Absortia si arderea grasimilor

Aproximativ 40% dintre oameni sunt supraponderali. Majoritatea incearca sa scape de kg in plus prin reducerea numarului de calorii consumate (infometare). Aceasta metoda, pe langa faptul ca este nesanatoasa, nu da intotdeauna rezultate. Doar infometarea sau aportul unei cantitati reduse de alimente nu sunt eficiente. Din acest motiv, este bine sa ne suplimentam alimentatia zilnica cu produse care contin exclusiv substante naturale si nu au efecte nocive asupra sanatatii.

Rezultatul maxim se obtine prin combinarea unui supliment alimentar pentru slabit, cu o alimentatie sanatoasa si o dieta saraca in zahar si grasimi, precum si cu practicarea sistematica a exercitiilor fizice.

Preparatele moderne CaliVita de combatere a obezitatii reduc greutatea corporala fara a afecta starea de sanatate. Acestea, nu sunt medicamente, ci contin in exclusivitate substante naturale. Absorbtia lor se realizeaza lent, ceea ce inseamna ca substanta activa, nu ajunge in organism deodata, in doza mare, ci continuu, pe parcursul intregii zile. Asigurarea unei absorbtii lente este deosebit de importanta, deoarece principalele componente ale preparatelor moderne pentru cura de slabire sunt colina si inozitolul, care, fiind solubile in apa, s-ar elimina in 2-3 ore.


O alimentatie adecvata si efectuarea sistematica a exercitiilor fizice ofera un ajutor pretios persoanelor care doresc sa slabeasca si sportivilor, pentru atingerea si mentinerea unei greutati corporale ideale.

Produsele lipocatabolice moderne ne pot ajuta sa scapam de kg in plus. Efectul lor se vede mai degraba la cm decat pe cantar. O scadere in greutate de 2 kg, cu ajutorul unui produs eficient, corespunde, in functie de constructia fizica, cu o scadere de 4-5 kg, printro metoda traditionala. Aceste produse eficiente si garantate, consumate in combinatie cu o alimentatie hipocalorica si cu practicarea de exercitii fizice sistematice, contribuie la reducerea greutatii corporale si la mentinerea acesteia in limite normale. 

Obezitatea este de fapt o dereglare a organismului in primul rand  datorita stilului de viata, cum ar fi alimentatia (rafinata), sedentarismul, stres-ul, etc., determinind un Ph acid in organism. Se stie ca organismul este 70% apa, deci in primul rand este foarte important ce  bem. Pentru a alcaliniza  organismul, cel mai bun mod este de a bea o apa de calitate. Calivita ne pune la dispozitie un filtru-ionizator, care produce o apa de calitate. Mai multe amanunte pe pagina dispozitivului Aquarion.  

Produse CaliVita International recomandate in tratamentul absorbtiei / arderii grasimilor:

►​ Slim Formula :1-1-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; adjuvant in cura de slabire deoarece reduce apetitul alimentar si faciliteaza eliminarea eficienta a metabolitilor prin scaun; componenta lecitina luata separat este un bun arzator de grasimi si un accelerator de tranzit intestinal eficient.
Nopalin :2-2-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; este hranitor si creeaza senzatia de satietate, leaga compusii reziduali din intestine si contribuie la eliminarea lor eficienta prin scaun; are actiune detoxifianta si regleaza glicemia.

Trimex   :1 lingură (15 ml) la culcare, la cel puţin trei ore după ultima masă.

Rhodiolin :1-0-1 dupa masa, 2 luni continuu, are efect antistress regland astfel sistemul nervos si hormonal - ce sufera modificari in conditii de suprasolicitare si determina adesea acumulare de tesut gras.

► Evening Primrose Oil :1-1-1 inainte de masa; 3 luni continuu; echilibreaza metabolismul axului endocrin, normalizand astfel secretiile hormonale ale glandelor afectate.
 OPTIONAL, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Weightloss (in timpul antrenamentului), After Training (dupa antrenament), Relax (inainte de culcare), Hormone (oricand, numai pentru femei), Nerves (in timpul activitatilor cotidiene), Circulation (dimineata devreme), Detox (seara), Digestion (in timpul mesei).
- OPTIONAL se va consuma apa alcalina ( Aquarion), deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, eliminarea metabolitilor toxici si a surplusului de grasimi din organsim.

Alte informatii utile:

  Beneficiile produselor CaliVita in tratarea obezitatii si celulite.


Nu există produse în această categorie.