Buna ziua! VA ROG AM NEVOIE PENTRU UN COPIL DE 8 ANI DE UN SFAT DE ADMINISTRARE A PRODUSULUI PARAPROTEX. IN URMA ANALIZELOR I S/A IDENTIFICAT ASLO 480,A AVUT IN TRECUT VIRUSUL EPSTEIN BARR,SI ARE TOT TIMPUL RETENTIE DE GAZE,UN ABDOMEN FOARTE UMFLAT.VREAU SA SPECIFIC FAPTUL CA LA ANALIZELE H. PYLORI A IESIT NEGATIV ATAT SI LA EXAMENUL COPROPARAZITOLOGIC SI LA GIARDIA. vA MULTUMESC

Raspuns: Buna ziua! Daca investigatiile facute arata ca baiatul nu este parazitat , nu vad motivul pentru care sa-i administram paraprotex ! Este limpede ca baiatul sufera de insuficienta enzimatica . Va recomand iurmatoarela produse : - Liquid chlorophyll 1 lingura dimineata pe nemancate , simplu sau in apa . - Digestiv enzymes 1 tb x 2 /zi , la jumatatea meselor principale. - Noni organic 1 capac x 2 /zi cu 30 de minute inainte de masa. Multa sanatate!


ce pot administra la un copil de 5 ani pentru parazitoze,mai sigur giardia.multumesc

Raspuns: Buna ziua. Impotriva parazitozelor avem suplimentul alimentar Paraprotex, care se administreaza astfel: timp de cateva zile, ½ tableta pe stomacul gol, numai inainte de culcare. Dupa cateva zile, tot atunci, inca o ½ tableta, timp de doua saptamani. Daca aceasta ar cauza brusc o stare de rau, trebuie sa revenim la o ½ tableta pe zi. Dupa trecerea a doua saptamani, introducem si cea de a treia ½ de tableta, dimineata, pe stomacul gol, pana la sfarsitul celei de a treia saptamani, apoi urmeaza inca o ½ tablet zilnic, tot dimineata. Administrarea tabletelor necesita consumul unei cantitati mai mari de lichide. Dupa 3-4 saptamani, daca nu avem reactii adverse, se poate trece si la administrarea celei de a 3-a tablete, mai precis ½ din aceasta, apoi cealalta jumatate de tableta, dar ultimele doua trebuie consumate in timpul meselor principale, nu pe stomacul gol, cu ajutorul tabletei facilitandu-se si digestia. Rezultate bune au fost obtinute si prin asocierea cu Nopalin. Tratamentul poate dura mai multe luni, chiar si 1 an.


Buna ziua, Ce tratament sa poate administra unui copil in varsta de 4 ani infestat cu giardia? Din cate stiu tratamentul trebuie efectuat si de adultii cu care locuieste.Ce tratament se administreaza acestora? Perioada de timp in care se administreaza tratamentul,restrictii, daca se reia tratamentul dupa o anumita perioada,etc. Va multumesc.

Raspuns: ParaProtex-ul este recomandat impotriva parazitilor intestinali, la copii peste 5-6 ani se administreaza astfel : timp de cateva zile, ½ tableta pe stomacul gol, numai inainte de culcare. Dupa cateva zile, tot atunci, inca o ½ tableta, timp de doua saptamani. Daca aceasta ar cauza brusc o stare de rau, trebuie sa revenim la o ½ tableta pe zi. Dupa trecerea a doua saptamani, introducem si cea de a treia ½ de tableta, dimineata, pe stomacul gol, pana la sfarsitul celei de a treia saptamani, apoi urmeaza inca o ½ tablet zilnic, tot dimineata. Administrarea tabletelor necesita consumul unei cantitati mari de lichide (1,5 - 2 litri de apa zilnic). Dupa 3-4 saptamani, daca nu avem reactii adverse, se poate trece si la administrarea celei de a 3-a tablete, mai precis ½ din aceasta, apoi cealalta jumatate de tableta, dar ultimele doua trebuie consumate in timpul meselor principale, nu pe stomacul gol, cu ajutorul tabletei facilitandu-se si digestia. Rezultate bune au fost obtinute si prin asocierea cu Nopalin. Tratamentul poate dura mai multe luni La adult se administreaza 3x1tb/zi, 15 zile, apoi pauza 2 sapt, dupa care se reia ciclul pana la terminarea flaconului. Dupa aceasta cura se recomanda consumul de ProbioBalance 1tb/zi.


Buna seara, dl. doctor Malaimare! Am un baietel de 3 ani si 6 luni diagnosticat cu rare chisturi de giardia. Am cumparat produsul Calivita ulei de oregano. As vrea sa-mi spuneti, va rog frumos, care este doza recomandata pentru un copil de varsta lui, cum sa ii dau produsul (diluat sau nu) si care este durata tratamentului pentru giardia. Va multumesc anticipat si astept cu interes raspunsul dvs.

Raspuns: Buna ziua. Va recomand in primul rand sa urmati tratamentul medicamentos prescris de catre medicul D-voastra specialist. Concomitent, Oregano Oil se administreaza intern 2 picaturi intr-o lingura de apa, suc sau lapte. Rezultate mai bune puteti obtine daca alaturati si Garlic Caps 1 cps/zi sau alimentatie bogata in usturoi. Nu este stabilita o anumita perioada de timp pentru administrarea produsului.


BUNA SEARA! AS DORI SA STIU CARE ESTE TRATAMENTUL PENTRU O PERSOANA DE 43 DE ANI DEPISTATA CU PARAZITOZA (GIARDIA/ EUZINOFILE=5 ) PARAPROTEXUL SE ADMINISTREAZA TIMP DE 40 DE ZILE MINIM SAU TREBUIE ASOCIAT ALTERNATIV CU ACIDOPHILUS? VA ROG SA-MI PRECIZATI O SCHEMA DE TRATAMENT . VA MULTUMESC.

Raspuns: Buna seara. Puteti consuma Garlic Caps 3x1cps/zi si Paraprotex, astfel: timp de câteva zile, 1 tabletã pe stomacul gol, numai înainte de culcare. Dupã câteva zile, tot atunci, încã o tabletã, timp de douã sãptãmâni. Dacã cea de a doua tabletã ar cauza brusc o stare de rãu, trebuie sã revenim la o tabletã pe zi. Dupã trecerea a douã sãptãmâni, introducem si cea de a treia tabletã, dimineata, pe stomacul gol, pânâ la sfârsitul celei de a treia sãptãmâni, apoi urmeazã si a patra tabletã zilnic, tot dimineata. Administrarea tabletelor necesitã consumul unei cantitãti mari de lichide (1,5 -2 litri de apã zilnic). Dupã 3-4 sãptãmâni, dacã nu apare criza puternicã de vindecare, se poate trece si la administrarea celei de a 5-a, apoi a 6-a tabletã, dar ultimele douã trebuie consumate în timpul meselor principale, nu pe stomacul gol, cu ajutorul tabletei facilitându-se si digestia. Dupa terminarea administrarii de Paraprotex puteti consuma Pro Bio Balance 1 tb/zi si Acidophilus with Psyllium tb/zi pe stomacul gol.


Va rog sa-mi spuneti ce tratament este mai bun pentru: un baietel de 4 ani care are giardia o d-na in virsta de 55 ani careia ii lipseste vointa de a renunta la alcool Multumesc!

Raspuns: Buna ziua. Trebuie sa urmariti cu atentie reactiile copiilor pentru a putea intrerupe sau micsora doza daca le este rau. ParaProtex-ul este recomandat impotriva parazitilor intestinali, iar la copii se administreaza astfel : timp de cateva zile, ½ tableta pe stomacul gol, numai inainte de culcare. Dupa cateva zile, tot atunci, inca o ½ tableta, timp de doua saptamani. Daca aceasta ar cauza brusc o stare de rau, trebuie sa revenim la o ½ tableta pe zi. Dupa trecerea a doua saptamani, introducem si cea de a treia ½ de tableta, dimineata, pe stomacul gol, pana la sfarsitul celei de a treia saptamani, apoi urmeaza inca o ½ tablet zilnic, tot dimineata. Administrarea tabletelor necesita consumul unei cantitati mari de lichide (1,5 -2 litri de apa zilnic). Dupa 3-4 saptamani, daca nu apare criza puternica de vindecare, se poate trece si la administrarea celei de a 3-a tablete, mai precis ½ din aceasta, apoi cealalta jumatate de tableta, dar ultimele doua trebuie consumate in timpul meselor principale, nu pe stomacul gol, cu ajutorul tabletei facilitandu-se si digestia. Pentru doamna in varsta de 55 ani, compania noastra nu are momentan nici un produs care sa ajute in problema dansei, cel mai indicat ar fi sa se adreseze unui centru specializat, sau sa ceara parerea medicului sau de familie.


Buna seara, Am auzit intamplator de produsele CaliVita si sunt interesata de acestea. In primul rand vreau sa va cer un sfat pentru mama mea in varsta de 77 ani, care sufera de constipatie cronica si colon iritabil. Este foarte greu pentru ea sa aiba scaun, foloseste ceai laxativ, ceai verde si tot la 2 zile Lactuloza. Tot mai greu isi fac efectul si acestea. In plus mama este si cardiaca si a avut o semipareza pe partea dreapta, de aceea se deplaseaza destul de greu. In cazul in care unul din produsele dvs. este indicat pentru asa ceva, va rog sa ne ajutati. In al doilea rand as vrea sa va rog sa-mi indicati ceva pentru fetita mea de 9 ani care are giardia si nu reusim sa scapam. Am facut cateva tratamente, dar la analiza apar inca acesti paraziti. Cu speranta ca ne puteti ajuta, va multumesc anticipat. Cu respect, Mihaela Tarta

Raspuns: Pentru a stabili mai precis cauza constipatiei ar trebui ca mama D-voastra sa faca un control la un medic specialist. In caz de colon iritabil (cu predominanta constipatiei sau a diareei), foarte important este regimul alimentar recomandat in cazul acestei afectiuni, si anume consumul de fibre solubile sub forma de alimente sau suplimente alimentare, substituirea produselor lactate cu cele din soia sau orez, o atentie sporita la fructele si legumele proaspete care au un continut ridicat de fibre insolubile, mesele sa fie cat mai dese si in cantitati mai mici. Acestea toate pot ameliora simptomatologia din cadrul sindromului de colon iritabil. Alimentele si bauturile care trebuiesc reduse sau scoase sunt carnea rosie, prajelile sau alimentele grase, produsele din lapte (chiar daca nu exista intoleranta la lactoza), ciocolata solida, cafeaua (normala sau decofeinizata), alcoolul, bauturile carbogazoase, in special cele care contin sorbitol sau alti indulcitori sintetici si alte alimente la care pacientul prezinta intoleranta sau este alergic. Suplimente alimentare din gama CaliVita pe care le poate consuma sunt: Acidophilus with Psyllium 1tb/zi pe stomacul gol la o diferenta de cel putin 2h de consumul altor suplimente sau medicamente, Super Soya Lecithin 2x1cps/zi, Omega 3 2x1cps/zi si Noni Liquid sau Caps 2x1lingura(cps)/zi in primele 2 luni, apoi 1/2 lingura(cps)/zi timp de 6 luni, apoi pauza 2-3luni. Fetita D-voastra poate consuma Garlic Caps 1cps/zi, dar pentru un tratament eficient este nevoie de medicatia prescrisa de medicul specialist. Igiena personala, igiena alimentara. Daca faceti vreun tratament pentru giardiaza, atunci acesta trebuie urmat de toata familia, evitand astfel sa va reinfestati.


am o fetita de 5 ani si are giardia.ce produse imi puteti recomanda?

Raspuns: Vă recomand produsul ParaProtex, cu respectarea modului de administrre de mai jos: Timp de câteva zile (3-4), ½ tabletă pe stomacul gol, numai înainte de culcare. După câteva zile (adica 4), încă ½ tabletă, timp de două săptămâni. Dacă aceasta ar cauza brusc o stare de rău, trebuie să revenim la ½ tabletă pe zi. După trecerea a două săptămâni, introducem şi cea de a treia ½ tabletă, dimineaţa, pe stomacul gol, până la sfârşitul celei de a treia săptămâni, apoi urmează încă o ½ tabletă zilnic, tot dimineaţa. Administrarea tabletelor necesită consumul unei cantităţi mari de lichide (1,5-2 litri de apă zilnic). După 3-4 săptămâni, dacă nu apare criza puternică de vindecare, se poate trece şi la administrarea celei de a 3-a tablete, mai precis ½ din aceasta, apoi cealaltă jumătate de tabletă, dar ultimele două trebuie consumate în timpul meselor principale, nu pe stomacul gol, cu ajutorul tabletei facilitându-se şi digestia.


Buna ziua. As dori sa stiu daca un copil de 7 ani care are giardia si probabil oxiuri poate fi tratat cu ParaProtex. In caz afirmativ va rog sa mentionati schema de tratament si daca este benefica asocierea cu alte produse CV. Mentionez ca acest copil nu sufera de alte afectiuni si se dezvolta normal. Multumesc frumos

Raspuns: ParaProtex-ul este recomandat impotriva parazitilor intestinali, iar la copii se administreaza astfel: timp de cateva zile, ½ tableta pe stomacul gol, numai inainte de culcare. Dupa cateva zile, tot atunci, inca o ½ tableta, timp de doua saptamani. Daca aceasta ar cauza brusc o stare de rau, trebuie sa revenim la o ½ tableta pe zi. Dupa trecerea a doua saptamani, introducem si cea de a treia ½ de tableta, dimineata, pe stomacul gol, pana la sfarsitul celei de a treia saptamani, apoi urmeaza inca o ½ tablet zilnic, tot dimineata. Administrarea tabletelor necesita consumul unei cantitati mari de lichide (1,5 -2 litri de apa zilnic). Dupa 3-4 saptamani, daca nu apare criza puternica de vindecare, se poate trece si la administrarea celei de a 3-a tablete, mai precis ½ din aceasta, apoi cealalta jumatate de tableta, dar ultimele doua trebuie consumate in timpul meselor principale, nu pe stomacul gol, cu ajutorul tabletei facilitandu-se si digestia.


 

Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita