Depășește senzația deprimantă de epuizare și tristețe cu noul produs cheerUp Calivita!!

Complexul de ingrediente naturale din produsul #cheerUp te ajută să îți recapeți echilibrul emoţional, contribuind la gestionarea mai uşoară a situaţiilor stresante şi la diminuarea efectelor asociate sindromului burnout sau depresiei. Simte-te bine în fiecare zi! Încearcă-l și tu și... cheer up! Produsul nu conține aditivi artificiali sau ingrediente de origine animală, fiind recomandat şi pentru vegetarieni. 

Administrare: 2 tablete zilnic sau conform recomandarilor.

Ce contine o tableta?

o      500 mg N-acetil-L-carnitină

150 mg S-adenozil metionină

100 mg Extract de roiniţă (Melissa officinalis, frunză) (10:1)

60 mg Magneziu (malat de magneziu)

30mg Vitamina C (acid L-ascorbic)

4mg Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină)

4mg Zinc (citrat de zinc)

Alte Ingrediente: stabilizatori - carbonat de calciu, celuloză microcristalină; antiaglomeranţi - acid stearic, coji de orez, dioxid de siliciu; agent de glazurare - hidroxipropil metilceluloză; agent de încărcare - croscarmeloză sodică; triacetin.........q.s. Ingrediente active per porţie (2 tablete)

RECOMANDĂRI

Cum te ajută ingredientele din #cheerUp?

ü  contribuie la ameliorarea efectelor asociate sindromului burnout

ü  oferă o stare de bine în fiecare zi, contribuind la gestionarea mai facilă a situaţiilor stresante

ü  reduc riscul de apariție a tulburărilor de dispoziție, oboseală și depresie

ü  ameliorează simptomele de stres, reduc anxietatea și tulburările de somn

ü  reduc oboseala mentală, îmbunătățesc capacitatea de concentrare și cresc nivelul energiei 

ü  au un efect antiinflamator puternic

Ce este stresul?

Sensul obișnuit al stresului este „tensiune constantă” sau „nervozitate permanentă”. Mai detaliat, stresul înseamnă răspunsul organismului la o schimbare care necesită o reacție fizică, mentală sau emoțională sau un alt răspuns similar cu acestea. Astfel, fiecare schimbare poartă cu ea posibilitatea de stres. În lumea de azi plină de urmăriri, totul se schimbă constant, așa că nu este de mirare că stresul de astăzi este deja considerat o boală a epocii moderne.

Totuși, avem nevoi de stres. Cum este posibil?

Conform modelului publicat de profesorul Selyea1 [Shea], prin munca sa și rezultatele cercetărilor sale asupra stresului, el și-a câștigat o reputație la nivel mondial, stresul poate fi împărțit în două tipuri: eustres și distres. Eustress este așa-numitul „Stres bun”, care apare în situații rezolvabile; si intareste persoana care  depaseste problema. Eustresul stimuleaza, iar datorita actiunilor sale devenim productivi. În timp ce distresul (stresul negativ) provoacă frustrare, sentimente de incompetență, dezamăgire și epuizare. Deci, soluția constă în mediea stresurilor . Lipsa totală de stres poate duce la dezinteres și letargie, în timp ce stresul constant poate provoca diverse alte boli.

Recunoaștem când suntem într-o stare de stres?

Fiecare reacționează diferit într-o situație dificilă, astfel încât schimbările atât la nivel fizic și emoțional, cât și la nivel de comportament, pot fi complet diferite. Într-o situație neașteptată, chiar și în același timp, pot apărea frisoane, transpirații, puls rapid, dificultăți de respirație, tensiune musculară, dureri de cap, senzație de panică sau furie. Iar stresul continuu ne afectează foarte mult sănătatea. Provoacă anxietate, depresie, indigestie, hipertensiune arterială, tulburări de somn și chiar neregularități ale inimii și, de asemenea, poate afecta ciclurile femeilor sau poate afecta negativ fertilitatea.

Cine este cel mai expus riscului?

Sondajele evidențiază ca exista grupuri diferite ca fiind cele mai vulnerabile. Potrivit unora, acestea sunt persoane în vârstă, în timp ce, potrivit altora, riscul afectează mai ales bărbații activi. În același timp de ex. in sarcini, sau revenirea la muncă după o vacanță, sau chiar începutul anului școlar poate provoca stres. Așadar, stresul este prezent în viața fiecăruia dintre noi, așa că ar trebui să fim atenți la simptomele lui fiecare dintre noi.

Sfaturi  pentru ameliorarea instantanee a stresului

Pe lângă respirațiile profunde, numărarea până la zece și izolarea zgomotului, merită să introduceți un protocol foarte simplu, dacă viața d-voastră este expusă la stres:

1. Încercați să evaluați corect situația dată și imaginați-vă ce este cel mai rău ce se poate întâmpla.

2. Fii pregătit pentru cum te vei descurca cu asta dacă se întâmplă cu adevărat.

3. Dacă te-ai pregătit pentru ce e mai rău, încearcă să-ți imaginezi cum ar putea fi obținute rezultate mai bune. (Unii pot chiar să continue să dezvolte acest protocol pentru cele mai bune rezultate posibile!)

Avand in vedere necesitatea de a face fata stresului si consecintelor inevitabile ale lui, Calivita International a fabricat produsul Cheer Up. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

cheerUp 30-tablete- sprijin natural al bunei dispoziții

  • 177,38 Lei


Opţiuni disponibile


Etichete: Ser up