Fisuri anale. Consultatii medicale Calivita

Buna ziua! Ce recomandati pentru fisuri anale?

Raspuns: Pentru fisurile anale recomand Zenthonic 1 capac de 3 ori /zi cu 30 de minute inainte de masa 1 lingura de lichid clorophyl dimineata cu 30 de minute inainte de masa green care 2 cps la pranz si 2 cps seara dupa masa local aplicatii cu vein care dupa o toaleta riguroasa locala cu ceai de crusin.


Ce putem recomanda unui baietel de 2 ani si 4 luni, pentru constipatie cronica? Ocean 21 se poate recomanda pentru aceasta varsta?? Va multumesc, Ofelia

Raspuns: La aceasta varsta nu este normal ca un copil sa prezinte astfel de simptome. Recomandarea noastra este sa consultati un medic specialist, deoarece cauzele pot fi multiple: stare de deshidratare care duce la intarirea scaunului, existenta unor fisuri anale provocate de eliminarea unor scaune dure, existenta unor afectiuni perianale insotite de prurit, copilul a fost pedepsit cand a fost invatat sa faca la olita, copilului ii este frica sa mearga la WC (intuneric sau spaima de paianjeni) sau locul ii este inaccesibil, copilul face tratament cu imipramina (pentru enuresis), exista o cauza organica, de exemplu hipotiroidism (rar), de asemenea este important sa luam in considerare diagnosticul de boala Hirschprung. Unele recomandari de ordin igieno-dietetic de ajutor ar fi : adaugati fructe, de exemplu o banana, la cerealele de la micul dejun, incercati sa oferiti copilului paine alba cu continut mare in fibre, dati-le sa rontaie bucatele de morcov sau telina, puneti mazare, fasole sau linte in supe sau mancaruri, amestecati morcov in piureul de cartofi, o felie de paine neagra este o gustare excelenta, gatiti cartofii noi cu coaja. Daca raspundeti afirmativ la una dintre intrebarile urmatoare, ar trebui contactat cat mai repede posibil un medic: Copilul dumneavoastra are disfunctii rectale? Credeti ca constipatia copilului dumneavoastra a fost cauzata de un factor fizic? Copilul dumneavoastra sufera recent de constipatie? Copilul dumneavoastra are dureri rectale? Credeti ca constipatia copilului este cauzata de medicamente? Copilul dumneavoastra sufera de constipatie des (constipatie cronica)?


Ce recomandati pentru fisuri anale?

Raspuns: Pentru fisuri anale folositi Vein Care de 3x/zi ca aplicare locala si Liquid Clorphyll 1 linguria/zi pentru o detoxifiere a organsimului.


Nu există produse în această categorie.