Purest sea Essence (Firma Calivita )contina spirulina pura. Spirulina este o algă albastră-verde, considerată a fi o superaliment, datorită conținutului său bogat de nutrienți. 


Ingrediente Purest Sea Essence:

500 mg Pulbere de Spirulina (Arthrospira platensis)

Administrare:

2-4 tqblte zilnic sau conform recomandarilior.

Caracteristicile produsului

Lipsit de Conservanți
Fără Aditivi Coloranți
Fără Arome Artificiale
Fără Organisme Modificate Genetic (OMG)
Fără Gluten
Fără Ingrediente Din Produse lactate
Fără Soia
Fără Dioxid de Sulf
Fără Sulfiți.

Ce elemente nutritive contine  spirulina?

Spirulina este recunoscută pentru conținutul său nutritiv dens, oferind o gamă variată de nutrienți esențiali. Iată o listă a principalelor elemente nutritive pe care le conține spirulina:


Proteine: Spirulina este o sursă bogată de proteine complete, care furnizează toți aminoacizii esențiali. Proteinele sunt esențiale pentru construirea și regenerarea celulelor, dezvoltarea musculară și funcționarea sistemului imunitar.

Clorofilă: Conținutul ridicat de clorofilă conferă spirulinei culoarea sa verde intensă. Clorofila are proprietăți detoxifiante și poate contribui la oxigenarea sângelui.

Beta-Caroten (Provitamina A): Spirulina conține o cantitate semnificativă de beta-caroten, care este transformat în vitamina A în organism. Vitamina A este esențială pentru sănătatea vederii, a pielii și a sistemului imunitar.

Ficocianină: Acest pigment albastru-alge conferă spirulinei culoarea sa distinctivă. Ficocianina este cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și antiinflamatoare.

Fier: Spirulina este o sursă bună de fier, mineral esențial pentru producția de hemoglobină și transportul oxigenului în organism.

Vitamine B: Spirulina conține diverse vitamine din complexul B, cum ar fi B1 (tiamină), B2 (riboflavină), B3 (niacină), B5 (acid pantotenic), B6 (piridoxină) și B9 (acid folic). Aceste vitamine sunt esențiale pentru metabolismul energetic și funcționarea sistemului nervos.

Vitamina C: Spirulina furnizează vitamina C, un antioxidant puternic care susține sistemul imunitar și ajută la neutralizarea radicalilor liberi.

Vitamina E: Un alt antioxidant prezent în spirulină, vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Acizi Grași Omega-3 și Omega-6: Spirulina conține acizi grași esențiali, inclusiv omega-3 și omega-6, care sunt benefici pentru sănătatea cardiovasculară și funcționarea sistemului nervos.

Minerale:Spirulina oferă o varietate de minerale, printre care se numără potasiu, calciu, zinc, magneziu și mangan.

Este important să reții că conținutul nutritiv poate varia în funcție de sursa și calitatea spirulinei. De asemenea, înainte de a începe să consumi suplimente alimentare, este recomandat să consulți un profesionist medical, mai ales dacă ai condiții de sănătate preexistente sau iei alte medicamente.


Avantajele oferit de spirulina pentru detoxifiere

Printre avantajele pe care spirulina le poate oferi în ceea ce privește detoxifierea se numără:

Detoxifierea Metalelor Grele: Spirulina conține clorofilă și ficocianină, substanțe care au fost asociate cu capacitatea de a ajuta la eliminarea metalelor grele din organism, precum plumbul și arsenicul.

Eliminarea Toxinelor: Datorită conținutului său de fibre și compuși antioxidanți, spirulina poate contribui la eliminarea toxinelor din organism, susținând funcția renală și hepatică.

Sprijin pentru Funcția Hepatică: Spirulina conține substanțe nutritive precum clorofila, betacarotenul și aminoacizii esențiali, care pot sprijini funcția hepatică și procesul de detoxifiere în ficat.

Combaterea Inflamației: Componentele active din spirulină au proprietăți antiinflamatoare, ceea ce poate ajuta la reducerea inflamației în organism și la promovarea unui mediu intern mai curat.

Curățarea Sistemului Digestiv: Fibrele din spirulină pot ajuta la îmbunătățirea tranzitului intestinal, promovând eliminarea eficientă a deșeurilor din sistemul digestiv.

Susținerea Sistemului Imunitar: Nutrienții din spirulină, precum betacarotenul, fierul și vitamina C, pot sprijini sistemul imunitar, facilitând eliminarea agenților patogeni și toxinelor.

Neutralizarea Radicalilor Liberi: Antioxidanții din spirulină ajută la neutralizarea radicalilor liberi, prevenind daunele celulare și contribuind la reducerea stresului oxidativ.

Regenerarea Celulelor: Spirulina conține proteine complete, furnizând aminoacizii esențiali necesari pentru regenerarea celulelor și repararea țesuturilor.

Îmbunătățirea Calității Sângelui: Spirulina poate contribui la îmbunătățirea calității sângelui prin stimularea producției de celule roșii, prevenind anemia și asigurând un aport crescut de oxigen în organism.

Susținerea Nivelului de Energie: Datorită conținutului său nutritiv, spirulina poate susține nivelul de energie, contribuind la vitalitatea generală a organismului în timpul procesului de detoxifiere.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Purest sea essence -60 tablete

  • 75,14 Lei


Opţiuni disponibile