Leucemie..Consultatii medicale

buna ziua va rog sa imi spuneti ce produse sunt pentru tratarea LEUCEMIEI CARE SUNT EFICIENTE . DAR PENTRU CARTILAJUL DE LA GENUCHI CAND MA RIDIC DE PE SCAUN TROSNESC GENUCHI , PENTRU POTENTA SI DURATA MAI LUNGA , PENTRU HIPER TENSIUNE ARTERIALA , SI PENTRU SLABIT SAU CEVA CARE SA TAIE POFTA DE MINCARE SA NU MAI MANINC NOAPTEA DEOARECE AM UN PROGRAM MAI NASOL DE LUCRU . MULTUMESC MULT . VA ROG RECOMANDARI STRICTE SI CU EFICIENTA DACA SE POATE MAXIMA AR FI EXCELENT . IN SPERANTA CA MATI INTELES VA MULTUMESC MULT .

Buna ziua , Pentru leucemie - leucemia se trateaza la sectia de hematologie clinica , iar de la Calivita poate adjuva terapia cu Organic Noni. Artroza poate beneficia de terapia cu - - Joint protex forte 1-1-1(1 tb dimineata , 1 tb la pranz si 1 tb seara) - Shark aid 2-2-2(cate 2 tb la 8 ore) - Pure yuca 1-1-1(cate 2 tb la 8 ore). Hipertensiune arteriala - - Qprotect 1-1-1 (1 tb dimineata , 1 tb la pranz si 1 tb seara) - Super coenzime Q10 , 20 mg , 1 caps /zi . Impotenta - - Vital man 2-2 (2 tb dimineata si 2 tb dupa amiaza) - Qprotect 1-1-1 (1 tb dimineata , 1 tb la pranz si 1 tb seara) - Rhodiolin 1-1-1 (1 tb dimineata , 1 tb la pranz si 1 tb seara).


Hristos a inviat! am cunoscut pe cineva care are o forma de cancer inversa leucemiei: are 1.290.000 globule rosii; ce se recomanda, in afara de Noni? Multumesc pt colaborare! Cu stima, Viorica Puscaciu

D-na Viorica Puscaciu, valoarea de 1.29M eritrocite este intr-adevar mica, dar cauzele care duc la aceasta ar putea fi numeroase: pierdere de sange, deficit de eritropoeza, hemoliza excesiva, tulburari metabolice(tulburari enzimatice dobandite), hemoglobinopatii. Cauzele cale duc la aceasta problema fiind foarte diverse, v-as ruga sa ne precizati mai in detaliu despre un diagnostic mai precis dat de un medic specialist. Va multumesc.


Leucocitele au crescut la 9000 e pericol de leucemie? Daca da ce as putea foloso de la Cali vita pt. a le aduce la normal?

Numarul leucocitelor din sange este considerat a fi normal la valori intre 4000 si 8000/mm cub de sange, aprox. 1% din volumul sanguin al unui adult sanatos. Un numar crescut de leucocite (leucocitoza) se intalneste in infectiile acute cu microbi sau paraziti, in infectiile cronice si in general in toate bolile insotite de febra. Leucocitoza este un mijloc natural de aparare a organismului deoarece prin mobilizarea unui numar mare de leucocite care au rolul de a ucide si fagocita microorganismele patogene, organismul lupta impotriva infectiilor. Un numar foarte crescut de leucocite peste 20.000/mm cub se intalneste atat in ale bolile sangelui cat si in infectii deosebit de grave, peritonite, septicemii, etc. Puteti incerca produsul nostru Garlic Caps 3x1cps/zi pentru a imbunatati raspunsul imun in cazul vreunei infectii.


Nu există produse în această categorie.