Ingredientul principal din Green Care este lucerna, excelentă pentru detoxifiere şi alcalizare, datorită conţinutului său ridicat de clorofilă. Este o sursa bogata  de nutrienţi: conţine  vitaminele (C, D, E, K, B), betacaroten, minerale (calciu, fier, potasiu, fosfor) şi aminoacizi esenţiali, care impreuna toti nutrientii stimulează sănătatea proceselor fiziologice din organism.

Pentru cine recomandăm ?

  • Persoanelor care prezintă un nivel ridicat al colesterolului.
  • Persoanelor care vor să-şi întărească sistemul imunitar.
  • Persoanelor interesate de detoxifiere şi alcalizare.
  • Ca adjuvant în tratamentele împotriva artritei reumatoide şi durerilor reumatice.
  • Persoanelor în vârstă, pentru a creşte performanţa fizică şi a asigura un somn mai bun.
  • Persoanelor care suferă frecvent de constipaţie.

Produsul Green Care Calivita este extras din lucernă de calitate premium, fără fungicide, hormoni sintetici, regulatori de creștere, sau substanțe chimiceRădăcinile adânci de lucerna cauta în subsol mineralele, care sunt inaccesibile pentru alte plante. Planta medie de lucernă are rădăcinile la 10 la 20 de metri lungime sau mai mult. 

Ce contine Green Care Calivita?

Un flacon contine 240 tablete;
o tableta contine:
Extract din frunze de lucerna - 500 mg
Carbonat de magneziu - 100 mg

Mod de administrare:4-8 tablete / zi.


Beneficiile extractului din lucerna Green Care Calivita

 - Conține enzime esențiale necesare pentru a digera alimente în mod eficient

 - Este de mare ajutor in digestie

 - Ajuta în vindecarea ulcerelor peptice

 -Ajuta rinichii in debarasarea organismului de excesul de lichid și reglementeaza tranzitul intestinal

 - Ajuta organismul in lupta impotriva infectiei

- Scade colesterolul

 - Este bogat in vitamine

 - Este bogat în minerale

 - Este bogat in proteine

 - Ajuta in sarcina și alăptarea 

Extractul de lucerna Green Care ajuta la scaderea colesterolului

Din mai multe studii  reiese ca extractul de lucernă  scade colesterolul. Suplimentarea cu extras de lucernă  a redus nivelul colesterolului din sânge, în special pentru persoanele cu colesterol ridicat, Fibrele și fitochimicalele din extractul de lucernă se "prind de colesterol" , astfel încât colesterolul este eliminat din sânge, si astfel nu este depozitat pe pereții vaselor de sânge si astfel scade colesterolul rau (HDL), marind astfel nivelul colesterolului bun (LDL). 

Enzimele esențiale continute de Green Care 

Conține 8 enzime esențiale pentru a permite alimentele sa fi asimilate de organism:

• Lipaza - fractioneaza grăsimile pentru o asimilare mai usoara.

• Amilaza - acționează în descompunerea amidonului

• Coagulaza - coagulează  sângele

 Emulsin - acționează asupra zahărului

• Invertază - convertește zahărul in dextroză

• Peroxidata - enzimă care catalizează desfacerea peroxizilor

• Pectinază -   converteste polizaharida pectină în zaharuri simple, astfel îmbunătăţește asimilarea substanţelor nutritive.

• Protasa - digeră proteinele.

Green Care este adjuvant digestiv

    Clorofila, enzimele, mineralele, vitaminele din extractul de lucerna Green Care ajuta in digestie stimuland apetitul.
    Cele 8 enzimele esențiale ajuta la digestia cele 4 clase de alimente: proteine, grasimi, amidon și zaharuri. 

Green Care  ajuta in ulcerul peptic

 Green Care contine vitamina U, o vitamina gasita in legumele verzi. Acesta este utilizata în tratamentul ulcerelor peptice, colitei, și gastritei și  are un efect secretor al acidului care se formează,  cu funcții enzimatice ale tractului intestinal. Vitamina U a vindecat în mod eficient 80% din ulcere peptice in experimentul realizat de catre Universitatea Stanford.

Green Care  este un foarte bun diuretic 

Produsele biochimice din extractul de lucernă Green Care au proprietăți diuretice usoare, care promoveaza eliminarea de apei din organism. Prin urmare, Green Care  poate indeparta acumularea excesului de apă.

Green Care - Barieră eficientă împotriva invaziei bacteriene :

Clorofila din lucerna dezvoltă o barieră eficientă împotriva invaziei bacteriene prin efectul său de stimulare a creșterii țesutului conjunctiv.

Vitaminele din extractul de lucerna Green Care Calivita

Vitamina A - pentru vederea pe timpul noaptii și  pentru sanatatea ochilor. Fortifica rezistenta la infectii, in special la nivelul tractului respirator;  crește vitalitatea; mentine pielea sanatoasa.

 Vitamina E - protejeaza celulele impotriva daunelor radiatiilor soarelui si poluarii aerului; promovează sănătatea cardiovasculara, a  muschiului inimii, si  imbunatateste funcția imunitara ; promovează tonusul muscular ; ajută la aducerea substantelor nutritive la celule și in consolidarea peretilor vaselor de sange, inclusiv a peretilor capilarelor; 

Vitamina U -pansament /reface mucoasa stomacala in ulcerulul peptic.

Vitamina B6 - ajuta la asimilarea alimentelor și proteinelor și in metabolismul grasimilor; intareste sistemul nervos si in sanatatea pielii; combate simptomele de greață .

Vitamina K - esentiala pentru coagularea sângelui; importantă în funcțiile hepatice; creste vitalitatea si longevitatea

Vitamina D - reglementează utilizarea calciului și fosforului din organism atat de necesare oaselor si danturii. 

Minerale găsite în extractul de lucerna Green care Calivita :

Calciu - construiește și menține sanatate oaselor si a dintilor, ajuta la vitalitate si rezistentaregleaza ritmul cardiaccalmeaza nervii.

Fierul - necesar fabricării hemoglobinei; ajută in transportul oxigenului în sânge

Manganul este un oligoelement care este considerat a fi implicat in sinteza carbohidratilor din alimente. Acest lucru ajută nivelului inferior de zahar din sange. Deoarece extractul de  lucerna Green Care poate avea un efect de scădere a zahărului din sânge, poate crește eficacitatea medicamentelor utilizate pentru tratamentul diabetului.

Potasiu in reacții necesare pentru tonusul muscular normal, nervi, activitatea inimii si in functii enzimatice -  digestia grasimilor.

Fosforul - necesar pentru  structura normala a oaselor și dintilor. Interdependent de acțiunea calciului și vitaminei D. Îmbunătățește hrana tesutului nervos.

Clorul (clorură) - un electrolit esențial care curăță și purifică organismul; reglementează grăsimile, zahărul și metabolismul amidonului .

Sodiu - regleaza echilibrul fluidelor din tot corpul; neutralizeaza acizii,  activează splina, intestinele și funcțiile stomacului.

Siliconul de magneziu - ajută organismul in constipație; stabilizează functiile nervilor; are un efect protector asupra pielii și a corpului; stimuleaza functionarea creierului.   

Lucerna este bogata in proteine

Lucerna contine 18,9% proteina  comparativ cu  carnea de vită  care are 16,5%, laptele  3,3% și ouăle 13,1%.

Comprimatele din extract de lucerna Green Care ridica nivelul de vitamina K reducând sângerarea.

Important: Deoarece tablete din extrasul de lucernă sunt foarte bogate in vitamina K, acestea nu sun recomandate celor care au nevoie de subțierea sângeleui si utilizeaza medicamene anti-coagulante cum ar fi Heparina. Utilizarea Green Care ar trebui să fie oprita temporar  in caz de diaree.

Oamenii care au flora intestinala foarte slaba pot avea crize temporare de gaze în prima săptămână sau, atunci când se începe administrea, de aceea trebuie să se înceapă cu mai putin(1 tableta/zi). 

Atentie: 

1.Extractul de lucerna Green Care poate creste abilitatea sângelui in coagulare după o accidentare, de aceea nu trebuie administrat o data cu aspirina deoarece aspirina întârzie coagularea. Extractul Green Care  nu trebuie utilizat odata cu alte medicamente anti-coagulare.

 2.Dupa un consum de 2-3 luni se recomanda o pauza de o luna. Cei care urmeaza un tratament cu anticoagulante pot consuma extract de lucerna sau alte produse cu vitamine K numai dupa sfatul medicului.
Asociat cu Acidophilus potenteaza efectul anti fungic.

Afectiuni in care se recomandat produsul Green Care de la Calivita

AfectiuneMod de administrate
- Antihemoragic

la adult: 1-2-1 in timpul mesei la femeile cu menstruatii abundente-metroragii, 1-1-1 in timpul mesei la persoanele cu sangerari nazale si rectale prin scaun, 1-0-1 in timpul mesei la persoanele cu microsangerari gingivale sau de alta natura;

la copiii intre 4-10 ani 1-0-1 in timpul mesei in situatiile de scaune diareice sau mici sangerari nazale;

la copii intre 10-17 ani 1-1-1 in timpul mesei in epistaxis (sangerare nazala), diaree cu scaune sanghinolente; datorita continutului de vitamina k, acestea constituie un bun antihemoragic natural.

-Cancer la stomac1-1-1  in  timpul masei, 2-3 luni continuu, are rol de protectie asupra mucoasei gastrice facilitand cicatrizarea leziunilor preexistente.
- Colon iritabil -1-0-1 lingurite inainte de masa-realizeaza o detoxifiere a intregului tract intestinal, inclusiv zona colonului, sterilizand focarele infectioase si actionand ca alcalinizant si cicatrizant; are rol si de reglator metabolic.   
- Constipatie1-1-1 in timpul mesei, alcalinizeaza, fluidizeaza, curata si detoxifica la nivel intestinal.
- Crohn (boala)1-1-1 inainte de masa, 3 luni continuu, are efect protector asupra mucoasei gastrointestinale prevenind dezechilibrele tanzitului intestinal si alte simptome digestive.
- Digestie buna - copii

 Pentru copiii intre 7-13 ani cu diaree:

-1-1-1 dupa masa; 3 luni continuu; datorita continutului in lucerna confera protectie mucoasei gastro-intestinale, iar imunitatea crescuta local impiedica aparitia disfunctiei secretorii de pepsina si acid clorhidric.

- Endometrioza1-2-1 inainte de masa cu 30 de minute; 3 luni continuu; este extrem de indicat femeilor cu menstruatii abundente - metroragii cauzate de prezenta fibromatozei uterine - si aduce un aport echilibrat de vitamine si minerale, necesar compensarii eventualelor pierderi de sange.
- Enterita, enterocolita1-1-1 inainte de masa, are efect protector asupra mucoasei gastrointestinale protejand-o de actiunea nociva a substantelor digestive cu potential iritativ si acid.
- Fibrom uterin1-1-2 inainte de masai; 2 luni continuu; este extrem de indicat femeilor cu menstruatii abundente - metroragii cauzate de prezenta fibromatozei uterine - aduce un aport echilibrat de vitamine si minerale, necesar compensarii prin pierderile sanguine.
- Fisura anala1-1-1 inainte de masa, este un alcalinizant deosebit care, prin contiutul de lucerna, stimuleaza purificarea tesuturilor de metabolitii acizi si refacerea peretilor mucoaselor.
- Gastrita1-1-1, inainte de masa, 3 luni continuu, protector de mucoasa gastrica prevenind aparitia eroziunilor.
- Helicobacter Pylori1-1-1, dupa masa la 30 de minute, alcalinizeaza si creeaza o protectie a tubului digestiv inferior la nivel de mucoasa profunda.
- Hemoragie digestiva1-1-1, in timpul mesei, 2-3 luni continuu - protejeaza tractul gastro-intestinal cu risc hemoragic de acizii gastrici specifici procesului de digestie; previne sangerarile, faciliteaza coagularea sangelui, scade pierderile sangvine excesive .
- Hernie hiatala 1-1-1, in timpul meselor principale ,actioneaza impotriva refluxului esofagian acid care lasat sa se produca poate duce in timp la largirea zonei de patrundere a stomacului in esofag si astfel la agravarea herniei hiatale.
- Laxativ1-1-1 in timpul mesei, pt. persoanele normoponderale - lucerna din compozitie este un diuretic si laxativ natural.
- Pirozis1-1-1 dupa masa; 3 luni continuu; constituie un excelent antiacidic natural, conferind efect protector pentru mucoasa gastro-esofagiana in preventia aparitiei tulburarilor de aciditate si eroziunilor.
- Reflux gastro-esofagian1-1-1 in timpul mesei, prin continutul bogat in fibre echilibreaza aciditatea gastro-intestinala indiferent daca e hipo sau hiper si reduce incidenta refluxului gastro-esofagian.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Green Care-240 tablete

  • 99,98 Lei


Opţiuni disponibile


Produse asemănătoare

Garlic Max-100 capsule -cu usturoi, fără miros

Garlic Max-100 capsule -cu usturoi, fără miros

  Efectele antibacteriene şi antimicrobiene ale usturoiului, precum şi efectul protector pe ..

86,54 Lei

Liquid Chlorophyll-473 ml-clorofila lichida

Liquid Chlorophyll-473 ml-clorofila lichida

Verde in interior=Curat in interior Liquid Chlorophyll -  este un  purificator al intregu..

278,43 Lei

Pachet curatare colon

Pachet curatare colon

Pachetul de curatarea colonului cu produse Calivita va contine 3 produse: Pure yucca, Gree..

287,50 Lei

Acidophilus with Psylium -100 capsule- probiotice si fibre

Acidophilus with Psylium -100 capsule- probiotice si fibre

Santatea ta incepe din intestin!Asa cum stiati dictonul „moartea trăieşte în intestine” – aceas..

119,33 Lei

Etichete: Grenn care, greencare, reflux, reflux gastro-esofagian, grencar, green, care-240, tablete, produse, calivita, Antihemoragic, Cancer la stomac, Colon iritabil, Constipatie, Crohn (boala), Digestie buna, copii, Endometrioza, Enterita, enterocolita, Fibrom uterin, Fisura anala, Gastrita, Helicobacter Pylori, Hemoragie digestiva, Hernie hiatala, Laxativ, Pirozis, Reflux gastro, esofagian