Buna ziua Dna doctor, Ma poate ajuta Calivita in diagnosticul de alopecie androgenetica? Totul a inceput din perioada sarcinii cand parul a inceput sa cada. Dupa nastere mi-a cazut masiv. Mentionez ca am 2 sarcini si am alaptat pe o perioada de 3 ani.Povestea a inceput in urma cu 6 ani timp in care am incercat destule tratamente de la dermatologi. La inceput caderea parului a fost insotita si de dermatita seboreica.Cu masti naturale si ulei pur de tea tree s-a rezolvat.Acum a ramas doar faptul ca parul s-a rarit foarte mult (in special in zona de la tample si de la frunte in sus) . Fiind bruneta se vede rau pielea capului.Sper din suflet sa ma puteti ajua cu un tratamet de regenerare si de oprire a caderii.Cu stima,Marlena

Raspuns: Buna ziua , va recomand urmatoarele : - Pro selenium 2 cps/zi - Chelated zinc 2 cps/zi - Vital women 2 cps/zi - Noni organic aplicatii pe scalp o data /zi masand energic pielea capului.


urmez un tratament cali vita. dar spuneti-mi va rog pt. caderea parului ce tre iau? multumesc anticipat

Raspuns: ​Am dori sa aflam mai multe despre ce produse CaliVita mai luati, ce varsta aveti, daca va stiti bolnav cu ceva si daca luati alte medicamente. Pana atunci puteti folosi produsul Vital corespunzator grupei D-voastra sanguine, Super Soya Lecithin 3x 1 pe zi sau Triple-Potency Lecithin 1cps/zi si Ocean 21 2linguri/zi.

Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita