Tiroidita Hashimoto

Tiroidita Hashimoto sau tiroidita limfocitara cronica este o boala autoimuna, in care glanda tiroida este atacata de o varietate de celule-si anticorpi.
Tiroidita Hashimoto de foarte multe ori duce la hipotiroidism cu crize de hipertiroidism.

Care sunt simptomele tiroiditei Hashimoto:

Simptomele de tiroidita Hashimoto pot include psihoze Myxedematous, cresterea in greutate, depresie, manie, sensibilitatea la caldura si frig, parestezii, oboseala cronica, atacuri de panica, bradicardie, tahicardie, colesterol ridicat, hipoglicemie reactiva, constipatie, migrene, slabiciune musculara, rigiditate articulara, menoragie , crampe, pierderi de memorie, probleme de vedere, infertilitate si pierderea parului.
Glanda tiroida se poate marii dar schimbarile in tiroida pot fi, de asemenea, nepalpabile Extinderea tiroidei se datoreaza infiltrarii limfocitare si fibrozei mai degraba decat hipertrofie tesutlui. Fiziologic, anticorpii impotriva peroxidazei tiroidiane (TPO) si / sau tireoglobulinei duc la distrugerea treptata a foliculilor de la nivelul glandei tiroide. In consecinta, boala poate fi detectata clinic prin acesti anticorpi in sange. De asemenea, este caracterizata prin invazia tesutului tiroidian de leucocite, in principal T-limfocite. Acesta este asociat cu limfomul non-Hodgkin.

Produsele naturale CaliVita recomandate in tratarea naturista a afectiunii Hashimoto:

- Immunaid: 1-1-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, intareste sistemul imunitar si regleaza sinteza de imunoglobuline-anticorpi.
- Evening Primrose Oil: 1-0-1 inainte de masa la persoanele cu functie hipotiroidiana - supraponderale si dupa masa la persoanele cu functie hipertiroidiana - subponderale, 3 luni continuu, echilibreaza metabolismul axului endocrin - in special cel tiroidian - prevenind astfel disfunctiile.
- Noni capsule: 1-1-1 inainte de masa la hipertiroidieni si dupa masa la hipotiroidieni, 2 luni continuu, are efecte multiple: de crestere a imunitatii, de relaxare a sistemului nervos si de reglare hormonala.
- Rhodiolin : 1-0-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, relaxeaza sistemul nervos central si periferic ce sufera modificari in aceasta afectiune.


Nu există produse în această categorie.