Chisturi hepatice

Un chist este termenul medical folosit pentru a descrie un spațiu rotund sau de forma unui sac,  în unele părți ale corpului. Acesta poate fi gol sau conține mucus lichid. Nu este neobișnuit pentru a găsi unul sau mai multe chisturi mici în ficat, atunci când un pacient face o scanare cu ultrasunete sau RMN  a abdomenului pentru un motiv oarecare. Majoritatea chisturilor sunt găsite din întâmplare, deoarece nu produc nici un simptom. Este important  a exclude boala hidatica. Aceastia apare atunci când oamenii ingera viermi de la caini  - Echinococcus granulose, care prin invadarea organismului pot cauza chisturile hepatice . Acest lucru poate apărea în zone în care se crește oi și vite. Acestea pot fi diferențiate de chisturile simple, fiind  important, deoarece necesita tratament pentru a evita ruperea. O igienă buna poate preveni aceste infectii.

1. Care sunt cauzele chisturilor hepatice?

 "Chisturile hepatice simple", apar de obicei,  deoarece o zonă mică  de celule hepatice mor sau degenereaza. Cea mai frecventa cauza care avansează de ani este o  dietă si un stil de viata nesantos. Uneori, aceste chisturi pot fi pline de "material gras", la cei cu un ficat gras. Aceste chisturi nu reprezintă o boală de ficat, ficatul  fiind de altfel un organ imens, are o multime de alte zone care conțin celule sanatoase pentru a permite funcției hepatice să rămână normală. 

2. Sunt comune chisturile hepatice?

Chisturi hepatice singulare sau multiple sunt comune, mai ales cu inaintarea in varsta - nu au nici o semnificație specială, cu excepția cazului în care sunt diagnosticate ca canceroase. Funcțiele hepatice sunt, în general normale. Ocazional, aceste chisturi pot provoca durere, dar pentru cea mai mare parte acestea nu provoacă nici un simptom particular.

3. Pot fi ele vindecate?

În cazul în care medicul dumneavoastră consideră că aveți unul sau mai multe dintre aceste tipuri degenerative de chisturi hepatice (chisturi simple), nu va alarmati. Evident, nu vreti să se dezvolte mai mult si din fericire, este ușor să se oprească de la înmulțire. În multe cazuri, este posibil să se micșoreze treptat chisturile folosind medicina naturista. 

4. Tratament

Este important in conditii de a avea un sistem imunitar puternic in stare perfecta de funcționare - aceasta poate veni doar de la un ficat care funcționeaza bine.

5. Dieta

Urmați principiile alimentare vitale pentru un ficat sanatos găsite in paginile Remedii naturale pentru hepatita si Cancer hepatic în  si faceti din acestea un mod de viață. 

6. Recomandări generale

 Cei cu chisturi hepatice ar trebui să evite toate produsele lactate. Produsele lactate formeaza un  mucus care va exacerba chisturile. 
    - Evitati toate margarinele si produsele care o contin
    - Evitați prăjelile și alimentele grase.
    - Evitati carnea 
    - Evitați alcoolul.
    Beti 2 litri de apă în fiecare zi.
    Evitați indulcitori artificiali.
  Utilizati "Stevia" ca îndulcitor natural din plante, dacă doriți, pentru a evita zahăr cu totul.

7. Cura cu sucuri

Sucurile crude sunt un instrument de vindecare incredibil de puternic și poate îmbunătăți funcția ficatului, intestinelor și rinichilor. Acest lucru crește eliminarea de toxine și deșeuri din piele. Rețete de sucuri corespunzătoare puteti găsi în paginile sitului amintite mai sus. 

8. Produse naturale Calivita eficiente in tratarea chisturilor hepatice

    - Garlic Caps :1-1-1 in timpul mesei, 2-3 luni continuu, este supranumit antibioticul natural; are functie antiseptica potentand impreuna efectele distructive microbiene.

    - Liquid Clorophyll : 1-1-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, realizeaza o buna detoxifiere cu preponderenta la nivel hepato-biliar, astfel ajutand la regenerarea hepatica.

    - Omega 3 : 0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, face parte din grasimile protectoare hepatice - acizi grasi nesaturati.

    - Arginine Plus :1-0-1 dupa masa; 2-3 luni continuu; favorizeaza regenerarea tesutului hepatic lezat.

    - Digestive Enzymes :0-2-1 in timpul mesei, 2-3 luni continuu, faciliteaza procesele de digestie favorizand eliminarea metabolitilor toxici din caile hepato-biliare.

Recomandat ar fi sa se consuma apa alcalina (vezi aparatul Aquarion), care are un rol important in privinta prevenirii / stoparii acidozei care sta la baza oricarei boli. Este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.


Nu există produse în această categorie.