1. Ce apa se poate realiza cu Aquarion 9p?
 2. Ce aduce in plus Aquarion 9p?
 3. Primele 3 lucruri despre beneficiile apei pentru organism.
 4. OFERTA speciala Aquarion 9p!
 5. De ce filtrele de casă sau apa la PET din supermarket nu sunt de calitate ?
 6. Cum prelucrează apa de la rețea Aquarion 9P?
 7. Proprietățile APEI ALCALINE IONIZATE
 8. Proprietățile APEI ACIDE IONIZATE
 9. APA PURIFICATĂ
 10. 4 MOTIVE Simple PENTRU CARE RECOMANDĂM  AQUARION 9P
 11. Atenție la acidificare!
 12. Soluția: apă alcalină ionizată
 13. Ce este apa alcalina?
 14. Cum actioneaza apa alcalina ionizata(cu ORP negativ) asupra organismului?
 15. Beneficiile apei alcaline ionizate pentru sănătate.
 16. Nota de final (concluzie) despre Aquarion 9P 

Cu Aquarion 9P de la Calivita te bucuri de apă microbiologic pură şi alcalină din confortul proprie locuinţe, prin simpla atingere a unui buton!

Este sustenabil şi fiabil, creat din grijă pentru familie şi mediul înconjurător.

Tehnologie de ultimă generaţie, cameră de electroliză cu 9 plăci din titan acoperite cu platină prin nanotehnologie. Tehnologia de ultimă generaţie cu 9 plăci este mai eficientă în menţinerea stabilităţii pH-ului, ORP-ului şi hidrogenului molecular, permiţând şi un flux mai bun al apei.

Consumăm din ce în ce mai puțină apă, de o calitate tot mai slabă, chiar dacă aceasta este vitală pentru organism: ajută la absorbția substanțelor nutritive, contribuie la reglarea temperaturii corpului, dizolvă metaboliții în exces etc. Din cauza deshidratării constante, organismul își extrage mai întâi apa necesară din depozitele din piele, după aceea din sistemul digestiv și, în cele din urmă, din creier, ceea ce provoacă o serie de probleme, în funcție de gradul de deficiență a apei: constipație, oboseală, deficit de atenție.


 Cu toții știm că, în ceea ce privește consumul de apă, cat de important pentru sanatatate este apa curata, de calitate. Din acest motiv, am considerat foarte important să îmbunătățim și mai mult dispozitivul Aquarion.

Este esențial să știm cu toții că apa intră în contact cu diverși agenți poluanți nu doar pe parcursul ciclului său natural, ci și după ce este captată, până ajunge în paharele noastre. 

Consumul unei ape de calitate nu poate fi înlocuit cu nimic altceva și este o condiție esențială a vieții umane.

 Apa ajută la detoxifierea organismului, la menținerea echilibrului acido-bazic și la controlul tensiunii arteriale. S-a dovedit științific că majoritatea bacteriilor cauzatoare de boli supraviețuiesc într-un mediu acid. Cei mai mulți dintre noi avem un stil de viață alert, facem foarte puțină mișcare, nu ne hrănim sănătos și suntem expuși unui nivel ridicat de stres. Toți acești factori contribuie la acidifierea organismului.

Testele medicale au demonstrat că aciditatea excesivă a organismului poate fi combătută consumând regulat apă alcalină care, în majoritatea cazurilor, poate ameliora afecțiunile, îmbunătățind starea de sănătate în doar câteva zile. 

Unul dintre efectele consumului de apă alcalină este transportul mai rapid al vitaminelor, mineralelor și nutrienților în organism; știm deja care sunt efectele acestui proces asupra corpului și sănătății noastre. Pe baza experienței noastre, apa filtrată de aparatul Aquarion poate produce schimbări vizibile chiar și după o scurtă perioadă de timp, refăcând, printre altele, echilibrul pH-ului, îmbunătățind digestia și, prin urmare, nepermițând acumularea excesivă a acizilor grași, ci neutralizându-i.


1.| Ce apa se poate realiza cu Aquarion 9p?

În funcție de ce doriți apa doriți sa obtineți de poate seta de la butononele aparatului  apa alcalină sau acidă pe patru trepte și apa filtrata. 

APA ALCALINA IONIZATA

Pentru apă alcalină ionizată ("apa vie") avem 4 trepte (feluri) de obtinere a apei in functie de necesitati:

Treapta 1: pH 8.5 – în faza introductivă(10-14 zile), prima fază a curei de băut, pentru a înlocui apa de la robinet.

Treapta 2: pH 9.0 – în faza de tranziţie a curei de băut, timp de 2-3 zile, pentru a înlocui apa de la robinet.

Treapta 3: pH 9.5 – ideală pentru consumul regulat şi pentru prepararea cafelei, ceaiului sau supelor.

Treapta 4: pH 10.0 – numai pentru gătit!

APA ACIDA IONIZATA

Pentru apă acidă ionizată (numai pentru uz extern!) avem 4 trepte (feluri) de obtinere in functie de necesitati:

Treapta 1: pH 6.5 – pentru gargară şi spălatul pe dinţi

Treapta 2: pH 6.0 – pentru spălarea şi curăţarea feţei.

Treapta 3: pH 5.5 – pentru sterilizarea ustensilelor  şi suprafeţelor din bucătărie fără substanţe chimice.

Treapta 4: pH 5.0 – pentru obţinerea unui efect de sterilizare mai puternic.

APA FILTRATA

Si mai are o optiune-doar apa filtrata in special, pentru bebelusi si copii mici sau atunci când se administrează suplimente alimentare sau medicamente.


2. |Ce aduce in plus aparat Aquarion 9P :

 • Design modern, inteligent şi intuitiv.  Ecran tactil, prevăzut cu confirmarea vocală a comenzilor, care creşte gradul de siguranţă în alegerea nivelului de pH.
 • Dotat cu un sistem performant şi brevetat DARC de autocurăţare. După fiecare utilizare a aparatului este iniţiat un ciclu de curăţare automat.
 • Prevăzut cu indicator care afişează în timp real durata de viaţă a filtrului.
 • Tehnologia performantă permite notificarea utilizatorului în momentul în care  filtrul trebuie înlocuit.
 • Filtru BioStone de 0,01 microni cu carbon activat de argint bacteriostatic, filtru din fibră, filtru ultrafiltrare.  Gradul de filtrare foarte bun (ultrafiltrare) şi proprietatea bacteriostatică a argintului determină eliminarea din apă a sedimentelor, a clorului şi a microorganismelor patogene, împiedicând totodată şi dezvoltarea acestora pe suprafaţa filtrului.  Avantajul major este ca aceste filtre păstrează în apă toate mineralele necesare organismului uman.  Se obţine o apă microbiologic pură, bogată în minerale, gust curat.
 • Este o soluţie sustenabilă şi fiabilă, care îţi permite să economiseşti bani. Nu trebuie să mai cumperi niciodată apă îmbuteliată, fără probleme de reciclare.

3. |Primele 3 lucruri despre beneficiile apei pentru organism.

 este sursa vieții.

Pentru că suntem 70% apă și că această rezervă din noi – pierdută zilnic prin diferite procese – trebuie suplimentată cu minim 2 – 3 litri de apă / zi de cea mai bună calitate.

Pentru că apa ne curăță intern și extern de reziduuri (toxine acumulate in timp).

Manualul de utilizare si instalare  Aquarion 9p

4. |OFERTA speciala Aquarion 9p!

 1. Garanție 3 ani.
 2.  Service și mentenață 20 de ani.
 3. Livrare GRATUITĂ prin curierat rapid oriunde în țară !
 4. GRATUIT beneficiați de 4 analize de sange Darkfield (pentru toți membrii familiei). La 3-4 saptamani dupa ce ati consumat apa alcalina ionizata obtinuta cu ajutorul aparatului Aquarion se pot repeta cele 4 analize de sange tot GRATUIT.
 5. Informații pas cu pas cum se instalează Aquarion.
 6. Kit de testarea a ph-ului apei produse de Aquarion.

SATISFACTIE GARANTATA SAU BANII INAPOI

Daca in termen de 30 de zile de la achizitionarea produsului nu sunteti multumit(a) de el, ni-l puteti returna si veti primi toti banii inapoi.

5. |De ce filtrele de casă sau apa la PET din supermarket nu sunt de calitate ?

Să analizăm pe rând aceste opțiuni:

!. Filtrul propriu – pentru a vă folosi de apa de la rețea – nu rezolvă mare lucru. El nu reține clorul și fluorul cu care apa este tratată înainte de a pătrunde în rețelele de consum public. Acest lucru se poate obține doar prin ionizare [electroliza apei].

!!. Nici soluția filtrelor cu osmoză inversă nu e recomandată. Demineralizarea apei provoacă, implicit, demineralizarea organismului și probleme mari de sănătate, chiar dacă apa e suplimentată ulterior cu minerale.

!!!. În ceea ce privește apa la sticle de plastic(PET), în urma cercetărilor specialiștii spun ca dacă apa se păstrează mult timp în pet sau dacă este la temperaturi mai mari de 25ºC sau dacă ambalajul este lăsat în soare și lumină, apa devine cancerigenăstalații din PET se transmit în apă. Singurul ambalaj în care ea se păstrează în condiții bune – sau mai bine spus acceptabile – este cel din sticlă de sticlă fumurie.

6. |Cum prelucrează apa de la rețea Aquarion 9P?

Filtrează

Oxigenează și

• Ionizează apa.

Prin ionizare apa este expusă la un curent electric de 220 V prin intermediul a doi electrozi (9 perechi) din platină și titan. În felul acesta se separă particulele încărcate pozitiv de cele încărcate negativ.

Către electrodul negativ sunt atrași ionii încărcați pozitiv – precum: calciul (Ca), magneziul (Mg), sodiul (Na), potasiul (K) – care cresc pH-ul apei și rezulta o apă alcalină ionizată, cu un Potențial de Oxido-Reducere puternic negativ, care întreține viața;

iar către electrodul pozitiv sunt atrași ionii încărcați negativ, precum: fosforul (P), clorul (Cl), sulful (S), fluorul (F), care scad pH-ul și produc apa acidă ionizată, cu Potențial de Oxido-Reducere puternic pozitiv, care omoară bacteriile, microbii, virușii (tot ce este cu viață).

7. |Proprietățile APEI ALCALINE IONIZATE: 

• Este cel mai bun antioxidant și detoxifiant natural posibil

• Este cea mai bună apă de băut și de gătit

• Ajută în mod natural la spălarea legumelor și fructelor – când sunt cufundate 1/2h într-un vas cu apă alcalină ionizată – și la spălarea corpului de toxine și reziduri acide

• Băută, va hidrata organismul de 3 ori mai bine decât apa obișnuită, deoarece are dimensiunea clusterilor mai mici – proprietate care îi permite să pătrunda în celule mai repede, adică să hidrateze mai ușor

• Încetinește îmbătrânirea celulelor, ne ferește de boală

• Este îmbogățită cu oxigen sau anticancerigenă

• Este o apă cu pH > 7, cu un Potențial de Oxido-Reducere între – 300 și – 330 mV; apă puternic antioxidantă / antiîmbătrânire

• La analiza Darkfield, imaginea unui frotiu cu celule aglomerate va arăta ca la un nou născut, dacă e refăcută după numai 5 min de la consumarea unui pahar de apă alcalină ionizată sau dacă ea este băută constant.

ATENȚIE! În doar câteva zile, oamenii care beau apă alcalină ionizată:

 •  reuşesc să doarmă noaptea
 •  nu mai au crampe musculare
 •  durerile de cap dispar
 •  nu mai au balonări intestinale
 •  dependența de dulciuri s-a diminuat sau a dispărut complet
 •     tremurul nervos a scăzut
 •  cei care erau deprimați au început să se comporte normal.

8. |Proprietățile APEI ACIDE IONIZATE:

• Spală, dezinfectează, ”ucide” bacterii, virusuri, microorganisme

• Execelentă pentru a spăla și dezinfecta orice suprafețe din locuință

• Tratează acneea, mătreața, rănile, eczemele, ciupercile și așa zisul ”picior de atlet”, gingiile, gâtul prin gargară, ulcerațiile diabetice, etc.

• Curăță pielea și o menține tânără, sănătoasă și strălucitoare

• Excelentă pentru îndepărtarea cu succes a tartrului de pe dinți, spălarea fructelor, legumelor, a cărnii, a suprafețelor, a vaselor și în îngrijirea și udarea florilor de apartament

9. |APA PURIFICATĂ

APA PURIFICATĂ de la aparatul Aquarion este o apă pură cu pH 7 (neutru). Ea este recomandată pentru:

• Copii /bebeluși

• Medicamente 

• Suplimente alimentare.

De ce nu se iau medicamentele cu apă alcalină ionizată?

Pentru că proprietatea apei alcaline de a avea clusterii mai mici (de a hidrata de 3 ori mai rapid organismul), face topirea mai rapidă a medicamentului, îl trece mai ușor în procesul de detoxifiere / eliminare din corp și nu-i dă posibilitatea organismului să asimileze din el cât ar avea nevoie.

10. |4 MOTIVE Simple PENTRU CARE RECOMANDĂM AQUARION 9P:

1. Pentru a trăi sănătos o viață lungă,

2. Pentru a avea o apă care să  ferească de orice boală,

3. Pentru a scăpa de corvoada căratului de sticle,

4. Pentru a avea o țară curată.

11. |Atenție  la acidificare!

Pe lângă consumul redus de apă, alimentația nesănătoasă ne poate înrăutăți starea: din cauza consumului de alimente acide, organismul nostru se luptă în permanență să mențină pH-ul sângelui, direcționându-și toată energia spre acest proces. Astfel, organismul epuizează depozitele de minerale (calciu, magneziu, potasiu) din oase și din organele vitale pentru a menține echilibrul, ceea ce are drept rezultat scăderea rezistenței, slăbirea corpului și creșterea riscului de afecțiuni. Pericolele acidificării sunt deja cunoscute. Dr. Theodore A. Baroody scrie în cartea sa: „Indiferent câte boli am numi, la rădăcina tuturor stă acidificarea excesivă a corpului.”

12. |Soluția:  apă alcalină ionizată

Apa alcalină ionizată ajută la menținerea echilibrului acido-bazic din organism (are efect alcalinizant) și, în plus, are capacitatea de a lega radicalii liberi, reprezentând un excelent antioxidant. Grație proprietăților sale benefice, oferă energie organismului, iar consumul ei regulat ajută la îmbunătățirea digestiei și creșterea rezistenței.

13. |Ce este apa alcalina?

Poate ati auzit  că apa alcalina  ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire, la reglarea nivelului de pH al corpului și la prevenirea bolilor cronice precum cancerul. Dar ce este mai exact apa alcalină?

Apa alcalină se referă la nivelul pH-ului său. Nivelul pH-ului este un număr care măsoară  substanța cât este acidă sau alcalină este pe o scară de la 0 la 14. De exemplu, o substanta un pH de 1 ar fi foarte acida și iar o substanta  cu un pH de 13 ar fi foarte alcalina.

Apa alcalină are un nivel de pH mai ridicat decât apa potabilă obișnuită. Din această cauză, unii susținători ai apei alcaline cred că poate neutraliza acidul din organism.

Apa potabilă normală are, în general, un pH neutru de 7. Apa alcalină are, de regulă, un pH de 8 sau 9. Cu toate acestea, pH-ul singur nu este suficient pentru a oferi o alcalinitate substanțială apei.

Apa alcalină trebuie să conțină, de asemenea, minerale alcaline și un potențial negativ de reducere a oxidării (ORP). ORP-ul este capacitatea apei de a acționa ca un pro-antioxidant. Cu cât valoarea ORP este mai negativă, cu atât este mai antioxidantă.

14. |Cum actioneaza apa alcalina ionizata(cu ORP negativ) asupra organismului?

Conform  studiilor se sugerează că apa alcalină ar putea fi de ajutor în anumite afecțiuni.

- Consumul de apă ionizată alcalină poate avea beneficii pentru persoanele cu tensiune arterială ridicată , diabet și colesterol ridicat .

-Apă alcalină  cu un pH de 8,8 poate ajuta la dezactivarea pepsinei, principala enzimă care provoacă refluxul acid.

-Un studiu a descoperit o diferență semnificativă în vâscozitatea sângelui după consumarea apei cu pH ridicat, comparativ cu apa obișnuită după un antrenament intens. Viscozitatea este măsurarea directă a cât de eficient curge sângele prin vase.

Cei care au consumat apă cu pH ridicat au redus vâscozitatea cu 6,3 la sută comparativ cu 3,36 la sută la cei care au consumat apa potabilă standard purificată. Aceasta înseamnă că sângele curge mai eficient in cazul consumului de  apă alcalină. Aceasta poate crește eliberarea de oxigen în tot corpul.

15. |Beneficiile apei alcaline ionizate  pentru sănătate.

-proprietăți anti-îmbătrânire (prin antioxidanți lichizi care se absorb mai rapid în corpul uman)

-proprietăți de curățare a colonului

-suport pentru sistemul imunitar

-hidratare, sănătatea pielii și alte proprietăți de detoxifiere

-pierdere în greutate

-rezistenta la cancer

De asemenea, cercetatorii susțin că băuturile răcoritoare, care sunt notoriu acide, au ORP-uri foarte pozitive care duc la multe probleme de sănătate, în timp ce apa ionizata și alcalină corespunzător are ORP-uri extrem de negative

16. |Notă de final [concluzie] Aquarion 9P  :

-are un aspect elegant și butoane moderne, dar și un randament crescut.

-Spre deosebire de cele cinci versiuni anterioare, cele nouă discuri de platină acoperite cu titan ale acestei ultime versiuni ajută la creșterea eficienței dispozitivului, ceea ce are drept rezultat o apă cu un pH mai stabil și o capacitate antioxidantă mai mare.

-Grație mecanismului de autocurățire și butonului de oprire automată, Aquarion poate fi acum folosit cu ușurință de toată lumea.

-Aparatul poate produce și apă acidă, ce poate fi utilizată extern, pentru a trata problemele dermatologice, a dezinfecta rănile sau a curăța cavitatea nazală.
Afectiuni si simptome in care este recomandat Aquarion de la Calivita

Afectiune/simptom    Mod de utilizare
- Abcese (dentare)- se va clati gura cu apa acida- apa cu ph acid, purificata si imbogatita in oxigen este eficienta in sterilizarea locala externa a focarelor infectioase de la nivelul arcadelor dentare.    
- Accident vascular - prevenire - se va consuma apa alcalina- apa alcalina este deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, hranirea optima a celulelor, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.   
- Accident vascular - tratament - se va consuma apa alcalina- apa alcalina este deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, hranirea optima a celulelor, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.   
- Acnee - se va consuma apa alcalina- apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor   
- Acufene - se va consuma apa alcalina- apa alcalina este deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, hranirea optima a celulelor, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.   
- Adenom de prostata - se va consuma apa alcalina- apa alcalina este deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, hranirea optima a celulelor, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.   
- Afte - se va consuma apa alcalina- apa alcalina este deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, hranirea optima a celulelor, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.   
- Alcoolism- se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor toxice si cancerigene, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Alergie- se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor toxice si cancerigene, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Aparat cardiovascular

se va consuma apa alcalina , deosebit de benefica in diminuarea/eliminarea riscului cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metabolismului, hranirea optima a celulelor si refacerea prin dezacidificare a organelor.

- Arderea grasimilor (cura de slabire)- se va consuma apa alcalina , deosebit de benefica in detoxifierea generala, dezacidificarea corpului si eliminarea drept consecinta a depunerilor de grasime si colesterol, fluidizarea circulatiei sanguine
- Arteriopatie obliteranta- se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, eliminarea metabolitilor toxici si a surplusului de grasimi din organsim.
- Artrozase va consuma apa alcalina , deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului dar totodata de mare ajutor prin activarea sistemului imunitar al organismului si asigurarea unei nutritii optime la nivel celular-organic. Prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza (printr-un consum constant) ajungerea nutrientilor la articulatii si refacerea acestora fara distructii ulterioare.
- Aterosclerozase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a metabolitilor si depunerilor reziduale de la nivelul diferitelor organe si sisteme, dezacidificarea tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului.
- Calculi biliari, litiaza biliarase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a metabolitilor si depunerilor reziduale de la nivelul diferitelor organe si sisteme, dezacidificarea tesuturilor, normalizarea circulatiei sanguine si limfatice, iar in aceasta afectiune - recapatarea controlului asupra functiei hepatobiliare, dizolvarea calculior si eliminarea lor treptata din corp.
- Calculi renali, litiaza renala se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a metabolitilor si depunerilor reziduale de la nivelul diferitelor organe si sisteme, dezacidificarea tesuturilor, normalizarea circulatiei sanguine si limfatice, iar in aceasta afectiune - recapatarea controlului asupra functiei urinare, dizolvarea calculior si eliminarea lor treptata din corp.
- Cancer - prevenire si antirecidivase va consuma apa alcalina, al carei rol in privinta prevenirii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului.
- Cancer de col uterinse va consuma apa alcalina, al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca ajuta la eliminarea din corp a metabolitilor toxici, efectueaza dezacidificarea organelor si tesuturilor stopand astfel procesul de degenerare celulara, normalizeaza absorbtia intestinala a nutrientilor, asigura hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a organelor expuse la tumora (oxigenul fiind un bun antitumoral). Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - cat si la nivelul organelor, al circulatiei sanguine si limfatice.
- Cancer de colonse va consuma apa alcalina, al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca ajuta la eliminarea din corp a metabolitilor toxici, efectueaza dezacidificarea organelor si tesuturilor stopand astfel procesul de degenerare celulara, normalizeaza absorbtia intestinala a nutrientilor, asigura hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a organelor expuse la tumora (oxigenul fiind un bun antitumoral). Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - cat si la nivelul organelor, al circulatiei sanguine si limfatice.
- Cancer de ficatse va consuma apa alcalina, al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.
- Cancer mamarse va consuma apa alcalina, al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.
- Cancer de pielese va consuma apa alcalina, al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.
- Cancer la plamanise va consuma apa alcalina, al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.
- Cancer de prostatase va consuma apa alcalina, al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.
- Cancer la stomacse va consuma apa alcalina, al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.
- Cancer de vezicase va consuma apa alcalina, al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.
- Carcei / crampe muscularese va consuma apa alcalina, care in acest caz este deosebit de benefica pentru stimularea mineralizarii osoase si musculare, stiut fiind faptul ca organismul nostru atunci cand ph-ul sau este negativ, pentru a dezacidifia organele, imprumuta minerale de la oase si muschi pe care le introduce in fluxul sanguin, regland in felul acesta alcalinitatea corpului dar accentuand procesul de manifestare a fragilitatii osoase si musculare, si favorizand inclusiv aparitia crampelor musculare.
- Circulatie limfatica deficitarase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei la toate nivelele, eliminarea metabolitilor toxici si a surplusului de grasimi din organsim.
- Ciroza hepaticase va consuma apa alcalina , deosebit de benefica in detoxifierea hepato-biliara si la nivel de organe si sisteme, pentru ridicarea imunitatii, cresterea vitalitatii generale si stoparea proceselor de degenerare a celulei hepatice.
- Colesterolemie ridicata se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in detoxifierea generala, dezacidificarea corpului si eliminarea drept consecinta a depunerilor de grasime si colesterol, fluidizarea circulatiei sanguine.
- Colica abdominala se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a metabolitilor si depunerilor reziduale de la nivelul diferitelor organe si sisteme, dezacidificarea tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea corespunzatoare a intregului corp.
- Colica biliara se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a metabolitilor si depunerilor reziduale de la nivelul diferitelor organe si sisteme, dezacidificarea tesuturilor, normalizarea circulatiei sanguine si limfatice, iar in aceasta afectiune - recapatarea controlului asupra functiei hepatobiliare, dizolvarea calculior prin alcalinizarea mediului la nivelu de celule si tesuturi, facand astfel posibila si eliminarea lor treptata din corp.
- Colica renalase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a metabolitilor si depunerilor reziduale de la nivelul diferitelor organe si sisteme, dezacidificarea tesuturilor, normalizarea circulatiei sanguine si limfatice, iar in aceasta afectiune - recapatarea controlului asupra functiei urinare, dizolvarea calculior si eliminarea lor treptata din corp.
- Convalescentase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului dar totodata de mare ajutor prin activarea sistemului imunitar al organismului si asigurarea unei nutritii optime la nivel celular-organic. Prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza (printr-un consum constant) ajungerea nutrientilor la organe si refacerea optima a acestora.
- Convulsii (febrile sau epileptice)se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului, oxigenarea creierului (aceasta fiind considerata una din cauzele principale ale crizelor de epilepsie), asigurarea unei nutritii optime la nivel celular-organic. Prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza (printr-un consum constant) ajungerea nutrientilor la celule, a oxigenului la sistemul nervos. Totodata, apa alcalina contine minerale ionizate care actioneaza pe post de conductor electrochimic de la o celula la alta, optimizand procesele organice de la cele mai incipiente nivele, in special la nivelul creierului.
- Corp foarte slab (ingrasare) se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in diminuarea/eliminarea riscului cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor si refacerea organelor.
- Coxartroza se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului resimitita pregnant la nivelul articulatiilor si oaselor. Prin scaderea acidozei si alcalinizarea organismului, procesul de demineralizare osoasa inceteaza iar depunerile calcice solide existente la nivelul articulatiilor precum si deseurile metabolice se elimina, procesul de distructie articulara fiind ameliorat sau chiar stopat. In paralel cu o hidratare in cantitate corespunzatoare, consumul de apa alcalina poate ajuta foarte mult la recuperarea in cadrul acestei afectiuni.
- Decalcefieri, demineralizarise va consuma apa alcalina, deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului resimitita pregnant la nivelul mineralizarii osoase. Prin scaderea acidozei si alcalinizarea organismului, procesul de demineralizare osoasa inceteaza deoarece sangele nu mai disloca minerale din sistemul osos pentru a-si echilibra ph-ul (sangele nu va deveni acid niciodata caci va imprumuta in permanenta minerale din sistemul osos si de la organe pentru a realiza nivelul de ph optim). In plus, prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - face ca circulatia nutrientilor prin organism sa fie mult imbunatatita (incluzand in aceasta categorie mineralele de care organele - inclusiv oasele - au mare nevoie). totodata apa pura si alcalina fluidizeaza sangele, echilibreaza ph-ului sanguin si nu in ultimul rand hidrateaza mult mai intens la toate nivelele.
- Depresie - se va consuma apa alcalina- contribuie mult la oxigenarea creierului (fiind un remediu ajutator pentru creier, suprasolicitat de hormonii stresului). Totodata apa alcalina asigura o nutritie optima la nivel celular-organic, in special prin transportul fluent al nutrientilor la creier. Ca urmare a posibilitatilor mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza (printr-un consum constant) imbunatatirea functiilor sistemului nervos.   
- Detoxifiere generalase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a metabolitilor si depunerilor reziduale de la nivelul diferitelor organe si sisteme, dezacidificarea tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului.
- Diabet

- apa alcalina, deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului - direct legata de boala diabetica - si totodata de mare ajutor prin activarea sistemului imunitar al organismului si asigurarea unei nutritii optime la nivel celular. Prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza ajungerea glucozei din sange la celule si astfel reducerea glicemiei in paralel cu protectia organelor supuse unui flux sanguin hiper zaharat  

 - se va clati gura cu apa acida

- Discopatiese va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in curatarea si alcalinizarea sangelui (fapt care opreste demineralizarea osoasa si cartilaginoasa produsa de mecanismul automat de reglare a ph-ului sanguin cu ajutorul substantelor alcaline imprumutate de la oase si din cartilagiile articulare), reglarea metabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor si preintampinarea comportamentelor aberante la nivel celular, ridicarea imunitatii, oxigenarea in profunzime a tesuturilor.
- Electrosmogse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Enurezis la copiise va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-alergen, dezacidificarea organelor, reglarea metoabolismului.
- Epistaxisse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-alergen, dezacidificarea organelor si astfel corectrea functionarii lor, reglarea metabolismului, hranirea optima a celulelor, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului. Se va face si spalare locala cu apa acida, stiut fiind faptul ca aceasta purifica si contracta epiteliul, prevenind astfel sangerarile.
- Fracturi se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, reglarea metabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii.
- Gastrita

 se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in alcalinizarea gastrica (ridicarea ph-ului din stomac, astfel incat se elimina aciditatea), eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea tesuturilor si organelor prind ridicarea ph-ului sanguin, reglarea metabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hidratare optima in profunzime, ridicarea imunitatii.

- Glaucomse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in dezacidificarea tesuturilor si organelor, fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, protejarea ADN-ului celular si astfel prevenirea mutatiilor si degenerarilor anatomice si functionale, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.
- Greatase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice odata cu declansarea procesului de curatire a colonului si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, reglarea proceselor digestive la nivel de stomac, ficat, pancreas, bila, ridicarea imunitatii generale.
- Gutase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a metabolitilor si depunerilor reziduale de la nivelul diferitelor organe si sisteme, dezacidificarea tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului.
- Hematemeza se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in alcalinizarea si calmarea intregului tract digestiv.
- Hernie de disc se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in curatarea si alcalinizarea sangelui (fapt care opreste demineralizarea osos-cartilaginoasa produsa prin mecanismul automat de reglare a ph-ului sanguin cu ajutorul substantelor alcaline imprumutate de la articulatii si oase), reglarea metabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor si preintampinarea comportamentelor aberante la nivel celular, ridicarea imunitatii, oxigenarea in profunzime a tesuturilor.
- Hernie hiatalase va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), benefica in curatarea si alcalinizarea stomacului (proces deosebit de recomandat in hernia hiatala), reglarea metabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor.
- Intarzierea imbatranirii se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului - direct legata de bolile degenerative - si totodata de mare ajutor prin activarea sistemului imunitar al organismului si asigurarea unei nutritii optime la nivel celular; apa alcalina, mult mai bogata in oxigen decat apa normala si in acelasi timp mult mai usor asimilabila de organism, asigura totodata imbunatatirea circulatiei vasculare, periferice si cerebrale, precum si buna oxigenare a muschiului cardiac si a creierului.
- Leucemie sanguinase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului - direct legata de bolile degenerative si mutagenice instalate la nivel celular - si totodata de mare ajutor prin stimularea activitatii corecte a sistemului imunitar al organismului si asigurarea unei hidratari si nutritii optime la nivel de aparte si sisteme.
- Lipotimiese va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (find astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate, inclusiv cele legate de glicemie si asimilarea calciului), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, reglarea proceselor digestive, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.
- Lumbago (lombosciatica) se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in curatarea si alcalinizarea sangelui (fapt care opreste demineralizarea osoasa si cartilagioasa produsa prin intermediul mecanismului automat de reglare a ph-ului sanguin cu ajutorul substantelor alcaline imprumutate de la oase si cartilagii), reglarea metabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor si preintampinarea comportamentelor aberante la nivel celular, ridicarea imunitatii, oxigenarea in profunzime a tesuturilor.
- Miopiese va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (find astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.
- Obezitate se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, eliminarea metabolitilor toxici si a surplusului de grasimi din organsim.
- Palpitatii cardiace se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, eliminarea metabolitilor toxici si a surplusului de grasimi din organsim.
- Par sanatosse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential alergen si reglarea raspunsului imun al organismului la substantele nocive. Apa acida este benefica pentru spalarea pe cap, curatand in profunzime si strangand piela scalpului, in asa fel incat radacina parului este tonifiata si protejata.
- Pancreatita

 se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica  pe mai multe directii:

- Detoxifierea corpului - prin indepartarea reziduurilor acide si a toxinelor acumulate zilnic din aer, medicamente, alimentatie, sau generate pe stres, fiinta recastiga un atribut redutabil in lupta cu boala: vitalitatea.

- Hidratarea corespunzatoare d.p.d.v. calitativ si cantitativ a corpului - este de baza in asimilarea optima a nutrientilor la nivel celular si eliminarea completa si la timp a compusilor metabolici reziduali din organism.

- Oxigenarea corpului - deoarece cancerul si majoritatea bolilor nu rezista intr-un mediu oxigenat, oxigenarea organelor si tesuturilor este un alt mare castig in procesul de refacere generala.

- Alcalinizarea corpului - deoarece cancerul si majoritatea bolilor nu pot evolua intr-un mediu alcalin, aducerea pH-ului corpului de la acid la alcalin este urmatorul obiectiv al persoanei care doreste sa fie sanatoasa.

- Intarirea sistemului imunitar - pentru a mari abilitatea corpului de a lupta cu agresiunile din interior si din exterior si de a pastra constanta homeostazia, interventia cu mijloace naturale special concepute pentru ridicarea imunitatii este ultimul dar nu si cel din urma pas pentru redobandirea sanatatii si mentinerea ei la standarde inalte

- Paradontoza si parodontopatie se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor. Se va clati gura tot timpul cu apa acida, deosebit de benefica pentru dezinfectie si cicatrizare la nivelul cavitatii bucale
- Parkinson (boala)se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-degenerativ, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
Picioare grele (pe deficit venos) se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice odata cu declansarea procesului de curatire a colonului si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (find astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, reglarea proceselor digestive, ridicarea imunitatii generale, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.
- Picioare reci (pe deficit arterial) se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice odata cu declansarea procesului de curatire a colonului si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (find astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, reglarea proceselor digestive, ridicarea imunitatii generale, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.
- Piele sanatoasa (calitate, aspect)se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential alergen si reglarea raspunsului imun al organismului la substantele nocive. Apa alcalina regleaza metabolismul, oxigenarea si transportul nutrientilor la organe. Apa acida este benefica pentru spalarea pe cap si pe corp, curatand in profunzime pielea.
- Pirozisse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in dezacidificarea stomacului si a tesuturilor si organelor in general prin ridicarea ph-ului sanguin (fiind astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), reglarea proceselor digestive la nivel de stomac, ficat, pancreas, bila, ridicarea imunitatii generale.
- Pitiriazisse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Poliartrita reumatoidase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in dezacidificarea corpului, hiper-aciditatea fiind una din cauzele principale ale demineralizarii osos-cartilaginoase prin faptul ca periodic sistemul osteo-articular este comandat de creier sa elibereze in sange calciu si alte substante utile pentru a alcaliniza mediul in cazul in care ph-ul intern s-a mentinut la valori scazute (acide) perioade indelungate. Prin pierederea constanta de substante nutritive, rezistenta osos-cartilaginoasa este diminuata, fiind astfel favorizata aparitia ramolismentelor in sistemul osteo-articular. Consumul de apa alcalina ajuta prin stoparea acestui mecanism la recapatarea mobilitatii articulare.
- Polineuropatiise va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in sprijinirea unei nutritii optime a celulelor avand ca efect impiedicarea aparitiei proceselor degenerative la nivel celular; in plus asigura oxigenarea intensa a diferitelor organe, in special a creierului.
- Psoriazis se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice odata cu declansarea procesului de curatire a colonului si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (fiind astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, reglarea proceselor digestive la nivel de stomac, ficat, pancreas, bila, ridicarea imunitatii generale, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.
- Rahitismse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Reumatism articularse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in dezacidificarea corpului, hiper-aciditatea fiind una din cauzele principale ale demineralizarii osos-cartilaginoase prin faptul ca periodic sistemul osteo-articular este comandat de creier sa elibereze in sange calciu si alte substante utile pentru a alcaliniza mediul in cazul in care ph-ul intern s-a mentinut la valori scazute (acide) perioade indelungate. Prin pierederea constanta de substante nutritive, rezistenta osos-cartilaginoasa este diminuata, fiind astfel favorizata aparitia ramolismentelor in sistemul osteo-articular. Consumul de apa alcalina ajuta prin stoparea acestui mecanism la recapatarea mobilitatii articulare.
- Riduri (diminuare)se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Rinita alergicase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-alergen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor si mai ales ridicarea imunitatii.
- Sarcina sanatoasase va consuma apa alcalina , deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Schizofreniese va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Sciatica (lombosciatica)se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in dezacidificarea corpului, hiper-aciditatea fiind una din cauzele principale ale demineralizarii osos-cartilaginoase prin faptul ca periodic sistemul osteo-articular este comandat de creier sa elibereze in sange calciu si alte substante utile pentru a alcaliniza mediul in cazul in care ph-ul intern s-a mentinut la valori scazute (acide) perioade indelungate. Prin pierederea constanta de substante nutritive, rezistenta osos-cartilaginoasa este diminuata, fiind astfel favorizata aparitia ramolismentelor in sistemul osteo-articular. Consumul de apa alcalina ajuta prin stoparea acestui mecanism la recapatarea mobilitatii articulare
- Sclerozase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Scorbutse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Secretie lactata deficitarase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Senilitate (dementa senila)se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- SIDA (infectia cu HIV si boala)se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Tabagismse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Ticuri nervoasese va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-alergen, hidratarea si nutritia optima la nivel celular, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Tromboflebita se va consuma apa alcalina , deosebit de benefica in alcalinizarea mediului intern si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea sangelui, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara, periferica si cerebrala.
- Tumori benignee va consuma apa alcalina, al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.
- Ulcer gastroduodenalse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in alcalinizarea mediului gastro-intestinal si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea sangelui, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara, periferica si cerebrala.
- Vedere deficitara (ameliorare)se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in alcalinizarea mediului gastro-intestinal si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea sangelui, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara, periferica si cerebrala.
- Vitiligose va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice odata cu declansarea procesului de curatire a colonului si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (fiind astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, reglarea proceselor digestive, ridicarea imunitatii generale, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.
- Zona Zosterse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice odata cu declansarea procesului de curatire a colonului si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (find astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, reglarea proceselor digestive la nivel de stomac, ficat, pancreas, bila, ridicarea imunitatii generale, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.

 

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Aquarion 9P -Ionizator şi filtru de apă [alb]

 • Producător: CaliVita International
 • Cod produs: Aparatul de ionizare şi filtrare a apei 9 elementi de platina
 • Disponibilitate: În stoc
 • 11.449,00 Lei


Produse asemănătoare

Aquarion Calivita ionizator de apa-water ionizer and filter

Aquarion Calivita ionizator de apa-water ionizer and filter

Beneficiile  ionizatorului de apă Aquarion 9p Calivita  Apa alcalina antioxida..

11.449,00 Lei

Oxy Max - 60 ml-picaturi de oxigen

Oxy Max - 60 ml-picaturi de oxigen

Oxigen lichid stabilizat Oxy MAX Calivita soluție lichida de oxigen stabilizat Oxigen..

257,46 Lei

Filtrul de rezerva Aquarion-CaliVita[Biostone]

Filtrul de rezerva Aquarion-CaliVita[Biostone]

Ce este un filtru de rezerva pentru un ionizator de apaUn filtru de rezerva pentru un ionizator de a..

477,30 Lei

Baterie dublă digitală, adiţională aparatului aquarion9

Baterie dublă digitală, adiţională aparatului aquarion9

Descoperă tehnologia avansată a bateriei inteligente Aquarion9! Cu eficiența , fiabilitate și durabi..

3.338,00 Lei

Etichete: filtre de apa, filtru apa, acvarion calivita, alkalin water aquarion