Hemoroizi. Consultatii medicale Calivita

Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de Noni Organic. Poate fi administrat unei persoane care are diabet(nu este insulino dependent, este un diabet tratat cu medicamente), este hipertensiv(tratat medicamentos) si are glaucom(tratat cu picaturi recomandate de doctor)? Daca da, poate sa ia 2 linguri pe zi? Se administreaza inainte de masa? Dupa masa? In tratamentul hemoroizilor, are vreun efect? Poate fi cuplat cu qProtect? Care ar fi schema de tratament? Multumesc.

Raspuns: Buna ziua. Noni este chiar recomandat in afectiunile descrise de Dvs. Poate sa consume 2-3 ling/zi. Se consuma minim cu 10 min inainte de mese. Se poate administra concomitent cu Q Protect, 2-3cps/zi, in functie de necesitati. Se face pauza dupa cca 3 luni de tratament.


Ce produse pot folosi pentru a scapa de hemoroizi? Multumesc!

RaspunsBuna ziua. Produsul CaliVita de ajutor in cazul hemoroizilor este Vein Care aplicat local de 2-3 ori pe zi si Liquid Chlorophyll o linguriţă diluată în apă sau ceai sau chiar concentrată, zilnic si Vitamina C Plus Flavonoid 1-2 tb pe zi - o cura fiind de 2-3 luni. Impeuna cu acestea, trebuie sa tineti si un regim igieno-dietetic corespunzator, astfel: sa aveti o alimentatie bogata in fibre si un aport crescut de lichide pentru a avea un scaun mai moale pentru a scadea iritatia locala, sa evitati consumul de condimente si alimente care va provoaca constipatie. Pentru o ameliorare temporara, de ajutor este sa faceti bai calde, acestea ajutand la relaxarea vaselor din jurul regiunii rectale, compresele reci, analgezice locale sau generale. Daca nici una dintre aceste metode nu va este de ajutor, va recomand sa va adresati unui medic specialist pentru un tratament de specialitate.


As dori sa primesc raspunsuri pe e-mail. Se poate? As dori sa-mi spuneti ce pot sa iau pentru hemoroizi interni. Sint in stadiu incipind, conform diagnosticului. Doctorul curant mi-a recomandat Detralex de 2 ori pe an timp de 30 de zile o pastila pe zi. Folosesc curent produse calivita ( Liver aid in mod special) si sint foarte multumit. Ma gindesc ca poate am sanse sa remediez tot cu astfel de produse , dat fiind faptul nu sint intrun stadiu avansat. Virsta 45 ani, masc. Va multumesc!

RaspunsNe pare foarte rau dar raspunsurile la intrebarile D-voastra momentan se fac doar prin aceasta pagina. In legatura cu problema D-voastra puteti folosi ca unguent local VeinCare, de 2-3 ori pe zi pana la ameliorarea simptomatologiei, impreuna cu o alimentatie adecvata ce include evitarea condimentelor si a alcoolului, evitarea alimentelor ce provoaca scaune diareice sau constipatie, consumul de lichide si o dieta bogata in fibre (fructe, vegetale si cereale), igiena locala adecvata. Eventual puteti folosi si Green Care 3x1tb/zi maxim 2 luni de zile, apoi cu o luna pauza sau Liquid Chlorophyll o linguriţă diluată în apă sau ceai sau chiar concentrată, zilnic.


Buna ziua, ce puteti sa imi recomandati pentru hemoroizi? cu stima olivia simion

RaspunsPentru aceasta afectiune folositi VeinCare ca aplicatie locala si Acidophilus with Pstllium 1cps/zi, sa consumati mai multe lichide, sa aveti o alimentatie mai bogata in fibre (fructe, legume, cereale), sa evitati folosirea de laxative si a imbracamintii stramte, sa scadeti in greutate in caz ca sunteti o persoana supraponderala si sa aveti un control asupra tensiunii arteriale.


ce recomandati pentru hemoroizi la o persoana care era si megacolon ( 3-4 scaune pe zi)?

RaspunsStimata D-na Monica, pentru aceasta problema puteti folosi ca unguent local VeinCare, de 2-3 ori pe zi pana la ameliorarea simptomatologiei, impreuna cu o alimentatie adecvata ce include evitarea condimentelor si a alcoolului, evitarea alimentelor ce provoaca scaune diareice sau constipatie, consumul de lichide si o dieta bogata in fibre (fructe, vegetale si cereale), igiena locala adecvata. Pentru corectitudinea raspunsului trebuie sa stim daca diagnosticul de megacolon a fost stabilit de un specialist? si care sunt simptomele pt care s-a adresat medicului, cand a fost diagnosticat (1-2 luni, ani?). Va multumesc.


Nu există produse în această categorie.