Reducerea naturala a grăsimilor din sânge (colesterolul si trigliceridele)


Mulți oameni din lumea modernă se luptă cu grăsimile ridicate din sânge. Această problemă nu a fost prezentă într-o măsură semnificativă în generațiile anterioare, așa că o asociem cu stilul de viață și alimentația, precum și cu predispozițiile genetice.

Surse de grăsime

Practic, există două surse de grăsime pentru oameni: grăsimile ca parte integrantă a dietei și grăsimile care sunt create în corpul uman, adică în ficat. Grăsimile au un rol de construcție și energie și trebuie sa facem distincție între trigliceride și colesterol.

Trigliceridele sunt stocate în țesutul adipos și ficat și servesc organismului ca izolator termic și principală sursă de energie.

Nivelurile ridicate de trigliceride sunt responsabile pentru dezvoltarea bolilor cardiovasculare și dezvoltarea pancreatitei acute.

Colesterolul face parte din peretele celular, produs în ficat și folosit pentru a produce hormoni sexuali, membrane ale celulelor nervoase, vitamina D.

Conform teoriei Dr. Rath, colesterolul are funcția de a repara deteriorarea vaselor de sânge din cauza radicalilor liberi, bacteriilor, etc.

Cât este prea mult?

Studiile arată că mortalitatea prin boli cardiovasculare este cea mai scăzută dacă nivelul colesterolului total este între 4,60 și 6,20 mmol/L. Cu toate acestea, este important de știut că, la determinarea riscului, trebuie luat în considerare raportul dintre LDL și HDL, care poate fi calculat prin împărțirea LDL la HDL. Acest raport pentru femei nu trebuie să depășească 3,5; iar pentru bărbați de la 4,5. Raportul optim este între 2 și 3.

Ce și cum afectează colesterolul?

Nu atât cantitatea de colesterol din alimente este importantă, pentru că majoritatea colesterolului din organism este produs în ficat, cât cantitatea de grăsimi saturate care împovărează ficatul, așa că în fruntea listei alimentelor nedorite se află pielea și grăsimea animală , lapte de vacă, smântână dulce și brânzeturi întregi, carne roșie, margarină, foietaj, gustări, prăjeli și alimentele prăjite.

Alimentele care afectează reducerea colesterolului LDL sunt uleiul de măsline și semințe de in, legumele, fructele citrice, peștele gras, fasolea și alte alimente bogate în fibre, cum ar fi cactusul nopalul ( Nopalin ). Foarte utile sunt usturoiul, ceapa, merele, ovăzul, laptele de capră, brânzeturile tinere, iaurtul, orezul brun, cicoarea, rucola, castraveții etc.

Semnificația meselor și scaunelor regulate

Este foarte important să se asigure scaun regulat, deoarece excesul de colesterol din ficat este transformat în acizi biliari și în final eliminat din organism prin scaun. Produse precum Nopalin și Pure Yucca vă pot ajuta . Este important să mănânci la un moment similar, deoarece permite golirea mai frecventă a vezicii biliare și permite ficatului să accepte cât mai mult colesterol din sânge pentru procesarea ulterioară în care vitamina C produce acid biliar care este golit în intestine unde ajută descompunerea moleculelor mari de grăsime.

Ficatul este cheia succesului

Ficatul detoxifiat(reinoit) este capabil să-și joace rolul de supraveghere și de lucru în metabolismul colesterolului și este primul pas pe care trebuie să-l facem dacă ne confruntăm cu grăsimi crescute.

De aceea este important să luam o combinație de nutrienți naturali care ajută în procesele de neutralizare și îndepărtare a toxinelor din ficat și încurajează reînnoirea acestuia. Combinația de aminoacizi, colină, substanțe vegetale și acizi grași esențiali oferă un ajutor eficient ficatului, fie că este vorba de reglarea metabolismului grăsimilor sau de corectarea daunelor cauzate de anumite boli.

În luptă - pentru colesterolul tău bun!

TrimeX

Trimex este o formulă lichidă care ajută la menținerea ficatului în deplină putere. Acțiunea ingredientelor Trimex este concentrată pe activitatea ficatului, dar și direct asupra metabolismului grăsimilor, deoarece conține hidroxicitrat din planta Garcinia cambogia. Proprietatea acestei substanțe este că oprește formarea colesterolului și a acizilor grași din carbohidrați. Actiunea ceaiului verde și a acizilor grași nesaturați din uleiul de primulă contribuie, de asemenea, la funcționarea ficatului. Trimex conține, de asemenea, antioxidanți și crom și vanadiu pentru controlul apetitului. Când ficatul atinge puterea maximă, bila este secretată corespunzător, astfel încât grăsimea din alimente este mai bine dispersată și descompusă de enzime fără pericolul depunerii acesteia.

TrimeX  ajuta la regenerarea ficatului, care este un organ cheie în rezolvarea problemelor de grăsime. Vă recomandăm să luați o lingură din TrimeX într-un pahar cu apă la câteva ore după ultima masă sau înainte de culcare.

Cholestone

Cholestone conține ulei de semințe de in care este o sursă de omega 3, pectină de mere care absoarbe grăsimile și accelerează tranzitul colonului, vitaminele C și E care protejează împotriva oxidării și împreună cu usturoiul ajută la transformarea colesterolului în acizi biliari și crom și lecitină care ajută la ardere și dispersând molecule mari de grăsime pentru o descompunere mai bună a acestora.

Vă recomandăm să luați 3 comprimate (de exemplu 3x1) pe zi, după sau în timpul mesei.

Nopalin

Nopalin este planta cu cel mai mic indice glicemic și conține cactusul nopal pur deshidratat care, în contact cu lichidul din intestine, umflă și leagă grăsimile și toxinele. Fibrele de nopal vor absorbi excesul de colesterol și grăsime din alimente și le vor expulza din organism. De asemenea, va permite o mai bună curățare a intestinelor, deoarece este foarte important să menținem în continuare un ficat sănătos și neîncărcat și să absorbim cât mai puține substanțe toxice și dăunătoare în fluxul sanguin ca să ajunga în ficat.

Vă recomandăm să luați 3 comprimate de Nopalin de mai multe ori pe zi cu multe lichide (de exemplu două pahare cu apă) înainte sau între mese. Alte surse bune de fibre solubile sunt prunele uscate, orzul, fasolea, vinetele și sparanghelul.

Lecitina

Lecitina este o substanta grasa de care fiecare celula a corpului are nevoie. Lecitina este pentru descompunerea grăsimilor din intestine și este utilă în special în cazul nivelurilor crescute de colesterol LDL și al raportului perturbat dintre LDL și HDL. Pentru a stabili acest echilibru, este importantă proprietatea lecitinei de a crește eficiența muncii ficatului și capacitatea de a lega excesul de colesterol din sânge. Lecitina reduce șansele de calculi biliari, crește utilizarea vitaminelor liposolubile. Contribuie la sanatatea inimii si la buna circulatie, reglarea presiunii arteriale.

Cum să scazi rapid și natural colesterolul

Colesterolul ridicat este o problemă de sănătate pentru mulți oameni. Este posibil să scazi rapid colesterolul, conform dr David Freeman pur și simplu schimbându-ți stilul de viață și poate prin luarea unor suplimente.

Reduceți colesterolul rapid fără medicamente

Există cinci tipuri de alimente care vă pot ajuta dacă doriți să reduceți colesterolul. Potrivit lui Robin Roberts în textul intitulat „5 moduri de a reduce colesterolul”, o astfel de dietă poate reduce colesterolul din sânge cu până la 30%.

 Consumul de alimente bogate în fibre precum legumele, fructele și cerealele bogate în fibre solubile precum vinetele sau fulgii de ovăz scad colesterolul. Acest tip de alimente reduce inflamația și ajută la reglarea insulinei și a zahărului din sânge.

Acest text mai precizează că soia este un înlocuitor excelent pentru carne, deoarece este o sursă excelentă de proteine, fibre și alți nutrienți.

Exerciții pentru a reduce colesterolul

Multe studii au ajuns la concluzia că exercițiile fizice regulate pot crește nivelul de colesterol bun cu până la 10%. Antrenamentul nu trebuie să fie intens, dar trebuie să fie regulat, de exemplu, este suficient să mergi (intr-un ritm lent spre ridicat) 45 de minute în fiecare zi pentru a obține rezultate.

Deci nu contează ce activitate fizică alegi, dar este important ca aceasta să fie regulate. Unii experți sugerează exerciții fizice zilnice, adică 7 zile pe săptămână, în timp ce alții consideră că este suficient să fii activ 5 zile pe săptămână.

Evitarea grăsimilor saturate pentru a scădea colesterolul

Până de curând, se credea pe scară largă că consumul prea multor ouă sau alte alimente bogate în colesterol îi afectează creșterea, dar acum este clar că o dietă bogată în colesterol nu este principalul vinovat. De exemplu, ouăle nu cresc nivelul de colesterol așa cum se credea anterior. Desigur, oamenii nu trebuie să mănânce o duzină de ouă pe zi!

Cel mai bine este să reduceți aportul de grăsimi saturate, dar este mult mai important să creșteți aportul de alimente sănătoase! Dieta mediteraneană a ajutat mulți oameni să-și scadă nivelul colesterolului din sânge. S-au scris multe texte despre acest tip de dietă.

Alimentele care sunt, de asemenea, bune pentru scăderea colesterolului din sânge sunt nucile, în special nucile și migdalele. Cu toate acestea, acest aliment este foarte bogat în calorii, așa că ar trebui să te limitezi la o mână pe zi.


Cholestone-90 tablete-pentru reducerea colesterolului

Cholestone-90 tablete-pentru reducerea colesterolului

Cholestone  conține o formula eficienta din ingrediente naturale pentru menținerea&nb..

97,83 Lei

Nopalin - 200 tablete-din cactusul Nopal

Nopalin - 200 tablete-din cactusul Nopal

Nopalin este un extras din cactusul Nopal din familia de  cactusi Opuntia, ..

150,50 Lei

Super Soya Lecithin - 100 capsule gelationoase-lecitină din soia

Super Soya Lecithin - 100 capsule gelationoase-lecitină din soia

Lecitina din soia ajută la menţinerea grăsimilor din sânge şi a circulaţiei sanguine la un nivel nor..

118,25 Lei

Triple Potency Lecithin - 100 capsule gelatinoase-Lecitină din soia

Triple Potency Lecithin - 100 capsule gelatinoase-Lecitină din soia

  Lecitina din soia ajută la menţinerea grăsimilor de sânge şi a circulaţiei sanguine la un ..

188,66 Lei

Trimex (473 ml)-Produs lichid pentru slăbit

Trimex (473 ml)-Produs lichid pentru slăbit

TrimeX este un produs lichid pentru suplimentarea curei de slăbire, care îți oferă un complex de ami..

202,64 Lei

Se afişează de la 1 până la 5 din 5 (1 Pagini)