Buna seara, 1.Ce tratament recomandati pentru carcinom medular de 1cm zona scalp,la o persoana de 76 de ani? 2.Am cumparat Liqiud clorophille,Paraprotex si Green Care,pentru ulcer duodenal si Helicobacter pylori.Cum sa le iau si cit timp? Multumesc!

Raspuns: Buna ziua. 1. Pentru carcinomul medular va recomandam sa urmati tratamentul recomandat de medicul specialist. Pe langa acesta puteti incerca Culevit daca nu a inceput inca tratamentul sau Shark Aid daca se afla postoperator. 2. Pentru H.P. incercati Liquid Chlorophyll SAU Green Care 3x1tb/zi si ParaProtex la inceput 1x1tb/zi,1 sapt, apoi 2x1tb/zi, iar apoi treceti la 3x1 tb/zi daca nu apar reactii adverse.


Buna ziua, Avem nevoie de sfatul dumneavoastra in ceea ce priveste o terapie bazata pe produse calivita pentru un copil in varsta de 4 ani si 7 luni infectat cu Helicobacter pylori si caruia i s-a administrat deja o cura cu antibiotice(amoxacilina,metranizadol clotramicina si un inhibitor de pompa proteica) dar fara nici un rezultat. Va multumim anticipat.

Raspuns: Buna ziua. Condorm ghidurilor actuale, prezenta doar a infectiei cu HP nu este o indicatie pentru tratament. Acest lucru se recomanda doar in cazul in care avem asociat si un ulcer gastro-duodenal sau a rudelor de gradul I cu istoric de cancer gastric. Intr-un studiu recent s-a aratat ca asocierea vitaminei C cu tripla terapie (amoxacilina, metronidazol, IPP) poate creste in mod signifiant rata de eradicare. Dintre suplimentele CaliVita impotriva HP ar fi: Acidophilus with Psylium 1tb/zi si Para Protex, administrat astfel: - timp de cateva zile, ½ tableta pe stomacul gol, numai inainte de culcare. Dupa cateva zile, tot atunci, inca o ½ tableta, timp de doua saptamani. Daca aceasta ar cauza brusc o stare de rau, trebuie sa revenim la o ½ tableta pe zi. Dupa trecerea a doua saptamani, introducem si cea de a treia ½ de tableta, dimineata, pe stomacul gol, pana la sfarsitul celei de a treia saptamani, apoi urmeaza inca o ½ tablet zilnic, tot dimineata. Administrarea tabletelor necesita consumul unei cantitati mari de lichide (1,5 - 2 litri de apa zilnic). Dupa 3-4 saptamani, daca nu avem reactii adverse, se poate trece si la administrarea celei de a 3-a tablete, mai precis ½ din aceasta, apoi cealalta jumatate de tableta, dar ultimele doua trebuie consumate in timpul meselor principale, nu pe stomacul gol, cu ajutorul tabletei facilitandu-se si digestia. Rezultate bune au fost obtinute si prin asocierea cu Nopalin. Tratamentul poate dura mai multe luni, chiar si 1 an.


Am gastroduodenita si esofagita tip A, infectie cu Helicobacter pylori. Ce produse imi recomandati?

Raspuns: Buna ziua. Pentru a incerca eradicarea infectiei cu Helicobacter pylori incercati Paraprotex, 3 tablete/zi, Nopalin si GreenCare cate 3 tablete pe zi, timp de 15 zile, apoi 15 zile Ac-Zymes sau Acidophilus, dupa care consumati Oregano Oil cate 4 picături într-o lingură de apă sau suc de fructe, de trei ori zilnic, Nopalin si Green Care timp de 15 zile si probiotice tot 15 zile. Daca este cazul, mai repetati inca o data de la inceput.


tatal meu are gastrita hp? nu am inteles bine de la el ce anume, nici el nu a inteles f bine de la medic? insa acesta este diagnosticul pe reteta? acum face tratament cu antibiotice.ce ar putea sa consume pentru pb intestinala ? i se audu mai mereu un zgomot in stomac...se simte balonat...acum o luna a inceput tratamentul cu antibiotice..ce ar putea lua de la calivita pt stomac, intestine?va multrumesc

Raspuns: Probabil tatal D-voastra a primit tratament cu antibiotice pentru infectie cu Helicobacter pylori, bacterie gram-negativa care este probabil cauza gastritei. Se recomanda Liquid Chlorophyll o linguriţă diluată în apă sau ceai sau chiar concentrată, zilnic, sau Green Care 3x1tb/zi cu AC Zymes sau Acidophilus with Psyllium1cps/zi pe stomacul gol, administrate la ore diferite fata de precedentele.

Coșul este gol!

Categorii Produse Calivita