Clorofila lichidă - deodorant in interior, tonifiant și multe altele...


Clorofila lichidă conține o substanța biologic foarte activă clorofilă. Clorofila provine din clorofila de lucerna, si este o sare semisintetica de cupru de sodiu care este solubila in apa, usor absorbita in tractul gastrointestinal si dezvolta actiunea ambelor tipuri de clorofile (A si B). Clorofila are o structură asemănătoare cu hemoglobina din celulele roșii din sânge și poate transporta oxigenul prin fluidele corpului.

Clorofila este un pigment care conferă plantelor o culoare verde și realizează fotosinteza fără de care nu ar exista viață pe Pământ.

Clorofila a fost descoperită în 1915 de Dr. Richard Willstadter a câștigat Premiul Nobel pentru descoperirea structurii chimice care reprezintă de fapt structura policiclică inelară a hidrogenului, oxigenului și carbonului, în centrul căreia se află mineralul magneziu.

Clorofila este foarte bine studiată și se știe că efectuează procese fotosintetice în plante, alge și organisme unicelulare cu alți pigmenți, carotenoizi și ficobiline. Fotosinteza este un proces care transformă energia solară în substanțe chimice și permite sinteza zaharurilor și proteinelor, metabolismul în celule, precum și producerea de oxigen. Fără aceste procese, viața pe Pământ nu ar fi posibilă.

Pe lângă rolul său în fotosinteză, clorofila are și efecte foarte bine studiate și documentate utilizate în fabricarea suplimentelor alimentare pentru a îmbunătăți și menține sănătatea:

1) este capabila să construiască complexe stabile de molecule cu unele substanțe cancerigene, precum hidrocarburile poliaromatice din fumul de tutun sau aflatoxine, produse ale unor ciuperci, iar legarea acestora previne acțiunea lor de a provoca cancer;

2) actioneaza asupra enzimei Citocrom P 450 din ficat, care previne aparitia transformarii maligne a ADN-ului in celule sub actiunea unor substante cancerigene;

3) este un antioxidant puternic, deoarece previne deteriorarea oxidativă a celulelor sub acțiunea radicalilor liberi, radiațiilor și toxinelor;

4) curăță organismul de toxinele externe și toxinele create în timpul procesului metabolic, unde detoxifierea se realizează prin organele respiratorii (nas, sinusuri, căi respiratorii, plămâni), tractul gastro-intestinal (stomac, ficat, vezică biliară, colon și intestin subțire), rinichii si tractul urinar, piele, precum si circulatia fluidelor corporale care include toate celulele corpului uman, aducand nutrienti si transportand deseuri (afecteaza prin urmare toate organele implicate in detoxifierea organismului);

5) este capabila să alcalinizeze (mărește valoarea pH-ului) organismului, adică previne dezvoltarea microorganismelor, paraziților, crește rezistența sistemului imunitar la influențele nocive externe și celulele alterate malign;

6) previne inflamatia, actioneaza impotriva artritei reumatoide;

7) inhibarea creșterii și dezvoltării unor bacterii anaerobe ajută la vindecarea rănilor;

8) actioneaza ca un deodorant al organismului, indeparteaza mirosurile neplacute si respiratia urat mirositoare;

9) acționează ca un tonefiant general, previne îmbătrânirea organismului, întărește sistemul imunitar, îmbunătățește circulația și digestia, vindecă ulcerele de pe membranele mucoaselor.

Proprietățile Liquid Clorophyll de la Calivita sunt identice cu cele ale clorofilei. Recomandăm clorofilina pentru a menține sănătatea. Și anume, tuturor este recomandat să-și curețe periodic corpul de toxine, să folosească antioxidanți, să regenereze ficatul, să îmbunătățească activitatea sistemului imunitar. Mai recomandăm pentru dezodorizarea internă și prevenirea respirației urât mirositoare, pentru o mai bună vindecare a rănilor. Poate ajuta la vindecarea ulcerelor de stomac, la vindecarea artritei reumatoide, la eliminarea constipatiei si ca tonefiant general.

Cercetările de lungă durată au arătat o bună tolerabilitate (nu se cunosc efecte toxice), dar nu o recomandăm femeilor însărcinate și care alăptează, deoarece nu s-au făcut cercetări asupra acestora.

În timpul utilizării, urina, scaunul și limba poate deveni verde, ceea ce nu este un motiv pentru a întrerupe utilizarea.

CARE SUNT EFECTELE BENEFICE ASUPRA ORGANISMULUI  ALE LIQUID CLOROPHYLL?

1 .ACȚIUNE ANTI-CARCINOGENĂ, deoarece formează complexe chimice stabile cu substanțe cancerigene, precum: aflatoxina B, hidrocarburi policiclice provenite din fumul de tutun, amine heterociclice din carne afumată și conserve. Stimulează în continuare CYTOCHROME P 450 în ficat pentru a preveni schimbul structural de ADN sub acțiunea substanțelor cancerigene.

2.Dezvolta ACTIUNE ANTIOXIDANTA deoarece actioneaza ca un puternic antioxidant, si mai ales previne actiunea razelor radioactive sa nu actioneze ca radicali liberi.

3.DETOXIFIANT, deoarece leagă toxinele provenite din mediul extern (toxine exogene) precum și toxinele metabolice interne (toxine endogene) acționând asupra tuturor acelor organe care efectuează detoxifierea. Acestea sunt organele respiratorii (nas, sinusuri, plămâni), tractul gastro-intestinal (stomac, ficat, vezica biliară, intestinul subțire și gros), rinichii și tractul urinar, pielea și sistemul limfatic. Conform organelor enumerate, se poate observa ca practic intregul organism este implicat in activitatea de detoxifiere, deoarece LIQUID CLOROPHYLL patrunde in toti porii organismului uman si mentine cantitatea si calitatea lichidului extracelular.

Corpul uman este format din 80% apă, din care doar 12% se află în sânge, iar 62% este în jurul celulelor din așa-numita matrice extracelulară, care colectează deșeurile. Fluxul limfatic este cel care transportă aceste substanțe și le excretă în intestinul gros. Intestinul gros este un colector de toxine din întregul organism, așa că trebuie curățat în mod regulat, pentru a preveni reabsorbția toxinelor și autointoxicarea organismului.

4. ÎNTĂREȘTE SISTEMUL IMUNITAR.

Este un ALCALIZANT PUTERNIC, deoarece schimbă pH-ul organismului în bazic, și astfel previne dezvoltarea microorganismelor și întărește sistemul imunitar.

5. ACȚIUNEA ANTIINFLAMATORIE, adică dacă există inflamație în organism, atunci calmează inflamația și ajută la vindecare. De asemenea, ajută la vindecarea rănilor, fie că sunt răni noi sau răni care s-au inflamat care au format rani pe mucoase, afte, fisuri, ulcere.

6. DEODORIZEAZA CORPUL, deoarece înlătură respirația urât mirositoare și mirosul corporal. Acest lucru este important pentru acele persoane care au deschideri nenaturale de colon și vezică urinară.

7.ACTIONAZĂ CA TONEFIANT GENERAL, îmbunătățește digestia, elimină constipația, îmbunătățește circulația și previne îmbătrânirea.

Experienta cu LIQUIDCHLOROPYLL este foarte favorabila in cazul catarului cronic al stomacului cu erodare in cazul inflamatiei cronice a colonului, in constipatia persistenta, in intepaturile bruste de insecte unde apare umflatura severa, in toate conditiile in care este necesara detoxifierea. Când se aplică pentru tratamentul local al pielii și mucoaselor, recomandăm utilizarea fără diluare, iar la băut, experiența noastră a demonstrat că două lingurițe în doi decilitri de apă sunt foarte eficiente.


Liquid Chlorophyll-473 ml-clorofila lichida pentru detoxifiere, alcalinizare

Liquid Chlorophyll-473 ml-clorofila lichida pentru detoxifiere, alcalinizare

Verde in interior=Curat in interior Liquid Chlorophyll -  este un  purificator al intregu..

278,43 Lei

Se afişează de la 1 până la 1 din 1 (1 Pagini)