Super CoQ10 Plus recomandat in diferite scheme de tratament

Buna ziua.Va rog sa imi recomandati cum sa folosesc omega 3 si Super CoQ10 Plus si pe ce perioda? le pot lua impreuna? chiar daca mai iau si alte tablete de inima si de tensiune?

Raspuns: Buna ziua , Omega 3 se pot lua 2-3 caps /zi si poate fi administrat concomitent cu CoQ10. CoQ10 luati 1 caps /zi pe o perioada nedeterminata , dar pot fi si pauze de 30 zile. Multa sanatate!


Buna ziua. De curand am fost diagnosticata cu diabet zaharat tip 1 si as dori sa-mi recomndati cateva produse care sa ma ajute pe langa tratamentul cu insulina. Va rog sa precizati si durata curei cu aceste suplimente (daca exista si perioade de pauza). Va multumesc

Raspuns:  Pentru DZ tip I, impreuna cu medicatia specifica, puteti consuma Citrimax & Chromium 1-3 tablete pe zi, produs care accentueaza efectul insulinei, impreuna cu Nopalin 3x2 tablete zilnic, înainte de mese, cu multe lichide sau Coenzyme Q10 (sau Super CoQ10 Plus) 3x1cps/zi si Chromium Max 1cps/zi. Dupa cca. 3 luni de administrare puteti face pauza pentru 1 luna, dupa care puteti relua una din variantele mentionate mai sus.


Ce produse s-ar putea recomanda unui barbat mai in varsta, cu diabet in faza incipienta, hipertensiune, palpitatii, insomnii si dureri la inima in ultimul timp, care ar dori pe langa un tratament de sinteza, un tratament naturist.

Raspuns: Alaturi de un tratament presecris de un medic specialist puteti folosi, ca adjuvant, produsele noastre Citrimax & Chromium 1-3 tablete pe zi + Coenzyme Q10 sau Super CoQ10 Plus 3x1 cps/zi + Omega 3 2x1 cps/zi si Melatonin 1-2 tb inainte de culcare. Toate acestea bineinteles cu o dieta hipoglucidica si hipolipidica necesare in cazul D-voastra.


care dintre produsele calivita sunt mai benefice in cazul bolii sclerodermie sistemica si diabet(ambele boli la aceeasi persoana) multumesc!

Raspuns: Pentru diabet, impreuna cu medicatia specifica, puteti consuma Citrimax & Chromium 1-3 tablete pe zi, produs care accentueaza efectul insulinei, impreuna cu Nopalin 3x2 tablete zilnic, înainte de mese, cu multe lichide si Coenzyme Q10 sau Super CoQ10 Plus 3x1cps/zi. Pentru sclerodermie va sugeram sa urmati tratamentul prescris de catre medicul specialist.


Stefania- Busteni : Buna ziua d-le dr.sunt membru calivita va rog sa-mi spuneti ce produse recomandati pt o pers. care are diabet si face insulina si pt o alta pers. care in urma unui atac vascular are o pareza la mana dreapta, Va multumesc.

Raspuns:  Pentru DZ tip I, impreuna cu medicatia specifica, puteti consuma Citrimax & Chromium 1-3 tablete pe zi, produs care accentueaza efectul insulinei si Nopalin 3x2 tablete zilnic, înainte de mese, cu multe lichide sau Coenzyme Q10 (sau Super CoQ10 Plus) 3x1cps/zi si Chromium Max 1cps/zi. Dupa cca. 3 luni de administrare puteti face pauza pentru 1 luna, dupa care puteti relua una din variantele mentionate mai sus. O persoana care a suferit un episod de AVC (atac vascular cerebral) poate ramane cu anumite sechele care in timp se mai pot ameliora, depinzand de capacitatea de autovindecare a persoanei respective. Bineinteles ca la acest lucru contribuie si varsta, alte boli asociate, medicatia specifica, programele de recuperare etc. In cazul AVC-ului factorii de risc influentabili in preventia unei recurente sunt controlul hipertensiunii arteriale si a fibrilatiei atriale, a nivelului de colesterol sanguin, controlul diabetului zaharat, fumatului (activ sau pasiv), consumului de alcool, lipsa activitaii fizice, obezitatea si dieta nesanatoasa. O dieta corecta si exercitiile ajuta creierul intr-o recuperare mai buna. Se poate incepe cu consumul de Q Protect 3x1tb/zi sau Mega Q Protect  asociat cu Triple Potency Lecithin sau Super Soya Lecithin 2x1 cps/zi, dar v-am ruga sa ne precizati daca AVC-ul a fost ischemic sau hemoragic precum si alte boli asociate si valorile analizelor de laborator (colesterol, trigliceride, glicemie, lipide). Va multumim.


Nu există produse în această categorie.