De ce sa fii intreprinzator

 Iţi recomandăm să citeşti următorul articol din: http://directsellingnews.com/, care îţi explică de ce e extraordinar să fii liber profesionist, adică să ai o afacere proprie şi să fii independent.
 
Unul dintre avantajele indiscutabile ale MLM-ului este că, mai devreme sau mai târziu, angajamentul şi dăruirea reale faţă de construcţia reţelei îţi vor oferi libertatea –– vei putea trăi şi munci independent, fără a da raportul niciunui şef sau angajator; că nu va trebui să te prezinţi la locul de muncă la o anumită oră şi îţi vei putea face programul cum îţi convine.
 
Haideţi să analizăm mai atent motivele pentru care ar trebui să devenim liber profesionişti.
 1. Siguranţa jobului
  În urmă cu o generaţie sau două, lansarea în afaceri era considerată riscantă şi se credea că joburile cele mai sigure sunt cele din marile companii. „Asta m-a învăţat tatăl meu sărac,” spune Robert Kiyosaki, autorul cărţii Tată bogat, tată sărac. „Acum, a fi angajatul unei corporaţii tradiţionale a devenit opţiunea riscantă.”
   
 2. Venit mai mare
  O anchetă a Federal Reserve din SUA arată că valoarea netă a unei gospodării medii de întreprinzător este de cinci ori mai mare decât cea a angajaţilor din companiile tradiţionale. În condiţiile economice din zilele noastre, acest lucru înseamnă că cei care au o afacere proprie au şanse de cinci ori mai mari de a ieşi din recesiune, deoarece şi-au creat venit prin intermediul afacerilor proprii.
   
 3. Libertate
  Când tu eşti propriul tău şef, tu alegi cu cine lucrezi, cum lucrezi şi când lucrezi. Omul de radio, expertul în business şi autorul de bestselleruri Dave Ramsey a exprimat acest lucru în felul următor: „Mass-media a prezentat lucrurile într-o lumină foarte proastă anul acesta. Adevărul e însă altul: mulţi oameni au fost concediaţi de la joburile pe care oricum le urau. Multe persoane, în loc să stea acasă şi să ofteze, au folosit libertatea astfel obţinută pentru a se gândi la ce vor să facă cu adevărat când vor creşte. Ai idei? Pune-le în practică!”
   
 4. Descoperirea potenţialului ascuns 
  „Antreprenoriatul este inima afacerii”, spune Richard Branson. „Antreprenoriatul nu înseamnă capital, ci idei. Antreprenoriatul se referă la excelenţă. Nu la excelenţa măsurată în premii sau în aprobarea celorlalţi, ci la cea pe care o atingi pentru tine, explorând ce are lumea să-ţi ofere.”
   
 5. O a doua carieră
  Mulţi oameni se apropie de vârsta de pensionare şi de-abia atunci îşi dau seama că nu îşi pot permite să se pensioneze. Sau că nu vor să o facă. Dr. Mary Furlong, autoarea cărţii Transformă argintul în aur, afirmă: „Aceşti oameni caută modalităţi de a oferi. Ei îşi iau viitorul în propriile mâini şi îşi redefinesc vieţile. Vor să aibă o activitate care le reflectă valorile şi identitatea; vor să facă diferenţa.”
   
 6. Împarţi şi împărtăşeşti, nu vinzi
  „Reiese că acestea [vânzările directe] pot fi cea mai bună metodă de a vinde în ţările în curs de dezvoltare, unde oamenii sunt mult mai receptivi la mărturiile celorlalţi decât la reclame”, a mărturisit Jim Cramer publicului său. 
   
 7. O viaţă cu un impact sporit 
  „Când ai o afacere proprie, îţi scrii singur istoria, îţi scrii singur povestea de succes şi, cel mai important, îţi scrii singur cecul”, mărturiseşte Jeffrey Gitomer, autorul bestsellerului Cartea roşie a vânzărilor. „Dacă ai o afacere proprie, ai şansa de a munci pe brânci pentru ceea ce iubeşti cel mai mult.”

Sursă: http://directsellingnews.com/pdfs/USA_Today_DSN_preview.pdf


Nu există produse în această categorie.