Ficatul este cel mai important organ in ceea ce priveste realizarea reactiilor metabolice si de detoxifiere ale organismului indeplinind o multitudine de activitati fiziologice. Functiile celulelor hepatice au o importanta vitala in organism, astfel se pot compara cu activitatea clorofilei din plante. 

Cum apare cancerul in general si care sunt factorii declansatori?

Produse CaliVita recomandate in tratarea naturista a cancerului de ficat (hepatic)

Liver Aid :1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, rol de protectie la nivelul ficatului contra metabolitilor cancerigeni si malformatiilor celulare.

Culevit :1-2-0 dupa masa, 3 luni continuu, intareste imunitatea pasiva si rezistenta organismului, activeaza mecanismul de suprimare a celulelor maligne.

Digestive Enzymes :0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, faciliteaza procesele se digestie la nivel hepato-biliar prevenind aparitia simptomatologiei digestive - balonari, greata, varsaturi, lipsa poftei de mancare.

Omega 3 :0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, hraneste celula hepatica sanatoasa, ajuta la eliminarea eficienta a deseurilor celulare, protejeaza celula contra comportamentelor aberante si degenerarilor.

Liquid Clorophyll :1-1-0 lingurite inainte de masa, 2-3 luni continuu SAU Spirulina Chlorella Plus :1-1-0 inainte de masa, oricare dintre aceste doua produse este un bun anticancerigen prin efectul puternic alcalinizant la nivelul ficatului, rinichiului si colonului, fapt care inactiveaza acizii oxidativi cu actiune cancerigena; poseda rol detoxifiant al sangelui si limfei, favorizeaza cicatrizarea leziunilor hepatice si ajuta la regenerarea tisulara.

Recomandat ar fi sa se consuma apa alcalina (vezi aparatul Aquarion), al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.

Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele Immune (Sistem imunitar), Hormone (Sistem Hormonal), Nerves (Sistem nervos), Relax (Relaxare), Detox (Detoxifiere), Circulation (Circulatie), Digestion (Sistem digestiv), Liver / Pancreas (Ficat si Pancreas), Meridian (Meridiane energetice).

Observatie: Tratamentul recomandat mai sus cu produse CaliVita se poate lua dupa cura de sucuri, dupa o saptamana de la inceperea curei cu cruditati, sau oricand daca bolnavul nu tine o astfel de cura de sucuri. Daca bolnavul este sub tratament cu medicatia clasica oncologica  tratamentul recomandat mai sus se poate lua in paralel.  

Remedii naturiste complementare in tratarea cancerului de ficat(hepatic):

-Se incepe tratamentul cu o cura de sucuri de fructe si zarzavaturi, timp de 15-20 de zile. Se va consuma cate 250 ml de suc la 2 ore si jumatate. Intr-o zi se va insuma 1-5-2,5 litri de sucuri.  Mai multe amanunte despre cum se tine cura de sucuri gasiti pe pagina Cura de sucuri.

Sunt recomandate urmatoarele sucuri:

-Morcov-1-2 pahare/zi. Sporeste numarul de globule rosii si hemoglobina si este bogat in betacaroten, substanta care mareste numarul de limfocite T si de celule ajutatosre pentru sistemul imunitar.

-Sfecla rosie are proprietari antitumorale si citostatice, limitand dezvoltarea tumorilor prin oprirea multiplicarii celulelor canceroase. Este considerata unul din cele mai puternice remedii in tratarea cancerului si leucemiei. Sucul de sfecla rosie se bea in combinatie cu alte sucuri de legume (preferabil de morcov), in proportie: o parte suc de sfecla(50 ml), 2 sau 3 prti suc de morcovi(150 ml sau 200 ml). Se creste doza pana la un pahar de sfecla pe zi. Se poate adauga putin suc de lamaie pentru corectarea gustului mai gretos al sfeclei rosii. Sucul de sfecla rosie stimuleaza hematopoieza(sinteza de elemente figurate sanguine). Pigmentii de culoare rosie- betacine- intensifica respiratia celulara in organism(pana la 400%)

-Urzica-1-2 pahare/zi. Extrem de bogata in clorofila, sucul de urzica este un excelent purificator pentru sange. Aceta anihileaza radicalii liberi, remineralizeaza si vitaminizeaza organismul, are efecte puternice depurative, stimuleaza procesele de hematopoieza si are efecte antiimflamatoare si antitumorale. 

-Sucul de la 2 lamai/zi. Lamaia este un activator al globulelor albe, un tonic al sistemului nervos, un bun curatator al sangelui, are o actiune hemtopoetica (sinteza elementelor figurate ale sangelui). Lamaia este bogata in vitamina C(antixidant si stimulator al imunitatii) si alte substante anticanceroare (lactone si cumarine), ce fac din ea un adevarat maturator al tumorilor. Poate fi folosit si greape-fruitul rosu, care este bogat in licopen. Are o actiune regenerativa asupra ficatului.

-Patrunjelul (frunze)-1/2 pahar/zi (facut la blender adica este inclusa si apa). Patrunjelul contine substante valoroase, cu proprietati anticancerigene puternice: poliacetilena (impiedica sintetizarea prostglndinei, substanata care faciliteaza aparitia cancerului); flavonoide(unele actioneaza ca antioxidanti, altele neutralizeaza acei hormoni care pot initia cresteri tumorale); monoterpena(un antioxidant cu proprietati anticancerigene, ce reduce colesterolul). In plus, patrunjelul verde combate multe din reactiile adverse ale citostaticelor si ale radioterapiei si este un puternic stimulent imunitar. Patrunjelul este un excelent diuretic, drenand din corp excesele de fluide.

-Orz verde(poate fi folosit si pudra)-1-2 pahare/zi. Orzul verde contine cea mai mare cantitate de SOD(superoxid-dismutaza), una din cele mai puternice enzime cunoscute cu capacitate extraordinara de a stopa procesele degenerative cauzate de radicalii liberi. Pe langa aceasta, orzul verde contine o cantitate insemnata de vitamine, minerale si alte fitoelemente. 

-Sucul de Macese-1-2 pahare/zi. Macesele nu au rival in cea ce priveste continutul in vitamina C si este bogata in provitamina A. vitamina PP si alte fitoelemente. Se folosesc macese bine coapte, putin moi, culese toamna foarte tarziu, sau chiar dupa ce da frigul iarna pana aproape de lunile martie-aprilie. Se pun in blender, se adauga apa cat sa le depaseasca putin. Se mixeaza, apoi, se strecoara printr-un tifon dublu sau o sita deasa, pentru a fi retinuti perisorii. Se adauga miere dupa gust sau se bea simplu. 

-Papadie-1/2 pahar/zi. Se poate lua in amestec cu sucul de patrunjel sau urzica. Papadia are efecte extraordinare asupra functtilor hepatice, ajutand ficatul sa purifice sangele de toxine. Contine mult betacaroten si multe minerale si are efecte deosebite asupra apartului urinar. 

-Strugure( rosu sau negru)-1-2 pahare/zi. Contine substante cu puternice efecte anticancerigene: acidul elagic, quercitina, resveratrolul, seleniu. Este un dizolvator puternic al tumorilor. Cand se consumul sucul de struguri, tesuturile bolnave si degenerarile grase, toate formele de materie morbida par sa se fragmenteze in particule minuscule si sa fie aruncate in fluidul sanguin pentru a fi duse la organele de eliminare. 

-Varza (sau gulie)-1 pahar/zi. Varza contine o multime de substante puternice care combat cancerul(idoli, izotiocianiti, monoterpene, sulfarafanul, etc.) Este recomandat sa se consume cat de mult suc de varza.Varza contine o multime de substante puternice care combat cancerul(idoli, izotiocianiti, monoterpene, sulfarafanul, etc.) si un factor cunoscut sub numele de "factorul de anti-eroziune gastrica ", numit mai tarziu vitamina U- vitamina antiulceroasa. Pentru corectarea gustului, se poate adauga la sucul de varza, suc de telina. In cazul unor bolnavi pot aparea gaze, dureri abdominale, balonari si constipatie in timpul primelor zile ale curei cu suc de varza. De obicei, dupa a 5-a zi de tratament, tulburarile digestive sunt rare. Daca simptomele devin severe, sucul de varza  se poate intrupe pentru o zi. Varza rosie este cea mai bogata in antioxidanti si poate fi folosita si pentru suc.

-Suc de telina (radacina si frunze)-1/2 pahar/zi.

-Mar (sau alte fructe) - 1 pahar/zi. Marul este un descongestiv hepatic si un alcalinizant al organismului.

In continuare, recomandam un tratament cu produsele Calivita eficiente in tratarea cancerului de ficat.

Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita