• Burn One Calivita-300 Grame

Burn One este un supliment alimentar destinat celor care doresc să sprijine eforturile de menţinere sau reducere a greutăţii. Două metode disponibile aproape oricui pentru atingerea acestui deziderat sunt controlul cantităţii de alimente consumate respectiv exerciţiile fizice. Mulţumită ingredientelor sale din plante  Burn One sprijină arderea grăsimilor, dar şi concentrarea, fiind un partener ideal al exerciţiilor fizice.
Mai sănătoşi şi mai în formă în doar 14 zile!

Burn One - este o pudra cu aroma de lamaie imbogatita cu capsaicina, l-carnitina, cofeina, ceai verde, crom si alte ingrediente pe baza de plante (de exemplu ginseng siberian, guarana, nuca de cocos), care sprijina metabolismul si stimuleaza procesele generatoare de energie din organism.

Burn One a fost inclus in acest program special pentru accelerarea metabolismului si cresterea nivelului de energie.

Gratie continutului de cofeina, il poti folosi in loc de cafea, dar te poti baza pe el si pentru obtinerea de energie inainte de jogging sau de antrenament.

DE CE SĂ ÎNCERCI PROGRAMUL ONE DIET(14 zile)?

 • uşor de urmat, simplu şi flexibil
 • include alimente bogate în nutrienți
 • îţi oferă o cantitate suficientă de carbohidraţi, proteine şi fibre
 • poate fi urmat pe termen lung

Mod de administrare Burn One:

- Adauga 2 cupe de Burn One in 0,25 ml apa rece si amesteca bine pana ce se omogenizeaza sau agita un shaker pana cand se dizolva complet.

Beneficiile Produsului Burn One de la Calivita

 • Benefic in curele de slabire;
 • Contine L-Carnitina;
 • Contine popularele ingrentele pentru slabit:  capsaicina,  cofeina, ceai verde, crom  ginseng siberian, guarana, nuca de cocos
 • Continut ridicat in vitamine.
 • Persoanelor aflate la dietă, ca înlocuitor de mese, pentru a suplimenta cura de slăbit
 • Celor care doresc să îşi accelereze şi să îşi stimuleze procesele metabolice din organism
 • Înainte de antrenament, pentru mai multă energie
 • Persoanelor care îşi schimbă stilul de viaţă, pentru a face tranziţia mai uşoară
 • Scade pofta de mâncare
 • Anti-oboseală
 • Crește termogeneza
 • Împiedică digestia/ absorbția grăsimilor
 • Crește consumul energetic
 • Sprijină oxidarea acizilor grași

Mod de administrare: 2 cupe(10 g) / zi


Ce contine Burn One Calivita


Cafeaua verde
(Coffea robusta) este o plantă cultivată pentru boabele sale, remarcabile prin conţinutul de substanţe biologic-active – mai exact cafeina şi acidul clorogenic. Cafeina este un alcaloid produs de arborele de cafea pentru a ţine la distanţă insectele, acţionând ca un insecticid natural. La oameni este un stimulent al sistemului nervos central, ajutând la menţinerea concentrării, dar şi la accelerarea metabolismului; din acest motiv cafeaua fiind una din cele mai consumate băuturi la nivel mondial. Acidul clorogenic din boabele de cafea verde ajută la arderea grăsimilor.

Ginsengul Siberian (Eleutherococcus senticosus) este o plantă care creşte în regiunile estice din taiga rusească, regiunile nordice ale Koreei, Japonia şi China. Cea mai mare cantitate de substanţe biologic-active se găseşte în rădăcină, fiind reprezentate de glicozide specifice numite eleuterozide. S-a raportat faptul că aceste glicozide pot creşte rezistenţa, având efecte benefice şi asupra performanţelor mentale.

Guarana (Paullinia cupana) este o liană domesticită în zona Amazonului pentru fructele sale bogate în cafeină. Pe lângă cafeină, guarana mai conţine şi cantităţi mici de teobromină, teofilină şi tanini. Guarana are efecte pozitive asupra performanţelor mentale.

Lucerna (Medicago sativa) este una din cele mai cultivate plante de nutreţ la nivel mondial, preţuită datorită recoltelor bogate, valorii nutriţionale şi adaptabilităţii. Este demnă de remarcat capacitatea lucernei de a fixa azotul din aer cu ajutorul bacteriilor fixatoare de azot, reducând astfel utilizarea îngrăşămintelor chimice. Frunzele de lucernă conţin cantităţi mari de beta caroten, vitamina A, vitaminele din complexul B, C, D, E şi K, precum şi minerale: potasiu, fier, calciu şi fosfor. Mulţumită conţinutului crescut de clorofilă, este un detoxifiant foarte bun.

Cola nitida este un arbore originar din Africa de Vest tropicală, aparţinând familiei Sterculiaceae. Este cultivat în prezent în Africa, Indiile de Vest şi America de Sud. Nucile plantei conţin aproximativ 2% cafeină şi în unele zone ale Africii sunt utilizate ca stimulant. Pe lângă cafeină, nucile de Cola mai conţin şi alţi metaboliţi secundari ai plantelor cum sunt teobromina, catechina, epicatechina şi kolatina.

Ardeiul (Capsicum annuum) este o plantă care aparţine genului Capsicum, familia Solanaceae, originară din zona tropicală a Americii de Sud, pe teritoriul statului Bolivia. Se cunosc 27 de specii din acest gen, dintre care 5 au fost domesticite. Ardeii au fost introduşi în Europa la sfârşitul secolului al XV-lea. Se numără printre cele mai cultivate plante la nivel mondial, fructele acestora conţinând diverşi antioxidanţi, cantităţi mari de vitamina C, precum şi substanţe specifice, cum ar fi capsaicina.

Ceaiul (Camellia sinensis) este o plantă larg utilizată, diversele băuturi preparate din frunzele sale fiind foarte populare pe întreg mapamondul. Ceaiul verde este procesat într-un mod diferit de ceaiul negru (nu este fermentat); frunzele de ceai conţin numeroşi nutrienţi, cei mai bine cunoscuţi fiind polifenolii (e.g. catechinele), dar pe lângă aceştia mai conţin şi alte substanţe, cum ar fi cofeina. În literatura de specialitate, s-au propus 2 mecanisme principale pentru reducerea masei corporale: primul – scăderea absorbţiei lipidelor şi proteinelor în intestin, scăzând astfel aportul de calorii şi secundul – activarea unei enzime numite AMPK. Această enzimă activată ar scădea producţia de glucide şi sinteza de acizi graşi din organism şi ar mări catabolismul.

L-carnitina este o substanţă implicată în transportul acizilor graşi; prin legarea sa de moleculele acizilor graşi devine posibil transportul acestora în mitocondrii, organite celulare în care are loc descompunerea acestora.

Chitosanul este constituit din derivaţi ai glucidelor, aceştia fiind legaţi unii de alţii în lanţuri lungi. Sursa naturală a chitosanului este chitina prezentă în organismele diverselor crustacee marine, care este prelucrată în vederea obţinerii chitosanului. Acesta contribuie la menţinerea nivelului normal de cholesterol.

Zincul este un mineral important pentru organism, în cantităţile optime, deoarece este implicat în numeroase procese: metabolismul normal al macronutrienţilor şi al acizilor graşi, sinteza normală a proteinelor, funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Cromul este un mineral implicat în metabolismul normal al macronutrienţilor, în produsele destinate menţinerii masei corporale câştingându-şi locul datorită contribuţie sale la menţinerea unui nivel normal al glucozei.

Biotina este o vitamină hidrosolubilă din complexul vitaminelor B, cu rol în metabolismul macronutrienţilor. Aceasta ajută la „procesarea” nutrienţilor (glucide, lipide, proteine) absorbiţi din alimente.

Prospect Burn One CalivitaSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Burn One Calivita-300 Grame

 • 164,48 Lei


Opţiuni disponibile


Produse asemănătoare

Shake One Pure 500g -Pudră proteică vegetală pentru sprijinirea proceselor de slăbire

Shake One Pure 500g -Pudră proteică vegetală pentru sprijinirea proceselor de slăbire

Shake One Pure este un înlocuitor de masă proteic, cu aport caloric scăzut, care completează excelen..

170,93 Lei

Etichete: burn, one, calivita-300, grame, produse, pudra proteica