Ia-ţi doza zilnică de energie cu Energy & Memory de la Calivita!

- efect antioxidant, energizant si revitalizant
- conţine guarana, lecitină, vitamine şi minerale
- foarte util sportivilor pentru creşterea performanţei
- îmbunătăţeste concentrarea, reflexele şi atenţia

Recomandat celor care consideră că au nevoie de un supliment pentru a combate oboseala. Pe lângă vitamine și minerale, acest supliment alimentar îți oferă și extract de guarana, al cărui conținut de cofeină ajută la revigorarea fizicului și psihicului, în timp ce vitaminele C și E, magneziul și celelalte minerale din compoziție sprijină performanța fizică și mentală. 

Energy & Memory este un supliment alimentar complex cu efecte stimulatoare, care conţine cafeină naturală din guarana, lecitină, vitamine pentru stimularea activităţii fizice şi mentale, minerale şi antioxidanţi.  Am creat acest produs pentru cei ce preferă să aleagă metode naturale pentru a-şi menţine nivelul de performanţă şi concentrare în perioadele de tensiune fizică sau mentală.

Pentru cine recomandăm ?

 • Persoanelor care trăiesc în condiţii de stres mintal intens, precum studenţii aflaţi în sesiunea de examene sau angajaţii expuşi stresului de la locul de muncă, pentru a le ajuta să-şi menţină nivelul de concentrare şi să lupte împotriva oboselii.
 • Sportivilor şi persoanelor afectate de tensiunea fizică, pentru a creşte nivelul de performanţă.
 • Persoanelor care urmează o cură de slăbire.
 • Conducătorilor de vehicule, pentru a-i ajuta să-şi menţină atenţia şi să-şi îmbunătăţească reflexele.
 • Tuturor celor care doresc să contracareze senzaţia de oboseală şi să-şi îmbunătăţească starea generală.

Ce contine Energy and Memory Calivita?

Un flacon  Energy and Memory  contine 90 tablete = 90 gr.

o tableta contine:

 • Colina... 200 mg
 • Extract de guararna...100 mg
 • Lecitina....100 mg
 • Vitamina C.. 60 mg  100 % din *DZR
 • Vitamina E...10 mg  33,3% din *DZR
 • Magneziu....50 mg  14,3% din *DZR
 • Zinc ..5 mg..33,3% din *DZR
 • Seleniu... 20 mcg 20,0% din *DZR
  Excipienti... q.s.

*DZR=Doza Zilnica Recomandata

Mod de administrare:2X1 tablete / zi (dimineata si la pranz )sau conform recomandarilor.

Energy and Memory CaliVita imbunatateste functiile cognitive si de concentrare. Contine extracte de plante, vitamine, minerale s.a. care, prin actiunea lor sinergica, invioreaza psihic si fizic. 


> Colina este un neurotransmitator care prin cresterea concentratiei acetilcolinei din creier, contribuie la imbunatatirea activitatii cerebrale si a capacitatii de activitate psihica.

> Lecitina contine atat colina, cat si inozitol. Este un component vital al neuronilor, protejandu-le fata de substantele nocive. De asemenea, creste capacitatea de oxigenare a creierului. Din aceste considerente, imbunatateste functiile de memorare, atat la,tineri, cat si la cei varstnici.

> Guarana (Patillinia cupana) aste una din cele mai cunoscute plante din Brazila si Uruguay. A fost introdusa in Europa (Franta) in anul 1817.

Datorita continutului crescut intr-o substanta similara cofeinei, guarana se mai numeste si "cola braziliana". Contine de 2-3 ori mai multa cofeina decat cafeaua sau ceaiul, fara a prezenta efectele secundare ale acesteia. Are aceeasi compozitie chimica ca si cofeina, teina si teobromina si aceleasi actiuni fiziologice: stimuleaza sistemul nervos central, scade oboseala, intarzie somnul, creste rezistenta in activitati suprasolicitante si imbunatateste reflexele conditionate, creste ritmul metabolismului, scade senzatia de foame, este un diuretic slab, benefic in artrite, neplacerile care insotesc menstruatia sau epuizarea care urmeaza dupa petreceri.

> Vitamina C (in special cu bioflavonoizi) este un antioxidant deosebit de eficient, necesar in fiecare zi. Printre altele, participa la regenerarea capilarelor sanguine.

> Vitamina E este un antioxidant care ne protejeaza impotriva diferitelor substante toxice. Daca organismul dispune de vitamina E in cantitati optime, utilizarea oxigenului este maxima si, din aceste considerente, este vitala in protejarea plamanilor.

> Zincul este componenta a numeroase enzime care intervin in diferite procese metabolice. Rolul cel mai important al zincului este acela de a participa in sinteza acizilor nucleici, acizi vitali diviziune, regenerare si dezvoltare celulara. Prin aceasta, se explica rolul zincului crestere, dezvoltare si fertilitate. Zincul poate interveni si in neutralizarea diverselor substante nocive. Se cunoaste faptul ca inhiba absorbtia plumbului si cadmiului reducand astfel actiunea toxica a acestor metale grele prezente in aerul poluat si in apa potabila.

Concentratiile cele mai crescute de zinc in organism se gasesc in ochi, avand rol in activarea vitaminei A, cu importanta in vederea nocturna, imbunatatind capacitatea de distingere a culorilor.

> Seleniul impreuna cu zincul, reduce absorbtia unor metale grele (mercur, plumb, cadmiu). Prin actiunea seleniului, organismul poate utiliza maximum de oxigen.

Deoarece produsul Energy and Memory invioreaza pshic si fizic, se recomanda persoanelor care desfasoara o munca intelectuala ce necesita o mare atentie si putere de concentrare; elevilor si studentilor in perioada examenelor; celor care ocupa functii de raspundere si sunt expusi stresului; persoanelor care desfasoara o munca fizica sustinuta; sportivilor; celor care desfasoara activitati fizice sistematice.

Atentie: Luat seara (dupa ora 18) creeaza insomnii. Se poate consuma ca inlocuitor de cafea pentru persoanele care lucreaza in ture, studentii in sesiune care invata noaptea, conducatorilor auto care circula noaptea pentru a fi apti de drum timp 7-8 ore.

Ştiaţi că ?
O tabletă de Energy & Memory furnizează tot atâta cofeină cât o cafea espresso !

Stiaţi că în 2004 mai mult de o treime din populaţia adultă a Americii a adormit la volan – fapt recunoscut chiar de ei?


Beneficiile Produsului Energy and Memory de la Calivita

 • Este tonic al sistemului nervos;
 • Combate oboseala si astenia;
 • Creste capacitatea fizica si intelectuala;
 • Se recomanda in oboseala cronica, tulburari de memorie;
 • Creste capacitatea de memorare;
 • Se recomanda sportivilor pentru cresterea performantei.

Afectiuni si simptome in care se recomanda Energy and Memory Calivita

Afectiuni Mod de administrare
- Atentie (stimulare) 1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; stimuleaza capacitatea de concentrare si creste rezistenta la solicitari psihice.
- Dereglari bioritmice la decalajul de fus orar 1-1-0 dupa masa, are efect energizant prin cresterea tonusului organismului si imbunatatirea oxigenarii cerebrale la persoanele ce calatoresc mult cu avionul.
- Enduranta (rezistenta organismului la efort) 1-0-0
- Memorie (imbunatatire) 1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; creste capacitatea de concentrare, imbunatateste memoria si rezistenta la solicitari psihice.
- Oboseala cronica psiho-somatica 1-1-0, dupa masa, confera energie solara, putere de concentrare, vitalitate si prospetime, mentine forta si pofta de viata.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Energy and Memory-90 tablete-energizant natural

 • 123,09 Lei


Opţiuni disponibile


Etichete: Energymemori, nergy&memory, energi memori, energie, energise, memorie energy, and, memory, tablete, produse, calivita, Atentie (stimulare), Dereglari bioritmice la decalajul de fus orar, Enduranta (rezistenta organismului la efort), Memorie (imbunatatire), Oboseala cronica psiho, somatica, oboseala