Lucruri surprinzătoare care duc la boli de inimă

Ce este boala cardiacă?

Este determinata de un grup de afecțiuni legate de inima. Unele probleme sunt cu mușchiul inimii în sine, valvele sau modul în care acesta bate, inclusiv cardiomiopatie, fibrilație atrială și insuficiență cardiacă. Altele vă afectează vasele de sânge, cum ar fi arterele întărite și accidentele vasculare cerebrale. Alimentele nesănătoase, lipsa exercițiilor fizice și fumatul sunt adesea cele care duc la boli de inimă. La fel și hipertensiunea arterială, infecțiile și malformațiile congenitale. Dar alte lucruri te-ar putea surprinde.

Mașinile, avioanele și trenurile

Începând de la aproximativ 50 de decibeli -- între zgomotul unui frigider și o conversație prietenoasă -- zgomotul din trafic poate crește tensiunea arterială și probabilitatea de insuficiență cardiacă. Pentru fiecare creștere cu 10 decibeli, șansele tale de boli de inimă și accident vascular cerebral cresc și mai mult. Oamenii de știință cred că depinde de modul în care corpul reacționează la stres.

Migrena

Nu se știe sigur de ce, dar este mai probabil determinarea unui accident vascular cerebral, dureri în piept și atacuri de cord atunci când sunt migrene. Și dacă ati avut o mostenire din familie  probleme cardiace  sau ați avut probleme cu inima sau un accident vascular cerebral, este posibil să nu doriți să luați medicamente numite triptani pentru migrene, deoarece vă îngustează vasele de sânge. Incercti sa gasiti remedii naturale pentru a vă controla și trata durerile de cap.

Copii

Părinții au șanse mai mari de a face boli de inimă, iar șansele cresc ușor cu fiecare copil. Pentru că acest lucru este valabil pentru ambele sexe, probabil că nu conteaza sexul.

Dar femeile care au prima menstruație înainte de 12 ani sau nu mai au menstruație înainte de 47 de ani au mai multe șanse de a avea un accident vascular cerebral, precum și boli de inimă. Riscul femeilor crește și dacă au avut un avort spontan sau li s-au îndepărtat ovarele sau uterul.

A fi mai scund(a)

Pentru fiecare aproximnativ 6 cm mai putin decât înălțimea medie, șansa de boli de inimă crește cu aproximativ 8%. Oamenii mai scunzi tind să aibă niveluri mai ridicate de colesterol și trigliceride. S-a observant din studii ca oamenii mai scunzii au un colesterol LDL „rău” și trigliceridele mai mari.

Singurătatea

A avea câțiva prieteni sau a fi nemulțumit de relațiile tale crește șansele de a suferi de boli de inimă și accident vascular cerebral la fel de mult ca fumatul pasiv. A te simți singur a fost asociat cu hipertensiunea arterială și cu alte efecte ale stresului. Așa că alăturați-vă unei echipe de sport de agrement sau unui grup de mers pe jos. Veți castiga atât exerciții fizice, cât și o socializare mai buna – două lucruri bune pentru a preveni bolile de inimă.

Medicamente pentru ADHD

Deși medicamentele stimulatoare, cum ar fi dextroamfetamina și metilfenidatul, pot ajuta la o concentrare mai buna, ele pot crește și ritmul cardiac și tensiunea arterială. În timp, aaceasta ar putea duce la probleme cardiace.

Orele lungi la serviciu/ intr-o activitate intelectuala

Mai multe persoane care lucrează cel puțin 55 de ore pe săptămână au boli de inimă decât cei care lucrează 35-40 de ore. Acesta ar putea fi rezultatul mai multor lucruri: mai mult stres, mai mult șezut, poate se bea mai mult alcool, de exemplu. Dacă ai tendința de a rămâne până târziu ancorat in activitaea serviciului, este deosebit de important să ai grijă de tine pentru a evita bolile de inimă și accidentul vascular cerebral.

Infecția gingivală

Bacteriile din gură, inclusiv boala parodontală, pot pătrunde în sânge și pot declanșa inflamația în mucoasa arterelor, ceea ce poate duce la acumularea de grăsime în ele (ateroscleroză). Cercetările arată că tratarea bolii gingiilor poate scădea nivelul unui marker de inflamație numit proteină C reactivă din sânge. Medicii folosesc această măsurătoare, împreună cu nivelul de colesterol, pentru a prezice „evenimente cardiace” precum un atac de cord.

Copilărie tulburată

Lucruri precum violența, hărțuirea și abuzul atunci când erai mai tânăr - inclusiv să vezi răul făcut altora - sunt legate de hipertensiune arterială, obezitate și diabet de tip 2 la adulți. Și aceste probleme de sănătate vă oferă o șansă mai mare de boli de inimă. Stresul continuu de la începutul vieții poate schimba modul în care funcționează corpul. De asemenea, s-ar putea să vă confruntați cu moduri nesănătoase cu efectele sentimentului de nesiguranță în timp ce creșteți.

Raceala sau gripa

Un studiu din 2018 a constatat că oamenii au ajuns la spital cu un atac de cord de șase ori mai des în săptămâna după ce au fost diagnosticați cu gripă decât în anul anterior și ulterior. Medicii nu sunt siguri de ce. Este posibil ca atunci când te lupți cu o infecție, sângele tău devine mai lipicios și se poate coagula mai ușor. Poate fi legata de inflamație.

Explozie de furie

Ai șanse de aproape cinci ori mai mari să faci un atac de cord după ce ai fost furios. În cele 2 ore după o explozie de furie, șansa unui accident vascular cerebral sau bătăile inimii crește accelerat. Nu poți evita sau controla întotdeauna ceea ce iti declanșează furia, așa că găsește o modalitate de a face față mâniei în orice moment și stinge focul. Dacă se întâmplă des, luați în considerare o terapie(consiliere) pentru a vă reduce riscul pe termen lung de probleme cardiace.

Suplimente alimentare pentru  preventie/tratarea sistemului cardiovascular

Produsul natural Cholestone prin ingredientele lui special pentru inlaturarea grasimilor LDL(colesterolul rau) este folosit pentru a "inlatura" si descompune colesterolul rau.

Pectina din Cholestone se leaga de grasimea rea LDl curatind vasele de sange

Uleiul din seminte de in una din cea mai bogata sursa de acizi grasi omega 3 din vegetale creste nivelul colesterolului bun Hdl un element care curata vasele de grasimi nesanatoase-deaorece acesta grasime au o desintatea mai mare actionand ca niste solventi ai placilor din vaselor de sange.

De asemenea sustine functia creierului, a inimii si ficatului. Ajuta de asemenea la elasticitatea vaselor de sange.

Deasemenea, Cholestone- este foarte eficient in hipercolesterolemie, trigliceride crescute, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, retinopatie, accident vascular cerebral, angina pectorala, tahicardie, aritmie cardiaca, cardiopatie ischemica, infarct miocardic, steatoza hepatica (ficat gras), litiaza biliara colesterolica, varice, ulcer varicos, hemoroizi.

-Super Soya Lecithin (sau Triple Potency Lecithin) - Lecitina este o substanta bogata in acizi grasi nesaturati indispensabili organismului (acid linoleic si acid linolenic) care au capacitatea de a se fixa selectiv asupra colesterolului acumulat in sange. Lecitina favorizeaza sanatatea cardiovasculara, intervine in metabolismul lipidic, scade nivelul LDL "colestrol rau" si creste nivelul de HDL "colesterol bun", mentine un nivel adecvat al colesterolului sanguin, previne formarea placilor de aterom (depozite de colesterol), dizolva eficient depunerile de colesterol de pe peretii vaselor sanguine, scade vascozitatea sanguina, mentine elasticitatea peretilor vasculari, revigoreaza functiile inimii, fortifica musculatura cardiaca. Lecitina este folosita cu succes ca tratament naturist in hipercolesterolemie si trigliceride crescute in sange (factori favorizanti ai bolilor cardiovasculare), ateroscleroza, arteriopatie obliteranta, accident vascular cerebral, aritmie cardiaca, angina pectorala, cardiopatie ischemica.

- Omega 3 - Acizii grasi esentiali favorizeaza elasticitatea arterelor, curata vasele sanguine, fluidizeaza sangele si regleaza ritmul cardiac. In bolile de inima, au rol esential in lupta contra formarii ateroamelor si astfel previn si trateaza ateroscleroza, infarctul de miocard si recidiva acestuia. In aritmia cardiaca (activitate electrica neregulata a inimii) riscul de stop cardiac il reprezinta persoanele ale caror membrane celulare cardiace contin o cantitate mica de acizi grasi esentiali. In hipertensiunea arteriala (principalul factor de risc cardiovascular) acizii grasi Omega 3 au efect de normalizare a tensiunii arteriale. In hipercolesterolemie, acizii grasi esentiali scad nivelul trigliceridelor, grasimi sanguine care formeaza placile de colesterol din ateroscleroza.

-Garlic Caps - Principalele principii biologic active ale usturoiului sunt ajoenele si alicina care au proprietati puternice de protectie cardio-vasculara, normalizeaza metabolismul lipidic, reduc nivelul lipidelor din sange - scad LDL"colesterol rau" si trigliceridele raspunzatoare de formarea ateroamelor, impiedica formarea de depozite de grasime pe peretii arteriali si sporeste cantitatea de HDL"colesterol bun" cu efect protector fata de ateroscleroza. Usturoiul are efecte extraordinare ca tratament naturist in afectiuni cardiovasculare: hipercolesterolemie, trigliceride crescute, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, retinopatie, tahicardie, cardiopatie ischemica, angina pectorala, infarct miocardic.

Un rol important in sanatatea inimiii sunt si antioxidantii.

O deficiență a antioxidantilor este asociată cu deteriorarea oxidativă, ceea ce duce la lezarea intregului organism si implicit a vaselor de sange, inimii si a creierului. Nivelurile optime de antioxidanti pot reduce incidența și pot preveni eroziunea ADN-ului implicit a intregului organism.

Alți nutrienți care stimulează resveratrolul, Mega Coq10 Plus,   vitamina D3,  Q protect / Mega Q Protect.


Nordic Pure Omega 3 Liquid-250 ml-Omega-3 lichid

Nordic Pure Omega 3 Liquid-250 ml-Omega-3 lichid

Nordic Pure Omega 3 Liquid Calivita este un produs cu ulei de pește natural de calitate premium..

127,93 Lei

Cholestone-90 tablete-pentru reducerea colesterolului

Cholestone-90 tablete-pentru reducerea colesterolului

Cholestone  conține o formula eficienta din ingrediente naturale pentru menținerea&nb..

97,83 Lei

Garlic Max-100 capsule -cu usturoi, fără miros

Garlic Max-100 capsule -cu usturoi, fără miros

  Efectele antibacteriene şi antimicrobiene ale usturoiului, precum şi efectul protector pe ..

86,54 Lei

Liquid Chlorophyll-473 ml-clorofila lichida

Liquid Chlorophyll-473 ml-clorofila lichida

Verde in interior=Curat in interior Liquid Chlorophyll -  este un  purificator al intregu..

278,43 Lei

Liver Aid-100 tablete-protectie hepatica

Liver Aid-100 tablete-protectie hepatica

1. Ce contine Liver Aid de la Calivita?2. Mod de administrare3. Pentru cine recomandă..

215,00 Lei

Omega 3 Concentrate - 100 capsule gelaatinoase-acizi graşi omega-3

Omega 3 Concentrate - 100 capsule gelaatinoase-acizi graşi omega-3

Omega 3 Concentrate este un produs care conţine acizi graşi omega-3 (EPA DHA), obţinut din ulei de p..

104,14 Lei

Super Soya Lecithin - 100 capsule gelationoase-lecitină din soia

Super Soya Lecithin - 100 capsule gelationoase-lecitină din soia

Lecitina din soia ajută la menţinerea grăsimilor din sânge şi a circulaţiei sanguine la un nivel nor..

118,25 Lei

Super Soya Lecithin -250 capsule gelationoase-lecitină din soia,

Super Soya Lecithin -250 capsule gelationoase-lecitină din soia,

Lecitina din soia ajută la menţinerea grăsimilor din sânge şi a circulaţiei sanguine la un nive..

242,41 Lei

Triple Potency Lecithin - 100 capsule gelatinoase-Lecitină din soia

Triple Potency Lecithin - 100 capsule gelatinoase-Lecitină din soia

  Lecitina din soia ajută la menţinerea grăsimilor de sânge şi a circulaţiei sanguine la un ..

188,66 Lei

Se afişează de la 1 până la 9 din 9 (1 Pagini)