Oxigen lichid stabilizat Oxy MAX Calivita soluție lichida de oxigen stabilizat

 1. Oxigenul este sursa vietii!
 2. Pentru cine recomandăm OxyMax?
 3. Ce contine un flacon de Oxy Max ?
 4. Mod de administrare
 5. Raspunsuri on-line la consultatiile medicale Calivita care recomanda produsul Oxy Max
 6. De ce avem nevoie de oxigen lichid stabilizat?
 7. Simptomele de deficit de oxigen
 8. Cum acționează oxigenul lichid stabilizat OXY MAX ?
 9. Ce este oxigenul lichid stabilizat Oxy MAX Calivita?
 10. Beneficiile Produsului Oxy Max de la Calivita
 11. Afectiuni si simptome in care este recomandat Oxy Max Calivita si modul de administrare
 12. Stiati ca


1. |Oxigenul este sursa vietii!

Fără o cantitate suficientă de oxigen, organismul nostru nu ar putea funcţiona optim.  Picăturile OxyMax® conţin molecule de oxigen stabilizat, care pătrund în fluxul sanguin în timpul digestiei. Această formă, care este uşor de utilizat de către organism, poate contribui la reducerea efectelor nocive ale mediului înn care trăim sau poate creşte performanţele fizice. În oraşele cu aer poluat, unde conţinutul oxigenului din aer este mai mic, sau în cazurile unde nevoile de oxigen sunt mai ridicate, cum ar fi în timpul activităţilor sportive sau muncilor fizice, OxyMax® poate fi foarte util!


2. |Pentru cine recomandăm ?

 • Persoanelor care trăiesc în oraşe mari şi celor care se implică în activităţi sportive.
 • Persoanelor care doresc să stimuleze şi să crească rezerva de oxigen a organismului.
 • Persoanelor care doresc să-şi îmbunătăţească metabolismul.
 • Persoanelor care-şi doresc performanţe sportive mai mari.
 • Persoanelor care doresc să îmbunătăţească rezerva de energie şi procesele fiziologice ale organismului.
 • Persoanelor care doresc să stimuleze absorbţia vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor şi substanţelor din plante.

3. |Ce contine un flacon de Oxy Max ?


un  flacon contine:
Solutie apa cu oxigen activ.....60 ml.


4. |Mod de administrare:

De ori pe zi, se amesteca 20 de picaturi de OxyMax in aproximativ 250 ml de lichid si se bea


Pentru diferite scheme de tratament / raspunsuri la intrebari acceseaza linkul urmator: 

5. |Raspunsuri on-line la consultatiile medicale Calivita care recomanda produsul Oxy Max


6. | De ce avem nevoie de oxigen lichid stabilizat?

Se stie ca concentrația de oxigen din aerul pe care-l respiram se reduce lent, datorita poluarii. Acest lucru înseamnă că trebuie să respiram mai mult aer pentru a obține suficient oxigen. Acum, in zilele noastre, legatura dintre oxigenul insuficient și boala este mai mare ca niciodata inainte.

Cu cat mai mult oxigen avem în organismul nostru, cu atat mai multă energie producem. Cercetatorii au descoperit ca organismul uman a fost conceput inițial pentru a se dezvolta și realiza procesele vitale într-o concentrație de 50% mai mare de oxigen decât ceea ce este în prezent. Știind acest lucru, cum ajungem la un nivel mai ridicat de concentrație de oxigen în corpurile noastre?

Oxigenul lichid stabilizat de la Calivita este o solutie.

Patru componente de bază care au de a face cu generarea și menținerea procesului de viață sunt proteinele, glucidele, apa și energia. Când priviti din punct de vedere chimic, importanța oxigenului devine evidenta.

azot + carbon + hidrogen + oxigen = proteină

carbon + hidrogen + oxigen = carbohidrati

hidrogen + oxigen = apă

oxigen + carbohidrati = energie

Toate cele patru elemente vitale de mai sus au cel putin un lucru in comun: OXIGENUL!

 Corpul uman este compus în mare parte din oxigen. Corpul uman contine aproximativ patru cincimi apă, apa fiind cel puțin 33% oxigen. Procesul de oxigenare al corpului uman funcționează astfel:  O persoana cand respira, există un schimb de dioxid de carbon și oxigen. Oxigenul  este luat de către organism din atmosfera din jurul nostru, apoi este preluat de hemoglobina din sânge și distribuit la toate cele șapte trilioane de celule ale organismului, si apoi este folosit intr-un proces vital numit oxidare.

Orice forma de stres poate cauza deficit de oxigen. Stresul, determina toxicitate chimica care conduce la o folosire a unei cantitati mai mare de oxigen de catre organism, cu scopul de a detoxifia; stresul emoțional produce adrenalina si hormoni legati de adrenalină, care fac ca rezervele de oxigen ale organismul să scada; de asemenea, infecțiele epuizeaza organismul de oxigen pe care îl folosește pentru a combate bacteriile. Chiar și stresul  cronic va epuiza organismul de oxigenul atât de necesar. Pe scurt, deficitul de oxigen rezulta din orice stres excesiv, indiferent de cauza.

De asemenea, un organism acid (care din pacate se intalneste la majoritatea oamenilor din zilele noastre), de asemenea, determină organismul să consume rezervele prețioase de oxigen. Medicii cred că acest lucru duce de multe ori la un ciclu vicios de acumulare de toxine și pierderea de oxigen care în cele din urmă duce la boli grave.

O prima cauză a cancerului este inlocuirea normala a respirației cu oxigen a celulelor printr-o respiratie deficitara in oxigen.


7. | Simptomele de deficit de oxigen:

 Slăbiciune, dureri musculare, depresie, amețeli, iritabilitate, oboseală, pierderi de memorie, comportament irațional, ostilitate cronica, probleme de circulație, digestie  proasta, aciditate gastrica, imunitate scazuta, raceli, gripa si infectii, bronșita, tumori, bacteri, virusi și infecții parazitare.

Soluția 

Oxigenul Lichid stabilizat OXY MAX Calivita  este o soluție eficienta pentru a accelera tratamentul. Oxidarea este, de fapt, procesul prin care organismul scapa repede de toxinele acumulate, otrăvuri, microorganisme infecțioase și toxice, și se poate realiza eficient folosind oxigenul lichid stabilizat OXY MAX Calivita.

8. |Cum acționează oxigenul lichid stabilizat OXY MAX ?

Oxigenul Lichid Stabilizat OXY MAX Calivita, este un supliment natural care conține molecule de oxigen lichid stabilizat în condiții de siguranță [în principal de oxigen diatomic sau O2.] intr-o soluție lichidă de clorură de sodiu și apă distilată. Când se administrează pe cale orală ca supliment de zi cu zi [10-20 picături într-un pahar de apă pură, de 2-3 ori pe zi], face ca oxigenul disponibil sa fie pur pentru absorbția imediată direct în fluxul sanguin. Hemoglobina transportă apoi acest oxigen la toate celulele si tesuturi corpului, si le face extrem de saturate in oxigen. Acest lucru oferă celulelelor si tesuturilor corpului, oxigenul suplimentar de care au nevoie pentru a ajuta la ardere in procesele de oxidare vitale ale organismului, permitand  la rândul lor, să oxideze și metabolizeze o proporție mult mai mare de nutrienți, precum și purificarea sângelui și eliminarea din organism a oricarei toxine acumulate.

9. |Ce este oxigenul lichid stabilizat Oxy MAX Calivita?

Oxigenul Lichid Stabilizat OXY MAX este o soluție lichidă care conține molecule de oxigen intacte, gata  pentru o absorbție imediată a cloritului, un compus care mai întâi trebuie să vină în contact cu acidul clorhidric (HCI) din stomac înainte ca oxigenul sa fie eliberat printr-o reacție chimică.

Oxigenul lichid stabilizat este natural și, prin urmare, nu poate dăuna organismului în nici un fel.

Dimpotrivă, oxigenul lichid stabilizat are beneficii fantastice.

"Oxigen Lichid stabilizat este de ajutor în intr-o multitudine de moduri în afară de proprietățile sale evidente antibacteriene / virale / fungice. De exemplu, acesta poate fi adăugat în apa contaminată (20-30 picături per litru) și se lasă să stea timp de 24 ore până ce neutraliza complet orice agenți patogeni potențial dăunătoari din apă care pot fi prezenti, ca de ex giardia.

Oxigenul lichid stabilizat accelereaza vindecarea in herpes simplex I si II, Candida albicans, cancer, gripă, infecții,  astm, probleme ale sinusurilor, eczeme, etc "


10. |Beneficiile Produsului Oxy Max de la Calivita


  - Crește debitul de oxigen la nivel celular

  - Creste nivelul de energie.

  - Intareste sistemul imunitar.

  - Sporește rapid concentrarea și atenția.

  - Are un efect calmant asupra sistemului nervos.

 - Permite organismul să concentreze o mare cantitate de oxigen in funcțiile principale metabolice fără a fi nevoie să ia din rezervele de oxigen pt. a lupta împotriva bolilor.

- Ucide rapid bacteriile infecțioase, virusii, ciupercile, paraziții  fără a afecta microorganismele benefice organismului.

 - Îmbunătățește absorbția de vitamine, minerale, aminoacizi, proteine, si alte elemente nutritive esentiale, fie din surse alimentare naturale sau din suplimente alimentare.

 - Oferă organismului un plus de oxigen care are nevoie pentru a oxida și elimina toxinele și otrăvurile constituite in celule, țesuturi și sânge.

  - Promovează până la o recuperare de 50% mai repede dintr-un accident, stres sau efort fizic intens.

  - Ajuta enorm în tratamentul afecțiunilor respiratorii și alergice asociate sinusurilor, cum ar fi astmul și infecții ale tractului respirator superior. 

11. |Afectiunii si simptome in care este recomandat Oxy Max Calivita

Afectiune Mod de administrare
- Activitate fizica (stimulare) 10-10-0 picaturi in pahar mare cu apa plata
- Ameteala  10-10-0 picaturi in pahar mare cu apa plata, dupa masa la 30 de minute- pentru oxigenarea creierului in caz de ameteala pe circulatie deficitara.   
- Antispastic 7-7-7 picaturi in pahar cu apa plata, dupa masa) oxigeneaza in profunzime creierul, inlaturand spasmele pe deficit de oxigenare cerebrala.
- Arsuri ale pielii

picurat pe pielea arsa (se aplica de 3 ori pe zi pe arsurile mai pronuntate sau grave - aduce bazicitate la extremitatea tegumentului direct afectat, favorizand vindecarea); dilutia va fi de 1 sticluta de Oxy Max  la 2,5 litri de apa fiarta si racita.

- Astm bronsic

Pentru adulti:

- 20-20-20 picaturi intr-un pahar mare cu apa plata, administrate inainte de fiecare masa, 2 luni continuu, imbunatateste oxigenarea celulara a intregului organism si implicit pe cea a cailor bronho-pulmonare afectate de astm.

Pentru copiii intre 5 si 12 ani:

- 10-10-10 picaturi intr-un pahar cu apa, actioneaza ca mai sus.

- Atentie (stimulare)

Pentru adulti:

10-10-10 picaturi in pahar cu apa plata, stimuleaza atentia si memoria, combate anxietatea si calmeaza, energizeaza si tonifica fizic si psihic.

Pentru copii:

10-10-10 picaturi in pahar cu apa plata, oxigeneaza in profunzime asigurand tonus psihic si vitalitate, o buna capacitate de atentie si memorizare.

Observatie: Se efectueaza 2 cure anual, preferabil primavara si toamna.

- Cancer cerebral 7-7-7 picaturi in pahar mare cu apa plata, la 30 de minute dupa masa, 2-3 luni continuu, este un excelent oxigenator celular cerebral, antitumoral prin faptul ca inhiba dezvoltarea tesuturilor anaerobe si totodata vitalizeaza organismul, creste capacitatea de atentie si de mobilizare generala.
- Cancer de colon 10-10-10 picaturi intr-un pahar mare cu apa plata, dupa masa; riscul crescut de cancer colonic este strans legat de raportul marit dintre bacteriile anaerobe si cele aerobe; produsul oxigeneaza in profunzime pana la nivel celular, impiedicand astfel dezvoltarea tumorii.
- Cancer la san sau mamar 7-7-7 picaturi intr-un pahar mare cu apa plata, dupa masa; riscul crescut de cancer este strans legat de lipsa oxigenarii celulare care transforma celulele din aerobe in anaerobe si astfel maligne; produsul oxigeneaza in profunzime pana la nivel celular, protejand astfel celula sanatoasa si impiedicand dezvoltarea tumorala anaeroba.
- Convulsii (febrile sau epileptice)

Convulsii asociate cu Epilepsia la copii - prevenirea instalarii acestor stari, respectiv diminuarea intensitatii lor:

7-7-7 picaturi in pahar cu apa plata, dupa masa, actioneaza ca anticonvulsiv in Epilepsie, imbunatatind oxigenarea creierului.

- Epilepsie 10-10-10 picaturi in pahar cu apa plata consumat la 30 de minute dupa fiecare masa principala, oxigeneaza acele zone cerebrale in care se dezvolta furtunile electromagnetice epileptice datorita insuficientei oxigenului celular, diminuand astfel crizele ca intensitate si frecventa.
- Febra musculara - 10-10-10 picaturi intr-un pahar mare cu apa plata, administrate inainte de fiecare masa, 2 luni continuu, imbunatateste oxigenarea celulara a intregului organism, eliminnd febra musculara. 
- Inteligenta (ridicare coeficient) 15-15-15 picaturi in pahar cu apa plata, oxigeneaza in profunzime asigurand tonus psihic si vitalitate, o buna capacitate de atentie, concentrare si memorizare.
- Intoxicatie cu gaze (noxe) 10-10-10 picaturi in pahar cu apa plata, inainte de masa - intervine in oxigenarea corecta neuronala, combatand efectele toxice si leziunile hipoxiei din timpul intoxicatiei.
- Memorie (imbunatatire) 10-10-10 picaturi in pahar cu apa plata, oxigeneaza in profunzime asigurand tonus psihic si vitalitate, o buna capacitate de atentie, concentrare si memorizare.
- Silicoza 10-10-10 picaturi in pahar mare cu apa plata, dupa masa, aduce organismului    un surplus de oxigenare pana la nivel celular.
- Tumori maligne 7-7-7 picaturi intr-un pahar mare cu apa plata; riscul crescut de cancer este strans legat de lipsa oxigenarii celulare care transforma celulele din aerobe in anaerobe si astfel maligne; produsul oxigeneaza in profunzime pana la nivel celular, impiedicand dezvoltarea tumorala; totodata creste efectul tratamentului urmat, prin eficientizarea asimilarii nutrientilor si principiilor active din produsele recomandate.

 

12. |Stiati ca:

99% din masa corporala  este constituita din elemente:

 • 1,1% fosfor
 • 1,4% calciu
 • 3% nitrogen
 • 10% hidrogen
 • 65% oxigen

Stiați că, în mod normal, inhalăm 5-8 litri  aer pe minut, cantitate care poate creşte  până la 50-60 litri atunci când facem sport? 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Oxy Max - 60 ml-picaturi de oxigen

 • 257,46 Lei


Opţiuni disponibile


Produse asemănătoare

ZenThonic-946 ml-Antioxidant cu mangostana

ZenThonic-946 ml-Antioxidant cu mangostana

ZenThonic este un supliment alimentar din extracte de fructe cu un conţinut ridicat de antioxidanţi...

239,19 Lei

Virago-90 tablete-pt sistemul imunitar

Virago-90 tablete-pt sistemul imunitar

 VirAgo Calivita este un preparat complex, toate ingredientele sale stimulând funcţio..

152,65 Lei

Aquarion 9P -Ionizator şi filtru de apă [alb]

Aquarion 9P -Ionizator şi filtru de apă [alb]

Ce apa se poate realiza cu Aquarion 9p?Ce aduce in plus Aquarion 9p?Primele 3 lucruri despre benefic..

11.449,00 Lei

Immunvirex - 30 capsule-complex cu acţiune antivirală

Immunvirex - 30 capsule-complex cu acţiune antivirală

Immunvirex conține o combinație unică de vitamine, minerale, probiotice și ingrediente active din pl..

148,35 Lei

Etichete: maxi, picaturi, Oxidare si degenerare celulara, activitate cerebrala, cerebral, solutie, oxyplus max, oxy plus, oxy plus max, oboseala, oxi, oxivital, max oxigen stabilizant, covid 19, oxi_max, oxi max, oximax, oxy, produse, calivita, Activitate fizica (stimulare), Ameteala, Antispastic, Arsuri ale pielii, Astm bronsic, Atentie (stimulare), Cancer cerebral, Cancer de colon, Cancer la san sau mamar, Convulsii (febrile sau epileptice), Epilepsie, Febra musculara, Inteligenta (ridicare coeficient), Intoxicatie cu gaze (noxe), Memorie (imbunatatire), Silicoza, Tumori maligne