Semnificația lecitinei de soia pentru sănătatea generală


Lecitina de soia ne afectează organismul în multe feluri și are multe beneficii pentru sănătatea generală.

De asemenea, contribuie la funcționarea optimă a ficatului, deoarece menține nivelul optim de grăsimi solubile în apă și previne depunerea acestora și în același timp ajută la eliminarea substanțelor toxice.

A fost folosita de zeci de ani pentru a reduce nivelul ridicat de colesterol.

Lecitina de soia este folosită în afectiunile ficat gras și ciroză. Este buna în prevenirea accidentului vascular cerebral și a atacului de cord. De asemenea, unele cercetări vorbesc în favoarea efectului lecitinei asupra funcțiilor creierului și este considerată un adevărat aliment pentru creier.

Este larg acceptata ca un mijloc care reduce în mod natural durerea cauzată de artroza articulațiilor și facilitează mișcarea.

Lecitina este o sursă naturală de fosfatidil colină și fosfatidil inisitol, care sunt de fapt fosfolipide și intră în constructia peretelui celular. Colina joacă un rol important în structura membranei celulare. Se leagă adesea de vitamine și menține colesterolul lichid, astfel încât să nu se acumuleze în ficat și pereții vaselor de sânge. De asemenea, joacă un rol important în menținerea circulației sanguine adecvate. În creierul nostru se găsesc cantități semnificative de inozitol. Rolul cel mai important al colinei și inozitolului este în transmiterea impulsurilor nervoase, dar aceste substanțe sunt cunoscute și sub denumirea de „arzătoare de grăsimi” sau „spărgătoare de grăsimi”. Persoanele care sunt epuizate fizic (prin sport sau muncă fizică grea), este recomandat să ia aceste produse în mod regulat, deoarece, mai presus de toate, contribuie la o mai bună circulație și la buna funcționare a articulațiilor. Un produs numit Triple Potency Lechitin conține ulei concentrat de soia, ceea ce înseamnă că o persoană care obișnuia să ia la 3 mese cate o capsula de lecitină în timpul zilei obține acum același efect benefic cu o singură capsulă la o singura masa. Până în prezent, nu au fost raportate cazuri de supradozaj cu lecitină.


Super Soya Lecithin -250 capsule gelationoase-lecitină din soia,

Super Soya Lecithin -250 capsule gelationoase-lecitină din soia,

Lecitina din soia ajută la menţinerea grăsimilor din sânge şi a circulaţiei sanguine la un nive..

242,41 Lei

Triple Potency Lecithin - 100 capsule gelatinoase-Lecitină din soia

Triple Potency Lecithin - 100 capsule gelatinoase-Lecitină din soia

  Lecitina din soia ajută la menţinerea grăsimilor de sânge şi a circulaţiei sanguine la un ..

188,66 Lei

Se afişează de la 1 până la 2 din 2 (1 Pagini)