Immunvirex conține o combinație unică de vitamine, minerale, probiotice și ingrediente active din plante, care și-au demonstrat capacitatea de susţinere, întărire şi protecţie a sistemului imunitar, cu efect antiviral puternic şi de spectru larg.

Prin efectul antiinflamator natural acţionează local calmând durerile cauzate de gripă sau răceală: dureri de cap, dureri musculare. Implicat în reducerea frecvenței și severităţii infecțiilor, complexul de ingrediente scurtează perioada de convalescenţă, ajutând organismul să îşi revină mai repede în urma unor afecţiuni virale. 

Ce contine Immunvirex  de la Calivita?

Un flacon de Immunvirex contine 30 capsule vegetale

O capsula contine:

 • Quercitină dihidrat 200 mg
 • Pulbere de rădăcină de Kudzu (Pueraria lobata) 50 mg
 • Beta glucan 30 mg
 • Zinc (aspartat de zinc) 10 mg
 • Bioperine (Piper nigrum, fruct) 5 mg
 • Vitamina D3 (colecalciferol)  10 mcg (400 U.I.)
 • Lactobacillus rhamnosus 100 U

gelifiant - hidroxipropil metilceluloză; stabilizator - carbonat de calciu; antiaglomeranţi - coji de orez, dioxid de siliciu...........q.s.

Mod de administrare:1 capsulă/zi sau conform recomandarilor.

Beneficile aduse de Immunvirex Calivita

 • Pentru întărirea, susţinerea şi protecţia barierei imunitare a organismului;
 • Pentru scădearea incidenţei şi ameliorarea severităţii infecţiilor respiratorii;
 • Pentru ameliorarea simptomelor de răceală sau gripă: dureri de cap, dureri musculare, pierderea gustului şi a mirosului;
 • Pentru reducerea perioadei de convalescenţă;
 • Pentru menţinerea echilibrului florei intestinale, cu impact major asupra imunităţii;
 • O singură capsulă conține un amestec de ingrediente active care și-au dovedit eficiența în protecția organismului împotriva agenților patogeni.

Functiile ingredientelor Immunvirex Calivita

>>QUERCITINA

-un flavonoid puternic, cu potenţial antioxidant şi antiviral dovedit, cu rol în eliminarea toxinelor din organism, dar şi a stresului oxidativ care poate afecta celulele sănătoase cu rol în întărirea imunităţii.

Aceasta nu doar că sprijină și reglează funcţia imunitară, ci are şi un efect antipatogen de spectru larg, reducând nivelul de citokine proinflamatorii, responsabile de afectarea gravă a ţesuturilor pulmonare.

>>KUDZU

-bogată în substanţe biologic active, susţine funcţia hepatică,  sprijinind procesele de detoxifiere, prin eliminarea substanţelor cu impact negativ în organism.

>>BETA GLUCAN


Beta glucanii sunt o clasă de compuși polizaharidici - unul dintre cei mai bine studiați este 1, 3-D Beta Glucan. Studiile arătata că beta-glucanii au capacitatea de a activa celulele T, macrofage, celulele naturale killer (NK) și citokinele interleukina 1 și 2.

În consecință, cercetările au arătat că beta-glucanii pot ajuta la inhibarea creșterii cancerului și la protejarea împotriva agenților patogeni.

Beta glucanul activează celulele imunitare numite macrofage, mobilizându-le în crearea primei linii de apărarea a barierei imunitare, atenţionând şi mobilizând întregul sistem imunitar în lupta cu agentul patogen. Implicaţi în reducerea frecvenței și severităţii infecțiilor, beta glucanii scurtează perioada de convalescenţă, ajutând organismul să îşi revină mai repede în urma unor afecţiuni virale.

Beta glucanul este unul dintre cele mai bune stimulatoare imune. Este adesea denumit „modificator de răspuns biologic”, care ajută la legarea de celule albe din sânge și la îmbunătățirea coordonării imune ale lor .

 

>>ZINC

-este recunoscut pentru susţinerea sistemului imunitar, poate scădea incidenţa infecţiilor respiratorii, susţinând refacerea mai rapidă a organismului.

Contribuind la activitatea normală a receptorilor pentru gust şi miros,  în caz de răceală sau gripă, zincul poate împiedica pierderea acestor simţuri.

>>VITAMINA D

-datorită efectelor imunomodulatoare, are efect de protecţie a tractului respirator, întârind funcţia de apărare a organismului, reducând totodată şi severitatea bolii. 

>>BIOPERINE

-extract de piper negru, potenţează absorbţia ingredientelor active din Immunvirex şi creşte gradul de bioaccesibilitate al acestora de către organism, pentru un efect şi mai puternic.  


Parerea /opinia celor care au consumat Immunvirex

„Mi-am luat liber și concediu medical de nenumărate ori din cauza infecțiilor respiratorii repetate. Eram pe punctul de a-mi pierde locul de muncă. Din fericire, cu ajutorul Immunvirex, am reușit să îmi întăresc sistemul imunitar și să rezolv problema asta o dată pentru totdeauna.” (Eva N.)

„Am avut mai multe infecții, acompaniate de simptomele obișnuite: febră, dureri musculare, dureri de cap, tuse sufocantă. În ultimul timp, aceste probleme au dispărut complet.”  (Ana L.)

„Mă simt mai plin de energie și mai rezistent. Chiar dacă mă îmbolnăvesc, mă recuperez mult mai rapid și nu mai trebuie să stau în pat zile întregi.” (Richard P.)


immunvirex-calivita-aliatul imunitatii
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Immunvirex - 30 capsule-complex cu acţiune antivirală

 • 148,35 Lei


Opţiuni disponibile


Produse asemănătoare

Oxy Max - 60 ml-picaturi de oxigen

Oxy Max - 60 ml-picaturi de oxigen

Oxigen lichid stabilizat Oxy MAX Calivita soluție lichida de oxigen stabilizat Oxigen..

257,46 Lei

Etichete: covid, covid19, Imunoivex