Suplimente CaliVita in functie de varsta femeii

Pentru vitalitate și longevitate

Rolul social al femeii s-a schimbat semnificativ odată cu modernizarea lumii. Rolul unei femei astăzi este mult mai mult decât o mamă și o gospodină. Femeile sunt educate, angajate și multe au cariere profesionale de succes. Insa, este greu de apreciat daca este mai greu sau mai usor pentru o femeie moderna, deoarece odata cu schimbarea rolului social s-au schimbat sursele de stres, care sunt mai complexe ca niciodata.

Nu este ușor pentru o femeie a secolului 21 să echilibreze rolul de profesionist, de mamă, de soție și de gospodină, iar asta presupune nevoia ca o femeie să aibă grijă de sănătatea ei mai mult ca niciodată.

De aceea, viața unei femei moderne de astăzi nu poate fi imaginată fără sprijin sub formă de suplimente alimentare naturale.

Nevoile de vitamine și minerale diferă în funcție de perioada vieții unei femei - fiecare perioadă are propriile sale specificități și particularități.

Pubertate/Adolescență

Pubertatea se caracterizează prin modificări corporal-fiziologice și apare individual între 10 și 13 ani, în timp ce adolescența are un aspect mai mult psiho-social.

 Durata adolescenței variază și nu este clar definită, este o perioadă de 11-12 ani până la 21 sau chiar 25 de ani.

Această perioadă se caracterizează prin schimbări biologice rapide, „dezvoltarea” hormonilor, creștere și dezvoltare intensivă.

Cu toate acestea, dietele majorității tinerilor sunt neregulate și „nebunești”, ei mănâncă repede și „apropo”, domină fast-food-ul, băuturi carbogazoase, gustări, o mulțime de carbohidrați simpli, ceea ce duce la deficit de nutrienți, care este mult mai frecvent în adolescenţă decât la orice grupa de  vârstă.

Cantitățile necesare de nutrienți pentru un tânăr cu vârsta cuprinsă între 12-16 ani sunt mai mari decât nevoile unui adult!

Este important de știut că daunele cauzate de deficiențele nutriționale la această vârstă de multe ori nu mai pot fi remediate!

Pentru fetele tinere, un aport suficient de minerale este deosebit de important, cantitățile necesare de Ca sunt mult mai mari decât în ​​orice perioadă a vieții datorită creșterii rapide a oaselor.

Aportul optim de calciu este de 1,2-1,5 g pe zi. În această perioadă, jumătate din scheletul osos este creat și dacă o femeie va suferi de osteoporoză în perioadele ulterioare ale vieții depinde dacă a „stocat” suficient calciu în oase în timpul perioadei de creștere. CaliVita are în program un complex excepțional de multivitamine-minerale Full Spectrum, iar pentru fetele tinere după vârsta de 15 ani care își cunosc grupa sanguină, recomand Vital A,B,O - o combinație de vitamine, minerale și ierburi adaptate nevoilor fiecărei grupe sanguine. . Ca parte a suplimentării zilnice de bază cu multivitamine, este necesară vitamina D (D-Drops sau Vitamina D -2000 Ui), deoarece experiențele din practica de zi cu zi vorbesc despre deficiența acestei vitamine importante. Vitamina D este importantă pentru sănătatea oaselor și a dinților, deoarece susține imunitatea, afectează o stare de spirit mai bună și funcțiile cognitive. În perioada de creștere intensivă este necesară suplimentarea cu vitamina C naturală (C 1000 Plus, C Plus, C 300 Plus), care accelerează sinteza fibrelor de colagen, întărește structura pielii și a țesutului conjunctiv și previne și atenuează vergeturile, care sunt caracteristic în această perioadă.

 Pentru sustinerea tesutului conjunctiv, in special structurile articulare se remarca condroprotectoarele - Joint Protex si Joint Protex Forte; sunt recomandate in special fetelor care practica sport intensiv sau profesional

De asemena produse cu continut mare de collagen sunt GlamUp si Beauty Formula(Formula Frumusetii)

Perioada adolescenței se caracterizează și prin modificări ale neurobiologiei creierului care se reflectă prin schimbări emoționale, sociale și de comportament și gândire. Caracteristice sunt schimbările rapide ale dispoziției, impulsivitatea, nerăbdarea, gândirea este de tipul „aici și acum”. Au loc schimbări în încrederea în sine, se formează identitatea... Este o perioadă de pretenții crescute, „etapele vieții”, la susținerea examenelor de admitere, la alegerea liceului, facultatea, viitoare ocupație... De aceea adolescenții au nevoie de sprijin în dragoste și răbdare, suplimente alimentare de calitate. Eu le numesc suplimente „inteligente”, pentru că sporesc funcțiile mentale și cognitive precum: atenția, concentrarea, gândirea, memoria și afectează stabilitatea emoțională. Au si efect antistres, in special Rhodiolin, care contine un extract din planta adaptogene Rhodiola rosea, Magne Zi B6, Stres Management- Complexul B de management al stresului și sucul Organic Noni. Omega 3 Concentratele  cu continut de acizi grași nesaturați sunt componente esențiale în membrana celulară a neuronilor, iar lecitina este o sursă de colină care ajută la formarea neurotransmițătorilor. OxyMax Liquid Stabilized Oxygen îmbunătățește furnizarea de oxigen către țesutul creierului, pentru o mai bună performanță intelectuală și fizică.

Perioada de la sfârșitul adolescenței până la menopauză, iar în această perioadă o femeie este în plină putere fizică, psihică și sexuală.

 A atins o dezvoltare fizică maximă și a atins maturitatea mentală și echilibrul. Perioada fertila este caracterizată de parteneriate mai stabile, finalizarea școlii, căsătoria, planificarea sarcinii și întemeierea unei familii. New Life este un supliment alimentar multivitaminic-mineral care ajută la pregătirea pentru sarcină, în timpul sarcinii și alăptării. Fierul, vitamina C, vitamina B, calciul și magneziul, acidul folic sunt esențiale pentru formarea unui embrion sănătos, pentru dezvoltarea sănătoasă a sistemului imunitar, a oaselor și a sistemului nervos și sunt foarte importante pentru bunăstarea corpului mamei.

Puțin timp, multe obligații” este o frază care descrie cel mai bine această perioadă din viața unei femei și când, mai mult ca niciodată, este necesar să se echilibreze rolurile de mamă, soție, gospodină, carieră.

 În responsabilitățile de zi cu zi, femeile moderne au nevoie în primul rând de multivitamine Vital A,B,O (in functie de grupa de sange), vitamina C 1000 plus și Vitamina D, iar un sprijin excelent în lupta împotriva stresului este Rhodiolin, BoostUp, CheerUp si Energy & Memory, care dau putere și prospețime psihică pentru a ușura toate obligațiile, reduc tensiunea și aduce hormonii de stres la un nivel adecvat unei persoane sănătoase.

De la vârsta de 35 de ani, vitalitatea biologică scade rapid. De aceea femeile ar trebui să se gândească la starea vârstei lor biologice cel târziu incepand cu vârsta de 40 de ani.

Conceptul „Anti-Aging” este suma tuturor măsurilor care trebuie luate pentru a menține în cel mai bun mod vitalitatea și calitatea vieții. Include dieta optima, utilizarea suplimentelor alimentare, activitate fizica adecvata, somn corespunzator, reducerea stresului si a armoniei mentale, precum si evitarea obiceiurilor nocive (tigari, alcool) si ingrijirea adecvata a pielii. Aceasta înseamnă că fiecare femeie în vârstă de cel mai târziu treizeci de ani ar trebui să aplice conceptul anti-îmbătrânire dacă dorește să-și mențină sănătatea și vitalitatea la 60 sau 70 de ani!

 Suplimentarea cu coenzima Q10 este deosebit de importantă. Cea mai mare parte a coenzimei Q10 este sintetizată de corpul nostru între 19 și 21 de ani, după care producția acesteia scade. Pe lângă utilizarea preventivă, care se recomandă începând cu vârsta de 30 de ani, utilizarea CoQ10 este recomandată și pentru diferite probleme de sănătate.

 Co Q10 protejează inima și vasele de sânge, încetinește îmbătrânirea organismului, apariția ridurilor și a petelor de vârstă, previne parodontoza, are efect neuroprotector - reduce stresul oxidativ și moartea celulelor cerebrale și îmbunătățește producția de energie și fluxul sanguin către creier ; prevenind astfel apariția demenței Alzheimer și a bolii Parkinson.

Menopauza

Perioada de tranziție a unei femei, timpul dintre perioada fertila și batranete; se caracterizează prin pierderea funcției ovariene și pierderea capacității reproducerii.

Cel mai adesea apare între 45 și 50 de ani. În menopauză apar numeroase simptome și afecțiuni: vasomotorii (bufeuri, transpirații nocturne, insomnie), psihice (pierderi de memorie, anxietate, depresie, lipsă de interes), fizice (oboseală, cefalee), simptome ale tractului genital (uscăciune vaginală, vagină). secreții vaginale, pierderea libidoului),(tromboză, hipertensiune), osoase și articulare (osteoporoză, reumatism).

Menopausal Formula este un supliment alimentar cu multivitamine, minerale și plante care conține o mulțime de ingrediente active și fitoestrogeni care reduc în mod natural simptomele neplăcute ale menopauzei. Contine concentratia optima de Ca pentru prevenirea osteoporozei - in scop terapeutic poate fi suplimentat cu Calciu Magneziu PLUS.

Pentru a preveni și trata reumatismul degenerativ, este necesar să folosiți Joint Protex Forte, care conține sulfat de glucozamină, condroitină și deasemenea alte substanțe care regenerează cartilajul articulațiilor. Prin utilizarea melatoninei, un hormon proteic care este secretat în mod natural de glanda pineală, problemele de somn sunt reglate cu mare succes. Este important de subliniat că Melatonina nu provoacă dependență, nu provoacă efecte secundare, nu provoacă amețeli, somnolență, încetinire psihofizică.

Batranetea

Perioada care vine dupa menopauza - Calivita are un conceput de multivitamine in functie de specificul fiecarei varste.

 Așa este Senior Formula, special concepută pentru persoanele cu vârsta peste 50 de ani, care conține minerale, oligoelemente, antioxidanți, bioflavonoide și extracte de plante, astfel combinate pentru a face față provocărilor acestei perioade. Ginkgo biloba, colina și inozitolul mențin memoria și previn demența, luteina previne cataracta și menține sănătatea ochilor. Sprijinul pentru sistemul imunitar este de asemenea important, deoarece activitatea sistemului imunitar la seniori este slabă din cauza producției reduse de anticorpi și a eficienței mai scăzute a globulelor albe. Suplimentar la Formula Senior, recomand Oxy max sau Low Deuterium Oxy Cristal, Joint Protex Forte, Resveratrol plus si Zenthonic, toate cu scopul unei vieti active, vitale si de calitate la batranete.

Fără o tendință de promovare a feminismului, cred că secolul 21 este secolul femeilor și că femeile își vor realiza întregul potențial în timpul viitor, bineînțeles cu ajutorul și sprijinul suplimentelor alimentare naturale de la CaliVita.

 Dr. Tiana Pavlovici


#boostUp (30 capsule)-creşte productivitatea si performanta

#boostUp (30 capsule)-creşte productivitatea si performanta

Trăim într-un ritm alert, în care prelucrăm zilnic un flux enorm de informaţii. Pentru a fi cei mai ..

163,40 Lei

#GlamUP (500g) Mega doza de colagen

#GlamUP (500g) Mega doza de colagen

 GlamUPJ ü  Îmbunătățește elasticitatea pielii și minimizează ridurile profundeü&nb..

353,68 Lei

cheerUp 30-tablete- sprijin natural al bunei dispoziții

cheerUp 30-tablete- sprijin natural al bunei dispoziții

Depășește senzația deprimantă de epuizare și tristețe cu noul produs cheerUp Calivita!!Complexul de ..

177,38 Lei

Vitamina D (60 tablete)-2000 UI

Vitamina D (60 tablete)-2000 UI

Vitamina D joacă roluri multiple în organism: participă nu doar la dezvoltarea sănătoasă a dinților ..

36,01 Lei

Beauty Formula - 60 tablete

Beauty Formula - 60 tablete

1. |Ce contine Beauty Formula de la Calivita?  2. |Mod de administrare 3. |Ce ofera Beauty..

143,51 Lei

Vitamina C 1000 Plus-100 tablete

Vitamina C 1000 Plus-100 tablete

1. |Ce contine un flacon de vitamina C 1000 Plus?2. |Mod de administrare3. |Atentie!4. |Pentru cine..

105,89 Lei

C Plus Flavonoid -100 tablete

C Plus Flavonoid -100 tablete

C Plus este un produs pe bază de vitamina C, care asigură protecţia zilnică împotriva atacului radic..

47,84 Lei

Calcium Magnesium Plus Calivita -100 capsule-calciu, magneziu + vitaminele D3 și K2

Calcium Magnesium Plus Calivita -100 capsule-calciu, magneziu + vitaminele D3 și K2

  Calcium Magnesium Plus (fostul produs Strong Bones PLUS) este un produs care spr..

103,20 Lei

D drops-Vitamina D3 lichida -30 ml

D drops-Vitamina D3 lichida -30 ml

Oferta lunii  la pachetul D Drops: Daca cumparati 3 flacoane de D Drops* ( ) il ..

107,50 Lei

Energy and  Memory-90 tablete-energizant natural

Energy and Memory-90 tablete-energizant natural

Ia-ţi doza zilnică de energie cu Energy & Memory de la Calivita!- efect antioxidant, energizant ..

123,09 Lei

Full Spectrum-90 tablete-Complex de vitamine şi minerale

Full Spectrum-90 tablete-Complex de vitamine şi minerale

  Preparat natural cu vitamine si minerale chelatate( care se mentine 24 de ore in orga..

74,71 Lei

Joint Protex Forte-90 tablete protecție articulaţii

Joint Protex Forte-90 tablete protecție articulaţii

1. |Pentru cine recomandăm ? 2. |De ce Joint ProteX FORTEX? 3. |Alegerea celui mai bun suplimen..

223,06 Lei

Joint Protex-90 tablete-Complex pentru protecţia articulaţiilor

Joint Protex-90 tablete-Complex pentru protecţia articulaţiilor

1. |Pentru cine recomandăm ? 2. |Ce contine Joint Protex Calivita? 3. |Mod de administrare 4. |Ef..

166,09 Lei

Low Deuterium Oxy Crystal - 50 ml-Apă cu conţinut redus de deuteriu

Low Deuterium Oxy Crystal - 50 ml-Apă cu conţinut redus de deuteriu

Low Deuterium Oxy Crystal® este un concentrat structurat şi stabilizat magnetic de apă cu un conţinu..

227,90 Lei

MagneZi B6-90 tablete-contine Magneziu + Zinc+ Vitamina B6

MagneZi B6-90 tablete-contine Magneziu + Zinc+ Vitamina B6

Suplimentarea cu magneziu Suplimentarea de magneziu este cruciala pentru toată lumea azi, d..

82,24 Lei

Se afişează de la 1 până la 15 din 30 (2 Pagini)