Curcuma Pro și Joint Protex (Forte) în atenție - e mai ușor împreună!!!

Osteoartrita, adică inflamația articulațiilor, este una dintre cele mai frecvente tulburări de sănătate la vârstnici, iar statisticile arată că până în 2030, 20% din populația adultă din America și Europa va avea această boală, care, din păcate, afectează tot mai mult populația tânără.

2 Osteoartrita

Inflamația articulațiilor este o boală activă a articulațiilor, cu un fond inflamator intens. Grosimea cartilajului de la capetele oaselor scade treptat, astfel ca atunci cand articulatiile se misca, frecarea nu are loc asupra cartilajului, ci asupra oaselor in sine. Acest lucru nu numai că provoacă durere, dar creează și procese patologice suplimentare (de exemplu, scleroza).

Cum poți ajuta cartilajul în doi pași?

1. Construirea cartilajului. Una dintre variantele posibile pentru tratarea osteoartritei este terapia de protectie a cartilajului, pentru care recomandam produsele noastre Joint Protex si Joint Protex Forte.

Aceste preparate conțin două componente ale cartilajului, condroitina și glucozamină, care ajută la regenerarea cartilajului, și mai conțin acid hialuronic și MSM, care contribuie la crearea lichidului sinovial în articulații.

2. Prin reducerea inflamației

Terapia de protecție a cartilajului, așa cum sugerează și numele, se concentrează practic pe protecția cartilajului și nu este capabilă să se ocupe eficient de cauza originală, care creează inflamație. Acesta este motivul pentru care se recomandă completarea terapiei cu mijloace eficiente de reducere a inflamației, iar produsul Curcuma Pro poate ajuta. Vindecarea prin planta turmeric pe care o conține Curcuma Pro, nu numai că are efectul antiinflamatoarelor, dar o face fără efecte secundare.

Curcuma Pro conține turmeric sub formă de extracte valoroase, pentru care o absorbție eficientă este asigurată de formula MicroActive® și BioPerine® suplimentar.

Luați măsuri concrete pentru a vă reconstrui cartilajul în articulații și completați-vă terapia cu substanțe antiinflamatoare!

Pe lângă produsele Joint Protex (Forte), alegeți Curcuma Pro!

 Curcuma Pro • 60 de tablete

Ingrediente active per tabletă:

Extract de curcuminoide (95% curcuminoide, 20: 1) 200,0 mg

Extract de turmeric (4: 1) 200,0 mg

 MicroActive® curcumină (25% curcuminoide, 1: 4) 25,0 mg

BioPerine® (50: 1) 5,0 mg

Trigliceride cu lanț mediu 1,5 mg

Alte ingrediente: fosfat dicalcic, celuloză microcristalină, hidroxipropil

metilceluloză, acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu

, monooleat de poliglicerol, triacetină, alginat de sodiu.

Utilizare: 1 tableta pe zi.

Atenţie!

Nu este recomandat în timpul sarcinii sau alăptării!

Persoanele cu boli ale vezicii biliare sau ulcere ar trebui să evite suplimentele alimentare care conțin  turmeric, deoarece acestea pot contribui la creșterea secreției bilei și a acidului gastric.

Dacă utilizați anticoagulante, medicamente pentru scăderea glicemiei sau antibiotice cu substanța activă ciprofloxacină, trebuie să vă consultați medicul înainte de utilizare, deoarece turmericul poate afecta efectul acestor medicamente.

Joint Protex Forte (90 tablete)

COMPOZIŢIE:

500 mg glucozamină

270 mg condroitină

50 mg acid hialuronic

150 mg metil sulfonil metan (MSM)

50 mg extract de arbore de tămâie indian (acid boswellic std.25%)

40 mg Cretusca

10 mg extract de turmeric (curcumină standard 95%)

5 mg zinc

1 mg mangan

Utilizare: 1 tabletă pe zi

Atenţie! A se evita in caz de hipersensibilitate la scoici! Diabeticii și persoanele cu colesterol ridicat trebuie să-și consulte medicul înainte de a utiliza acest produs. În caz de alergie la aspirină, solicitați sfatul medicului. Nu este recomandat in timpul sarcinii si alaptarii!

 Referințe și surse utilizate:

Acțiunile biologice ale curcuminei asupra condrocitelor articulare - Y. Henrotiny Osteoarthritis and Cartilage (2010) 18, 141-149;

Efectele glucozaminei și sulfatului de condroitină asupra metabolismului cartilajului în OA: perspective asupra altor parteneri nutritivi, în special acizii grași Omega-3 - Jerosch, Jurnalul Internațional de Reumatologie Volumul 2011; http://otszonline.hu/cikk/az_nsaid_ok_adasat_lehetoleg_elozze_meg_a_kondroprotekcio

Curcuma Pro Calivita 60 tablete

Cu Card /Solicitare Card Calivita: 133,00 Lei

Fară Card:142,98 Lei
Joint Protex Forte-90 tablete

Cu Card/Solicitare Card Calivita :207.50 lei

Fară Card:223,06 Lei
Joint Protex-90 tablete

Cu Card/Solicitare Card Calivita :154,50 lei


Fară Card:166,09 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Categorii Produse Calivita