Ce elemente nutritionale contine Ocean 21 de la Calivita?

Ocean 21 contine nutienti si multivitamine din algele ocenului la care s-a adaugat si aloe vera, etract de  Pau D’Arco, merişoare de munte, extract de morcovi si de sfecla rosie.

Sporeste atât energia, cât și concentrarea.

Ce este Ocean 21?

Oceans 21  este un amestec premium din alge si alte legume ecologice. Densitatea de nutrienți a acestor alge  oferă o gamă largă de vitamine, minerale, acizi grași esențiali și aminoacizi; elementele de bază ale unei sănătății optime.

Analizele de laborator au dezvăluit peste 200 de molecule nutriționale diferite în Ocean 21. De fapt, conține fiecare nutrient necesar organismului uman!

Conținutul său de antioxidanți naturali reduce stresul oxidativ, promovează creșterea și dezvoltarea celulară sănătoasă și stimulează funcția cognitivă și concentrarea mentală.

Este foarte absorbabil.

Mulți oameni au probleme cu absorbția nutrienților din diverse motive. În multe cazuri, vitaminele pe care le iau nu se absorb bine pentru că sunt sintetice sau au lianți care inhibă absorbția. Dar, deoarece Ocean 21 poate fi considerat un superaliment, are o rată de absorbție mai mare decât omologii din vitamine sintetice.

Pentru cei cu sensibilități la suplimente, nimeni n-a returnat nicio sticlă de Ocean 21 pentru ca are un gust  foarte placut. Acest lucru îl face sursa perfectă de vitamine pentru cei care au dificultăți în tolerarea suplimentelor!

Are și o capacitate unică de creste  rezerva de energie pentru intinerirea  corpului tău!

Ocean 21 este ca combustibilul pentru rachete pentru celulele tale!

Ocean 21 este ceace are nevoie corpul tău pentru o sănătate optimă!

Când introduceti OCEAN  21 in dieta dvs, deci  în corpul vostru, ofera un rezultat direct pentru...

·         O inimă sănătoasă!

·         Îmbunătățește semnificativ functiile neurologice ale creierului tău!

·         Sprijină echilibrul sănătos al colesterolului și al tensiunii arteriale!

·         Ameliorează disconfortul și inflamația articulațiilor...

·         Crește acuitatea vederii

·         Promovează funcționarea sănătoasă a ficatului

De îndată ce începeți să luați Oceans 21, veți simți mai multă energie pe parcursul zilei! (*nu o crestere  artificiala)

Și pentru că fiecare parte a corpului tău este in echilibru în mod corespunzător și primește nutrienții de care are nevoie disperată, te vei simți mai puțin stresat, vei dormi mai bine noaptea și te vei trezi FRESH ​​ȘI PLIN de VIATA!

Nu este nicio îndoială că dacă fiecărui om i s-ar administra doar 2 linguri de Ocean 21 în fiecare zi, am observa o scădere uriașă a bolilor degenerative. 

Arma în longevitate și detoxifiere

Oceans Alive conține de peste 7.000 de ori mai multă Superoxid Dismutază (SOD) decât orice altă sursă de pe Pământ. SOD este cea mai puternică apărare a corpului și indicatorul numărul 1 pentru longevitate  , deoarece este arma supremă a corpului în detoxifierea celulară.

SOD nu este doar cel mai puternic antioxidant din corp, dar este și cel mai puțin probabil și cel mai greu de obținut și absorbit prin orice mediu extern, cum ar fi dieta sau suplimentele. Acest lucru se datorează faptului că, SOD este un antioxidant intern. Antioxidanții interni nu sunt primiți în mod tradițional prin dietă, ci mai degrabă produși de corp pe plan intern.

Prea mult „stres oxidativ” cauzează moarte prematură. Cercetările arată că, cu cât corpul conține mai mult SOD, cu atât trăiești mai mult.

Antioxidanții primari, cum ar fi superoxid dismutaza (SOD) sunt prima și cea mai importantă linie de apărare împotriva radicalilor liberi dăunători, în special  superoxidul,  care este cea mai mare cauză a stresului oxidativ din corpul nostru.

SOD este ceea ce corpul folosește pentru a neutraliza excesul dăunător de superoxid. Superoxidul este cea mai mortală și cea mai comună toxină a radicalilor liberi din organism. Și SOD este ceea ce corpul folosește pentru a-l contracara.

Ocean 21 conține mai mult SOD decât orice altă sursă vie de pe Pământ!

Ocean 21 este o soluție pură formată din peste 70 de minerale diferite. Provine din ocean, unde pot fi găsite aproape toate mineralele și oligoelementele necesare corpului uman.

Sodiul este un mineral important de care ai nevoie în dieta ta. Majoritatea oamenilor obțin prea mult din surse nesănătoase, cum ar fi sarea de masă și nu suficient sodiu sănătos (din sarea de mare).

Deoarece mineralele găsesc în in algele din apă, iar apa fiind un solvent, mineralele sunt în stare ionică liberă, ceea ce înseamnă că sunt electroliți și foarte absorbibili de către organism.

Electroliții din băuturile și gelurile pentru sport sunt folosite pentru a umple rezervele de minerale ale corpului și pentru a vă rehidrata după exerciții fizice.

Sepierde mai mult decât apă atunci când transpiram – se pierd și mineralele - de aceea o creștere a electroliților este mai bună decât apa simplă. Este indicat de utilizat și după utilizarea saunei.

Ocean 21 funcționează într-un mod similar, completând depozitul de minerale și oligoelemente din organism, asigurând o sănătate generală mai bună.

De ce avem nevoie de minerale?

Mineralele sunt scantiele vieții. Rolul este sa  dea suficientă energie și sănătate și să detoxifice organismul.

 Pentru a îndeplini diverse funcții în organism, fără suficiente minerale, acumulăm metale grele.

Epuizarea mineralelor este cu adevărat cauza principală a tuturor bolilor. Ca atare, este important să ne completam  în mod constant corpul cu elementele minerale pe care le cheltuiește zilnic.

Pe scurt: corpul  are nevoie de minerale pentru a funcționa corect  și cei mai mulți oameni pur și simplu nu iau suficiente din ele doar din dieta. Este nevoie disperată de suplimentare!

Mineralele din dieta noastră sunt esențiale pentru fiecare funcție a corpului. Ele sunt importante pentru a construi oase și dinți puternici, sânge, piele, păr, pentru funcția nervoasă și pentru a crea enzime digestive care să transforme alimentele pe care le consumăm în energie.

Aceasta înseamnă că mineralele sunt necesare pentru ca organismul să funcționeze corect, pentru creștere și dezvoltare și pentru menținerea sănătății bune.

Ocean 21 nu este doar încărcat cu aproape toate mineralele și oligoelementele de care organismul are nevoie, ci este și foarte biodisponibilă. Înseamnă că corpul absoarbe aceste minerale cu ușurință.

Cantitățile din fiecare mineral din Ocean 21 nu sunt numai sigure pentru consum, ci vă pot ajuta rapid să vă aduceți nivelurile de minerale esențiale înapoi acolo unde ar trebui să fie. Și asta creează mai multă energie în organism. Poți simți diferența foarte repede după ce ai început Ocean 21.

De ce nu primesc suficiente minerale din dieta mea?

Răspunsul este simplu: hrana noastră nu ne poate oferi ceea ce solul nu are de oferit.

Solul nostru este suprasolicitat, erodat, contaminat și fertilizat ineficient, astfel că solul în sine suferă de deficiențe minerale severe.

În unele zone, anumite minerale de care avem nevoie pur și simplu nu pot fi găsite în sol.

Tehnicile moderne agresive de agricultură au adus multe dintre mineralele pământului la suprafață, unde au fost spălate. Îngrășămintele sintetizate sunt aplicate în mod obișnuit fermelor și câmpurilor unde mineralele au fost epuizate.

Dar îngrășămintele chimice produse de om oferă doar suficientă substanță minerală pentru a susține viața de bază a plantelor. Numeroase minerale esențiale pentru viața umană nu sunt completate.

„Există o soluție pe termen lung pentru deficiențele minerale ale solului? Nu, din păcate nu există. Unele minerale nu au existat niciodată în anumite compoziții ale solului. Unele minerale s-au pierdut din cauza eroziunii și a planificării agricole proaste.

Oceanul este plin de alge cu minerale și oligoelemente care sunt vitale pentru sănătatea și bunăstarea oamenilor.

De ce minerale avem nevoie?

Toate mineralele sunt importante, într-un fel sau altul, pentru atingerea și menținerea sănătății generale. După cum subliniază cei de la organicfacts.com:

Diferitele minerale au beneficii diferite, astfel încât niciun mineral nu poate fi numit ca fiind mai benefic sau mai puțin benefic decât altul. Toate mineralele, chiar și cele în cantitati mici(oligoelemente), sunt esențiale pentru buna funcționare a organismului. Cele mai multe dintre minerale ajută la metabolismul corpului, echilibrul apei și sănătatea oaselor, dar pot participa la sute de alte moduri mici de a îmbunătăți în mod eficient sănătatea. „

Unele dintre mineralele cheie găsite în complexul patentat de alge si legumele adaugate in Ocean 21 sunt:

Magneziul: Excelent pentru a susține inima, sănătatea oaselor, dezvoltarea creierului și claritatea mentală, metabolismul și pentru a încuraja un somn profund și odihnitor. De asemenea, este responsabil pentru a ajuta la echilibrarea anumitor hormoni. Aproape două treimi din populația lumii consumă o dietă care are deficit de magneziu, așa că este incredibil de important să suplimentezi!

Fierul: important pentru sănătatea sângelui, funcția metabolică, activitatea creierului și creșterea mușchilor.

Fosfor:  Reduce slăbiciunea musculară, îmbunătățește funcția creierului, îmbunătățește sănătatea dentară, întărește oasele și vă susține metabolismul.

Mangan:  Promovează sănătatea reproducerii, încurajează funcționarea sănătoasă a creierului, reduce inflamația și ajută la reglarea metabolismului.

Potasiu: Ajută la echilibrarea nivelului de zahăr din sânge, previne bolile de inimă, reduce tensiunea musculară, stimulează funcția creierului și ajută la distribuirea oxigenului către sistemele de organe vitale.

Seleniu: Acesta este un mineral antioxidant și oarecum rar. Este esențială pentru dezvoltarea oaselor, promovează creșterea celulară sănătoasă și combate stresul oxidativ.

Sodiu:  Deși majoritatea oamenilor consideră că este un lucru rău, chiar ai nevoie de sodiu. Ajuta la contractia musculara, regleaza echilibrul fluidelor (ca sa nu te deshidratezi), mentine tensiunea arteriala si trimite impulsuri nervoase. Doar asigurați-vă că îl obțineți din surse sănătoase, nu din alimente procesate.

Zinc: Esențial pentru mai mult de 10 funcții enzimatice din corp, inclusiv vindecarea rănilor, funcția sistemului imunitar, stocarea insulinei și modelele de creștere.

Alte minerale importante includ bor, crom, clorură, iod, iodură, calciu, mangan, cupru și siliciu, printre altele.

 


Ocean 21 Calivita-Alge şi aloe vera

Ocean 21 Calivita-Alge şi aloe vera

1. |Ce contine produsul OCEAN 21 ? 2. |Prospectul produsului Ocean 21 Calivita 3. |Beneficiil..

375,18 Lei

Se afişează de la 1 până la 1 din 1 (1 Pagini)