pure yucca

Saponinele, ingredientele active naturale asemănătoare steroizilor conţinute de Yucca, au efecte diuretice, anti-inflamatoare, antispamodice şi antioxidante.  Extrasul obţinut din acestea conţine câteva enzime, clorofilă, antioxidanţi şi alte ingrediente active. Pure Yucca poate ajuta la detoxifierea sistemului digestiv accelerând metabolismul şi astfel grăbind secreţia substanţelor nocive.

Pentru cine recomandăm ?

 • Persoanelor care doresc să stimuleze procesele de detoxifiere din organism.
 • Persoanelor care urmează o cură de curăţire şi purifiere a intestinului.
 • Persoanelor care doresc să restabilească echilibrul florei intestinale, în special în urma unui tratament cu antibiotice.
 • Persoanelor care urmează un tratament pentru scăderea colesterolului, ca adjuvant.

Pure Yucca Calivita conține saponine-steroidiene, care sunt antiinflamatoarele și antispasmodice, recunoscute pentru a reduce durerea asociată cu artrita.

Yucca a fost folosita de ani de zile de către indienii pentru dureri si inflamatii cauzate de artrita si reumatism. Deasemenea, reduce inflamarea articulatiilor si a fost folosita cu succes contra alergiilor și ca intaritor al sistemul imunitar.

Saponinele  din purre yuca sunt benefice sanatatii deoarece descompun grăsimile  din produsele alimentare. Se stie ca  absorbția grasimilor contribuie la cresterea tensiunii arteriale, rigidizarea arterelor, hipertrigliceridemiei, și hipercolesterolemiei. Unul din experimentele cele mai elocvente a fost că nici un pacient care a lua extract de pure Yucca, timp de 6 luni sau mai mult nu avut tensiune arteriala sau nivel marit de trigliceride și de colesterol -a concluzionat Dr. Robert Bingham

Pure Yucca Calivita contine 100 capsule

o capsula contine: - Pulbere din tulpina de Yucca -500 mg

Mod de administrare: 2-3 capsule de 3 ori pe zi, cu multa apa. Se recomanda a se bea 2-3 litri apa/zi.

Suplimentul Pure Yucca de la Calivita este benefic in urmatoarele afectiuni:

 • in osteoartrita;
 • in afectiuni digestive; 
 • in artrita reumatoida;
 •  Gută;
 •  Bursita;
 • Antiinflamator, reduce durerile articulare;
 • antitumoral induce apoptoza celulelor tumorale;
 • anticolesterolemic;
 • detoxifiant la nivel de colon si sistem digestiv, inclusiv ficatul.

Saponinele din Pure Yucca reduc colesterolul,elimina toxinele, elimina celulele tumorale

Acizii biliari sunt facuti din colesterol in ficat și vezica biliară și trec în intestin si se amesteca cu apa pentru a ajuta la digestie. Deoarece acest amestec intră colon, apa este reabsorbita  in organism si transportă cu ea acizii biliari și colesterolul. Saponinele nu pot penetra peretele intestinal, dar lucrează în intestinul subțire și gros. Rolul benefic al saponinelor este ca leaga acizii biliari de tot ceea ce este indisponibil pentru reabsorbție si ii conduc in colon dupa care se excretă. Aceasta determina ficatul să producă mai mult bilă. Pentru a produce mai multa bila, ficatul trebuie să scoata colesterol din sânge, lăsând mai puține grasimi si astfel  arterele raman mai curate.

Dr. Keith Johnson, MD, afirmă, "Adăugarea suplimentului yucca in dieta dvs. va acționa ca un cortizon natural, și va estompa mecanismele care cauzează artrita."

Dr. Robert Bingham, director al  Clinicii Medicale din Palm Springs, CA, a spus urmatoarele:  "Am cunoscut de mai mulți ani că un supliment alimentar definire cu pure yuccaextras din Yucca, acționează ca o formă naturală de cortizon, pentru a reduce și a elimina durerea, si inflamatia. Rigiditatea articulară in artrita se datoreaza substanțelor toxice sau bacteriilor dăunătoare, atunci când sunt absorbite în organism, creând raspunsuri alergice - un pas de la artrită la migrenă . Prin urmare, un agent anti-stres, cum ar fi  yucca  poate avea același efect benefic asupra deșeurilor din corp și este eficienta în tratarea artritei prin îmbunătățirea și protejarea florei intestinale, mai degrabă decât orice alta acțiune directă asupra artritei.  Dovezi puternice sprijina teoria ca unele forme de artrita pot fi cauzate sau agravate de substanțe toxice care apar în intestine și sunt absorbite de catre organism . Yucca  inhiba aceste bacterii intestinale dăunătoare și în același timp ajuta la formarea naturala de bacterii benefice care se găsesc în tractul intestinal."

Dr. Bingham, in Jurnalul de Nutritie Aplicata  (Vol.27, Nr.2 și nr.3), a raportat că la 60 la sută dintre persoanele care au luat suplimente de  yucca, durerea, tumefierea si rigiditatea s-au diminuat . Nu au existat efecte secundare. Mai mult, cei care au luat suplimentul pure yucca au avut tensiune arteriala mai mică si nivelul de colesterol mai mic, precum și o curatiare de toxine a intestinului.

Medicul Mary Clarke  spune despre Yucca: saponine din Yucca "servesc drept antibiotice naturale." Și acum, "oamenii de stiinta cerceteaza modul în care acestea pot ajuta impotriva infectiilor fungice, microbilor și virușilor, sporind eficiența apoptozei(uciderea celulelor cancerigene) anumite tipuri de celule tumorale, în special cel pulmonar si leucemia. Ele pot, de asemenea, sa scada colesterolul din sânge reducând astfel bolile de inima.

Beneficiile Produsului Pure Yucca de la Calivita

 • Detoxifică organismul;
 • Accelerează metabolismul;
 • Se recomandă în afecţiunile intestinului gros;
 • Revigorează şi întinereşte organismal;
 • Îmbunătăteşte echilibrul fizic şi psihic;
 • Reglează nivelul colesterolului şi al stresului;
 • Se recomandă în cazuri de inflamaţii ale articulaţiilor sau la orice nivel.

Afectiuni in care este recomandat Pure Yucca de la Calivita

AfectiuneMod de administrare
- Antiseptic intestinal  1-0-1, inainte de masa, detoxifiant purificand mucoasa colonului.
- Arteriopatie obliteranta

 In cazul pacientilor cu arteriopatie obliteranta insotita de obezitate:

-0-1-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; adjuvant in obezitate deoarece reduce apetitul alimentar si faciliteaza normalizarea tranzitului intestinal, eliminarea toxinelor.

- Dependenta de droguri 0-1-1 inainte de masa, 3 luni continuu, are rol detoxifiant in special al ficatului - care este laboratorul organismului si prin care trec toate substantele toxice.
- Detoxifiere generala - 0-1-1 inainte de masa- actioneaza preponderent asupra eliminarii toxinelor de pe traiectul intestinal, curatand depunerile reziduale vechi si noi de pe peretii intestinelor si echilibrand tulburarile de tranzit intestinal odata cu ridicarea vitalitatii intregului organism.    
- Digestie buna - adulti

 Pentru adultii cu constipatie:.

-1-2-1 inainte de masa; 2 luni continuu; actioneaza preponderent asupra eliminarii toxinelor din colon prin scaun, echilibrand astfel tulburarile de tranzit intestinal si vitalitatea intregului organism.

Observatie: Se face pauza dupa o cura completa de tratament (3 luni) si se consuma mai multe lichide pentru o buna absorbtie (apa plata, ceaiuri, sucuri naturale) - aproximativ 1,5 litri de lichid pe zi.

- Digestie buna - copii

 Pentru copiii intre 7-13 ani cu constipatie:

- 1-1-1 inainte de masa; 2 luni continuu; actioneaza preponderent asupra eliminarii toxinelor din colon prin scaun, echilibrand astfel tulburarile de tranzit intestinal si vitalitatea intregului organism.

Observatie: Se face pauza dupa o cura completa de tratament (3 luni) si se consuma mai multe lichide pentru o buna absorbtie (apa plata, ceaiuri, sucuri naturale) - aproximativ 1,5 litri de lichid pe zi.

- Laxativ 0-1-1 inainte de masa cu 20 de minute, intervine in detoxifierea naturala a intestinului combatand acumularile toxice din constipatie.
- Miros neplacut al corpului

 Pentru pacientii care dezvolta miros neplacut al corpului pe cauze digestive:

-1-0-1, inainte de masa.

- Parazitoza - teniaza si trichineloza 1-1-1, in timpul mesei, 3 saptamani in paralel cu Garlic/ParaProtex si Acidophilus, apoi inca 2 saptamani, purifica tractul digestiv de metablitii toxici rezultati in urma activitatii viermilor.
- Pitiriazis 1-0-1 inainte de masa, inlatura toxinele hepatice si intestinale, fiind un bun adjuvant in regenerarea din aceasta boala printr-o detoxifiere optima.
- Tricomoniaza 1-0-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, determina o purificare generala accelerata a organismului.
- Urticarie 0-1-0 la copii si 1-0-1 la adulti, inainte de masa cu 30 de minute, 2 luni continuu, purifica si elimina toxinele intestinale si sanguine.
- Vaginita infectioasa

- 1-0-1 la copiii dupa 5 ani si 1-1-1 la adulti, in timpul mesei, 2 luni continuu, purifica si elimina toxinele intestinale si sanguine.

Observatie: Se efectueaza 2-3 cure pe an cu pauza intre ele pentru intarirea imunitatii si prevenirea reaparitiei alergiilor.

Marturii de la consumatorii produsului Pure Yucca Calivita 

Am folosit pure yucca pentru durere pe baza de prescriptie medicala pentru Lupus si artrita si la inceput eram îngrijorata cu privire la efecte secundare,  dar am zis sa-l incerc. Dupa doua săptămâni am mai puțina durere și nu are efecte secundare.  Iau 2 dimineața și una după cină. De asemenea, am colesterolul ridicat si sunt anxioasa si asi vrea sa vad daca simt vreo diferenta cu acest produs.

Rodica Anghelescu, Sibiu.


Doar am inceput sa foloseasc yucca de 2 săptămâni și durerea articulara s-a redus. Mă simt mai bine.

Bianca Salceanu, Alexandria.


 Utilizez Pure Yucca de peste un an. Consider ca a avut efect foarte pozitiv pentru tratamentul meu pentru artrita.  Natural, fără efecte secundare si  ieftin.

Doina Coltan, Brasov.


Acesta este al doilea an decand folosesc pure Yucca pentru dureri. Am crescut treptat doza  pana la patru capsule, pana in momentul  cand m-am simtit bine. Inainte, aveam dureri 24 / 7 și acum numai am dureri si nu are niciun efect secundar. Tot ce pot sa spun este ca la mine funcționează și nu voi mai putea fără ea.

Oana Georgescu, Constanta.


Aveam umflate degetele și acest tratament a cauzat sa dispara umflarea într-o săptămână de utilizare a produsului Pure Yucca.

Anca David, Bucuresti.


Am avut dureri foarte mari la genunchiul drept . Pure Yucca facut sa inceteze aceste dureri.

Doina Nicola, Fagaras.


Este uimitor ce efecte are Pure yucca pentru artrita, creșterea părului,  eliminarea bacteriile nedorite din intestin și promovarea bacteriile bune ..... se reînnoiește  pielea și detoxifica organismu, face mult pentru constipație ... colesterol și altele .....  detoxifica organismul în totalitate .. Sunt  foarte multumita! Nu credeam ca exista asa ceva !  

Mihaela Georgescu, Bucuresti


Când artrita incepe să mă deranjeze, iau o mega doza de 2-4 capsule de Pure Yucca, de 2 ori pe zi timp de una sau 2 zile  până când simptomele dispar.

Nina Oprea, Slobozia.


După ce m-am lovit la genunchi, am avut o durere constanta. Cand urcam si coboram scările era fost dureros. După câteva zile, de la administrare cu Pure Yucca, a disparut durerea complet si genunchiul s-a refacut complet!

Silviu Manea, Giurgiu.


 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Pure Yucca - 100 capsule-concentrat natural de yucca

 • 91,91 Lei


Opţiuni disponibile


Produse asemănătoare

Pachet curatare colon

Pachet curatare colon

Pachetul de curatarea colonului cu produse Calivita va contine 3 produse: Pure yucca, Gree..

287,50 Lei

Acidophilus with Psylium -100 capsule-Produs probiotic cu fibre

Acidophilus with Psylium -100 capsule-Produs probiotic cu fibre

Santatea ta incepe din intestin!Asa cum stiati dictonul „moartea trăieşte în intestine” – aceas..

119,33 Lei

Etichete: pure, yucca, 100, capsule, produse, calivita, pure yuca, pure yuuka, Pureyuca, pure yuca, yuka