Gastrita hiperacida. Consultatii medicale Calivita

Buna seara, Sotia in varsta de 55 de ani a fost diagnotizata cu colicistopatie cronica altiazica, nu stiu daca am scris bine (namol la fiere). Mentionez ca are si o gastrita de reflux biliara. Multumesc anticipat, Astept raspunsul dvs.

Raspuns: Buna ziua. Pentru problemele sotiei D-voastra folositi Digestive Enzymes 2x1tb/zi pentru facilita procesele digestive, Cholestone 3x1cps/zi pentru normalizarea colesterolemiei si Liquid Chlorophyll 1 lingurita diluata in apa sau ceai.


Buna seara! Ce-mi recomandati pentru o persoana de 40 de ani diagnosticata cu o gastrita hiperacida(radiografie cu bariu) provocata de h.pyloi? Dar pentru o hernie de disc si un diabet neinsulino dependent? Va multumesc

Raspuns:Daca aveti certitudinea ca este o infectie cu H. Pylori, tratamentul pentru eradicarea acestuia se recomanda de catre medicul specialist. Pentru gastrita incercati Green Care 3x2tb/zi SAU Liquid Chlorophyll 1lingurita/zi. Pentru hernie de disc va recomandam un consult si o schema de tratament recomandata de catre un medic specialist si White Willow 3x1cps/zi (nu consumati daca aveti gastrita), Stress Management 2x1tb/zi si Rhodiolin (poate ameliora durerea) 3x1 cps/zi maxim 2 luni, cu o reducere a dozei in ultima sapt. si pauza 1-2 luni.


Tatal meu are gastrita hp. nu am inteles bine de la el ce anume, nici el nu a inteles f bine de la medic? insa acesta este diagnosticul pe reteta? acum face tratament cu antibiotice.ce ar putea sa consume pentru pb intestinala ? i se audu mai mereu un zgomot in stomac...se simte balonat...acum o luna a inceput tratamentul cu antibiotice..ce ar putea lua de la calivita pt stomac, intestine?va multrumesc

Raspuns:Probabil tatal D-voastra a primit tratament cu antibiotice pentru infectie cu Helicobacter Pylori, bacterie gram-negativa care este probabil cauza gastritei. Se recomanda Liquid Chlorophyll o linguriţă diluată în apă sau ceai sau chiar concentrată, zilnic, sau Green Care 3x1tb/zi cu AC Zymes sau Acidophilus with Psyllium1cps/zi pe stomacul gol, administrate la ore diferite fata de precedentele.


Nu există produse în această categorie.