Produsele Calivita in preventia si tratarea infertilitatii

Se știe că pentru spermatozoizii din testicule durează 72 de zile să se dezvolte complet. În această perioadă sensibilă, orice eroare sau întârziere poate fi fatală. Atunci este foarte important să luam suplimente care s-a dovedit cu un efect pozitiv asupra fertilității.

Vitamina E atenuează deteriorarea celulelor sermatozoare, cauzate de acțiunea radicalilor liberi, și este o excelentă prevenire a infertilității la bărbați și femei. Vitamina E se găsește în membranele celulare și, ca antioxidant, protejează membrana de stresul oxidativ. Deficitul prelungit de vitamina E este una dintre posibilele cauze ale infertilității. Studiile științifice legate de producția de spermă au arătat că dacă ambii parteneri iau zilnic între 100-400 mg de vitamina E, aceasta crește semnificativ posibilitatea de concepție. Aportul de vitamina E este recomandat în special bărbaților, deoarece îmbunătățește calitatea spermei. (Vitamina E capsule de 400 UI)

Vitamina C protejează spermatozoizii de daune oxidative și previne lipirea spermatozoizilor, ceea ce duce la reducerea semnificativa a  fertilitatii.

Vitaminele B6 și B12 și acidul folic(Super Mega 50) joacă, de asemenea, un rol foarte important în menținerea fertilității masculine și feminine.

Zincul este numit mineralul pentru dezvoltarea spermatozoizilor: nivelul de testosteron din organism scade în timp și, prin urmare, aportul acestui mineral este foarte important pentru bărbații cu niveluri scăzute de testosteron, deoarece crește numărul de spermatozoizi și fertilitatea. În acest scop, suplimentele de zinc trebuie luate cel puțin câteva luni și se recomandă 50 mg pe zi. Cu toate acestea, ar trebui să consultați un medic înainte de aceasta, deoarece aportul pe termen lung al acestui element poate duce la pierderea de cupru din organism.

Studiile arată că seleniul crește semnificativ motilitatea și numărul spermatozoizilor. Seleniul ca antioxidant joacă un rol important în formarea spermei, iar efectul său pozitiv este extrem de eficient în combinație cu vitamina E. Studiile efectuate pe bărbați cu capacitate de reproducere redusă au arătat că utilizarea a 100 mg de seleniu pe zi pe o perioadă de trei luni afectează semnificativ nivelul de motilitate a spermatozoizilor.

Magneziul crește, de asemenea, numărul și motilitatea spermatozoizilor.

Puțini oameni au auzit de L-arginina, acest aminoacid extrem de eficient, care este numit și „molecula miracolă pentru producția de spermatozoizi”. 80% din aminoacizii spermatozoizilor sunt din L-arginina, astfel încât aportul acestui aminoacid îmbunătățește numărul și motilitatea spermatozoizilor.

Analizele au arătat că un bărbat care utilizează L-carnitină în mod regulat timp de trei luni crește semnificativ motilitatea și volumul spermei. Prin urmare, corpul masculin are nevoie de L-carnitină pentru a asigura funcționarea și dezvoltarea normală a spermei.

Când vine vorba de infertilitate la femei, utilizarea suplimentelor poate aduce rezultate bune. Femeile sunt sfătuite în primul rând să ia acid folic, a cărui lipsă reduce semnificativ șansele de concepție și creștera riscul de anomalii congenitale ale fătului. Ca măsură de precauție, trebuie luate zilnic 0,4 miligrame de acid folic de îndată ce încetați să luați pilula contraceptivă. De asemenea, fierul și iodul sunt foarte importante, la fel ca și vitamina E, din cauza lipsei căreia ovulul fertilizat nu poate sa se cuibăreasca în uter și organismul îl respinge.

Îmbunătățirea fertilității și coenzima q10

Studiile legate de producția de spermatozoizi datorata coenzimei Q10 au arătat că bărbații care au ingerat cel puțin 50 mg zilnic de coenzimă Q10 timp de două săptămâni au avut o îmbunătățire semnificativă a motilității și spermatozoizilor. Studiile au arătat, de asemenea, că cuplurile la care bărbații au folosit anterior coenzima Q10 au avut mai mult succes în concepere, ceea ce este asociat cu efectul coenzimei Q10 asupra calității spermei. CoQ10 este extrem de eficient atât pentru dezvoltarea și maturarea spermei, cât și ca antioxidant!

Vital Woman pentru femei și Vital Man pentru bărbați sunt suplimente complexe, care conțin extracte din plante cunoscute în general a fi afrodisiace, antioxidanți, care conțin fitoestrogeni, substanțe de origine vegetală care ajută organismul să producă hormoni sexuali necesari unei vieți sexuale sănătoase și armonioase.

Au efecte antistres, relaxeaza partenerii, le ofera energie mentala si fizica, imbunatatesc starea de spirit, imbunatatesc astfel libidoul - dorinta sexuala, potenta, regleaza activitatea hormonala si astfel regleaza maturizarea gametilor masculini si feminini, asigura o fertilizare de calitate si buna dezvoltarea fetala.

Cea mai bună prevenire a infertilitatii la ambele sexe

Suplimentele alimentare de bază destinate grupelor de sânge, precum și New Life și Super Mega 50, care conțin toate vitaminele, mineralele și multe altele enumerate, reprezintă prevenirea ideală, precum și ajută la menținerea sănătății deplineAntioxidanții completează rolul lor protector. În funcție de vârstă și stil de viață, CaliVita International oferă o gamă largă de suplimente cu acțiune antioxidantă eficientă, începând cu Vitamina CQ ProtectMega qProtect,  Cocoa BeanEnergy & Memory, iar printre cele mai puternice se numără Ocean 21ZenThonicAcai Spirulina& Chlorela Plus.

Importanța suplimentarelor nutriționale în prevenția și tratamentul infertilitatii

- Importanța suplimentării a fost de mult dovedită și recunoscută.

Stresul la ambele sexe modifică activitatea hormonală a organismului și afectează fertilitatea redusă și infertilitatea la ambele sexe.

- Infecțiile cu transmitere sexuală sunt una dintre cauzele comune ale infertilității, și de foarte multe ori fără simptome vizibile; pentru aceasta recomandam chiar si preventiv produsul din surse naturale Paraprotex.

Stilul de viataalimentatia neadecvata si obezitatea sunt cauzele lipsei diverselor vitamine, minerale, aminoacizi esentiali si acizi grasi.

- Putem preveni toti acesti factori, si deci consecintele lor, dar si ajuta in tratamentul infertilitatii la ambele sexe. Acest lucru este dovedit de numeroasele noastre experiențe pozitive.

Importanța capsulelor de Rhodiolin și a sucului de Noni organic în controlul stressului și pentru sănătatea sexuală

- Capsulele de Rhodiolin contin extract de rhodiola rosea, o planta adaptogena care armonizeaza activitatea hormonala a organismului, prezinta un efect adaptogen cu puternice efecte antistres si relaxante.

Organic Noni este un supliment alimentar lichid al cărui ingredient principal este Morinda citrifolia, o plantă adaptogenă care conține alcaloizi cu puternice efecte curative, efecte antioxidante și efecte benefice asupra activității enzimatice și hormonale a organismului.

De mare importanță este calitatea suplimentelor:

- Mineralele trebuie să fie în formă chelată,

- Vitaminele să fie din surse naturale hidrosolubine cu eliberare treptată,

- Liposolubinele, precum vitaminele A, D, E și K trebuie să fie sub formă de provitamine in cantitati mici neexagerate.

 

 

 


Ocean 21 Calivita-Alge şi aloe vera cu efect alcalinizant

Ocean 21 Calivita-Alge şi aloe vera cu efect alcalinizant

1. |Ce contine produsul OCEAN 21 ? 2. |Prospectul produsului Ocean 21 Calivita 3. |Beneficiil..

375,18 Lei

Acai Organic-473 ml- suc organic de mere şi cireşe negre

Acai Organic-473 ml- suc organic de mere şi cireşe negre

 Pentru sanatatea ta poţi să te bazezi pe sucul de acai organic, Organic Acai, care îţi oferă o..

200,49 Lei

Calcium Magnesium Plus Calivita -100 capsule-calciu, magneziu + vitaminele D3 și K2

Calcium Magnesium Plus Calivita -100 capsule-calciu, magneziu + vitaminele D3 și K2

  Calcium Magnesium Plus (fostul produs Strong Bones PLUS) este un produs care spr..

103,20 Lei

Energy and  Memory-90 tablete-energizant natural

Energy and Memory-90 tablete-energizant natural

Ia-ţi doza zilnică de energie cu Energy & Memory de la Calivita!- efect antioxidant, energizant ..

123,09 Lei

MagneZi B6-90 tablete-contine Magneziu + Zinc+ Vitamina B6

MagneZi B6-90 tablete-contine Magneziu + Zinc+ Vitamina B6

Suplimentarea cu magneziu Suplimentarea de magneziu este cruciala pentru toată lumea azi, d..

82,24 Lei

Mega q Protect - 90 tablete-Megadoză de antioxidanţi

Mega q Protect - 90 tablete-Megadoză de antioxidanţi

1. |Pentru cine recomandăm ? 2. |Ce conține Mega Q Protect de la Calivita? 3. |Mod de administrare..

153,19 Lei

Mega Zinc - 100 tablete-Megadoză de zinc organic

Mega Zinc - 100 tablete-Megadoză de zinc organic

Zincul este un element chimic care participă la aproape  toate procesele metabolice&nbs..

49,45 Lei

Noni Organic - 946 ml-suc de noni organic

Noni Organic - 946 ml-suc de noni organic

1.Pentru cine recomandăm ? 2. Care sunt beneficiile siropului Noni Organic de la Calivita? ..

252,09 Lei

Pro Selenium - 60 tablete-produs cu Seleniu

Pro Selenium - 60 tablete-produs cu Seleniu

Datorită puternicelor sale efecte antioxidante, seleniul contribuie la protejarea celulelor şi ţesut..

50,53 Lei

qProtect -90 tablete-Antioxidant cu ginkgo biloba

qProtect -90 tablete-Antioxidant cu ginkgo biloba

Corpul nostru ne oferă informaţii despre sănătatea noastră, trebuie doar să-l ascultăm. Dacă ai dese..

61,28 Lei

Rhodiolin- 120 capsule-Preparat Antistres

Rhodiolin- 120 capsule-Preparat Antistres

 Rhodiolin de la Calivita - Suport Natural pentru Stres și Sănătate Mintală Ce conține un ..

161,25 Lei

Spirulina Chlorella Plus - 100 tablete-amestec sinergic de alge şi plante

Spirulina Chlorella Plus - 100 tablete-amestec sinergic de alge şi plante

În produsul nostru Spirulina Chlorella PLUS, am îmbogăţit combinaţia dintre algele spirulina şi chlo..

162,86 Lei

Super Co Q10 Plus (Super Coenzima Q10 Plus)-120 capsule-Complex de coenzima Q10

Super Co Q10 Plus (Super Coenzima Q10 Plus)-120 capsule-Complex de coenzima Q10

Dacă doreşti să îţi îmbunătăţeşti condiţia fizică, să fi mai plin(a) de energie, să îţi întăreşti si..

211,24 Lei

Super Mega 50 - 90 tablete-megadoză de multivitamine

Super Mega 50 - 90 tablete-megadoză de multivitamine

Super Mega 50 este un produs cu o concentraţie ridicată de multivitamine cu eliberare treptată, căro..

217,15 Lei

Vital Man - 60 tablete-special conceput pentru bărbaţi

Vital Man - 60 tablete-special conceput pentru bărbaţi

Viaţa noastră de zi cu zi este o cursă constantă contra cronometru, trăită într-un ritm infernal.Ner..

99,98 Lei

Se afişează de la 1 până la 15 din 18 (2 Pagini)