Disfunctii sexuale

Care sunt problemele sexuale si cum se manifesta?

Sexualitatea este o latura importanta existentiala in relatia de cuplu si poate fi subiect de discutie si motiv de ingrijorare atunci cand chiar si numai unul dintre parteneri da semne de nemultumire, insatisfactie,"fuga" de partener, ceea ce din punct de vedere medical numim  astenia sexuala a femeii, frigiditate si impotenta pentru barbat. 

Femeile se confrunta cu pierderea dorintei sexuale (libidoului) si imposibilitatea de a mai ajunge la orgasm, contacte sexuale dureroase, simptome pe care de multe ori le resimte doar femeia, barbatul neintelegand motivul reactiilor si, de aici un lung sir de discutii, suspiciuni, nervozitate. 
Barbatul, desi simbolul masculinitatii, poate constata o incapacitate de a indeplini actul sexual prin lipsa erectiei, sau ejaculare precoce, polutii nocturne sau inhibarea dorintei sexuale. 

Ce a putut cauza toate aceste probleme? 

Deteriorarea relatiei de cuplu se creeaza in timp si poate fi cauza unor stari tensionale date de lucrurile marunte care cladesc relatia conjugala. Rutina,stresul, multiplele responsabilitati, activitatea socio-profesionala mult prea incarcata, consumul de contraceptive orale, grijile materiale, nasterea si existenta copiilor care solicita mai multa grija,atentie si iubire poate determina pozitionarea sexului pe un loc secund,consumul unor medicamente, (hipotensoare, anxiolitice, diureticele de tipul Nefrixului, beta blocante neselective, antidepresive) sau alcool, tutun, cafea, consumul de contraceptive orale pot duce la tulburari hormonale precum si modificara secretiei vaginale care determina o insuficienta lubrefiere a vaginului (acelasi efect il pot avea medicamentele care scad aciditatea gastrica) si nu in ultimul rand alimentatia care poate genera deficite ce intretin starea de oboseala, astenie, nervozitate sau pot genera diverse afectiuni locale  care sa intensifice disfunctiile sexuale instalate. Diverse nereusite, refulari, frustrari accentueaza starea de nemultumire si pot altera si mai mult conflictul conjugal.

Disfunctionalitatile sexuale au constituit preocuparea omului din cele mai vechi timpuri; se cunosc astfel o serie de plante care maresc performanta fizica si psihica, precum si activitatea sexuala a barbatilor, reduc tensiunea, indispozitia si readuc o stare de bine, de voluptate, incredere si optimism.

Produse Calivita recomandate in tratarea disfunctiilor sexuale

Produse Calivita recomandate in tratarea disfunctiilor sexuale Descriere
VitalMan stimuleaza apetitul sexual, creste potenta si performantele sexuale la barbati
VitalWoman stimuleaza libidoul si apetitul sexual, combate frigiditatea
Panax Ginseng regleaza functia organelor genitale atat feminine cat si masculine
Rhodiolin combate stresul, creste performantele sexuale
Bee Power Royal Jelly imbunatateste transmisia influxurilor nervoase
Evening Primrose Oil reglator hormonal, imbunatateste circulatia

 

Alte produse Calivita recomandate in tratarea disfunctiilor sexuale Descriere
Super Soya Lecithin 250 caps     hipocolesterolemiant, imbunatateste circulatia locala
Arginine Plus     tonifica ficatul, ibunatateste functia sexuala
Ginkgo XC   asigura o buna vascularizatie la nivelul organelor genitale
Mega qProtect / qProtect asigura o buna vascularizatie la nivelul organelor genitale

 


Nu există produse în această categorie.