Herpes. Consultatii medicale Calivita

mama mea are 82 ani, o sanatate in general f buna, dar de curand a facut zona zoster. are dureri mari la umar(i-a prins umarul si veziculele ajung pana la degetul mare).ia lysina 2000 mg/zi, vit C,a inceput Noni. Am inteles ca trebuie vitamine B pt nervi si ceva antiviral. ce ma sfatuiti> multumesc

Raspuns: Buna ziua! Pentru mama d-voastra care sufera de herpes zoster recomand urmatoarele produse - - Mega B complex 1 - 0 - 1 (1 tb dimineata si 1 tb seara) - Pure yuca 1 - 1 - 1 (1 caps dimineata , 1 caps pranz si 1 caps seara) - L-lysine 1 - 0 - 1 (1 tb dimineata si 1 tb seara) - White willow 1 - 1 - 1 (1 caps dimineata , 1 caps pranz si 1 caps seara) Si pentru ca a inceput cu noni , este bine sa continue. Ii doresc multa sanatate!


34 ani. Am facut zoster varicos, un herpes mai mare langa nas, baiatul de 4 ani a avut varicela , eu am avut cand eram mica, fetita nu a avut aceasta boala, nici nu a luat de la fratele ei in schimb i-a aparut un herpes de 1 cm pe fata. M-am tratat cu unguent zovirax si pastile aciclovir. La o zi dupa aparitie, eu crezand ca am herpes deaorece imi apar destul de des (mai ales cand mi-e frig), am achizitionat NONI si ginseng (vroiam un tratament naturist). Am crezut ca trebuie sa iau 2 linguri pe zi dar acuma am vazut ca este local. Pot sa-mi dau si local dimineata si seara si sa iau si cate o lingura dimineata si seara? Eu iau in continuare si tratamentul cu aciclovir pastile. Afecteaza ? Va multumesc.

Raspuns: Pentru afectiunea D-voastra va recomand consultul unui medic specialist dermatolog. Dintre produsele noastre puteti folosi Virago 3x1 tb/zi sau Immunaid 3x1 cps/zi, asociat cu Garlic Caps 3x1 cps/zi. Produsul Noni se poate aplica si local, dar puteti lua cate 1 lingura de 2 ori pe zi.


o lehuza de 18 zile, care alapteaza, cu infectie urinara cu streptococ din grup b si herpes la nivelul buzelor, poate lua VirAgo? deja face tratament cu antibioticul ales de antibiograma pt infectia urinara. herpesul recidiveaza de ani buni, periodic, de obicei cand e mai obosita. multumesc anticipat!

Raspuns: ​ Pana cand alapteaza nu este recomandat sa foloseasca VirAgo. Folositi momentan tratamentul de specialitate, iar apoi produsele CaliVita


Nu există produse în această categorie.