Atentie! Aceste marturii au scop pur informativ, rezultatele putand varia si sunt influentate de mai multi factori!

Bună dimineața! Vă mulțumesc foarte mult! Am primit un sfat amănunțit și profesional cu privire la problemele mele de sanatate, cu care m-am luptat ani de zile! Timp pierdut și bani în căutarea unui ajutor de la medici. Nimeni n-a  putut sa ma ajute, dimpotrivă - m-au condus în depresie sugerându-mi ca am o boală mintală, halucinații,  hipohondrie. Am avut crize periodice de apetit  ridicat ca o foame de lup.  Între timp, starea mea de spirit  se inrautatea pe zi ce trecea. Am ajuns la punctul în care nu am fost capabil de a efectua slujba si am luat  concediu medical, pe care l-a prelungit. Am fost amenințat cu pierderea locului de munca!! Apoi, am cautat pe internet si asa am ajuns la  site. După aplicarea unui regim strict și suplimentarea cu produsele de la Calivita, pot spune cu încredere că mă simt exccelent. Nu a fost ușor, mai ales la început. Acum, vitalitatea mi-a revenit, și  dorința de a trăi :). Am aplicat riguros toate sfaturile și recomandările privind utilizarea produselor: Paraprotex, Ac Zymes, Nopalin, Chlorella Spirulina, Noni polinesian și Oxy Max. La început am crezut că prețurile sunt un pic cam piperate, și am avut o ușoară ezitare, dar m-am decis, sa incerc, iar acum nu regret nimic :) Nimic nu are valoare daca nu este sănătate și putere! Rezultatele sunt cu adevărat excelente și deja am recomandat produsele familiei si prietenilor.  Multumesc inca o data echipei Bio-sanatate pentru ajutorul de nepretuit. Va doresc sanatate! 

Ovidiu Miulescu, Arad


• Sunt foarte recunoscătoare pentru sfatul pe care mi l-ati dat.  Acum, dupa ce am primit îndrumări de o dieta buna si produsele Calivita,  avem pace in minte pentru fiica noastră. Incă mai bea Noni exact așa cum mi-ati recomandat! I-am da  ParaProteX, AC Zymes, Nopalin și Lion Kids C vitamin. Pecingina de la gura a disparut complet, nu există nici o erupție cutanată, deși sezonul alergic este deja în plină desfășurare. În ceea ce ma priveste pe mine, vă mulțumesc pentru consilierea cu  Stress Managemant  B Complex și Strong Bones, si acum dorm foarte bine.  AC Zymes, de asemenea, s-au dovedit a fi eficient în ceea ce privește imunitatea datorita infecției din secție, voi adăuga la cele spuse că lucrez într-un spital ca asistentă medicală și am un somn total dezordonat. Am recomandat si colegilor AC Zymes pt că la un moment dat, au suferit de diaree. Din păcate, este destul de dificil pentru ca prefera sa ia antibiotic.  Atunci când le spun cum să acționeze cu produse naturale, obțin impotriviri.

Eva, Salaj


•  Aș vrea ca povestea mea sa fie  un avertisment, dar, de asemenea, o încurajare pentru persoanele care suferă de stafilococ. Am avut o rana la picior și acum șase ani am fost diagnosticat cu stafilococ. Din acel moment, am fost tratat cu antibiotice. Imbunătățirea era instantanee, altfel primeam un nou antibiotic, și așa am mers până când în cele din urmă am luat Paraprotex, AC Zymes și Nopalin, precum și  Super coenzima 10-care m-a  ajutat nespus. Rana s-a vindecat. Eu le-am recomandat  produsele fraților mei care au avut  accident vascular cerebral si aceste produse i-au ajutat foarte mult  revenind dintr-o stare foarte grava. Acum suntem suporteri puternici ai acestui tip de metode naturale și tratament cu produsele Calivita. La început nu am avut incredere ca vor fi  eficiente. Nu credeam că mă va ajuta niște pastile pe bază de plante și vitamine astfel încât doctorii m-au tratat cu antibiotice atat de puternice și nici un rezultat. Dar dupa ce am luat produsele si multumesc lui Dumnezeu, a funcționat.  Medicamentul recomandat de medic nu a ajutat, a funcționat adevărul in ceea ce ma privește. 

Robert Ionescu, Craiova


•Vă mulțumesc pentru ultimii trei ani de colaborare. ln acest moment sănătatea mea sa îmbunătățit considerabil. Desi am 29 de ani, ma simt mai tanar ca niciodata.  In urmă cu câțiva ani, mi s-a tait o mare parte din intestin. Medicii in afară de această operație, nu-mi dat nici un medicament. Cu produsele  AC Zymes, Yucca, Omega 3, Immunaid, Green Care ma simt foarte bine. De asemenea, incearc sa mananc ce mi-ati recomandat. Am băut  Noni și am de gând să-l repete în toamnă. Acum aș dori să comand Ocean 21 și C300. Cu respect si toate cele bune.

Daniel S., Targu Mures


•Vă mulțumesc pentru recomandarile de vitamine și produse pe bază de plante de la Calivita. Datorită lor suntem sănătoși. Permiteți-mi să vă reamintesc că întreaga noastră familie a fost foarte bolnava. Medicii de-a lungul anilor ne-au dat antibiotice. A fost un coșmar! Ne-au ajutat doar produsele recomandate de la Calivita . Aș adăuga că am schimbat complet mâncarea noastră. Paraprotex și Ac Zymes dau copiilor mereu cand au diaree. Am încercat, de asemenea,  vitamina C, Garlic Caps și Omega 3, si sunt preferatele noastre de încredere. Mulțumesc.

Ioana Diaconescu, Sibiu


 Vă mulțumesc din parte mamei pentru sucul de Noni și Ac Zymes. Au fost cele 2 produse care a salvat-o. Mama este o persoană în vârstă de mai mult de 80 de ani. Prin urmare, atunci când a fost în spital din cauza unei lungi perioadă de timp datorita bolii de colon a fost externata pentru că ne-au spus că nu mai au ce sa faca. După administrarea de picurari a venit acasă. Mama a fost tratata cu  cantități mari de antibiotice și apoi a fost foarte slabita. Se poate sa fi ajutat-o temporar, dar mama mea nu s-a ridica din pat, si ea a fost clasificata ca o persoană la pat. Apoi am decis să caut un remediu naturist asa am ajuns aici. Mama a băut Noni și s-a pus pe picioare. Ea a început să se ridice din pat, și chiar sa iasă din casă. De atunci a trecut un an. Recent, de asemenea, am comandat Ocean 21 pentru a alterna cu Noni. Vă mulțumesc pentru ca ati salvat pe mama. Sincere recunostinte.


 •Cu ceva timp în urmă, aproximativ patru luni, am fost direcționat pentru o interventie chirurgicala la genunchi. Dupa o studiere mai atenta si documentandu-ma pe forumuri pentru o astfel de intervenție chirurgicală am avut îndoieli. Nu părea să fie nici o altă cale pentru mine, așa m-au asigurat medicii. Cu toate acestea, ajungand pe site-ul dvs., m-am  convins sa încerc o metoda mult mai prietenosa, mai ales ca produsele erau din plante, si deci fara efecte secundare. Am început să iau  Protex Forte, Omega 3, Strong Bones, White willow și Noni.

Astăzi cred ca nu voi mai face niciodata operație. Genunchiul nu doare, și am rezultate bune. Încă mi-ar fi frică să meargă in vârf de munte, dar ma simt mai tanar. Vă mulțumesc foarte mult și vă doresc, de asemenea,  sănătate!

 Paul. S., Timisoara


 Buna ziua, din moment ce eu am inceput sa folosesc de o lungă perioadă de timp  suplimentele CaliVita vreau să împărtășesc cât de mult m-au ajutat. Trebuie să recunosc că am scris acest lucru pentru cei bolnavi, pentru că ești dator sa faci bine celorlalti. Sper sa va ajuta  sfaturile mele.

De o lungă perioadă de timp am  genunchii cu probleme, în special cel drept. Am facut operație,  dar apoi durerea a persistat, deși am fost foarte stricta, folosind recomandările și sfaturile medicului. Apoi am aplicat așa cum se recomandă pe site  Omega 3, Joint Protex Forte, Bee Power Royall Jelly, Strong Bones si White Willow. După aproximativ o lună  durerea s-a redus foarte mult, iar după trei luni s-a diminuat complet. În plus, am fost diagnosticata cu osteoporoza. Aceasta fost cu un  an în urmă. Apoi, în conformitate cu  recomandarea facuta am crescut  doza cu Strong Bones. Tot timpul m-am îngrijorat un pic ca iau prea mult calciu, dar am avut încredere. Efectul a fost extraordinar cu privire la cât de mult pot să spun. Am repetat recent  analize pt osteoporoza. S-a dovedit  o îmbunătățire de 80%. I-am arătat medicului meu rezultatul. El a fost uimit si mi-a spus: Cum  reușit să oprească un medicament osteoporoza, acesta este un mare succes! Sunt mulțumita de îmbunătățirile mari în sănătatea mea știu că aceasta este prin suplimente și schimbarea dietei. Vă doresc sanatatate.

Aneta S., Arad


•Buna ziua, Rhodiolinul si Omega 3  m-au ajutat in stres. Am renuntat treptat la antidepresive. Așa vreau să scap de ele. Cred că sunt deja pe drumul cel bun. Aș dori să ajut și pe alții care se lupta cu starea depresivă. Puteți ieși din aceasta! Credeti! Eu am facut-o. 

Eu și familia va salutam si va dorim sanatate!

 N.M, Bucuresti


•Sunt recunoscător pentru  ajutorul și sprijinul dat acum 2 ani  soției avand o boala grava si nu știu ce m-aș facut  fara dvs. . Nu mă refer doar pentru consilierea cu privire la ceea ce trebuie să mănânce. Desigur, aceasta este foarte importantă, dar și mai important este modul  sincer si deschis cu care ne-ati tratat. Pot conta întotdeauna pe sprijinul dumneavoastră. Medicul soției mele este uimit de cât de mult progres a facut și cat de repede. I-am aratat Noni, Ocean 21, vitamine și alte cum ar fi Omega 3, Strong Bones, iar cele  pentru intestin (AC Zymes, Green Care ). Mai continua  inca cu ele.Vă doresc mult succes! Eu rămân recunoscător.

Draghici Nicolae, Ploiesti


Buna ziua. Nu v-am scris pana acum desi este o  perioadă lunga de timp, pentru că am vrut în primul rând sa  verific daca efectul produselor este de durata. Mi-era teamă că ma simt mai bine doar temporar. Acum, eu sunt sigura că modificările sunt permanente. Permiteți-mi să încep cu începutul. Așa cum am scris, familia mea au fost întotdeauna predispusa la varice si picioare umflate. De ceva timp,  am început să am  probleme, pe picioare au început să apară niste vene așa ca niste păianjeni, Picioarele erau "grele" si  umflate. Aceasta s-a intensificat atunci când  m-am așezam la birou la locul de muncă sau în drumul lung la volan. Aș adăuga că sora mea mai mare pentru o lungă perioadă de timp are, de asemenea, aceleași probleme și mama noastră le-a avut. Am început să aplic crema Vein Care pentru mai mult de o jumătate de an în urmă, si am luat Vein Protex, vitamina C și Omega 3 plus, si  Super coenzima -Q 10.  Tratamentul a durat șase luni, dar acum imi dau seama ca n-a fost mult, astfel încât mă simt ca și cum asi avea alte picioare, circulație este buna , picioarele nu dor, chiar și după un stat jos mult sau în picioare, deorece varicele au disparut. Într-adevăr merită, și eu vă mulțumesc pentru aceste produse. 

Cu stima, Maria, Brasov.


•Bună ziua,
 Inițial, nu am cunoscut ce se întâmpla cu mine. N-am stiut ca am paraziți cu care m-am confruntat aproximativ patru ani, cu excepția faptului că slabeam vazand cu ochii, aveam tenul palid eram foarte bolnava. Ce primeam de la medici?  Antibiotic dupa  antibiotic. Rezultatele au fost si mai rele. În cele din urmă, am decis să caut cauza, pentru că  cântăream mai puțin de 40 kg. Numeroase studii, care mai de care " recomandate :)", au arătat că am paraziți sau ciuperca de organe multisistemică. Parul meu a căzut, nu am putut mânca nimic,  săptămâni de zile. Am comandat la început pentru colon  AC Zymes, Green care, Noni si  vitamina C. Dupa aceea Paraprotex și în cele din urmă Pure Yucca. Am luat vitamiene pentru grupa sanguina pe care o am (vital A) și Nopalin. Deși am încercat să respect cu strictețe doza si dieta, m-am simtit foarte, foarte prost. A trebuit să porneasc cu o dozare foarte mica de  ParaProteX, am simțit că paraziții nu renunta, dar nu am putut renunța. Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră, pentru că eu nu știu dacă acest tratament nu era ce faceam. Știu că am fost teribil de slaba și cu organism slabit, dar dacă m-aș fi oprit, nu știu ce ar fi fost acum, pentru că acele antibiotice au cu siguranță nu au putut sa ma ajute cu nimic și nu dau sfaturi pentru a le lua cineva. Tratamentul durează deja de un an și jumătate. Eu folosesc Paraprotex si pro seleniu. Ei bine, a fost de ajutor pentru ficat, deoarece ficatul a fost cel mai solicitat. Am ales foarte atent mâncarea, de asemenea, am schimbat definitiv  meniul, de exemplu, nu mai consum zahăr și biscuiți dupa ce am simțit pur și simplu atacul de ciuperci. Acum cântăresc deja aproximativ 50 de kilograme și părul  a crescut din nou ca o perie.  In ceea ce ma privește,  am avut si  infectii vaginale recurente, dar de cand cu tratamentul de la Calivita  nu mai este nici o urmă din acestea, iar corpul meu complet refacut. N-am cuvinte de multumire si va doresc succese in continuare!

Emilia Georgescu, Bucuresti. 


Întreaga noastră familie a fost foarte bolnava. Inițial, simptomele au fost minore: alergii, oboseală, dureri de cap, rezultate de sânge proaste, tuse, ochi sticloși, mancarimi ale nasului, iritabilitate, tremor al pleoapelor si contracturi musculare. În timp, au progresat, transformandu-se într-o slăbiciune cu adevărat greu de suportat de organism. Toată familia noastră a fost bolnava, și nu știam care era cauza. După ceva timp, am fost diagnosticati cu viermi cardiaci și Giardia. Am inceput tratamentul cu substanțe chimice disponibile în comerț. După mai multe tratamente nereușite am început să caute ajutor la un vânzător de plante medicinale din Ucraina. Am folosit, de asemenea, Ivermectin din Statele Unite ale Americii. Toate aceste eforturi nu au dat rezultatele scontate. În acest timp, fiica noastră a fost diagnosticata cu diabet zaharat de tip 1.Astazi nu sunt sigura dacă acest lucru a fost din cauza virmilor cardiaci sau de la tratamentul luat pentru acestia. In disperare am cautat pe internet si am gasit pe site-ul dvs., tratament de  detoxifiere  cu preparate de la Calivita. In ciuda scepticismului inițial, ne-am  hotărat să-l încercam. Paraprotex-ul s-au dovedit a fi un tratament extrem de eficient și după primul tratament, efectele au fost aproape de necrezut. Împreună cu curățare produsa de Pure Yucca, Nopalin și  AC-Zymes și tratament cu Noni au aparut progresat în direcția cea bună. Mai mult ne-am simtit bine si s-au îmbunătățit rezultatele. Tratamentul a durat mai mult de un an, dar astăzi suntem complet sănătosi. Vă mulțumim ca ne-ati redat sănătatea și poate chiar viața. Deși inițial tratamentul părea ca n-are nici un efect , dar văzând rezultatele finale nu regretam nimic. Vă recomandăm tuturor celor care se plâng de simptome similare. 

Claudia Afrim, Satu Mare


Bună ziua,

Sunt încântata deoarece am slabit cu X-Shape. Mă simt foarte bine după ce l-am luat și cred că într-adevăr mă ajută si la glanda tiroida, si, de asemenea in pierderea in greutate.  Mă simt foarte bine si vreau sa continui cu AC Zymes și Spirulina Chlorela. Mulumesc pentru ca ma simt in forma si am energie! Cu drag,

Violeta Matei, Odorheiul Secuiesc


 •Când am aflat (dupa ce am cautat asiduu) despre Helicobacter pylori , m-am întrebat dacă să folosesc sau nu medicamente prescrise de medic. Aș adăuga că eu sunt asistentă medicală și îmi dau seama perfect de faptul ce inseama sa iei trei antibiotice!. Am cautat si am gasit tratamentul pe situl dvs. si am avut încredere si am  decis să incerc tratamentul recomandat.  Astăzi,  nu există nici o urmă de Helicobacter. Antibiotice pentru Helicobacter sunt exact cum ai  trage cu tunul intr-o vrabie - așa le-am spuns colegilor mei. S-au uitat la mine cu milă și chiar mi-a spus că sunt patetica pentru că am o încredere  oraba în  în loc de medicamentele prescrise de medic :).  Am luat  Green care, Paraprotex, AC Zymes, Stres Management și Spirulina si ma simt foarte bine. Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat. Continuu să iau Vital 0 pt.  grupa de sange 0,  greutatea s-a normalizat, evit alimentele prajite si fast foodurile. Cu respect,

Anca Traistaru, Bucuresti .


 •Am decis să vă scriu pentru că am petrecut ieri, împreună cu soția mea, o zi minunata de Ziua Îndrăgostiților. Probabil că pentru mulți oameni,  nu-i nimic extraordinar in acesta. Dar pentru noi, da. Soția de mai mulți ani, se luptă cu depresia. S-a întâmplat sa-i fie frică să iasă din casă. De asemenea, am avut pe cineva angajat să aibă grijă de ea, pentru că eu nu o pot sa o las singura acasă, deoarece intra în panică. Medicamentele au facut bine inițial, dar apoi a devenit o problemă, deoarece soția a devenit dependenta. Au ajutat-o un pic, dar  dupa un timp s-a simtit chiar mai rău. Nu vreau să descrie detaliile aici - si nu vreau sa va plictisesc. În cele din urmă, un prieten de-al nostru ne-a dat adresa pentru a vă contacta. Vă mulțumim ca ne-ti arătat cauza Candidozei și a neuro-toxinelor. Tratamentul cu ParaProteX, Ac Zymes Nopalin, Rhodiolin Strong Bones si  Stres Management a durat mult timp. Soția a luat Noni polinesian doi ani și jumătate. Am inclus vitamina E și C, Seleniu și omega-3. Din cauza motivelor financiare am luat doar ceea ce ne-ati spus ca este necesar pentru a scapa de Candida. Nu regretăm nici timpul, nici banii cheltuiti pe tratament. Au ajutat-o! Vă mulțumim pentru zâmbetul de pe fața sotiei mele. Fie ca Dumnezeu să vă aibă în grijă.

Sorin Roman,  Bistrita Nasaud


 Timp de mulți ani, ma lupt cu problemele de natură feminina. Permanent am avut inflamații bacteriene ... care s-au adaugat la hipotiroidism, pierderea parului, etc ....

Am luat tratament. Am început să simt  mult mai rău, aveam amețeli. Au avut un fel de erupții cutanate pe fata, la care, uneori, au aderat pete roși.

Am încercat să ma salveze cât de repede am putut. V-am contacat imediat.

Voi fi sincera, eu nu credeam că voi avea un răspuns. M-am gândit că e-mailul meu va fi doar unul dintre multele emailuri, pentru care nu pot sa trag pe nimeni la raspundere.

Ce mult m-am înșelat! Am primit aproape imediat un răspuns. Am fost foarte fericita că este cineva care mă poate ajuta.

Va multumesc de sprijin, de sfaturile pe care mi le-ati dat, ce dieta sa urmez, acum ma simt mult mai bine, deși, sunt doar câteva săptămâni de când am folosit ceea ce mi-ati spus. 

Amețelile au trecut, nici măcar nu știu dacă au fost vreodata :), fata arata mult mai bine, este adevărat  ca tenul n-am ajuns la tenul meu ideal, dar diferenta dintre ceea ce a fost și ceea ce este acum este foarte mare.

Dieta mea nu a fost niciodată mai sănătosa de cum este acum. Iau  Noni Juice, probioticele(Ac Zymes alternat cu ProBioBalance) si  Garlic Caps.

Dupa un timp de aproximativ trei sau patru luni am de gând să fac o re-examinare. Deja nu pot să aștept rezultatul lor din luna septembrie!

 vă mulțumesc sincer si va doresc succes si sanatate!
Aneta Leoveanu, Bucuresti


 Aș dori să vă mulțumesc pentru sfaturi și asistența pe timpul întregului meu tratament. Toate recomandările dumneavoastră și cele referitoare la utilizare, doza, precum și cele cu privire la dieta si nutritie m-au ajutat. Vă mulțumesc, de asemenea, pentru sprijinul acordat în timpul crizelor din prima lună, cand am observat că se întâmplă cu mine  lucruri ciudate. Vaginalul a fost "minat "cu un  "excrement" ciudat care a durat aproximativ o lună. Apoi, a început să revina treptat. După un examen ginecologic și cu ultrasunete s-a dovedit că în timpul acestui tratament au "dispărut" în întregime fibroamele, care au fost mult timp nenorocire mea. Tratamentul a fost cu Shark Aid, Noni, Ac Zymes, C1000 și dieta pentru grupa de sange B și detoxifierea. Nimeni nu-si  poate imagina bucuria mea atunci când am văzut fața uimită a medicului. Sunt atât de fericita că, fără o intervenție chirurgicală am scăpat de chestiile astea! Vă salut, Dumnezeu să vă binecuvânteze și sa va dea putere. 

Ana-Maria Barbulescu, Craiova


•Vă mulțumesc foarte mult pentru ca ne simtim deja mai bine! Diareea (bănuiesc de la rotavirus) și vărsăturile au disparut. Ac Zymes, Green Care , Meal Time, Spirulina și regimul alimentar prescris ne-au ajutat foarte mult. 

Multa sanatate,

Irina Neagu, Ploiesti


• Vă mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră. Aceasta înseamnă foarte mult că va pot consulta. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul și sfatul dvs.. Progresul în tratamentul de herpes este uimitor pentru mine să văd. Ma simt mult mai bine. În gura e aproape OK. Am urmat o dieta stricta și continuu să  respect toate recomandările - Paraprotex,  Green Care, AC Zymes, Noni, Seleniu, URX ,Garlic Caps și C1000. Am folosit si IntiMoments și Ocean 21 si Spirulina. Vă rog, ce sfat imi dati cu privire la modul de dozare?
Cu stimă - Ionela Visan, Focsani.


• Buna ziua! De o luna urmez o dieta pt. curățarea corpului cu Paraprotex, Care Green, AC Zymes, URX, Spirulina și Chlorella, C300 si va scriu de a împărtăși observațiile și sentimentele mele. Ei bine, am observat o imbunatatire mare si sunt plina de energie. Nu mai simt  durerile intestinale iar mișcările intestinului sau normalizat. Aceasta dieta in concordanta cu grupa de sange A, cred că este excelenta. De fapt, da, m-am simțit intuitiv prost cand mancam carne. Cu toate acestea, în totalitate cred lactate este principalul vinovat in multe dintre problemele mele. Multumesc pentru sugestii.  După analizare am gândit că e destul de logic. Si cel mai important, este o ușurare în chestiuni legate de vezica urinara și pentru  protejare de la tratamentul cu antibiotice. E ca și cum vă amintiți, a fost prioritatea mea, pentru că așa cum un doctor știe bine consecințele adoptării unui al treilea antibiotic într-o jumătate de an. De ce medicii nu folosesc astfel de metode? Eu mă întreb, deși știu că pare destul de naiv. Cu toate acestea, recent, sub influența problemelelor mele de sănătate, am decis de a aborda în mod serios remediile naturale.

Așteapt cu nerăbdare sa scap de infecțiile tractului urinar și curățare sinusurilor. Am optat pentru adăugarea produselor Pure Yucca și Oregano oil pentru inhalare - așa cum m-ați sfătuit :).

Vă mulțumim, de asemenea, pentru sfatul pentru fiica mea. Incă mai foloseste Garlic caps, Liquid C vitamin, AC Zymes, Zentonic și Spirulina.   Intr-adevăr doreste să soarba tot ce-i dau. Lichid C, Zentonic  este pe gustul ei :) A fost doar o problemă cu capsulele, dar le-am pus in supă - si nu mai e nici o problema :) Am cunoștințe, de asemenea, cu privire la  sucul Noni și dupa aceasta cura o sa-l comand pentru ea. Vă multumim inca o data si va dorim sanatate!

Fam. A. Sorescu, Bucuresti


 • Imi face placerea să-mi exprime recunoștința mea și vă mulțumesc. Sa recapitulez pe scurt povestea mea. Sunt o femeie tânără, iar când am auzit diagnosticul medicului - fibroame si chirurgie, am decis să caut în primul rând alte metode. Aș adăuga că am pregătire medicală, că eu sunt farmacist. Sunt conștienta de consecințele pentru organism, dar  sunt conștienta - poate chiar prea mult de complicații.  În scopul de a evita intervenția chirurgicală am fost în căutarea mai multor metode și am decis să încerc să scap de fibrom prin metode naturale. Cu un fibrom foarte mare, după două luni de tratament intensiv cu  Noni lichid 3 x 30 ml și  Shark Aid 3 x 4 tablete, AC Zymes 2 x 2 capsule si Garlic Caps 2 x 2 capsule recomandate, și dupa investigatia cu ultrasunete, fibroamele au scăzut substanțial. Asa cum am bănuit au aparut reacțiile ale corpului prin secretii genitale destul de generoase. La fibromul mare mai era doar o mică umflătură. Cu toate acestea, încă mai folosesc un regim alimentar în conformitate cu grupa de sange A. Evit laptele și produse lactate, carnea grasa,  zahărul și dulciuri, făina de grâu. Sunt recunoscătorare pentru tot ce a-ti facut pentru mine.

Ioana S., Targu Mures


• Sunt fericit cu tratamentul pe care mi l-ati recomandat. După acest tratament nici un semn de ulcer, orice disconfort s-a diminuat. Permiteți-mi să vă reamintesc că eu sunt dentist și sunt conștient de consecințele tratamentului cu antibiotice. Prin urmare, în căutarea pentru tratamente alternative am ajuns pe site. Tratamentul a durat un timp destul de lung. În primul rând, am folosit Care Green, AC Zymes alternativ cu Probiobalence, Beta-caroten, Ocean 21 alternativ cu Spirulina și Chlorella si  Stres Management B Complex și Strong Bones. La început am fost un pic speriat de atatea pastile :) :) :) Dar în curând atitudinea mea s-a schimbat radical.

Inițial, problema oarecum m-a descurajat. Nu am renunțat, am luptat (și mai ales cu dieta, care mi s-a părut draconica). Acum,  sunt sănătos și norocos si pot sa spun dupa 2 ani ca ma simt foarte bine! Sper ca această stare sa ramana constantă :). Vă mulțumesc și cele mai bune consideratii.

Iulian Mateescu, Cluj-Napoca


• Bună ziua, mama mea are 73 de ani. A suferit o lungă perioadă de timp de o diaree persistentă. După o dieta pentru grupa de sange 0, Vital 0  AC Zymes, Care Green, Power Mins durerile au disparut. Mama a mâncat destul de multa pâine din făină de grâu. La început a fost dificil pentru mine să o conving să schimbe acest obicei. Dupa mai multe discutii de convingere cu toate acestea,  a  renuntat la făina alba de grâu, precum și la găluște și clătite(care ii placeau foarte mult) și acum face pâine cu făină integrală.  Literalmente se vad schimbari in bine de la o zi la alta! Nici un semn de diaree! Vă mulțumesc pentru sfatul dumneavoastră și multe realizari in continuare.

Mariana Constantinescu, Galati


Buna ziua! Mama mea de 82 de ani a fost bolnavă, si după mastectomie, a suferit de o diaree alternând cu constipație. A baut patru luni NONI și am luat AC Zymes. Functiile intestinului s-au normalizat, iar mama mea s-a imputernicit. Toți prietenii și familia, pur și simplu nu pot să creda că a existat o astfel de îmbunătățire. Acum e pe cont propriu, și chiar mă ajută la gătit. Vă mulțumesc pentru toate sfaturile, mai ales cele referitoare la dieta care a avut, de asemenea, un rol important în îmbunătățirea stării de sănătate a mamei.

Cu respect, Silvia S., Harghita.


De la cancer in faza terminala la sanatate deplina

"Esti terminat ...nu mai exista nimic cu ce sa te putem vindeca!
Ce ai face daca ai auzi aceste cuvinte?

In iunie 1999, am fost catalogat "fara speranta" pentru boala mea nonhodgkins t cell lymfoma. Dupa 3 ani de tratamente iata o lista a chinurilor produse de cancer:

 • inima, rinichii si ficatul slabite;
 • cancer in oase si toate organele (stadiul4 - exita doar 4 stadii)
 • febra mai mare de 104,5 F (40 C)
 • extirparea splinei;
 • transpiratii nocturne si zilnice;
 • "galoane" de chimioterapie si cantitati imense de steroizi;
 • greturi si apatie datorita toxinelor folosite ca "tratament";
 • trnsplant de maduva;
 • pierderea parului, slabirea vederii, muschilor, pierderea simturilor in degete, dureri chinuitoare in gat si gura;

Cu sistemul meu imunitar sever compromis si cancerul castigand batalia, doctorii nu mi-au mai dat nici o speranta.
Chimioterapia incercand sa distruga boala m-a distrus pe mine.

In acest moment mi-am indreptat atentia catre medicina alternativa sperand sa gasesc ceva eficient si ieftin din punct de vedere financiar.
Din discutiile cu expertii in sanatate am descoperit 5 pasi simpli pentru recastigarea sanatatii si victorie asupra bolii:

 • Detoxifierea corpului - prin indepartarea reziduurilor acide si toxinelor acumulate zilnic datorita poluarii, medicamentelor, alimentatiei nenaturale, stresului, procesului "normal" de imbatranire.
 • Hidratarea corpului - temelie in recastigarea si mentinerea sanatatii.
 • Oxigenarea corpului - deoarece cancerul si majoritatea bolilor nu rezista intr-un mediu oxigenat.
 • Alcalinizarea corpului - Aducerea pH-ului de la acid la alcalin deoarece cancerul si majoritatea bolilor nu rezista intr-un mediu alcalin. Alcalinitatea este starea "normala" a unei persoane sanatoase.
 • Intarirea sistemului imunitar - pentru a mari abilitatea corpului de a lupta cu bolile si de a mentine sanatatea.

Am incercat sa descopar cea mai buna solutie pentru un buget atat de restrans ca al meu. Tot cautand solutii, am descoperit  filtrele care produc apa alcalina ionizata, fiind aprobate din punct de vedere medical din cauza succesului dovedit pe care il au  in promovarea starii de sanatate. Apa distilata si cea obtinuta prin osmoza inversa nu se compara nici pe departe cu beneficiile apei alcaline ionizate.

Aveam nevoie de o apa care sa-mi oxigeneze, sa imi detoxifice si sa-mi alcalinizeze corpul, intarindu-mi totodata sistemul imunitar pentru ca acesta sa-mi poata asigura vindecarea. Apa alcalina m-a ajutat sa fac acesti pasi, corpul meu recapatandu-si sanatarea si vitalitatea.
 

 • Detoxifierea - apa alcalina ionizata  ajuta in mod natural la spalarea corpului de toxine si reziduuri acide fiind un puternic antioxidant. Apa este una dintre cele mai bune surse pentru detoxifiere.
 • Hidratarea - apa alcalina ionizata este mult mai usor absorbita la nivel celular, hidratand organismul.
 • Oxigenarea - apa alcalina ionizata produce mai mult oxigen pentru celulele noastre decat orice alt tip de apa: distilata, obtinuta prin osmoza inversa, filtrata, imbuteliata, de la robinet. Celulele canceroase nu traiesc intr-un corp oxigenat corespunzator.
 • Alcalinizarea - apa alcalina ionizata ajuta la optimizarea pH-ului corpului. Se poate mentine starea alcalina a corpului cu ajutorul alimentatiei, dar cu apa alcalina ionizata acest lucru se face mult mai usor.  Ca rezultat, aceasta permite corpului sa absoarba si sa utilizeze mai bine nutrientii, mineralele si suplimentele.
 • Intarirea sistemului imunitar - cele patru procese mai sus mentionate permit sistemului imunitar sa raspunda mai prompt si mai adecvat in multele confruntari zilnice. In medie am consumat zilnic 2,5 l. de apa alcalina ionizata cu un pH intre 8,5 - 9 si o lingurita de Sare Celtica in dieta mea.

Deci apa alcalina de la aquarion m-a trecut din randul celor condamnati la "moarte sigura" unde ma plasase comunitatea medicala in randul invingatorilor in lupta cu cancerul.

Elena Voinea, Bucuresti


Raspunsuri la Consultatii Medicale >>