Beneficiile  ionizatorului de apă Aquarion 9p Calivita 

Apa alcalina antioxidanta produsa de aparat Aquarion de la Calivita are urmatoarele beneficii:

 • energizeaza organismul atat fizic / psihic, conferindu-i un tonus plin de vitalitate .
 • curata reziduurile acide din corp.
 • ajuta la o  asimilare mai eficienta a nutrientilor in corp.
 • hidrateaza corpul de 3 ori mai eficient decat apa obisnuita.
 • reduce radicalii liberi, potentiali cancerigeni, inlatura inflamatia .
 • oxigeneaza corpul mai eficient decat orice metoda / terapie de oxigenare.
 • este eficient pentru obezitate, diabet, psoriazis, osteoporoza, artrita.
 • detoxifica organismul  de toxine si otravuri fiind cea mai eficienta metoda decat orice alta metoda de detoxifiere.
 • stopeaza sau incetineste cancerul, diabetul, artrita, bolile de rinichi, bolile cardio-vasculare, etc.
 • micsoreaza hipertensiunea arterial.
 • reface echilibrul electrolitic al corpului de 3 ori mai repede decat in cazul consumului de apa obisnuita, datorita unei absorbtii mai bune.
 • inlatura oboseala.


Filtru ionizator de apa Aquarion CaliVita  transforma apa folosind electroliza.

În timpul utilizării, sistemul produce apă ionizată sau încărcata electric care are proprietăți chimice diferite față de apa de la robinet originală. Luând apa de la robinet si supunand-o filtrarii , sistemul emite atât apa alcalina sau apă redusa (apă cu ioni negativi concentrati: OH- ); și apa acida sau apă oxidata (apă cu ioni pozitivi concentrati: H+ ) prin galeriile de separate-evacuare. Apa rezultata oferă multe beneficii pentru sănătatea oamenilor, atunci când e consumata și  are multe alte utilizări benefice in uzul casnic . Un ionizator de apa protejează sănătatea,  asigurănd că apa este curata și sănătosa în mod corespunzător.

1.   Prezentarea aparatului Aquarion 9p    

2.  Manualul de utilizare si instalare Aquarion 9p

De ce apa potabilă de la ionizatorul Aquarion Calivita este benefica pentru sănătatea noastră?

Literatura științifică revizuita de experti, de obicei, se referă la apa ionizata ca "electroliza a apei reduse". Cercetarea și literatura științifică au arătat că electroliza apei reduse prezintă beneficii importante pentru sănătate. Cel mai important lucru,  are un efect antioxidant. Acest lucru se datorează prezentei ioniilor de hidrogen negativi. Ionii H sunt prezenti în apă sub formă cluster, în care fiecare ion de hidrogen negativ este înconjurat de o colivie (sau grup) de molecule de apă.

Apa ionizata prezintă, de asemenea o dimensiune redusă a clusterului și o tensiune superficială redusă. Dimensiunea redusă a clusterului și tensiunea superficială redusă, care sunt create de prezența ionului negativ (H-), au efecte benefice sanatatii.


Programele ionizatorului/filtru Aquarion Calivita

Folosind Aquarion, puteţi seta apa alcalină sau acidă pe patru trepte. Profitaţi de oportunităţile oferite de Aquarion şi ajustaţi valoarea pH-ului din apă în funcţie de modul în care intenţionaţi să o utilizaţi!

Pentru apă alcalină ionizată avem 4 trepte (feluri) de obtinere a apei in functie de necesitati:

 • Treapta 1: pH 8.5 – în faza introductivă, prima fază a curei de băut, pentru a înlocui apa de la robinet.
 • Treapta 2: pH 9.0 – în faza de tranziţie a curei de băut, timp de 2-3 zile, pentru a înlocui apa de la robinet.
 • Treapta 3: pH 9.5 – ideală pentru consumatorii regulaţi şi pentru prepararea cafelei, ceaiului sau supelor.
 • Treapta 4: pH 10.0 – numai pentru gătit!

Pentru apă acidă ionizată (numai pentru uz extern!) avem 4 trepte (feluri) de obtinere in functie de necesitati:

 • Treapta 1: pH 6.5 – pentru gargară şi spălatul pe dinţi
 • Treapta 2: pH 6.0 – pentru spălarea şi curăţarea feţei.
 • Treapta 3: pH 5.5 – pentru sterilizarea ustensilelor  şi suprafeţelor din bucătărie fără substanţe chimice.
 • Treapta 4: pH 5.0 – pentru obţinerea unui efect de sterilizare mai puternic.

Si mai are o optiune-doar apa filtrata in special, pentru bebelusi si copii mici.


OFERTA speciala Aquarion!

 1. Livrare GRATUITĂ prin curierat rapid oriunde în țară !
 2. Garanție 3 ani.
 3.  Service și mentenață 20 de ani.
 4. un dedurizator GoldMax ( in valoare de 505 lei), elimantor magnetic al calcarului din apa.
 5. Informații pas cu pas cum se instalează Aquarion.
 6. Kit de testarea a ph-ului apei produse de Aquarion.

SATISFACTIE GARANTATA SAU BANII INAPOI

Daca in termen de 30 de zile de la achizitionarea produsului nu sunteti multumit(a) de el, ni-l puteti returna si veti primi toti banii inapoi.


Tratamentul electrolizei realizeaza trei schimbări  importante in apă:

1. Electroliza  produsa de Aquarion Calivita schimba valoarea ORP( potenţialul de oxido-reducere) al apei de la robinet de la + 500mV la valori cuprinse intre - 370 mV  si  - 70 mV. transformand apa de la robinet in apa alcalina (antioxidanta) 

(Despre masura ORP vedeti mai jos)

Apa alcalină (redusă)  poartă o ușoară sarcină electrostatică negativă (electroni excedentari). Datorita valorii ORP scazute, apa alcalina este un antioxidant puternic atunci cand este consumata. Acesta ajută la curatarea si neutralizarea radicaliilor liberi, care sunt asociati cu probleme de îmbătrânire și de sănătate.

Apa ionizata alcalina (redusă), cu valori ORP de la -380 la -70 mV, doneaza electronii de la radicalii liberi de oxigen instabil și blochează interacțiunea radicalilor liberi cu moleculele normale. Acest lucru reduce radicalii liberi de oxigen și ii face inofensivi facand organismul mai puțin susceptibil la infectii si boli.  Apă ionizata redusa inhibă, de asemenea, fermentația excesivă în tractul digestiv, prin reducerea indirecta a metabolitilor, cum ar fi hidrogenul sulfurat, amoniacul, histaminele, indoli, fenoli etc.

 În 1965, Ministerul Protecției Sociale din Japonia a anunțat că apa redusă obținută de la electroliza poate preveni inmultirea anormala a microbilor intestinali. Valoarea ORP (potenţialul de oxido-reducere) de la apa ionizata este o măsură de prestația antioxidanta. Cu cat este mai negativa valoarea ORP, cu atat este mai mare beneficiul pentru sanatate.

2. Electroliza schimbă valoarea pH-ului apei

- Apă alcalină ajuta la echilibrarea chimica a corpului și  menține un nivel optim de pH. Apa potabilă alcalina ionizata imbunatateste capacitatea organismului de a tampona(stopa) acizii și spala reziduurile acide. Nivelul pH-ului din țesuturi, fluide și organe, este automat reglat. Organismul menține nivelul pH-ului sanguin la aproximativ 7,35 -7.45. Enzimele si alte proteine funcționeaza corect în acest interval optim de pH. Alimentele acidifiante din dieta (cum ar fi carnea, amidonul, zaharurile, alcoolul și alte produse alimentare prelucrate), determina o acidifiere a organismului ''stresandu-l si fortandu-l '' sa mentina ph -ul la un nivel echilibrat(7,35 -7.45)..

Aciditatea este unul din factorii determinatii ai aparitiei bolii, deoarece organismul este fortat sa mentina valorile pH-ului în intervalul optim, incercand sa stopeze aciditatea(dar cu timpul organismul nu mai poate face fata). Ideal este a se folosi apa alcalina deoarece este cu cu pH ridicat, care acționează ca solvent pentru a neutraliza resturile de acid. In caz contrar, organismul  utilizeaza tampoane electrolitice, cum ar fi sodiu, calciu ,magneziu, potasiu pentru a lega acizii, care sunt apoi eliminati prin urina, esfoliaza organismul de aceste minerale pretioase, aparand boala.

Metodele pe care le folosește organismul(fara a fi ajutat cu apa alcalina) pot avea efecte negative pe termen lung. Persoanele cu aciditate mare in organism, în general,  tind să aibă un sistem imunitar mai slab și pot prezenta o deteriorare fizica generală, probleme osteoarticulare(osteoporoza, etc),  un metabolism slab, o excreție mai slaba și o înclinație spre constipație. 

Pe termen lung, sunt de asemenea, predispuse la boli, cum ar fi hepatita, cancerul, hipertensiune arteriala, boli de inima, diabet,  nervozitate. Consumul regulat de apă alcalină poate ajuta fluidizarea si eliminarea reziduurilor acide din organism si ajuta la restabilirea echilibrului optim al pH-ului . În țări din întreaga lume, multe orașe sterilizeaza apa cu clor. Din aceasta cauza apă potabilă devine toxica, iar in timp se observa efectele. Apa alcalină conține, de asemenea, multi ioni minerali benefici, cum ar fi calciu, magneziu, potasiu și alte minerale benefice. Acesti electroliți cara au incarcatura de ioni negativi ( - )   îmbunătățesc rata de absorbție a nutrientilor.


Cum elimina toxinele Aquarion Calivita


3. Electroliza modifică temporar structura moleculară a apei avand urmatoarele beneficii:

1.Promovează o mai buna hidratare
Legăturile dintre moleculele de apă sunt fragmentate și dimensiunea clusterului moleculei devine mai mica. Această moleculă cu dimensiuni mai mici de cluster permite o mai bună absorbție de către organism. Acesta promovează o mai bună hidratare și o recuperare mai rapida din oboseală.
Alte beneficii ale apei alcaline includ:
2. Curățirea ficatului: s-a demonstrat ca apă alcalină creste nivelul de antioxidanti care protejeaza ficatul si ajuta sa lucreze mai eficient.
3. scaderea nivelul de cholesterol - cercetarile au aratat ca consumul de apa alcalina poate reduce nivelul colesterolului rau (LDL)
5. Pierderea in greutate - apă alcalină poate ajuta organismul sa scape de acizi grași stocati. Apa echilibreaza pofta de mancare si ajuta corpul sa metabolizeze grasimea.

6.  Dezacifiaza organismul, prin procesul de alcalinizare, actionand astfe, in mod direct, impotriva acidozei.
7.  Este un excelent antioxidant prin legarea si anihilarea radicalilor liberi.
8. Are efect anti-imbatranire.
9.  Are efect revitalizant la toate nivelele functionale ale organismului prin aportul de ioni negativi liberi.
10.  Activeaza si intareste sistemul imunitar al corpului.
11.  Absorbtia apei ionizate, alcaline, incepe din primul minut.
12.  Influenta benefica a ionilor negativi se manifesta in primul rand prin energizarea corpului fara efecte secundare si curatarea vaselor de sange cu cel putin 30% .
13. Curatarea de toxine a organismului se manifesta la nivelul fiecarui organ care absoarbe aceasta apa iar in timp (dupa cateva luni) se poate constata instalarea unei stari generale de bine la nivelul fiecarei unitati morfo-functionale a organsimului.

Care este diferența dintre un purificator de apă și ionizatorul de apa Aquarion Calivita ?

> Purificatorul de apa este de obicei este un dispozitiv de uz casnic care filtrează substanțele chimice și impuritățile. Solutiile de curatare sunt în imposibilitatea de a schimba valorilele pH-ului, valorilele ORP sau structura  moleculei apei. 
 > Ionizatorul de apa Aquarion de la Calivita foloseste electroliza pentru a modifica pH-ul apei și valorile ORP și structurile de grup molecular ale apei. Valoarea la ieșire a pH-ului  poate fi selectata pentru diferite utilizări; băut, gătit, spălat, vindecare, etc.

pH și ORP sunt două măsurători foarte importante pentru a evalua proprietatile chimice ale apei potabile si daca apa potabila este adecvata.

pH-ul ( Potential hidrogen-determina starea acida sau bazica a unei solutii)
Valoarea pH-ului unei soluții apoase se măsoară pe o scară de la 0 la 14,  aciditatea extremă fiind 0 și alcalinitatea extremă fiind 14.  Valorile pH-ului ionulului de hidrogen (ioni H + și OH-) reprezintă activitatea în soluție care reflectă tendința ionilor de hidrogen din soluție de a interacționa cu alte componente ale soluției. Apa pura (neutra) conține concentrații egale de ioni H + și OH- și are un pH în jur de 7 . Această valoare a pH-ului variază în funcție de temperatură. Când o substanta acida se dizolvă în apă, apa va conține o concentrație mai mare de ioni H + și pH-ul scade la mai puțin de 7 . Când o substanta alcalina se dizolvă în apă, apa va conține o concentrație mai mare de ioni OH- și pH-ul va crește la mai mult de 7. Intervalul valoric al pH-ului tolerat de organismul nostru este intre 6,5 si 9.


Ph Acid vs Ph Alcalin

ORP (Potentialul de Oxido-Reducere)

ORP este o măsură a prezenței oxidarii sau agenților de reducere într-o soluție. In timpul unei reacții între componentele unei soluții, există o tendință de a transfera electroni în 2 componente. Componenta cu ORP  mai mic (mai negativ)  va avea o tendință de a pierde un electron și este numita a fi "redusa" sau alcalina. Componenta cu ORP mai mare (mai pozitiv) va avea o tendință de a câștiga electroni și este numita  "oxidata". ORP din soluții se măsoară în milivolți (mV). OPR  negativ  inseamna tendinta mai mare a substanței de a da electroni și să fie redusă; ORP  pozitiv , inseamna tendința mai mare a substanței pentru a ridica electroni și să fie oxidata. Unitatea de  ionizare a apei, Aquarion produce simultan apă cu două niveluri de ORP, una cu un potențial scazut de oxido-reducere apă alcalină ; și una cu un potențial ridicat de oxido-reducere → apă acidă. Cu cat ORP este mai mic cu atat apa este mai alcalina, benefica pt organism.

Apa alcalina antioxidanta produsa de aparatul Aquarion de la Calivita are un O.R.P. intre  - 380  si - 70 

ORP -potentialul de oxido-reducere al apei

 

Cum se produce apa alcalină ionizata (redusă) și apa acida cu Aquarion de la Calivita?

Ionizatorul de apa realizeaza electroliza apei sub tensiune continuă. Un atașament special redirectioneaza apa de la robinet din  printr-un furtun de plastic în ionizatorul Aquarion. In interior in prima etapa, apa este  filtrata printr-un cărbune activ.
Fiecare unitate a ionizatorului  are o cameră de electroliză special proiectata echipata cu plăci de electroliză de titan acoperite cu platină. Aceste plăci sunt conectate la un terminal încărcat cu o sarcină electrică negativă (-)  și un terminal  încărcată  cu sarcina electrica  pozitiva (+). Apa filtrată curge în camera și este direcționata printr-o membrană ceramică, care este poziționata între plăcile de electroliză . Pe măsură ce apa curge, un impuls electric este trecut prin terminalele care electrizeaza plăcile. Așa cum curge, apa este conditionata de sarcina electrică dintre plăci. Apa "ionizata" iese apoi prin două porturi; (un port alcalin și un port acid). Cationii sunt atrasi de placa încărcata negativ pentru a produce apă catodica (apă redusa). Anionii, ionii încărcați negativ, sunt atrasi de placa încărcata pozitiv pentru a produce apă anodica (apă oxidata-acida).
 Catodul (-) atrage minerale precum sodiu, magneziu, potasiu, calciu si altele, iar apa din jurul terminalului devine alcalina cu o creștere a ionilor de hidrogen (H +). Terminalul anti-catod atrage ionii, cum ar fi oxigen, acid sulfuric, sulf și apa din jur terminalul devine acida cu o creștere a ionilor de hidroxid (OH-). Apa redusa(alcalina) produsă prin electroliza nu conține doar o cantitate în exces de electroni (e-), dar dimensiunea clusterului moleculelor H2O este redusă  de la circa 10-13 molecule per grup la 5, 6 molecule per grup. Apa din portul alcalin al dispzitivului Aquariomn are o valoare pH mai mare și conține minerale, precum calciu și magneziu, care sunt într-o formă mai potrivită pentru ca organismul sa le poata asimila, comparativ cu apa normala neionizata de la reteaua de apa. Calciu, potasiu, magneziu și alte minerale pot fi în mod normal, găsite în apa curenta de la reteaua de apa. Dar aceste minerale sunt complexe, anorganice și foarte stabile si nu sunt asimilate ușor de catre organism.

Schema pe scurt a transformarii apei de la robinet cu ionizatorul Aquarion in apa alcalina si apa acida

1. apa de la robinet este resursa Aquarionului

2.purifica apa:

 • indeparteaza impuritatile din apa
 • sterilizeaza apa
 • indeparteaza metalele grele
 • indeparteaza chimicalele
 • indeparteaza metalele radioactive

3.Electoliza:

 • apa alcalina
 • apa acida

procesul de tranformare prin electroliza al apei in apa curata si ionizataCare sunt utilizarile apei realizata de aparatul Aquarion 9 Calivita?

Apă ionizată are mai multe utilizări  casnice. Apă alcalină poate fi folosită pentru băut, gătit, pregatirea alimentelor, in spalarea rufelor (indeparteaza uleiul și murdăria) și curățare. Apă acidă pot fi folosite pentru spălarea alimentelor (elimină substanțe chimice), spălare pe corp, baie, precum și ca un antiseptic.

Apa redusa: apa alcalina

1. potabilă - apa alcalină este mai eficienta la completarea echilibrul electrolitic al organismului decât alte ape din cauza clusterului molecular mai mic. Este mult mai usor de absorbit de catre organism. Aceasta ajută, de asemenea, la combaterea oboselii și promovează recuperarea. ½ pahar cu o oră înainte de culcare, de asemenea,  îmbunătățiste somnul.
2. gatit - apa alcalina permite orezului și altor cereale a absorbi mai ușor apa. Mancarea se gătește mai repede, din cauza moleculelor de apă mai mici din apa ionizată. Apă alcalină de asemenea, crește gustul natural.
3. Bauturi - ceai, cafea și altele - apă alcalină adauga aroma devenind o băutura placuta la gust. Bauturile au gust mai fin și nu au un gust acid sau fad.

Apa oxidata: apa acida

Apă oxidata cu potențialul său ORP de 700-800 mV este un agent de oxidare care omoara bacteriile si virusii.
1. îngrijire a pielii - apă acidă este astringenta si foarte eficienta pentru piele și păr. Utilizata extern, poate aduce înapoi netezimea pielii și luciul părului.
2. Flori - Stau proaspete mai mult timp, atunci când sunt plasate în apă acidă diluata (1: 2).
3. Dezinfectare si sterilizare - apă acidă ucide mai multe tipuri de bacterii. Folositi-o pentru spalatul pe dinti, eliminarea plăcilor bacteriene și combaterea bolilor gingiilor si durerilor de gat. De asemenea, ajută la eliminarea unor ciuperci externe și ameliorează mâncărima.
4. Curatenie - apă acidă sterilizează suprafețe de lucru, cupe, vase.
5. Se tratează piciorul atletului , arsuri minore, muscaturi de insecte, zgârieturi, etc.
6. Vindecare -  Apa acida s-a dovedit a fi eficace in spitale japoneze în tratamentul escarelor și rănilor operative cu infecții complicate.

 


Afectiuni si simptome in care este recomandat Aquarion de la Calivita

Afectiune/simptom    Mod de utilizare
- Abcese (dentare)- se va clati gura cu apa acida- apa cu ph acid, purificata si imbogatita in oxigen este eficienta in sterilizarea locala externa a focarelor infectioase de la nivelul arcadelor dentare.    
- Accident vascular - prevenire - se va consuma apa alcalina- apa alcalina este deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, hranirea optima a celulelor, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.   
- Accident vascular - tratament - se va consuma apa alcalina- apa alcalina este deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, hranirea optima a celulelor, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.   
- Acnee - se va consuma apa alcalina- apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor   
- Acufene - se va consuma apa alcalina- apa alcalina este deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, hranirea optima a celulelor, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.   
- Adenom de prostata - se va consuma apa alcalina- apa alcalina este deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, hranirea optima a celulelor, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.   
- Afte - se va consuma apa alcalina- apa alcalina este deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, hranirea optima a celulelor, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.   
- Alcoolism- se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor toxice si cancerigene, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Alergie- se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor toxice si cancerigene, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Aparat cardiovascular

se va consuma apa alcalina , deosebit de benefica in diminuarea/eliminarea riscului cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metabolismului, hranirea optima a celulelor si refacerea prin dezacidificare a organelor.

- Arderea grasimilor (cura de slabire)- se va consuma apa alcalina , deosebit de benefica in detoxifierea generala, dezacidificarea corpului si eliminarea drept consecinta a depunerilor de grasime si colesterol, fluidizarea circulatiei sanguine
- Arteriopatie obliteranta- se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, eliminarea metabolitilor toxici si a surplusului de grasimi din organsim.
- Artrozase va consuma apa alcalina , deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului dar totodata de mare ajutor prin activarea sistemului imunitar al organismului si asigurarea unei nutritii optime la nivel celular-organic. Prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza (printr-un consum constant) ajungerea nutrientilor la articulatii si refacerea acestora fara distructii ulterioare.
- Aterosclerozase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a metabolitilor si depunerilor reziduale de la nivelul diferitelor organe si sisteme, dezacidificarea tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului.
- Calculi biliari, litiaza biliarase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a metabolitilor si depunerilor reziduale de la nivelul diferitelor organe si sisteme, dezacidificarea tesuturilor, normalizarea circulatiei sanguine si limfatice, iar in aceasta afectiune - recapatarea controlului asupra functiei hepatobiliare, dizolvarea calculior si eliminarea lor treptata din corp.
- Calculi renali, litiaza renala se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a metabolitilor si depunerilor reziduale de la nivelul diferitelor organe si sisteme, dezacidificarea tesuturilor, normalizarea circulatiei sanguine si limfatice, iar in aceasta afectiune - recapatarea controlului asupra functiei urinare, dizolvarea calculior si eliminarea lor treptata din corp.
- Cancer - prevenire si antirecidivase va consuma apa alcalina, al carei rol in privinta prevenirii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului.
- Cancer de col uterinse va consuma apa alcalina, al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca ajuta la eliminarea din corp a metabolitilor toxici, efectueaza dezacidificarea organelor si tesuturilor stopand astfel procesul de degenerare celulara, normalizeaza absorbtia intestinala a nutrientilor, asigura hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a organelor expuse la tumora (oxigenul fiind un bun antitumoral). Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - cat si la nivelul organelor, al circulatiei sanguine si limfatice.
- Cancer de colonse va consuma apa alcalina, al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca ajuta la eliminarea din corp a metabolitilor toxici, efectueaza dezacidificarea organelor si tesuturilor stopand astfel procesul de degenerare celulara, normalizeaza absorbtia intestinala a nutrientilor, asigura hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a organelor expuse la tumora (oxigenul fiind un bun antitumoral). Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - cat si la nivelul organelor, al circulatiei sanguine si limfatice.
- Cancer de ficatse va consuma apa alcalina, al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.
- Cancer mamarse va consuma apa alcalina, al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.
- Cancer de pielese va consuma apa alcalina, al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.
- Cancer la plamanise va consuma apa alcalina, al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.
- Cancer de prostatase va consuma apa alcalina, al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.
- Cancer la stomacse va consuma apa alcalina, al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.
- Cancer de vezicase va consuma apa alcalina, al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.
- Carcei / crampe muscularese va consuma apa alcalina, care in acest caz este deosebit de benefica pentru stimularea mineralizarii osoase si musculare, stiut fiind faptul ca organismul nostru atunci cand ph-ul sau este negativ, pentru a dezacidifia organele, imprumuta minerale de la oase si muschi pe care le introduce in fluxul sanguin, regland in felul acesta alcalinitatea corpului dar accentuand procesul de manifestare a fragilitatii osoase si musculare, si favorizand inclusiv aparitia crampelor musculare.
- Circulatie limfatica deficitarase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei la toate nivelele, eliminarea metabolitilor toxici si a surplusului de grasimi din organsim.
- Ciroza hepaticase va consuma apa alcalina , deosebit de benefica in detoxifierea hepato-biliara si la nivel de organe si sisteme, pentru ridicarea imunitatii, cresterea vitalitatii generale si stoparea proceselor de degenerare a celulei hepatice.
- Colesterolemie ridicata se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in detoxifierea generala, dezacidificarea corpului si eliminarea drept consecinta a depunerilor de grasime si colesterol, fluidizarea circulatiei sanguine.
- Colica abdominala se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a metabolitilor si depunerilor reziduale de la nivelul diferitelor organe si sisteme, dezacidificarea tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea corespunzatoare a intregului corp.
- Colica biliara se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a metabolitilor si depunerilor reziduale de la nivelul diferitelor organe si sisteme, dezacidificarea tesuturilor, normalizarea circulatiei sanguine si limfatice, iar in aceasta afectiune - recapatarea controlului asupra functiei hepatobiliare, dizolvarea calculior prin alcalinizarea mediului la nivelu de celule si tesuturi, facand astfel posibila si eliminarea lor treptata din corp.
- Colica renalase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a metabolitilor si depunerilor reziduale de la nivelul diferitelor organe si sisteme, dezacidificarea tesuturilor, normalizarea circulatiei sanguine si limfatice, iar in aceasta afectiune - recapatarea controlului asupra functiei urinare, dizolvarea calculior si eliminarea lor treptata din corp.
- Convalescentase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului dar totodata de mare ajutor prin activarea sistemului imunitar al organismului si asigurarea unei nutritii optime la nivel celular-organic. Prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza (printr-un consum constant) ajungerea nutrientilor la organe si refacerea optima a acestora.
- Convulsii (febrile sau epileptice)se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului, oxigenarea creierului (aceasta fiind considerata una din cauzele principale ale crizelor de epilepsie), asigurarea unei nutritii optime la nivel celular-organic. Prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza (printr-un consum constant) ajungerea nutrientilor la celule, a oxigenului la sistemul nervos. Totodata, apa alcalina contine minerale ionizate care actioneaza pe post de conductor electrochimic de la o celula la alta, optimizand procesele organice de la cele mai incipiente nivele, in special la nivelul creierului.
- Corp foarte slab (ingrasare) se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in diminuarea/eliminarea riscului cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor si refacerea organelor.
- Coxartroza se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului resimitita pregnant la nivelul articulatiilor si oaselor. Prin scaderea acidozei si alcalinizarea organismului, procesul de demineralizare osoasa inceteaza iar depunerile calcice solide existente la nivelul articulatiilor precum si deseurile metabolice se elimina, procesul de distructie articulara fiind ameliorat sau chiar stopat. In paralel cu o hidratare in cantitate corespunzatoare, consumul de apa alcalina poate ajuta foarte mult la recuperarea in cadrul acestei afectiuni.
- Decalcefieri, demineralizarise va consuma apa alcalina, deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului resimitita pregnant la nivelul mineralizarii osoase. Prin scaderea acidozei si alcalinizarea organismului, procesul de demineralizare osoasa inceteaza deoarece sangele nu mai disloca minerale din sistemul osos pentru a-si echilibra ph-ul (sangele nu va deveni acid niciodata caci va imprumuta in permanenta minerale din sistemul osos si de la organe pentru a realiza nivelul de ph optim). In plus, prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - face ca circulatia nutrientilor prin organism sa fie mult imbunatatita (incluzand in aceasta categorie mineralele de care organele - inclusiv oasele - au mare nevoie). totodata apa pura si alcalina fluidizeaza sangele, echilibreaza ph-ului sanguin si nu in ultimul rand hidrateaza mult mai intens la toate nivelele.
- Depresie - se va consuma apa alcalina- contribuie mult la oxigenarea creierului (fiind un remediu ajutator pentru creier, suprasolicitat de hormonii stresului). Totodata apa alcalina asigura o nutritie optima la nivel celular-organic, in special prin transportul fluent al nutrientilor la creier. Ca urmare a posibilitatilor mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza (printr-un consum constant) imbunatatirea functiilor sistemului nervos.   
- Detoxifiere generalase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a metabolitilor si depunerilor reziduale de la nivelul diferitelor organe si sisteme, dezacidificarea tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului.
- Diabet

- apa alcalina, deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului - direct legata de boala diabetica - si totodata de mare ajutor prin activarea sistemului imunitar al organismului si asigurarea unei nutritii optime la nivel celular. Prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza ajungerea glucozei din sange la celule si astfel reducerea glicemiei in paralel cu protectia organelor supuse unui flux sanguin hiper zaharat  

 - se va clati gura cu apa acida

- Discopatiese va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in curatarea si alcalinizarea sangelui (fapt care opreste demineralizarea osoasa si cartilaginoasa produsa de mecanismul automat de reglare a ph-ului sanguin cu ajutorul substantelor alcaline imprumutate de la oase si din cartilagiile articulare), reglarea metabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor si preintampinarea comportamentelor aberante la nivel celular, ridicarea imunitatii, oxigenarea in profunzime a tesuturilor.
- Electrosmogse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Enurezis la copiise va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-alergen, dezacidificarea organelor, reglarea metoabolismului.
- Epistaxisse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-alergen, dezacidificarea organelor si astfel corectrea functionarii lor, reglarea metabolismului, hranirea optima a celulelor, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului. Se va face si spalare locala cu apa acida, stiut fiind faptul ca aceasta purifica si contracta epiteliul, prevenind astfel sangerarile.
- Fracturi se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, reglarea metabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii.
- Gastrita

 se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in alcalinizarea gastrica (ridicarea ph-ului din stomac, astfel incat se elimina aciditatea), eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea tesuturilor si organelor prind ridicarea ph-ului sanguin, reglarea metabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hidratare optima in profunzime, ridicarea imunitatii.

- Glaucomse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in dezacidificarea tesuturilor si organelor, fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, protejarea ADN-ului celular si astfel prevenirea mutatiilor si degenerarilor anatomice si functionale, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.
- Greatase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice odata cu declansarea procesului de curatire a colonului si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, reglarea proceselor digestive la nivel de stomac, ficat, pancreas, bila, ridicarea imunitatii generale.
- Gutase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a metabolitilor si depunerilor reziduale de la nivelul diferitelor organe si sisteme, dezacidificarea tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului.
- Hematemeza se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in alcalinizarea si calmarea intregului tract digestiv.
- Hernie de disc se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in curatarea si alcalinizarea sangelui (fapt care opreste demineralizarea osos-cartilaginoasa produsa prin mecanismul automat de reglare a ph-ului sanguin cu ajutorul substantelor alcaline imprumutate de la articulatii si oase), reglarea metabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor si preintampinarea comportamentelor aberante la nivel celular, ridicarea imunitatii, oxigenarea in profunzime a tesuturilor.
- Hernie hiatalase va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), benefica in curatarea si alcalinizarea stomacului (proces deosebit de recomandat in hernia hiatala), reglarea metabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor.
- Intarzierea imbatranirii se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului - direct legata de bolile degenerative - si totodata de mare ajutor prin activarea sistemului imunitar al organismului si asigurarea unei nutritii optime la nivel celular; apa alcalina, mult mai bogata in oxigen decat apa normala si in acelasi timp mult mai usor asimilabila de organism, asigura totodata imbunatatirea circulatiei vasculare, periferice si cerebrale, precum si buna oxigenare a muschiului cardiac si a creierului.
- Leucemie sanguinase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului - direct legata de bolile degenerative si mutagenice instalate la nivel celular - si totodata de mare ajutor prin stimularea activitatii corecte a sistemului imunitar al organismului si asigurarea unei hidratari si nutritii optime la nivel de aparte si sisteme.
- Lipotimiese va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (find astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate, inclusiv cele legate de glicemie si asimilarea calciului), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, reglarea proceselor digestive, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.
- Lumbago (lombosciatica) se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in curatarea si alcalinizarea sangelui (fapt care opreste demineralizarea osoasa si cartilagioasa produsa prin intermediul mecanismului automat de reglare a ph-ului sanguin cu ajutorul substantelor alcaline imprumutate de la oase si cartilagii), reglarea metabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor si preintampinarea comportamentelor aberante la nivel celular, ridicarea imunitatii, oxigenarea in profunzime a tesuturilor.
- Miopiese va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (find astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.
- Obezitate se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, eliminarea metabolitilor toxici si a surplusului de grasimi din organsim.
- Palpitatii cardiace se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, eliminarea metabolitilor toxici si a surplusului de grasimi din organsim.
- Par sanatosse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential alergen si reglarea raspunsului imun al organismului la substantele nocive. Apa acida este benefica pentru spalarea pe cap, curatand in profunzime si strangand piela scalpului, in asa fel incat radacina parului este tonifiata si protejata.
- Pancreatita

 se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica  pe mai multe directii:

- Detoxifierea corpului - prin indepartarea reziduurilor acide si a toxinelor acumulate zilnic din aer, medicamente, alimentatie, sau generate pe stres, fiinta recastiga un atribut redutabil in lupta cu boala: vitalitatea.

- Hidratarea corespunzatoare d.p.d.v. calitativ si cantitativ a corpului - este de baza in asimilarea optima a nutrientilor la nivel celular si eliminarea completa si la timp a compusilor metabolici reziduali din organism.

- Oxigenarea corpului - deoarece cancerul si majoritatea bolilor nu rezista intr-un mediu oxigenat, oxigenarea organelor si tesuturilor este un alt mare castig in procesul de refacere generala.

- Alcalinizarea corpului - deoarece cancerul si majoritatea bolilor nu pot evolua intr-un mediu alcalin, aducerea pH-ului corpului de la acid la alcalin este urmatorul obiectiv al persoanei care doreste sa fie sanatoasa.

- Intarirea sistemului imunitar - pentru a mari abilitatea corpului de a lupta cu agresiunile din interior si din exterior si de a pastra constanta homeostazia, interventia cu mijloace naturale special concepute pentru ridicarea imunitatii este ultimul dar nu si cel din urma pas pentru redobandirea sanatatii si mentinerea ei la standarde inalte

- Paradontoza si parodontopatie se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor. Se va clati gura tot timpul cu apa acida, deosebit de benefica pentru dezinfectie si cicatrizare la nivelul cavitatii bucale
- Parkinson (boala)se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-degenerativ, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
Picioare grele (pe deficit venos) se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice odata cu declansarea procesului de curatire a colonului si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (find astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, reglarea proceselor digestive, ridicarea imunitatii generale, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.
- Picioare reci (pe deficit arterial) se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice odata cu declansarea procesului de curatire a colonului si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (find astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, reglarea proceselor digestive, ridicarea imunitatii generale, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.
- Piele sanatoasa (calitate, aspect)se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential alergen si reglarea raspunsului imun al organismului la substantele nocive. Apa alcalina regleaza metabolismul, oxigenarea si transportul nutrientilor la organe. Apa acida este benefica pentru spalarea pe cap si pe corp, curatand in profunzime pielea.
- Pirozisse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in dezacidificarea stomacului si a tesuturilor si organelor in general prin ridicarea ph-ului sanguin (fiind astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), reglarea proceselor digestive la nivel de stomac, ficat, pancreas, bila, ridicarea imunitatii generale.
- Pitiriazisse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Poliartrita reumatoidase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in dezacidificarea corpului, hiper-aciditatea fiind una din cauzele principale ale demineralizarii osos-cartilaginoase prin faptul ca periodic sistemul osteo-articular este comandat de creier sa elibereze in sange calciu si alte substante utile pentru a alcaliniza mediul in cazul in care ph-ul intern s-a mentinut la valori scazute (acide) perioade indelungate. Prin pierederea constanta de substante nutritive, rezistenta osos-cartilaginoasa este diminuata, fiind astfel favorizata aparitia ramolismentelor in sistemul osteo-articular. Consumul de apa alcalina ajuta prin stoparea acestui mecanism la recapatarea mobilitatii articulare.
- Polineuropatiise va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in sprijinirea unei nutritii optime a celulelor avand ca efect impiedicarea aparitiei proceselor degenerative la nivel celular; in plus asigura oxigenarea intensa a diferitelor organe, in special a creierului.
- Psoriazis se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice odata cu declansarea procesului de curatire a colonului si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (fiind astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, reglarea proceselor digestive la nivel de stomac, ficat, pancreas, bila, ridicarea imunitatii generale, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.
- Rahitismse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Reumatism articularse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in dezacidificarea corpului, hiper-aciditatea fiind una din cauzele principale ale demineralizarii osos-cartilaginoase prin faptul ca periodic sistemul osteo-articular este comandat de creier sa elibereze in sange calciu si alte substante utile pentru a alcaliniza mediul in cazul in care ph-ul intern s-a mentinut la valori scazute (acide) perioade indelungate. Prin pierederea constanta de substante nutritive, rezistenta osos-cartilaginoasa este diminuata, fiind astfel favorizata aparitia ramolismentelor in sistemul osteo-articular. Consumul de apa alcalina ajuta prin stoparea acestui mecanism la recapatarea mobilitatii articulare.
- Riduri (diminuare)se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Rinita alergicase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-alergen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor si mai ales ridicarea imunitatii.
- Sarcina sanatoasase va consuma apa alcalina , deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Schizofreniese va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Sciatica (lombosciatica)se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in dezacidificarea corpului, hiper-aciditatea fiind una din cauzele principale ale demineralizarii osos-cartilaginoase prin faptul ca periodic sistemul osteo-articular este comandat de creier sa elibereze in sange calciu si alte substante utile pentru a alcaliniza mediul in cazul in care ph-ul intern s-a mentinut la valori scazute (acide) perioade indelungate. Prin pierederea constanta de substante nutritive, rezistenta osos-cartilaginoasa este diminuata, fiind astfel favorizata aparitia ramolismentelor in sistemul osteo-articular. Consumul de apa alcalina ajuta prin stoparea acestui mecanism la recapatarea mobilitatii articulare
- Sclerozase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Scorbutse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Secretie lactata deficitarase va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Senilitate (dementa senila)se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- SIDA (infectia cu HIV si boala)se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Tabagismse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Ticuri nervoasese va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-alergen, hidratarea si nutritia optima la nivel celular, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.
- Tromboflebita se va consuma apa alcalina , deosebit de benefica in alcalinizarea mediului intern si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea sangelui, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara, periferica si cerebrala.
- Tumori benignee va consuma apa alcalina, al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.
- Ulcer gastroduodenalse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in alcalinizarea mediului gastro-intestinal si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea sangelui, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara, periferica si cerebrala.
- Vedere deficitara (ameliorare)se va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in alcalinizarea mediului gastro-intestinal si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea sangelui, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara, periferica si cerebrala.
- Vitiligose va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice odata cu declansarea procesului de curatire a colonului si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (fiind astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, reglarea proceselor digestive, ridicarea imunitatii generale, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.
- Zona Zosterse va consuma apa alcalina, deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice odata cu declansarea procesului de curatire a colonului si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (find astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, reglarea proceselor digestive la nivel de stomac, ficat, pancreas, bila, ridicarea imunitatii generale, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.

 

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Aquarion Calivita ionizator de apa-water ionizer and filter

 • Producător: CaliVita International
 • Cod produs: Aparatul de ionizare şi filtrare a apei
 • Disponibilitate: În stoc
 • 11.449,00 Lei


Produse asemănătoare

Filtrul de rezerva Aquarion-CaliVita[Biostone]

Filtrul de rezerva Aquarion-CaliVita[Biostone]

Ce este un filtru de rezerva pentru un ionizator de apaUn filtru de rezerva pentru un ionizator de a..

477,30 Lei

Aquarion 9P Calivita ionizator de apa-Ionizator şi filtru de apă culoare aparat: alb

Aquarion 9P Calivita ionizator de apa-Ionizator şi filtru de apă culoare aparat: alb

Ce apa se poate realiza cu Aquarion 9p?Ce aduce in plus Aquarion 9p?Primele 3 lucruri despre benefic..

11.449,00 Lei

Baterie dublă digitală, adiţională aparatului aquarion9

Baterie dublă digitală, adiţională aparatului aquarion9

Descoperă tehnologia avansată a bateriei inteligente Aquarion9! Cu eficiența , fiabilitate și durabi..

3.338,00 Lei

Etichete: filtre de apa, aqurion, filtru, filtre apa, apa alcalina, apa alcalina ionizata, apa filtrata, alkalin water aquarion, calivita, ionizator, apa-water, ionizer, and, filter, Abcese (dentare), Accident vascular, prevenire, Accident vascular, tratament, Acnee, Acufene, Adenom de prostata, Afte, Alcoolism, Alergie, Aparat cardiovascular, Arderea grasimilor (cura de slabire), Arteriopatie obliteranta, Artroza, Ateroscleroza, Calculi biliari, litiaza biliara, Calculi renali, litiaza renala, Cancer, prevenire si antirecidiva, Cancer de col uterin, Cancer de colon, Cancer de ficat, Cancer mamar, Cancer de piele, Cancer la plamani, Cancer de prostata, Cancer la stomac, Cancer de vezica, Carcei / crampe musculare, Circulatie limfatica deficitara, Ciroza hepatica, Colesterolemie ridicata, Colica abdominala, Colica biliara, Colica renala, Convalescenta, Convulsii (febrile sau epileptice), Corp foarte slab (ingrasare), Coxartroza, Decalcefieri, demineralizari, Depresie, Detoxifiere generala, Diabet, Discopatie, Electrosmog, Enurezis la copii, Epistaxis, Fracturi, Gastrita, Glaucom, Greata, Guta, Hematemeza, Hernie de disc, Hernie hiatala, Intarzierea imbatranirii, Leucemie sanguina, Lipotimie, Lumbago (lombosciatica), Miopie, Obezitate, Palpitatii cardiace, Par sanatos, Pancreatita, Paradontoza si parodontopatie, Parkinson (boala), Picioare grele (pe deficit venos), Picioare reci (pe deficit arterial), Piele sanatoasa (calitate, aspect), Pirozis, Pitiriazis, Poliartrita reumatoida, Polineuropatii, Psoriazis, Rahitism, Reumatism articular, Riduri (diminuare), Rinita alergica, Sarcina sanatoasa, Schizofrenie, Sciatica (lombosciatica), Scleroza, Scorbut, Secretie lactata deficitara, Senilitate (dementa senila), SIDA (infectia cu HIV si boala), Tabagism, Ticuri nervoase, Tromboflebita, Tumori benigne, Ulcer gastroduodenal, Vedere deficitara (ameliorare), Vitiligo, Zona Zoster