Prospețime psihică și la bătrânețe!


Cu toții putem fi familiarizați cu situația în care memoria rudelor noastre mai în vârstă și a celor mai apropiați se înrăutățește treptat. La început, ei uită lucrurile mărunte și mai puțin importante, care pot fi chiar tratate în glumă, dar ulterior acea condiție poate deveni mult mai dificilă.

Pe măsură ce îmbătrânim, fluxul sanguin cerebral către creier poate deveni inadecvat, la fel ca și furnizarea de oxigen și metabolismul celulelor nervoase. Din cauza aprovizionării slabe cu sânge, pot apărea simptome de disfuncție a creierului: prospețimea mentală scade, învățarea, vigilența, atenția și înțelegerea sunt slabe. Cu toate acestea, cu o dietă si o o suplimentare corespunzatoare, acest proces poate fi încetinit și chiar îmbunătățit.

Ginkgo biloba este cunoscut pentru efectul său pozitiv asupra memoriei. Ginkgo conține flavonoide, care pot contribui la funcționarea normală a sistemului circulator, la fluxul sanguin adecvat și, astfel, la o mai bună aprovizionare a celulelor cu oxigen și substanțe nutritive, menținând astfel funcționarea corectă a creierului la bătrânețe.

CaliVita oferă mai multe suplimente alimentare cu conținut de ginkgo biloba, astfel încât fiecare să poată alege produsul cel mai ideal pentru nevoile sale.

Ginkgo XC este un preparat care conține o cantitate mare de extract de frunze de ginkgo biloba, care susține eficient o mai bună circulație a sângelui, precum și sănătatea funcțiilor creierului. Vă recomandăm să-l luați nu numai pentru a menține prospețimea mentală la un nivel adecvat, dar îi poate ajuta și pe cei care au adesea o senzație de membre reci și încălzire mai dificilă și problematică.

qProtect preparat pe baza de ginkgo biloba este destinat protectiei zilnice a celulelor creierului si ale intregului organism. În acest produs, ginkgo este suplimentat cu patru antioxidanți importanți, vitamina C, beta-caroten, vitamina E și seleniu, care atunci când sunt utilizate împreună pot avea un efect benefic sporit, asigurând astfel un aport adecvat al celulelor cu oxigen și substanțe nutritive.

Scăderea concentrației, vedere încețoșată, modificări ale tensiunii arteriale și ale circulației sunt adesea raportate la vârstnici, dar preparatul antioxidant complex Mega qProtect cu o concentrație mare de ingrediente active poate ajuta la rezolvarea acestor probleme. Ginkgo, ceaiul verde și coenzima Q10 pentru  energie energizează, stimulează circulația, precum și ajută la menținerea funcționării normale a creierului și a inimii. Sănătatea ochilor noștri, printre altele, este protejată de afine și beta-caroten, în timp ce L-cisteina și L-glutationul sub formă de antioxidanți pot ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire a celulelor noastre.

Produsul #boostUp, datorită ingredientelor sale active valoroase, ajută la menținerea ritmului cu multe provocări mentale, atât pentru tineri, cât și pentru bătrâni. Pe lângă ginkgo biloba, conține și extract de bacopa, o altă plantă medicinală populară, care contribuie la menținerea capacității mentale adecvate. In plus, acest supliment alimentar complex contine magneziu organic, vitamine B si lipide necesare functionarii creierului, si astfel creste concentrarea, imbunatateste memoria, si in acelasi timp reduce anxietatea si stresul.

Observatii:

- Alege unele dintre produsele de calitate din gama variata CaliVita, si pastreaza-ti prospetimea mentala foarte mult timp!

- #boostUp trebuie luat dupa masa, pentru a reduce riscul de disconfort gastrointestinal usor care poate fi cauzat de bacopa monieri.

- Discutați cu medicul dumneavoastră dacă luați medicamente pentru reglarea tensiunii arteriale, a coagulării sângelui sau a glicemiei, deoarece ginkgo biloba poate afecta modul în care acționează unele medicamente.

 


#boostUp (30 capsule)-creşte productivitatea si performanta

#boostUp (30 capsule)-creşte productivitatea si performanta

Trăim într-un ritm alert, în care prelucrăm zilnic un flux enorm de informaţii. Pentru a fi cei mai ..

163,40 Lei

Ginkgo XC-100 tablete-cu Ginkgo Biloba

Ginkgo XC-100 tablete-cu Ginkgo Biloba

      Ginkgo XC este un preparat ce conţine o cantitate mare de extract de f..

92,45 Lei

Mega q Protect - 90 tablete-Megadoză de antioxidanţi

Mega q Protect - 90 tablete-Megadoză de antioxidanţi

1. |Pentru cine recomandăm ? 2. |Ce conține Mega Q Protect de la Calivita? 3. |Mod de administrare..

153,19 Lei

qProtect -90 tablete-Antioxidant cu ginkgo biloba

qProtect -90 tablete-Antioxidant cu ginkgo biloba

Corpul nostru ne oferă informaţii despre sănătatea noastră, trebuie doar să-l ascultăm. Dacă ai dese..

61,28 Lei

Se afişează de la 1 până la 4 din 4 (1 Pagini)