Consultatii Calivita-30

pentru prevenirea osteoporozei ce tratament se ia, Maria
----------------->Raspuns:
Pentru a evita aparitia osteoporozei  puteti folosi  Joint Protex 3x1tb/zi cu Strong Bones 2x1cps/zi.
Sau Senior Formula 2x1 pe zi sau Power Mins 2x1tb/zi, sau Menopausal Formula 3x2cps/zi, depinzand de varsta, sex, antecedente.Buna seara as dori sa stiu daca avem vreun produs care sa contina un hormon combucea? Sper ca nu fac o gafa daca acest cambucea nu este  nici un hormon. Va multumesc
cu stima
olivia simion
----------------->Raspuns:
Kombucha este denumirea unui ceai produs din asa zisa "colonie Kombucha", care de fapt contine specii de Acetobacter si de obicei Brettanomyces bruxellensis, Candida stellata, Schizosaccharomyces pombe, Torulaspora delbrueckii si Zygosaccharomyces bailii. CaliVita nu are nici un supliment care sa fie produs prin fermentatia acestor bacterii.Ce imi recomandati in lupus eritematos sistemic .Nu cunosc toate detaliile diagnosticului.Persoana este o femeie de 45 de ani acum internata in spital,diagnosticata de cca 10 zile.Sub tratament cortizonic si altele.E ruda cu mine.Trebuie s-o ajut cu ce pot.
Multumesc!Elena
----------------->Raspuns:
Pentru afectiunea aceasta v-as sugera sa urmati tratamentul prescris de catre medicul D-voastra specialist. Afectarile din cadrul acestei boli pot fi la nivelul diverselor organe, de aceea nu pot sa va spun prea multe nestiind stadiul in care se afla persoana respectiva. V-as ruga sa reveniti cu mai multe detalii. Va multumesc.Buna ziua,
Am comandat in urma cu doua saptamani un pachet de produse Cali Vita pentru sterilitate.
De cateva zile mi-au aparut pe picioare, de la genunchi in jos niste umflaturi rosii, destul de tari la palpare, care se extind tot mai mult. Sunt foarte ingrijorata. Poate fi acest lucru o reactie adversa la aceste medicamente?
Poate fi o alergie la una din substantele din compozitie? Nu pot asocia
aparitia acestora cu altceva,dar nici nu sunt sigura ca ar avea legatura cu medicamentele; dar niciodata nu am mai patit asa ceva, vad ca se agraveaza, incep sa doara, si mi se umfla gleznele.
Va rog mult sa-mi raspundeti ce sa fac sa intrerup tratamentul?
Va multumesc, Ela
----------------->Raspuns:
V-as ruga sa ne precizati varsta D-voastra, daca sunteti alergica la ceva anume (praf, polen, medicamente), antecedentele familiale (daca rudele pana de gr.II au suferit de vreo boala), ce inseamna "pachet de produse pt sterilitate" si sa ne descrieti mai in amanunt despre problema dumneavoastra ( de cat timp au aparut umflaturile, daca sunt dureroase, ce dimensiuni au umflaturile, daca aveti sau nu senzatie de prurit, daca mai luati alte medicamente) si daca va stiti bolnava cu ceva. Pana atunci intrerupeti administrarea acestor produse.

>>Continuare pe pagina 31


Nu există produse în această categorie.