• Melatonin 1mg -180 capsule- Sprijină somnul natural
Cu toate că organismul nostru produce melatonină, cantitatea acestei substanțe devine insuficientă din cauza stilului nostru de viață, cu călătorii frecvente, jet lag, schimburi de noapte sau ore de lucru greu de prevăzut, la o vârstă înaintată sau probabil drept consecință a bolilor.
  
Tabletele de melatonină pot asigura un somn odihnitor și îți pot normaliza ritmul biologic. În plus, melatonina te poate ajuta să renunți la fumat*, poate crește eficiența anumitor tratamente împotriva cancerului și poate reduce efectele secundare**, inhibând și procesul de îmbătrânire a pielii***.

Pentru cine recomandăm ?

  • Persoanelor cu tulburări de somn.
  • Celor care lucrează în schimburi.
  • Persoanelor care pleacă în călătorii mai lungi între fusuri orare diferite (desincronoza - afecţiune cunoscută şi ca „jet lag”).
  • Ca adjuvant în tratamentele anti-îmbătrânire.

Administrare: 1 capsulă zilnic

Conţinut 1 mg Melatonină

Alte Ingrediente: Stabilizator - celuloză microcristalină; gelifiant - gelatină; antiaglomerant - dioxid de siliciu ................q.s.Adresă directă: 

Atenţie ! A nu se depăși doza zilnică recomandată! Melatonina trebuie administrată cu 30-60 de minute înainte de culcare. Deoarece poate afecta puterea de concentrare, nu conduceți și nu manevrați utilaje după administrare. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Melatonin 1mg -180 capsule- Sprijină somnul natural

  • 99,98 Lei


Opţiuni disponibile


Etichete: melatonina, calivita, (180, capsule), produse