Diabetul de tip 2-suplimente Calivita recomandate


Proprietățile curative ale Nopalului (Opuntia vulgaris) în detoxifierea, hrănirea, protejarea și regenerarea organismului sunt cunoscute popoarelor străvechi de mii de ani.

Astăzi, când omenirea suferă de boli ale civilizației (boli ale inimii și ale vaselor de sânge, tumori, diabet, alergii și altele), această plantă ne oferă protecție și ajutor eficient.

NOPALIN conține extract din tulpină deshidratată a unui cactus din deșert numit nopal, bogat în vitamine, minerale și fibre fiind o soluție naturală pentru echilibrarea proceselor metabolice. Nopalul este o specie de cactus din deșert originară din Mexic, care se află pe un loc onorabil în registrul plantelor medicinale al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

 Nopalul este bogat în vitamine, minerale, fibre naturale și aminoacizi. Conține 17 tipuri de aminoacizi, dintre care 8 sunt esențiali. Semnificația acestui preparat este că are un efect pozitiv asupra metabolismului și digestiei. Acest cactus din deșert acționează și ca un reglator al greutății corporale și o reduce la persoanele obeze. Reglând metabolismul, ne îmbunătățește starea generală, apărarea imuna și abilitățile energetice ale organismului.

S-a dovedit a fi foarte eficient în tratarea diabetului de tip 2 în combinație cu Chelated Zinc sau Mega Zinc.

Aceste preparate contin tablete moderne care conțin compusul organic zinc. Legătura chelatată asigură absorbția și utilizarea completă. Recomandat in special barbatilor!

O cantitate relativ mică de zinc se acumulează în organism, așa că este necesar să o reumplem în mod constant. În cazul deficitului de zinc, dezvoltarea musculară încetinește și sistemul imunitar slăbește.

Zincul controlează și reglează procesele metabolice, funcționarea sistemelor enzimatice și menține integritatea celulelor.

Este necesar pentru sinteza proteinelor și producerea de ADN și ajută la producerea de insulină.

Reglează capacitatea contractilă a mușchilor și accelerează vindecarea rănilor. Îmbunătățește creșterea și prospețimea mentală și poate ajuta la tratarea anumitor tulburări mintale.

Deoarece zincul este necesar pentru producerea normală de testosteron și spermatozoizi, unele cazuri de tulburări de potență pot fi explicate prin deficiența de zinc. Nu este o coincidență că stridiile (un produs afrodisiac) sunt neobișnuit de populare, deoarece conține o cantitate mare de zinc.

În cazul deficitului de zinc, absorbția metalelor grele crește în organism și, invers, aportul de zinc poate reduce încorporarea de substanțe toxice.

Observatie:

-Absorbția zincului poate fi redusă prin aportul ridicat de calciu sau fibre.

-În cazul activităților sportive, muncii fizice grele, sarcinii și alăptării, necesarul de zinc este crescut.

În cazul unei dozări corecte nu pot apărea probleme de sănătate, iar de asemenea, în cazul aportului excesiv, este greu să ai probleme, deoarece zincul nu este toxic doar în cantități care depășesc semnificativ doza zilnică recomandată.


Chelated Zinc-100 tablete

Chelated Zinc-100 tablete

Zincul este un element chimic care participă la aproape toate procesele metabolice şi este prezent î..

48,38 Lei

Mega Zinc - 100 tablete-Megadoză de zinc organic

Mega Zinc - 100 tablete-Megadoză de zinc organic

Zincul este un element chimic care participă la aproape  toate procesele metabolice&nbs..

49,45 Lei

Nopalin - 200 tablete- cu fibre de cactus Nopal-antidiabetic, anticolesterolemic

Nopalin - 200 tablete- cu fibre de cactus Nopal-antidiabetic, anticolesterolemic

Nopalin este un extras din cactusul Nopal din familia de  cactusi Opuntia, ..

150,50 Lei

Se afişează de la 1 până la 3 din 3 (1 Pagini)