Intrebari frecvente despre produsele Calivita

Dă-i un SHARE pe Facebook:
Cât de mult putem folosi produsele după deschidere?

 

Metodele recomandate de depozitare şi data expirării sunt menţionate pe ambalajul fiecărui supliment alimentar. Tabletele şi capsulele trebuie depozitate în ambalajul original, închise cu atenţie, la loc uscat, ferit de căldură şi lumină!

Produsele lichide sunt păstrate la frigider dupa deschidere si pot fi folosite de la deschidere pe o perioadă astfel

- 45 zile - Liquid C bioflavonoide  + cu Rose Hips, ZenThonic, sucul polinezian Noni , Organic Noni;
- 3 luni -  clorofila lichidă(Liquid Clorophyll);
- un an - D-drops, Oregano Oil.


Cât de mult timp după deschiderea flaconului se  pot păstra produsele sub formă de tablete și capsule?

 

Produsele sub formă de tablete și capsule după deschiderea ambalajului trebuie să fie depozitate într-un într-un loc răcoros, uscat si sa fie inchise etanș, bine. Produsele după deschidere ar trebui să fie consumate pana la data de valabilitate înscrisă pe ambalajul produsului.

 


Ce produse oferă CaliVita pentru  a ajuta la pierderea in greutate? 

 

Ingrediente active conținute în produsele CaliVita capabile de a ajuta organismul in scaderea in greutate sunt:

- cromul (XShape, Chromium Max 500, Citrimax & Chromium, Slim Formula), responsabil pentru metabolizarea corectă a glucidelor și grăsimi, și ajută la menținerea nivelurilor normale ale glucozei în sânge;
- Garcinia cambogia (Citrimax & Chromium, Slim Formula) reduce senzatia de foame si ajuta la menținerea nivelurilor normale ale glucozei în sânge;
- Nopal (Slim Formula, Nopalin, Gravital) afecteaza metabolismul grasimilor si mentine nivelurile normale ale glucozei din sange.


Cum detoxifiem organismul cu produse Calivita

 
În prima etapă de purificare a corpului trebuie să se sprijine activitatea ficatului - în acest scop, ar trebui să utilizeze produsul Liver Aid. În același timp, se recomandă să ia produsul AC Zymes care conține bacterii de cultură utile cu Lactobacillus acidophilus. După ce s-a terminat intregul flacon Liver Aid, ar trebui să începti sa luați ParaProteX  și Nopalin și să să ia în continuare produsulAC Zymes. Pentru a elimina produsele secundare(rezidurile, toxinele ) ale metabolismului este foarte importantă pentru a crește aportul de apă (până la 2-2,5 l). In timpul tratamentului de curățare, nu este recomandabil să mănânce dulciuri.

 


Ce produse oferă CaliVita pentru  a întări rezistența organismului?

 

Ingrediente active conținute în produsele CaliVita® care pot ajuta la imunitatea organismului sunt :

- gheara pisicii (ImmunAid, VirAgo);
- echinaceea purpurie (VirAgo));
- fructul noni (sucul polinezian Noni  , Organic Noni)
- Vitamina C (de exemplu, C 300 Plus cu măceșe și bioflavonoide, C Plus 1000.);
și minerale:
- Zinc (chelat de zinc, Power Mins);
- Seleniu (Proselenium, Power Mins);
În medicina tradițională pentru a consolida imunitatea se aplică, de asemenea, usturoi (Garlic Max) laptisor de matca (Bee Power Royall Jelly).


Ce suplimente oferta CaliVita®  pentru a ajuta la procreerea copiilor?

 

in perioada de concepere, viitorii parinti ar trebui să fie conștienți de un regim alimentar bine echilibrat și un stil de viață sănătos.

Din dieta  nu ar trebui să lipseasca:

- vitaminele B, care afectează conducerea nervoasă propriu-zisa, astfel încât s-ar putea afecta în mod indirect regularitatea ciclurilor. - Vitaminele B pot fi găsite în Stres management B complex.
- Vitamina A este necesara pentru specializarea de celule (de ex. Beta-caroten)
- vitamina C (de ex. C Plus 1000)
- vitamina E, vitamina numita vitamina tinereței și fertilitatii (de ex., vitamina E).
De asemenea, este de valoare suplimentarea cu vitamina D (în oferta noastră sub formă lichidă D-drops, vitamina D, lichida), în perioada octombrie-aprilie și acizi omega 3,(Omega 3 concentrat). pt a ajuta fertilitatea feminină de asemenea, magneziu, seleniu, fier, zinc și L-arginină.

Cele mai multe dintre ingredientele active de mai sus pot fi găsite în formularea New Life Multivitamin, de asemenea, recomandat pentru femeile gravide și care alăptează (după consultarea cu medicul dumneavoastră).

De asemenea, ar trebui să ia grijă de partenerul tau dieta, sa fie bogat in antioxidanti si nu alerga in icynku seleniu (Pro Seleniu, chelat de zinc).


 În ce scop se poate utiliza apa de la Aquarion la diferite niveluri ale pH-ului?

 

Nivelul apei alcaline 1 este destinat consumului în stadiul inițial (4-7 zile), în scopul de a obișnui organismul cu creșterea pH-ului. Mulți oameni cred că majoritatea li se potrivește doar acest nivel scăzut.

Nivelul apei  2, puteți începe să beti, după o perioadă de adaptare. Acest nivel este de asemenea bun pentru orez și alte cereale de gătit!

Nivelul apei alcaline 3 este perfect potrivit pentru prepararea de ceai sau cafea, deoarece îmbunătățește gustul și reduce amărăciune.

Nivelul apei 4 este considerat o apă foarte grea. Este perfecta pentru a gati legume! Apă îndepărtează amărăciunea și le păstrează culoarea lor naturală.
Apă acida folosim numai extern! Aceasta nu ar trebui să fie bautat.

Nivelul 1 al apei acide este recomandat  să se spele pe dinți, gargară.

Nivelul 2 - să se spele pe față sau ca un aftershave natural.

Nivelul 3 - masina de spalat vase din bucătărie, 


Care suplimente oferite de  CaliVita® pot fi utilizate la copii?

 

Produsele înregistrate, pentru copii sunt:

- D- drops -picături de vitamina D lichida ( de la varsta de 3 ani) - un supliment alimentar care conține vitamina D3, care sustine sistemul imunitar, ajută la menținerea oaselor și a dinților sănătoși, cu un efect benefic asupra functiei musculare si este implicat in diviziunea celulara;

-Oregano Oil, deparazitar natural, la copii de la 2 ani 

-Noni Organic/Zenthonic, la copii de la 2 ani
- Lion Kids C (de la  vârsta de 4 ani) - produs care conține vitamina C, care promovează rezistență, și, de asemenea, are grijă de producția de colagen, starea de sănătate a dinților, gingiilor, osului, cartilajelor si vaselor de sange, sprijina functiile psihologice ale sistemului nervos, ajută la menținerea normală a metabolismului energetic, reduce oboseala, protejeaza celulele de stresul oxidativ si creste absorbtia fierului din alimente;
- Lion Kids + D (de la  vârsta de 7 ani) - preparare de vitamine-minerale.
Alte suplimente au fost înregistrate pentru a fi utilizate pentru adulți. Atunci când dati copilului orice alt medicament disponibil in oferta CaliVita® este indicat consultarea individuală a unui medic.


Cum pot fi sigur că suplimentele alimentare CaliVita sunt, într-adevăr, produse de calitate?

 

CaliVita este prezentă pe piaţa suplimentelor alimentare de mai mult de 20 de ani, fără încetare. Calitatea excelentă este unul dintre principiile de bază ale politicii noastre de afaceri de la care nu ne abatem niciodată, lucru dovedit de milioanele de clienţi satisfăcuţi din mai mult de 30 de ţări ale lumii.

Producerea suplimentelor noastre respectă cele mai stricte standarde, iar distribuţia lor este reglementată în numeroase ţări. Aceste procese includ teste stricte de laborator în mai multe facilităţi, rezultatele lor fiind condiţia necesară pentru punerea în vânzare a produselor noastre. În plus, CaliVita oferă garanţie 100% pentru calitatea produselor sale.

Suplimentele noastre alimentare sunt frecvent testate pentru controlul calităţii în laboratoare independente, pentru ca tu să te bucuri întotdeauna de cea mai înaltă calitate posibilă.

 Selectate în mod corespunzător a numărului și proporțiilor ingredientelor și forma lor activă asigură o absorbție maximă a produsului de către organism. Toate suplimentele alimentare distribuite de CaliVita sunt fabricate conform unor proceduri stricte de control a calității, în conformitate cu bunele practici de fabricație (GMP). Produsele sunt supuse controlului de laborator, un  control detaliat pentru puritate, prospețime și potența.  CaliVita oferă o garanție de 100% a calitatii produselor sale.


Materiile prime utilizate pentru fabricarea de suplimente alimentare CaliVita sunt nemodificate genetic?

 

Toate materiile prime utilizate în producția de suplimente alimentare CaliVita provin de la furnizori de încredere și  sunt nemodificate genetic și sunt supuse unui control riguros al calității.


Compania confirmă calitatea produselor sale prin certificate de calitate?

 

Avem certificate care atestă cea mai înaltă calitate a produselor noastre, inclusiv de la FDA (Agenția Food and Drug Administration din Statele Unite.), Certificate de calitate a produselor - GMP (Good Manufacturing Practice),pentru testarea microbiologică și metale grele pentru fiecare lot de produse.


Produsele care contin vitamina C de la CaliVita sunt de origine naturală?

 

Vitamina C conținuta în produsele CaliVita® de exemplu:. C Plus, C 500, C 300 Plus cu Rose Hips și bioflavonoide, 1000 C Plus, Liquid C + bioflavonoide cu Rose Hips, Lion Kids C este de origine naturală. Sursele sale naturale sunt citrice.


Care este diferența dintre sucul polinezian Noni  și Noni Organic?

 

Datorită tehnologiei de producție diferite, aceste produse nu pot fi comparate în mod direct.

Produs polinezian Noni  conține fructe de noni uscate prin congelare (30 ml suc conține 1 g de fruct noni liofilizat). Procesul de liofilizare implică uscarea materiei prime într-o stare congelată, care o protejează de creșterea microbiologică și pierderea de substanțe nutritive valoroase. Produsul nu este supus unui proces de pasteurizare.

 
Produs organic Noni conține suc organic / ecologic al fructului noni și cu aromă de zmeură și miros care provin din zmeura organica. Cerințele stricte de producție ecologică sunt confirmate de către organismul de certificare relevant. 30 ml suc organic Noni conține 12 g de particule de fructe noni. Produsul este conservat prin pasteurizare.
 
Sucul Noni Polinezian , precum și alte produse sunt fabricate în conformitate cu procedurile stricte de control a calității, în conformitate cu bunele practici de fabricație (GMP). Produsele finale sunt testate pentru calitatea microbiologică, conținutul de metale grele și de cercetare organoleptica (gust, culoare, miros).


Suplimentele alimentare CaliVita sunt de origine vegetală?

 

Pe parcursul producerii suplimentelor noastre alimentare, ne străduim întotdeauna să folosim materii de bază naturale, ori de câte ori acest lucru este posibil din punct de vedere tehnologic, iar scopul nostru este să utilizăm tot mai mult substanţe active de origine vegetală provenite de pe plantaţii organice. De exemplu, folosim vitamina C din citrice în produsele noastre cu vitamina C (C Plus, C 500, C 300 with Rose Hips and Bioflavonoids, C 1000 Plus, Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips, Lion Kids C).

Pe lângă implementarea rezultatelor celor mai noi cercetări ştiinţifice, folosim şi plantele care şi-au dovedit eficienţa în medicina tradiţională.


Ce înseamnă eliberare prelungită?

 

Aceasta este o tehnologie cu ajutorul căreia se protejează dozele ridicate de vitamine solubile în apă prezente în suplimentele noastre şi care dizolvă gradat substanţele active din tablete, oferind astfel în continuu ingrediente active organismului, pe o perioadă de până la 12 ore. Acest lucru se realizează încorporând substanţa activă (de exemplu, vitamina C) într-o substanţă protectoare specială. Drept rezultat, substanţa activă se 


De ce există diferenţe între dozele şi substanţele active de pe etichetele locale şi cele originale?

 

Pe etichetele din ţara noastră, ingredientele trebuie să apară într-o anumită ordine, conform reglementărilor de pe piaţa românească, ordine ce poate fi diferită de cea de pe eticheta originală.

Doza zilnică recomandată poate fi diferită de cea de pe eticheta originală în limba engleză, fiindcă aceasta este stabilită de autoritatea în domeniu din fiecare ţară. Din acest motiv, doza recomandată poate fi diferită nu doar de cea din versiunea engleză, ci şi de la ţară la ţară.


Pot consuma produse CaliVita dacă iau medicamente?

 

Suplimentele alimentare ajută la menţinerea sănătăţii şi pot completa eficient tratamentul medicamentos prescris de medic; cu toate acestea, în unele cazuri ele pot interacţiona cu medicamentele.

Pentru a evita problemele, vă rugăm citiţi cu atenţie eticheta şi respectaţi instrucţiunile. Înainte de a începe consumul produsului, cereţi sfatul medicului, în special dacă sunteţi însărcinată sau alăptaţi, suferiţi de boli cronice, aveţi alergii şi / sau alte boli cronice în familie, urmează să fiţi supuşi unei intervenţii chirurgicale sau urmaţi un tratament medicamentos (pe termen lung).


Când trebuie administrate suplimentele alimentare?

 

Cele mai multe suplimente alimentare trebuie administrate în timpul sau după mese, fiindcă în această perioadă procesele de digestie şi absorbţie sunt mult mai active, iar utilizarea substanţelor active este mai eficientă. Dacă trebuie să vă abateţi de la această regulă, eticheta produsului vă va informa despre aceasta.


Ce cantitate trebuie să consum?

 

Doza recomandată afişată pe etichetă este cantitatea zilnică recomandată oficial în scop preventiv. În cazul în care consumaţi substanţa activă pentru o anumită problemă, aveţi nevoie de o doză ridicată. În acest caz sau dacă nu sunteţi sigur de cantitatea optimă, cereţi sfatul medicului sau apelaţi cu încredere la medicii de la CaliVita.


Întregi sau sfărâmate?

 

Tabletele şi capsulele cu eliberare întârziată trebuie înghiţite întregi fiindcă doar aşa substanţele active vor fi absorbite gradat din intestine, iar învelişul capsulei se va dizolva în sistemul digestiv.

Capsulele de Evening Primrose Oil şi Omega 3 Concentrate fish oil pot fi sparte, iar uleiul din compoziţia acestora poate fi aplicat chiar şi extern.


La ce trebuie să fim atenţi când consumăm suplimente alimentare cu fibre?

 

Suplimentele alimentare ce conţin fibre trebuie administrate cu o cantitate mare de lichide.


Ce trebuie să ştim despre excipienţi?

 

Excipienţii sunt aşa-numitele substanţe inactive, care pot avea diferite funcţii. Fără ele, de exemplu, tabletele s-ar sfărâma, iar tabletele masticabile nu ar putea fi mestecate. Alţii ajută la fixarea substanţelor în interiorul capsulei. Excipienţii folosiţi în produsele noastre respectă atât standardele americane, cât şi pe cele europene. Aceasta reprezintă, de asemenea, o parte importantă a obţinerii certificatelor şi a distribuţiei legale a produselor noastre. Însă, ori de câte ori tehnologia ne-o permite, încercăm să alegem alternativele naturale ale excipienţilor.

Din acest motiv, în uleiul de oregano folosim ca excipient uleiul de măsline extravirgin. Cât despre excipienţi, nu folosim coloranţi artificiali, arome artificiale şi intensificatori de gust. Ori de câte ori este posibil, limităm învelişul tabletelor noastre la ceară farmaceutică.

Culoarea conţinutului tabletelor şi capsulelor noastre se poate modifica uşor în timp, în mod natural, fiindcă nu le colorăm artificial pentru a arăta identic.

Suprafaţa unora dintre produsele noastre (de ex. Vein ProteX, Spirulina Chlorella PLUS) este colorată cu ajutorul coloranţilor naturali (clorofila) pentru a oferi o calitate identică pe toată durata consumului produsului.


Ce produse pot fi luate în același timp? În cazul aportului simultan a mai multor produse, nu există nici un risc de interacțiuni adverse?
Ingredientele active ale suplimentului alimentar pot interacționa cu alte ingrediente active al altor produselor. Un exemplu de acțiune pozitivă (sinergetică) de ingrediente active care se iau simultan este vitamina C si fier (datorita prezentei vitaminei C rezulta o absorbție crescută a fierului). Pentru a evita interacțiuni adverse între componentele întotdeauna trebuie să citească cu atenție eticheta. În cazul femeilor gravide, femeile care alăptează, persoanele cu probleme de sanatate, pacientii inainte si dupa o interventie chirurgicala, precum si celeor care au luat preparate medicinale este indicat consultare individuală cu un medic..

Dă-i un SHARE pe Facebook:


Nu există produse în această categorie.