Tiroidita Hashimoto. Consultatii medicale Calivita

 

Buna ziua doamna doctor! Ce tratament imi puteti recomanda pentru o doamna in varsta de 34 de ani, diagnosticata cu glanda tiroidita Hashimoto ( hipo tiroida), fara ganglioni, in prezent ia produsul euthyrox, face terapia bowen,insa nu prezinta imbunatatiri. Nu elimina apa din organism, si este foarte grasuta, desi face efort, merge foarte mult. Se enerveaza foarte repede. A luat in trecut CHROMIUM, insa fara nici un rezultat. I s-a sugerat ca ar avea rinichii blocati, din aceasta cauza ar retine apa in organism; ar vrea si sa mai slabeasca. Multumesc anticipat pentru ajutor!

Raspuns: Buna ziua , va recomand - - Evening primrose oil 2 caps/zi - Rhodiolin 3 caps/zi - Gravital juice 3 capace/zi (cu 30 minute inainte de masa) - Nopalin 3tb/zi (cu 30 minute inainte de masa). Multa sanatate!


Buna ziua, am fost diagnosticata cu " tiroidita Hashimoto  " si medicul mi-a recomandat seleziu, 1 tableta/zi. Am citit ca este recomandat sa se administreze impreuna cu vitamina E. Dvs cum recomandati? Am vazut pe pagina Calivita ca are capsule de seleziu cu 60 de tablete, iar vitamina E cu 90. Recomandati sa le cumpar pe ambele? Pe ce perioada de timp sa le administrez? Cu multumiri astept raspunsul Dvs. Jakab Eniko

Raspuns: Buna ziua. Intr-adevar, acestea sunt benefice in afectiunea D-voastra. De asemenea, puteti suplimenta cu Vit A si un antioxidant puternic, cum ar fi Samburex 1lingura/zi sau Acai 2x1 lingura/zi. Acestea se consuma pe o perioada mai lunga, cca 3 luni, apoi cu 2-3 luni pauza, dupa care se poate relua.


Vreau sa va intreb ce suplimente recomanda cv pentru tiroidita Hashimoto  cu ATPO>1000., de le endocrinologie mi-a dat Lthiroxin de 25 pt ca T3,T4 si TSH sunt in val normale, de la cv iau momentan rhodiolin am mai luat ulei de primula,vital 0,omega 3, .Medicul endocrinolog mi-a rec.sa sa slabesc ar trbui cam 10 - 15 kg mi-a recomandat reductil despre care am citit pe internet ca are o groaza de ef sec. si nu am luat am cerut parerea unui medic membru calivita care mia rec.urmatorul trat:nopalin 6 pe zi,citrimax&crom 2 pe zi mia mai zis si de energy &memory dar nu la-m suportat ,ma agita, si eu si asa am probleme mari cu emotii.Ce spuneti? Un amanunt daca este important am 40 de ani .

Raspuns: tiroidita Hashimoto este o boala autoimuna in care anticorpii corpului ataca celulele tiroidei. Intr-o prima faza se poate dezvolta un hipertiroidism(scadere in greutate, anxietate, hiperactivitate, iritabilitate, transpiratii, polidpsie, diaree, palpitatii, aritmii etc.) pentru ca mai apoi sa evolueze spre hipotiroidism (manifestata prin constipatie, crestere in greutate, oboseala, crampe musculare, dureri articulare etc.). Din ceea ce ati descris dumneavoastra presupun ca va aflati in stadiul de hipotiroidism. Recomandarile medicului cred ca ar trebui sa le urmati, iar in paralel puteti folosi urmatoarele suplimente alimentare CV: Slim Formula 2x1tb/zi (sau Citrimax & Chromium inainte de mesele principale cu 30 minute sau Nopalin 3x2tb/zi inainte de mesele principale , tot cu 30 minute) + Shark Aid 3x1tb/zi sau Spirulina Max 2x2tb/zi sau Ocean 21 3x 1 lingurita pe zi (pentru accelerarea arderilor)


Nu există produse în această categorie.