1. |De ce  Ac zymes Plus este un produs eficient cu simbiotice(pro și prebiotice)?
2. |Cui recomandăm?
3. |AVERTISMENT
4. |Ce conține Ac-zymes Plus Calivita?
5. |Mod de administrare 

AC-Zymes Plus Calivita, EXPERTUL SIMBIOTICELOR ÎN TULBURĂRI DIGESTIVE.

SIMBIOTICELE conțin microorganisme benefice care se găsesc și în organismul uman, cum ar fi probioticele, cât și prebiotice, pe care acestea le hrănesc. Deci simbioticele hrănesc probioticele și probioticele.

1. |De ce Ac zymes Plus este un produs eficient cu simbiotice(pro și prebiotice)?

E totul în regulă în interior? Știm cum te simți când intestinele nu îți dau pace, se mișcă în continuu, scot sunete ciudate, când ai diaree, constipație sau îți e greață. În caz de dureri intestinale sau sindromul colonului iritabil (IBS), suntem adesea incapabili să identificăm cauza, însă se pare că de vină sunt adesea perioadele de stres mediu care se instalează odată cu venirea toamnei. Jumătate dintre oameni sunt afectați de stres, iar unul din cinci se confruntă și cu tulburări digestive.*

Starea intestinelor noastre este foarte importantă, deoarece 80% din sistemul nostru imunitar se află aici.Iata ce spunea Hipocrate:

„Moartea vine din intestine” (Hipocrate)

În mod ideal, bacteriile intestinale benefice combat și inhibă flora intestinală nocivă. Cu toate acestea, în zilele noastre echilibrul florei intestinale poate fi cu ușurință periclitat. Aceasta are drept rezultat slăbirea sistemului imunitar, ceea ce îl face susceptibil la infecții. În plus, sindromul colonului iritabil (IBS) poate, de asemea, persista. Cauza principală a periclitării acestui echilibru este stresul, însă tratamentul cu antibiotice sau chiar contactul cu „culturi bacteriene” străine, în timpul infecțiilor sau al călătoriilor, pot, de asemenea, contribui la înrăutățirea situației.

6 tulpini, 6 miliarde de unități formatoare de colonii

Ținând pasul cu cele mai noi cercetări și cu nevoile membrilor noștri, am îmbunătățit îndrăgitul nostru produs cu probiotice, AC-Zymes, creând AC-Zymes Pluscare poate concura la orice nivel cu orice produs cu simbiotice din lume. Studiile științifice au demonstrat că o serie de tulpini de probiotice își pot sprijini reciproc funcționarea și acţiunea, prin urmare am adăugat alte cinci tulpini la tulpina activă existentă de Lactobacillus acidophilus, iar numărul de UFC a fost crescut de la 4 la 6 miliarde. În plus, probioticele au fost suplimentate cu o doză de prebiotice (inulină) care sprijină direct dezvoltareabacteriilor benefice.

2. |Cui  recomandăm?

Cu produsul AC-Zymes Plus dorim să oferim suplimentare pe termen lung persoanelor care suferă de IBS și al căror stil de viață stresant le cauzează tulburări digestive. Recomandăm produsul și celor care doresc să prevină instalarea diareei în timpul călătoriilor și să se recupereze în urma diareei cauzate de infecții. În final, AC-Zymes Plus este conceput și pentru cei care doresc să își sprijine sistemul imunitar restabilind echilibrul florei intestinale.

3. |AVERTISMENT

În caz de dereglări gastrointestinale grave (ulcere, boala lui Crohn etc.), cereți sfatul medicului înainte de a începe consumul

produsului. În caz de diaree, măsurile generale de protecție (consum ridicat de lichide) trebuie respectate pe toată durata

consumării produsului!

AC-Zymes Plus Calivita conţine 6 tulpini diferite de bacterii probiotice, cu un total de 6 miliarde de bacterii benefice, precum şi prebioticele care le sprijină dezvoltarea.

Probioticele asigură funcţionarea sănătoasă a sistemului digestiv, conferă senzaţia de confort gastrointestinal, menţin echilibrul florei intestinale şi funcţionarea normală a intestinelor. De asemenea, acestea cresc rezistenţa sistemului imunitar.

4. |Ce conține Ac-zymes Plus Calivita?

Un flacon de AC-Zymes Plus conține 60 de capsule

o capsulă conține:

Probiotice...... 6 miliarde UFC*

Lactobacillus acidophilus

Lactobacillus bulgaricus

Lactobacillus plantarum

Lactobacillus rhamnosus

Bifidobacterium longum

Bifidobacterium breve

Fructo-oligozaharide

 (FOS).........200,00 mg

* La momentul fabricării.

Alte ingrediente: gelifiant - gelatină; stabilizator -celuloză microcristalină; antiaglomeranţi - acid stearic, stearat de magneziu.........q.s.

5. |Mod de administrare: 1 capsulă pe zi sau conform recomnadarilor.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Ac-Zymes Plus Calivita-60 capsule- pro- şi prebiotice

  • 165,55 Lei


Opţiuni disponibile


Produse asemănătoare

AC-Zymes -100 capsule-complex probiotic

AC-Zymes -100 capsule-complex probiotic

1. |Pentru cine recomandăm ? 2. |De ce Ac-Zymes Calivita? 3. |Ce efecte / caracteristici au La..

101,05 Lei