Rădăcina de Astragalus membranaceus

Rădăcina de Astragalus membranaceus, cunoscută și sub numele de Astragalus, este o plantă utilizată în medicina tradițională chineză și în alte sisteme de medicină alternativă. Aceasta este cunoscută pentru multe vânzări beneficii și caracteristici pentru sănătate. Iată câteva dintre ele:

* Imunostimulare: Astragalus este adesea utilizat pentru a sprijini sistemul imunitar. Substanțele active din rădăcină pot ajuta la creșterea producției de celule imunitare și la consolidarea capacităților organismului de a lupta împotriva infecțiilor.

* Proprietăți Antiinflamatorii: Astragalus conține compuși cu proprietăți antiinflamatorii, ceea ce îl face benefic în reducerea inflamațiilor în corp și în ameliorarea unor afecțiuni inflamatorii.

* Energizant Natural: Astragalus poate ajuta la creșterea nivelului de energie și a stării generale de bine. Prin stimularea, acesta poate contribui la dezvoltarea celulară a metabolismului.

* Protecție Antioxidantă: Rădăcina de Astragalus conține antioxidanți care ajută la combaterea stresului oxidativ și la protejarea celulelor împotriva daunelor provocate de radicalii liberi.

* Sprijin Cardiovascular: Astragalus poate avea efecte benefice asupra sănătății inimii și a sistemului cardiovascular prin reglarea tensiunii arteriale, reducerea nivelului de colesterol și protejarea împotriva afecțiunilor cardiace.

* Efect Adaptogen: Astragalus poate acționa ca un adaptogen, ajutând organismul să facă față stresului fizic, mental și emoțional.

* Protecție Imună și Antivirală: Datorită capacităților de vânzare a unui sistem imunitar, Astragalus poate ajuta organismul să lupte împotriva infecțiilor virale și să reducă riscul de răceală și gripă.

* Sănătate Respiratorie: Astragalus poate avea un efect benefic asupra sănătății căilor respiratorii, putând ajuta la ameliorarea simptomelor astmului sau a altor afecțiuni respiratorii.

* Sănătatea rinichilor: Astragalus poate sănătății rinichilor prin sprijinirea funcției renale și prin eliminarea toxinelor din organism.

* Controlul Glicemiei: Rădăcina de Astragalus poate contribui la menținerea nivelului de zahăr din sânge în limite normale, fiind utilă în gestionarea diabetului.

Este important să obțineți că Astragalus poate interacționa cu anumite medicamente de aceea inainte de a începe un regim de suplimentare cu Astragalus, daca aveti afectiuni  este recomandat să discutați cu medicul sau cu un specialist în sănătate.


Cu ce medicamente poate interactiona astragalus?


Astragalus poate avea interacțiuni cu unele medicamente și poate influența modul în care acestea funcționează în organism. Deși considerat în general sigur, este important să consulte un  medicul specialist în sănătate a începe un regim de suplimentare cu Astragalus,  dacă luați medicamente. Câteva categorii de medicamente cu care Astragalus poate interacționa include:

* Imunosupresoare: Astragalus poate stimula sistemul imunitar, ceea ce ar putea contracara efectul medicamentelor imunosupresoare, cum ar fi cele folosite după transplanturi sau în cazul unor afecțiuni autoimune.

* Anticoagulante: Astragalus poate avea efecte asupra coagulării sângelui, iar administrarea concomitentă cu anticoagulante (medicamente care subțiază sângele) poate crește riscul de sângerare excesivă.

* Medicamente pentru Diabet: Astragalus poate afecta nivelul de zahăr din sânge și poate interacționa cu medicamente antidiabetice, influențând controlul glicemiei.

* Medicamente Imunomodulatoare: Astragalus are efecte asupra sistemului imunitar, așa că poate interacționa cu imunomodulatoare medicamente în tratamentul anumitor afecțiuni autoimune.

* Medicamente Antihipertensive: Astragalus poate scădea tensiunea arterială și ar putea interacționa cu medicamente antihipertensive, determinând o scădere excesivă a tensiunii.

* Medicamente pentru Afecțiuni Cardiovasculare: Astragalus poate avea efecte asupra ritmului cardiac și tensiunii arteriale, așa că poate interacționa cu medicamente pentru afecțiuni cardiace.

* Medicamente Antivirale și Imunostimulatoare: Astragalus poate avea interacțiuni cu medicamente antivirale sau alte suplimente imunostimulatoare.

Este esențial să vă consultați cu un profesionist în sănătate înainte de a începe orice suplimentare, pentru a verifica compatibilitatea cu medicamentele pe care le luați deja. Aceasta va asigura si eficacitatea tratamentelor pe care le urmati.

Nu există produse în această categorie.