De ce produsele naturale CaliVita?

 

Consumul de suplimente alimentare reprezintă o parte integrantă şi utilă a unui stil de viaţă modern. Este însă foarte important ce produse şi ingrediente consumăm. 

Control strict al calităţii

CaliVita International se străduieşte să le ofere consumatorilor săi tot ce e mai bun. Pentru noi, aceasta înseamnă nu doar că direcţia dezvoltării noastre este definită de nevoile tale, ci şi că mai mult de 3.000 de profesionişti dedicaţi şi cu experienţă din întreaga lume lucrează fără încetare pentru ca produsele noastre să se conformeze rezultatelor celor mai noi cercetări medicale.

Experţii noştri protejează calitatea şi asigură controlul produselor, de la producerea lor şi până ajung la consumatorul final. Iar ţie îţi oferim materiale informative ce conţin o largă gamă de informaţii, atât cu privire la medicina tradiţională, cât şi la ultimele descoperiri ştiinţifice.

Produsele noastre sunt supuse unor teste multiple, de la materii prime şi până la produsul finit. Un număr de 12.000 de teste pe an oferă garanţia că mai mult de 500 de ingrediente ajung pe piaţă având o puritate şi calitate extraordinara.

De mai mult de doua decenii, CaliVita International este cea mai renumita companie de suplimente alimentare de pe piata europeana. Produsele bio corespund exigentelor stiintifice, compozitia lor bazandu-se pe rezultatele ultimelor cercetari adaptate cerintelor actuale. Produsele sunt fabricate in Statele Unite ale Americii, la Pharmington, prin utilizarea celor mai dezvoltate si moderne tehnologii. Certificatul de calitate garanteaza ca produsele corespund chiar si celor mai stricte cerinte farmacologice. Substantele biologic-active provin exclusiv din surse naturale, ferite de agentii poluanti. Compania nu utilizeaza preparate sintetice. In cazul dozelor mai mari, produsele au absorbtie lenta, de 10-18 ore, asigurand organismului, in permanenta, un nivel optim al substantei biologic-active.

 

Motivul aparitiei la nivel global a acestor produse naturale: 80% din boli sunt boli de nutritie. Chimizarea alimentatiei, excesul de medicamente, aparitia unor medicamente deosebit de puternice, cu efecte secundare multiple, au participat din plin la obtinerea acestui procent. Hranirea cu alimente proaspete si diversificate si medicina naturala, au contribuit de mii de ani la prevenirea si tratarea unor maladii grave. De aici s-au tras doua concluzii:
   - Omul e facut si face parte din natura
   - Omul modern a ignorat acest adevar si a platit scump.               

Descoperirea medicamentelor s-a dovedit a fi benefica doar in tratament comun facut cu produse naturale. Astfel, se anihileaza multe efecte secundare si boala este mai usor de invins. De aceea in multe tari, pentru medicatia unei familii exista doi specialisti: unul de medicina clasica si unul de medicina naturista. Produsele sunt naturale 100%, sunt din materii prime de origine naturala, au puritate 100%, nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici, nu creeaza dependenta, nu au efecte secundare negative, actioneaza benefic in multe directii, catre mai multe organe (previn, trateaza si amelioreaza o gama larga de afectiuni).

GAP (Good Agricultural Practice)

GAP (Good Agricultural Practicesau Bune Practici Agricole este un sistem de standarde și reglementări, care asigură producerea de alimente sigure.

Aceste reguli guvernează toate aspectele legate de culturile utilizate pentru a produce suplimentele CaliVita. Garanția certificatului GAP asigura ca ingredientele utilizate la fabricarea preparatelor sunt cultivate si dezvoltate în mod natural și ecologic. Plantele, care reprezintă sursa a numeroase substanțe active, respecta proporțiile și cantitățile în care acestea apar în mediul natural.

În plus, pentru a obține certificarea GAP, producătorul trebuie să dovedească faptul că producția este ecologica, si în nici un fel nu duce la distrugerea naturii sau a poluarea mediului. 


Good Manufacturing Practice (GMP)

Prin certificatul Good Manufacturing Practice(GMP) se dovedește o atentie sporita la fabricarea produselor (Bune Practici de Fabricare).

Certificatul GMP confirma respectarea de către Calivita ® a celor mai înalte standarde de producție.

Standardele asigură certificarea tuturor proceselor de producție, de la calitatea și originea materiilor prime la producția reala de suplimente la ambalare si transport.

Preparatele CaliVita ® sunt fabricate folosind cele mai noi tehnologii, caracteristice preparatelor farmaceutice.  Procesul de fabricație este efectuat în conformitate cu standardele de bună practică de fabricație (GMP) si oferă cel mai înalt nivel de puritate, calitatea și eficacitate a produsului.


Food and Drug Administration (FDA)

FDA este responsabil pentru protejarea sănătății publice prin asigurarea sigurantei, eficacitatiii  medicamentelor, produselor biologice, dispozitivelor medicale, cosmeticelor și produselor care emit radiații.
FDA este de asemenea responsabil pentru avansarea sanatatii publice, ajutand la inovații  care fac medicamentele si suplimentele alimentare farmaceutice mai eficiente, mai sigure, precum și mai accesibile și ajuta publicul in a obține informații exacte, bazate pe știință  pentru a menține și a îmbunătăți  sănătatea. 


 

Ministerul Sanatatii din Romania

 

Produsele CaliVita îndeplinesc, de asemenea standardele de sanatate publica din Romania. Institutul National de Sanatate Publica - Institutul National de Igiena certifică siguranța suplimentelor CaliVita. 

De la materia prima  utilizata pentru producție, si pana la fabricare, produsele CaliVita, sunt în conformitate cu cele mai stricte si exigente standarde din lume. Cu un control permanent asupra calității și siguranței suplimentelor Calivita, vom da în mâinile clienților produse care sunt eficiente, sănătoase și sigure și, astfel, aceste produse se încadreaza în filozofia companiei CaliVita, care pune pe primul loc sănătatea si siguranata oamenilor.


Sfaturi care va pot ajuta sa va mentineti sanatatea cu ajutorul utilizarii preparatelor noastre

   1. Majoritatea preparatelor trebuie consumate inainte sau dupa masa, cand au loc procesele de digestie si absorbtie si cand agentii activi pot fi utilizati in totalitate.

   2. Preparatele pe baza de plante medicinale trebuie consumate cu o cantitate mai mare de lichide, 2,5-3 litri pe zi.

   3. Tabletele si capsulele trebuie inghitite fara a fi zdrobite sau mestecate, deoarece astfel substantele active vor fi absorbite prea rapid si vor fi eliminate din organism.

   4. Deoarece toate produsele sunt suta la suta naturale, chiar daca nu se respecta dozele zilnice indicate nu vor aparea efecte secundare nedorite. Fiecare produs trebuie consumat conform modului de administrare mentionat, sau dupa sfatul medicului.

   5. Produsele de pe acest site va ajuta sa va mentineti sanatatea, iar in caz de boala trebuie utilizate ca terapie suplimentara, deoarece accelereaza procesul de insanatosire. Suplimentele alimentare nu substituie tratamentul medicamentos, iar in cazul afectiunilor grave trebuie obligatoriu sa consultati medicul.