Astm bronsic

Bunicul meu are diabet tip 2, astm bronsic- respiratie 30% si totodata are probleme cu inima. pentru scaderea glicemiei mi s-a recomandat Rhodiolin 2-1-0 si Chromium 1-1-0. dupa o luna de consum azi a fost la doctor, insa glicemia nu i-a scazut deloc. De ce? In cazul tatalui meu, care are pietre la rinichi i s-a recomandat Super Soya Lecithin 2-2-0, urmeaza cu acestea de 3 saptamani, insa durerile nu au disparut si de o saptamana elimina pietre, la fel ca inainte. Oare acesta este efectul lecitinei sau din contra nu l-a ajutat cu nimic? Va multumesc foarte mult.

Raspuns: Buna ziua. Fiind un element constitutiv al factorului de toleranţă la glucoză, cromul joacă un rol foarte important în metabolismul glucozei şi carbohidraţilor, descompunând zahărul la nivel biochimic. Cromul influenţează metabolismul carbohidraţilor, proteinelor şi grăsimilor, potenţând efectul insulinei. Poate ajuta la reducerea poftei de dulciuri, cauzată de fluctuaţia glicemiei. Produsul se numeste Chromium Max 500 si se administreaza 1cps/zi timp de cca. 2 luni apoi Nopalin 3x2 tb/zi, inainte de mese, tot 2 luni. Dupa fiecare cura de 2 luni verificati glicemia. Acestea impreuna cu Super Co Q10 3x1 cps/zi, Omega 3 2x1cps/zi si Resveratrol Plus 1cps/zi. In cazul tatalui D-voastra, trebuie sa stiti ca suplimentele alimentare CaliVita nu tin locul unui tratament de specialitate, deci va recomandam sa urmati sfaturile medicului specialist cu privire la aceasta problema. Calculii renali pot fi de dimensiuni si compozitii diferite, in functie de aceste lucruri se recomanda un tratament specific. Cele de dimensiuni mici se pot elimina si nu necesita un tratament invaziv. In acest caz se recomanda consumul a cel putin 2-3 l apa sau suc de citrice per zi si un analgezic pentru diminuarea durerilor. In cazul calculilor de dimensiuni mai mari se poate practica ESWL (calculii se sparg cu ajutorul ultrasunetelor), tratamentul chirurgical (nefrolitotomia percutana) sau se pot scoate cu ajutorul ureteroscopului. Cateva sfaturi pentru prevenirea litiazei renale: consumul a 2-3l lichide/zi, dieta scazuta in proteine si sodiu, evitarea produselor care contin oxalati (ciocolata, cafea, bere, samburi de soia, spanac, nuci, evitarea consumului excesiv de vitamina C, cola. Se recomanda consumul de suc de portocale, afine si coacaze negre. Dintre produsele CaliVita folositi Pure Yucca 3x2-3 cps/zi, cu multa apa si C1000 1tb/zi.


buna ziua as avea nevoie de cateva lamuriri...am doi nepoti gemeni in varsta de 6ani.fiind raciti mai tot timpul si tratadui deseori cu antibiotice,miofilin si alte siropuri, chiar aerosol ieri i-am dus la un doctor in piatra neamt pneumolog.acesta dupa o simppla suflare intr-un tub i-a diagnosticat cu boala cronica astm , pe care o cunoastem cu totii ca fiind netratabila , dandu-le imediat SERETIDE 50/250. VA MULTUMESC.ASTEPT RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA

Raspuns:Diagnosticul de astm  se pune de obicei in cazul in care pacientul face episoade de bronhospasm (din diferite cauze: alergene, efort fizic, infectiile respiratorii), iar intre acestea pacientul este total asimptomatic. Foarte multi copii sunt sensibili la diferiti alergeni (acarieni, polen, par de animale, pene), dar aceasta sensibilitate dispare la foarte multi odata cu cresterea in varsta. Diagnosticul de astm  bronsic are un prognostic mai nefavorabil daca apare dupa adolescenta, la adultul tanar, de aceea nu cred ca ar trebui sa va faceti griji pentru nepotii D-voastra. Pe perioadele simptomatice medicatia prescrisa este foarte folositoare in ameliorarea simptomatologiei. De asemenea, pentru o fortifiere a sistemului imunitar la nepotii D-voastra puteti folosi ImmunAid 2x1/2cps/zi sau Virago 2x1/2cps/zi asociat cu Lion Kids C 2x1tb/zi + Strong Bones 1cps/zi.


Nu există produse în această categorie.