxinelor pe cale cutanata

-se consuma ceaiuri de plante: coaja de mesteacan, flori de tei, urzici, pentru eliminarea toxinelor pe cale renala.


Nu există produse în această categorie.