Pro-stp recomandat in diferite scheme de tratament

buna ziua, doresc o recomandare pentru produsele calivita pentru urmatoarea situatie: barbat, 70 ani, operat cu succes de 2 saptamani de adenom de prostata prin procedeul TURis-P in hipopresiune cu plasma vaporizare. rezultatul biopsiei indica hiperplazie nodulara a prostatei si prostatita cronica activa, deci fara forme maligne. in acest moment nu mai urmeaza nici un fel de tratament medical. multumesc.

Raspuns: Buna ziua ! Va recomand urmatoarele produse : Mega Zinc 0-1-0 (1 cps la pranz ) Pro-stp 1-0-1 (1 cps dimineata si 1 cps seara ) Mega Qprotect 1-1-0 (1 cps dimineata si 1 cps dupa amiaza ) Multa sanatate !


Buna ziua!Va rog sa imi spuneti pentru un barbat de 57 ani cum se administeaza(ce perioada) Pro-state power pentru a preveni problemele prostatei si daca mai trebuie asociat obligatoriu cu altceva

Raspuns: Suplimentul Pro-stp se administreaza 2x1 tb/zi timp de cca. 3 luni, dupa care se ia o pauza de 1 luna. Acest produs nu necesita nici o asociere. Va recomandam si consultul unui medic specialist urolog.


Stimate D-ule Doctor! Am 61 de ani si sufar de adenom de prostata,hipertensiune grava,cardiopatie ischemica,extrasistole,porfirie hepatica.Pentru adenom de prostata(cu o prostata de volum 125) doctorul mi-a indicat printre altele sa iau si PRO-STP.As dori sa-mi spuneti cate sa iau pe zi intrucat pe cutia produsului este indicat 1 tableta/zi iar pe alte pagini de pe internet se specifica 2 tablete /zi,care ar fi doza eficienta avand in vedere marimea prostatei si celalalte boli de care sufar.La ce este contraindicat produsul avand in vedere celalalte boli de care sufar?Avand in vedere ca operatia transvezicala la mine ar fi cu mare risc din cauza celorlalte boli de care sufar de foarte multi ani.Iau PRO-STP de o luna si jumatate 1 tableta/zi.Pana acuma nu am observat nici o imbunatatire.Fac crize de hipertensiune mai ales in timpul noptii si in acest caz trebuie sa urinez din 10 in 10 minute.De cand iau PRO-STP crizele de hipertensiune sunt mai accentuate si mai dese.Intrebarea mea este:poate acest produs sa influenteze negativ hipertensiunea?Cat timp se poate lua in continu PRO-STP? Dupa cat timp se face o pauza?Astept raspunsul Dvs.! Cu stima si multumiri ing. Basch I.

Raspuns: Produsul Pro-stp se administreaza cate 1-2 tb/zi in functie de gravitatea afectiunii. Produsul este recomandat exclusiv bărbaţilor. În cazul administrării de produse cu estrogen sau medicamente antiepileptice, adresaţi-vă medicului înainte de a începe consumul produsului! In compozitia produsului exista unele ingrediente care pot sa scada tensiunea, iar altele, cum ar fi biopirina, pot creste tensiunea - dar aceasta se afla intr-o cantitate foarte mica si nu cred ca poate influenta valoarea T.A. Daca credeti ca acest produs va provoaca cresterea tensiunii, atunci trebuie sa incercati alte produse, de la alte firme, produse care au, eventual, un singur ingredient in compozitie.


Stimate D-nule Doctor! Am 61 de ani si sufar de adenom de prostata,hipertensiune grava,cardiopatie ischemica,extrasistole,porfirie hepatica.Pentru adenom de prostata(cu o prostata de volum 125) doctorul mi-a indicat printre altele sa iau si PRO-STP.As dori sa-mi spuneti cate sa iau pe zi intrucat pe cutia produsului este indicat 1 tableta/zi iar pe alte pagini de pe internet se specifica 2 tablete /zi,care ar fi doza eficienta avand in vedere marimea prostatei si celalalte boli de care sufar.La ce este contraindicat produsul avand in vedere celalalte boli de care sufar?Avand in vedere ca operatia transvezicala la mine ar fi cu mare risc din cauza celorlalte boli de care sufar de foarte multi ani.Astept raspunsul Dvs.! Cu multumiri si stima ing.Basch I.

Raspuns: Produsul Pro-stp se administreaza cate 1-2 tb/zi in functie de gravitatea afectiunii. Produsul este recomandat exclusiv bărbaţilor. În cazul administrării de produse cu estrogen sau medicamente antiepileptice, adresaţi-vă medicului înainte de a începe consumul produsului!


Care sunt produsele recomandate in Cancerul de prostata ?

Raspuns: ​In cazul D-voastra se recomanda Culevit 14-16cps/zi, cate 1cps/ora, iar seara inainte de culcare 2cps si Pro-stp 2tb/zi. Ati efectuat un consult de specialitate? Care a fost recomandarea medicului specialist?

 


Nu există produse în această categorie.