Obezitatea tratata cu produsele naturiste de la Calivita

Obezitatea este o afectiune de nutritie, metabolism si dereglari endocrine. Poate fi cauzata si de abuz alimentar. Se manifesta prin depuneri excesive de grasime. Se recomanda regim alimentar si remedii naturiste.

Produse naturale CaliVita recomandate in tratarea obezitatii:

- Evening Primrose Oil - pentru femei :1-0-1 inainte de masa; 3 luni continuu; echilibreaza metabolismul axului endocrin, normalizand astfel secretiile hormonale ale glandelor afectate cu repercursiuni in obezitate sau Omega 3 - pentru barbati :0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, dizolva depunerile de grasime de pe peretii vaselor de sange si din tesuturi.

Slim Formula :1-1-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; adjuvant in obezitate deoarece accelereaza procesele de ardere metabolica, reduce apetitul alimentar, faciliteaza eliminarea prin scaun a grasimilor incarcate cu toxine prin normalizarea tranzitului intestinal; componenta lecitina luata separat este un bun arzator de grasimi si un accelerator de tranzit intestinal eficient.

Rhodiolin :1-0-1 dupa masa, 2 luni continuu, are efect antistress regland astfel sistemul nervos si hormonal - ce sufera modificari in conditii de suprasolicitare si determina adesea, prin afectarea sistemului hormonal, acumulare de tesut gras.

SambuRex :1-0-1 lingurite dupa masa, manifesta efect de extragere a excesului de apa si deseuri metabolice din tesuturi, fiind eficient in curele de slabire la persoanele evident supraponderale.

Pure Yucca :0-1-1 in timpul mesei; actioneaza preponderent in sfera eliminarii metabolitilor toxici de pe traiectul intestinal, curatand in profunzime depunerile reziduale vechi si noi de pe peretii intestinelor si facilitand astfel schimburile importante de substante de la acest nivel; echilibreaza tulburarile de tranzit intestinal odata cu ridicarea vitalitatii intregului organism.

SAU:

Evening Primrose Oil - pentru femei:1-0-1 inainte de masa; 3 luni continuu; echilibreaza metabolismul axului endocrin, normalizand astfel secretiile hormonale ale glandelor afectate cu repercursiuni in obezitate sau Super Soya Lecithin - pentru barbati : 0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, este un bun arzator de grasimi si un accelerator eficient de tranzit intestinal.

Nopalin :1-1-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; adjuvant in obezitate deoarece reduce apetitul alimentar prin crearea senzatiei de satietate, este in acelasi timp hranitor, leaga compusii reziduali din intestine si contribuie la eliminarea lor eficienta prin scaun, are actiune detoxifianta si regleaza glicemia.

- Figure Shaper :1-0-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, suprima eficient pofta de mancare in timp ca lasa organismul sa produca energie din rezervele de grasime; accelereaza metabolic si reglementeaza distributia energiei in organism.

Rhodiolin :1-0-1 dupa masa, 2 luni continuu, are efect antistress regland astfel sistemul nervos si hormonal - ce sufera modificari in conditii de suprasolicitare si determina adesea, prin afectarea sistemului hormonal, acumulare de tesut gras.

Pure Yucca :0-1-1 in timpul mesei; actioneaza preponderent in sfera eliminarii metabolitilor toxici de pe traiectul intestinal, curatand in profunzime depunerile reziduale vechi si noi de pe peretii intestinelor si facilitand astfel schimburile importante de substante de la acest nivel; echilibreaza tulburarile de tranzit intestinal odata cu ridicarea vitalitatii intregului organism.

SAU:

Slim Formula  :1-1-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; adjuvant in obezitate deoarece accelereaza procesele de ardere metabolica, reduce apetitul alimentar, faciliteaza eliminarea prin scaun a grasimilor incarcate cu toxine prin normalizarea tranzitului intestinal; componenta lecitina luata separat este un bun arzator de grasimi si un accelerator de tranzit intestinal eficient.

Spirulina Max  :1-1-0 inainte de masa, 2 luni continuu, intareste sistemul imunitar si regleaza functionarea glandei tiroide - raspunzatoare in numeroase cazuri de procesul de acumulare de tesut gras; de asemenea, asigura o digestie corecta si regleaza nivelul de lipide din sange.

- X-Shape :1-0-1 inainte de masa, 2 luni continuu; prin compozitia bogata in aminoacizi stimuleaza arderea depozitelor de grasime fara a pierde tesut muscular; combate slabiciunea generala asociata adesea cu pierderea greutatii corporale.

SambuRex   :1-0-1 lingurite dupa masa, manifesta efect de extragere a excesului de apa si deseuri metabolice din tesuturi, fiind eficient in curele de slabire la persoanele evident supraponderale.

Pure Yucca  :0-1-1 in timpul mesei; actioneaza preponderent in sfera eliminarii metabolitilor toxici de pe traiectul intestinal, curatand in profunzime depunerile reziduale vechi si noi de pe peretii intestinelor si facilitand astfel schimburile importante de substante de la acest nivel; echilibreaza tulburarile de tranzit intestinal odata cu ridicarea vitalitatii intregului organism.

OPTIONAL, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Weightloss (in timpul antrenamentului), After Training (dupa antrenament), Relax (inainte de culcare), Hormone (oricand, numai pentru femei), Nerves (in timpul activitatilor cotidiene), Circulation (dimineata devreme), Detox (seara), Digestion (in timpul mesei).

OPTIONAL se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, eliminarea metabolitilor toxici si a surplusului de grasimi din organsim.

Observatii:

► Produsele recomandate se pot lua in paralel cu medicatia clasica si optim ar trebui sa se faca 3 cure pe an cu o pauza de 1 luna intre ele.

► Se recomanda optim 1-2 reprize a cate 30 de minute de exercitii fizice pe zi.

► Se recomanda ca, in paralel cu utilizarea produselor, sa se consume zilnic multa apa plata, ceaiuri, sucuri naturale, fiind contraindicate apele si sucurile carbogazoase.

► Este foarte importanta evitarea stresului prin cultivarea unei atitudini interioare senine si flexibile fata de evenimente si fata de procesul de slabire.

Observatie: Tratarea obezitatii prin ceaiuri(fitoterapie), dietoterapie si alte informatii utile le puteti afla prin accesarea paginii Tratarea obezitatii  


Nu există produse în această categorie.