Laringita, afectiuni ale gatului

Laringita este inflamarea mucoasei laringiene; cauzata de raceala, frig, surmenaj vocal, atmosfera poluata.
 

Produse naturale CaliVita recomandate in tratarea laringitei(acute sau cronice):

A. Laringita acuta ce apare in urma unei raceli sau stari gripale sezoniere:

 

 C 300 Plus :1-1-1 dupa masa, are efect de intarire a imunitatii si de imbunatatire a starii generale) sau Liquid C Plus :1-0-1 lingurite dupa masa, favorizeaza vindecarea cailor respiratorii in afectiunile virale specifice.

► Para Protex :1-1-1 dupa masa, poseda rol antibacterian si de "antibiotic natural", anihiland microbii existenti in organism.

► White Willow :1-1-1 dupa masa, are efect antiinflamator, reducand congestia laringelui si ameliorand raguseala.

Observatie: Se efectueaza o singura cura la un moment dat.
 

B. Laringita cronica ce apare in special la fumatori, lucratorii in medii de praf, fum, umezeala, manifestata printr-o raguseala aproape permanenta:

► Garlic Caps:1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, sterilizeaza focarele microbiene de la nivelul laringelui ce se suprapun mucoasei cu leziuni.

► Smokerade :1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, are rol de detoxifiere a cailor respiratorii, diminuand efectele nocive ale nicotinei.

Vital A/ B/ AB/ 0 :1-1-0 dupa masa masa, 3 luni continuu, intareste sistemul imunitar si rezistenta organismului contra declansarii unui posibil cancer laringian la persoanele afectate de laringita cronica.

► Omega 3 :0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, poseda efecte protectoare asupra mucoasei cailor respiratorii

Alte remedii complementare si Masuri de auto-asistenta:

- in virozele respiratorii cu pierderea vocii, bea infuzie de brancuta - 5 g de planta la 250 ml de apa indulcita cu miere; tratamentul se va urma pana la disparitia afectiunii

- bea zilnic, 1-2 cani cu infuzie de limba boului - 5 g de planta la 200 ml apa

- in caz de pieredere a vocii pune prisnite in jurul gatului cu infuzie de limba mielului - 10 g la un litru de apa; bea zilnic o cana.


Nu există produse în această categorie.