Papaya Plus este un complex de enzime derivate din plante pentru ameliorarea si îmbunatatirea digestiei. Aceste comprimate masticabile delicioase  contin o combinatie de enzime naturale protonate de papaya si amilaza, lipaza si lactoza.

Enzimele sunt substante care ajuta procesele chimice din organism si de aceea se numesc biocatalizatori. Proteinele, grasimile si carbohidrati sunt afectate de enzime digestive si se descompun in aminoacizi, acizi grasi si zaharuri simple, facand  dimensiuni potrivite pentru absorbtia si utilizarea în corpul uman.

Digestia începe  în cavitatea bucala prin actiunea alfa-amilazei  asupra moleculei de amidon. Hrana este înmuiata in acidul clorhidric din stomac (HCl) si  este activat mediul acid si enzima pepsina, care promoveaza descompunerea proteinelor macromoleculare in aminoacizi. Pancreasul preia amestecul celor mai importante enzime pentru digestia proteinelor, grasimilor si carbohidratilor.  glucidelor complexe  (amidon si glicogen) si sub actiunea amilazei, zaharazei si lactaza descompune  toate acestea in zaharuri simple. Descompunerea lor ulterioara in dioxid de carbon si apa elibereaza energia necesara proceselor vitale.  Acizii biliari sunt esentiali pentru digestie si resorbtia grasimilor, precum si pentru enzimele din lipaza. Astfel, moleculele dizolvate pot fi usor absorbite în intestin impreuna cu apa, vitamine si electroliti. Sanatatea gastrointestinala este esentiala pentru realizarea sanatatii generale a organismului. Cât de buna este digestia noastra, atât de mult vom avea energie, iar aceasta determina starea de spirit , sanatatea corporala, precum si longevitatea noastra. Tulburarile digestive apar la toate grupele de vârsta.

Cele mai frecvente probleme legate de starea de sanatate a sistemului digestiv sunt indigestiile, infectiile intestinale, inflamatiile (sindromul de colon iritabil, colita ulcerativa, gastrita, boala Crohn), miscari intestinale neregulate (constipatie, diaree), etc.

FĂRĂ  E N Z I M E L E  D I G E S T I V E , NU  AVEM  CU  CE  SĂ  DIGERĂM  ALIMENTELE

Cu ajutorul testelor de laborator, dar de multe ori chiar și fără acestea, se stabilește rapid că nu avem suficiente enzime digestive.

E vreo problemă?

Da.

Deoarece funcția enzimelor digestive este exact să descompună alimentele consumate, făcându-le astfel accesibile organismului: cu alte cuvinte, să ajute la absorbția și utilizarea nutrienților, vitaminelor și mineralelor. Dacă nu ai suficiente enzime digestive, procesul digestiv se va desfășura cu dificultate. Nu doar că organismul nu va primi nutrienții necesari, ci mesele în sine pot deveni neplăcute. O digestie și absorbție perturbate pe termen lung pot, în cele din urmă, slăbi sistemul imunitar, cauza oboseală și extenuare, iritabilitate, probleme dermatologice și reacții alergice.

CE POŢI FACE PENTRU A-ŢI SPRIJINI DIGESTIA?

Schimbarea stilului de viață poate fi un important prim pas, deoarece cantitatea de enzime digestive poate fi redusă semnificativ de o alimentație necorespunzătoare (de ex. consumul exagerat de fast food, mesele neregulate, mâncatul compulsiv), stres sau condiții improprii de a lua mesele (mâncatul pe fugă). Cantitatea acestora poate fi scăzută și de efortul fizic exagerat sau de administrarea anumitor medicamente. Pe măsură ce anii trec, cantitatea de enzime poate scădea ca rezultat firesc al înaintării în vârstă. Corpul nostru poate produce unele enzime, însă pe altele trebuie să le suplimentăm prin alimentație, așa cum facem în cazul lipsei de lactază.

PAPAYA PLUS: COMPOZIŢIE COMPLEXĂ, CONŢINUT RIDICAT DE INGREDIENTE ACTIVE

Noul nostru produs Papaya PLUS conține toate enzimele importante ce sprijină digestia, sub formă de tablete masticabile. Ajută organismul să descompună proteinele, carbohidrații, grăsimile, ba chiar și lactoza, care cauzează probleme unui mare număr de persoane. Astfel, putem să asigurăm o digestie echilibrată și ne putem bucura de fiecare masă.

DE CE SĂ ALEGEM PAPAYA PLUS?

  • Se concentrează nu doar pe descompunerea unui anumit nutrient, ci acționează în mod complex, deoarece, conține toate enzimele principale care sprijină digestia: ajută deopotrivă la descompunerea carbohidraților, grăsimilor și proteinelor. 
  • Conține nu doar urme de enzime, ci are un conținut ridicat de ingrediente active.
  • 65% din populație se confruntă, într-o anumită măsură, cu intoleranța la lactoză. Așa cum am menționat, noul nostru produs Papaya PLUS ajută și la descompunerea lactozei.
  • L-am introdus pe piață sub formă de tablete masticabile, pentru a oferi o soluție convenabilă tuturor persoanele care au dificultăți de înghițire.

Compozitie Papya Plus Calivita-90 tablete masticabile

O tableta contine:

  • Pulbere de papaya (Carica papaya)----200 mg
  • Amilază fungică (5000 DU) (conţine soia, sulfiţi)---30mg
  • Lipază fungică (5000 FIP) (conţine soia, sulfiţi)----25mg
  • Lactază fungică (1000 ALU) (conţine sulfiţi)----5mg
  • Clorofilă -----1mg

Alte Ingrediente: sucroză; îndulcitor - sorbitol; antiaglomeranţi - acid stearic, dioxid de siliciu; aromă artificială de căpşuni.........q.s.

Dozare și utilizare:

- Un comprimat zilnic după mese sau conform recomandarilor.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Papaya Plus -90 tablete masticabile-Complex de enzime digestive

  • 95,14 Lei


Opţiuni disponibile


Etichete: pspaya, enzine, enzime digestive, tratament pentru gastrita, tratament pt.gastrita, tratament gastrita,