Comoara din apele nordului-omega3 din cod ecologic

 

/ UN PUNCT DE COTITURĂ ÎN EVOLUȚIA OMULUI /

Stiati ca nu este o intamplare că Homo sapiens a evoluat mental iar la aceasta a contribuit si acizii grasi omega 3? Un factor decisiv a fost ca s-a localizat langa apa. Si datorita acestui lucru stand pe malul mării a început să mănânce pește de mare. Acest punct de cotitură în evoluția umană nu este deloc întâmplător: conținutul de acizi grași omega-3, și în special DHA, din produsele marine, au contribuit la creșterea dimensiunii și complexității creierului uman și, în cele din urmă, au jucat un rol în îmbunătățirea capacităților noastre mentale, comportamentale și functii motorii. Acesta este motivul pentru care este atât de vital pentru făt, precum și pentru sugari și copii de la o vârstă fragedă, să primească suficient DHA pentru dezvoltarea lor.

/ DE CE ESTE IMPORTANT A AVEA UN NIVEL ÎNALT DE DHA?

Mai recent, cercetările s-au concentrat mai precis pe proporțiile de DHA și EPA din acizii grași omega-3 si s-a constatat că DHA a fost cel care a adus contribuția mai importantă la dezvoltarea celulelor creierului, ochilor și nervoase. DHA este esențial în evoluția funcțiilor creierului și a vederii. Poate ajuta la îmbunătățirea funcțiilor cognitive ale copiilor și, în consecință, memoria și capacitatea lor de concentrare, precum și abilitățile de învățare și de rezolvare a problemelor, inclusiv la copiii cu sindrom de deficiență a atenției. La femeile însărcinate, poate ajuta in reducerea riscului de naștere prematură.

/ EFECTUL „ANTI-ÎMBĂTRÂNIREA” AL OMEGA-3 /

PT CREIER

Evident, nu numai copiii au nevoie de un sistem nervos sănătos. La o vârstă mai înaintată, este la fel de important să-ți păstrezi capacitățile mentale și să previi sau să amânezi declinul mental cât mai mult posibil. DHA exercită un efect anti-îmbătrânire asupra creierului. Aceasta susține sănătatea și funcționarea normală a sistemului nervos, la gândirea rapidă și rezolvarea problemelor și ne ajută memoria. Consumul acestuia poate întârzia deteriorarea mintală și demența, în timp ce ajută și la reducerea simptomelor depresiei.

/ PROTECȚIA CELULELOR PE TOATE NIVELELE /

Desigur, nu trebuie să uitam că acizii grași omega-3 nu numai că își găsesc rolul în celulele nervoase, dar fac și toate celulele mult mai flexibile. Și cu cât celulele sunt mai flexibile, cu atât devin mai capabile să susțină sistemul imunitar, luptand împotriva agenților patogeni. Acizii grași Omega-3 pot ajuta eficient la reducerea inflamației; aceștia iau măsuri nu numai direct, împotriva  durerilor reale, ci și indirect, ajutând în primul rând la prevenirea inflamației cronice de nivel scăzut. Ca urmare, ele pot juca un rol în îmbunătățirea sensibilității la insulină și reducerea riscului de boli cardiovasculare. Acizii grasi Omega 3 susțin o funcție normală a inimii, precum și un nivel normal de colesterol.

În ciuda numeroaselor sale beneficii, peștele de mare nu pare să-și găsească drumul suficient de des către mesele oamenilor din lumea occidentală. În mod șocant, conținutul de DHA al laptelui de mame a scăzut dramatic în ultimii treizeci de ani. Conștietizand aceste preocupări Calivita a realizat, cel mai recent și nou produs omega-3, sub forma lichida  Nordic Pure Omega 3 liquid, fortificat pentru a avea un raport mai mare de DHA. Noul produs este într-o formă lichidă și are o aromă naturală de lămâie pentru un gust grozav.

/ SIMPLU SI SIGUR /

Uleiul de pește din  Nordic Pure Omega 3provine dintr-o sursă extrem de pură: a fost extras din pește proaspăt (cod) prins în Marea Nordului, în largul coastei Islandei. În ceea ce privește conținutul său, este simplu și sigur: nu conține alte ingrediente active, aditivi artificiali sau conservanți și nici zahăr adăugat, în timp ce a fost creat pentru a păstra nutrienți atât de valoroși găsiți în pește, cum ar fi, de exemplu, vitaminele A și D

/ O PLACERE DE FI CONSUMAT /

Acest lichid cu gust grozav, ușor de dozat este o plăcere distinctă de consumat; poate fi savurat de tineri și bătrâni. Oferă o alternativă sigură pentru toți cei care au probleme în a înghiți tablete sau a mesteca pastille.


Nordic Pure Omega 3 Liquid-250 ml-Omega-3 lichid

Nordic Pure Omega 3 Liquid-250 ml-Omega-3 lichid

Nordic Pure Omega 3 Liquid Calivita este un produs cu ulei de pește natural de calitate premium..

127,93 Lei

Se afişează de la 1 până la 1 din 1 (1 Pagini)